FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

skenderija04

#30901 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Neka Ultima, treba ih ispostovati. Nije ni do Messija. Imaju sve da dodju do polufinala. Grupu pristojnu ( uz nasu dozvolu :D ) Najbolji raspored utakmica, ne idu u amazon, sve tekme su uz granicu i kostur im do cetvrtine nece biti problem. Osim toga, takmicari su.
Riddle

#30902 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

skenderija04 wrote:HAHAHAHAHAH Pa ti i ja smo apsolvirali temu :D

30.04 J.M. Garcia je rekao da ide u Manchester. Ja samo prenosim sto je po mom iskustvu u pracenju Barcekone vjerodostojno.
Dakako dakako. Ja odbijam povjerovati u bilo sta drugo.
LSD wrote:
Riddle wrote:Image

Nema Fabregasa. :izet:
a nema ni Pedra, ni Alexisa, Tella, Songa, Mascherana, Alvesa, Adriana i tako redom :thumbup: :mrgreen: :
Neka se drugi tome raduju, ja sam skroman i zadovoljavam se samo jednom sitnicom. :mrgreen:
skenderija04

#30903 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

@Riddle

Odlicno primjeceno, samo jedna stvar. Prosle godine je i Thi Alcantara izasao na slici novog dresa pa ..... :D
Riddle

#30904 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Koji zajeb je to bio. Neke price oko tog transfera bolje da nisam cuo.
skenderija04

#30905 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Riddle wrote:Koji zajeb je to bio. Neke price oko tog transfera bolje da nisam cuo.
Zakasnili ste zbog cjenkanja oko 4 miliona. Bio je neki sef operacija Manchestera koji je mislio da je sve zavrseno i imao je prepotentan nastup. Kasnije je uletio Pep i tu je prica bila zavrsena. To je do mene doslo
Riddle

#30906 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Moyes je bio neodlucan i cak postoji prica da ga nije cijenio kao dovoljno dobrog za United. S Woodwardom nije koordinirano radio. Da je Fergie bio tu, Bayern ne bi ni stigao prici, jer izvjestaji o Thiagu datiraju iz njegovih dana u rezervnom timu Barce. To bi prvo bilo zavrseno. Moyes, onakav jadan izgubljen, je poceo previse razmisljati, odugovlaciti i ko zna sta sve ne. Pricu o 4 miliona ne mogu povjerovati. Mislim, to je sica za tako bogat klub. Koje je sranje taj prelazni rok bio pokazuje cinjenica da je Fellaini placen upravo 4 miliona vise nego sto bi bio da je kupljen nekoliko sedmica ranije. :lol:

Na kraju se sve slomilo na Woodwardu, a on ipak realno ne moze nista dok mu menadzer ne da zeleno svjetlo. Sad ga je cini se dobio, uz to je naucio neke lekcije i nece dozvoliti da se ponovi proslosezonski fijasko. Motivisan je i time sto bi mu se vjerovatno i glava otkotrljala ukoliko zajebe stvar.
skenderija04

#30907 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Riddle wrote:Moyes je bio neodlucan i cak postoji prica da ga nije cijenio kao dovoljno dobrog za United. S Woodwardom nije koordinirano radio. Da je Fergie bio tu, Bayern ne bi ni stigao prici, jer izvjestaji o Thiagu datiraju iz njegovih dana u rezervnom timu Barce. To bi prvo bilo zavrseno. Moyes, onakav jadan izgubljen, je poceo previse razmisljati, odugovlaciti i ko zna sta sve ne. Pricu o 4 miliona ne mogu povjerovati. Mislim, to je sica za tako bogat klub. Koje je sranje taj prelazni rok bio pokazuje cinjenica da je Fellaini placen upravo 4 miliona vise nego sto bi bio da je kupljen nekoliko sedmica ranije. :lol:

Na kraju se sve slomilo na Woodwardu, a on ipak realno ne moze nista dok mu menadzer ne da zeleno svjetlo. Sad ga je cini se dobio, uz to je naucio neke lekcije i nece dozvoliti da se ponovi proslosezonski fijasko. Motivisan je i time sto bi mu se vjerovatno i glava otkotrljala ukoliko zajebe stvar.
Ne mislim zbog para nego zbog one zajebancije oko poreza. Ali dobro, nije se poklopilo i ja i dalje mislim da je Thiago macak u vreci. Bayernovci koji su proslo ljeto dolazili na temu mozda ce se sjetiti da sam rekao da je Thiago delikatan i osjetljiv sa povredama. Daj boze da ovo bude zadnja i da zaigra kako treba.

E sad Fabregas... Ove godine ide. Ja i dalje mislim da ide u Manchester United. A gdje bi mogao? Arsenal? City? Liverpool?....
ifus

#30908 Re: FC Barcelona

Post by ifus »

skenderija04 wrote:Neka Ultima, treba ih ispostovati. Nije ni do Messija. Imaju sve da dodju do polufinala. Grupu pristojnu ( uz nasu dozvolu :D ) Najbolji raspored utakmica, ne idu u amazon, sve tekme su uz granicu i kostur im do cetvrtine nece biti problem. Osim toga, takmicari su.
Prekjuce pricam s jednim Argentincem i dotaknemo se fudbala i SP-a. Ja mu, u sali, kazem da ce biti 1-1 s cime bismo mi bili zadovoljni, a eto vama prvo mjesto u grupi na kraju. Nece da cuje lik, uzimaju oni 9 bodova i tacka. Kakav crni remi, samo pobjeda. Koji fanatici, krvi ce se igracima napiti ne dodju li barem do 1/2 finala. :D
ultima_palabra

#30909 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Čini mi se da ima ona caka da Cesca prvo moraju ponuditi Arsenalu... koji je na toj poziciji nakrcan, tako da to i nije neka prepreka za United.
ascari

#30910 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

ultima_palabra wrote:Čini mi se da ima ona caka da Cesca prvo moraju ponuditi Arsenalu... koji je na toj poziciji nakrcan, tako da to i nije neka prepreka za United.
Imaju prvenstvo pri kupovini, ali ako Utd ponudi vise, mogu da ga duvaju.
ascari

#30911 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Skenderbeze, sta je sa Suarezom, ali ovim nasim? :-D Koliko se sjecam, u ugovu stoji da od ove sezone prelazi u prvi tim. Posudba, ili muda do plafona i zamjena za Cesca?
skenderija04

#30912 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ascari wrote:Skenderbeze, sta je sa Suarezom, ali ovim nasim? :-D Koliko se sjecam, u ugovu stoji da od ove sezone prelazi u prvi tim. Posudba, ili muda do plafona i zamjena za Cesca?
- Celta.

-Gazzetta dello sport danas na naslovnici daje kao gotovu stvar dogovor Barcelona-Juventus

Alexis u Juventus a Llorente i 20 miliona u Barcelonu.

Vidjecemo.
HB_BHF

#30913 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Nek ti je sa srećom... Ovaj ima kosu, ali prve znakove ćelave glave ćemo vidjeti tamo negdje pred novu godinu :D.

Image
Kemal Malovčić

#30914 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Nova epoha nadam se. :thumbup:
5 0 5

#30915 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Image
skenderija04

#30916 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Luis Enrique:"Xavi? Razgovaracemo. Prvo da vidimo sta on zeli, da vidimo sta mi trazimo pa tek onda cemo odluciti"

Ovaj je dosao sa metlom
Tomahawk11
Globalni moderator

#30917 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:
ascari wrote:Skenderbeze, sta je sa Suarezom, ali ovim nasim? :-D Koliko se sjecam, u ugovu stoji da od ove sezone prelazi u prvi tim. Posudba, ili muda do plafona i zamjena za Cesca?
- Celta.

-Gazzetta dello sport danas na naslovnici daje kao gotovu stvar dogovor Barcelona-Juventus

Alexis u Juventus a Llorente i 20 miliona u Barcelonu.

Vidjecemo.
?? To neka zelja Luisa ili cisto da smeta? Ako ce i dalje ganjati tika taka, onda je dobar samo za klupe.
5 0 5

#30918 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:Luis Enrique:"Xavi? Razgovaracemo. Prvo da vidimo sta on zeli, da vidimo sta mi trazimo pa tek onda cemo odluciti"

Ovaj je dosao sa metlom

Image
Logovan

#30919 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

skenderija04 wrote:Luis Enrique:"Xavi? Razgovaracemo. Prvo da vidimo sta on zeli, da vidimo sta mi trazimo pa tek onda cemo odluciti"

Ovaj je dosao sa metlom
K'o da gledam otići će iz Barcelone... :-)
5 0 5

#30920 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

nesto razmisljam, trenutno 5 v/gaalovih pulena iz barcelone vode velike timove. barcelona, bayern, ajax, chelsea i psg.
lua

#30921 Re: FC Barcelona

Post by lua »

Logovan wrote:

Ovaj je dosao sa metlom
K'o da gledam otići će iz Barcelone... :-)
Sumnjam da će otići, iskreno.
skenderija04

#30922 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

505sCrtom wrote:nesto razmisljam, trenutno 5 v/gaalovih pulena iz barcelone vode velike timove. barcelona, bayern, ajax, chelsea i psg.
Van Gaal je najveci trener u zadnjih dvadeset godina. Barcelona npr. zivi od njegovog rada. Sad to sto je cova sa jebenim karakterom i antipatican za prosjecnog navijaca Barcelone je druga stvar.

Nezaboravno :D :D :D

ultima_palabra

#30923 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ja ga ne cijenim puno, dogmata pravi... možeš ti imati najbolje ideje, ali treba ostvariti konekciju sa igračima.

Upravo zato i ne može pobrati plodove svog rada, nego to uvijek uradi neko drugi.
skenderija04

#30924 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:Ja ga ne cijenim puno, dogmata pravi... možeš ti imati najbolje ideje, ali treba ostvariti konekciju sa igračima.

Upravo zato i ne može pobrati plodove svog rada, nego to uvijek uradi neko drugi.
Ja ga cijenim samo prema onome sto sam vidio u Barceloni. Nevjerovatan karakter :D

Tip je dosao iz Ajaxa gdje je naucio da na treningu budu 3 novinara. U Barceloni svaki dan trideset, i svi ga pitaju za neke detalje koji Van Gaala strasno nerviraju. Kratak fitilj. Ali Louis je donio u klub radne navike, usadio kulturu treninga i dao sansu mladima. Valdes,Xavi,Puyol,...Samo zbog toga hvala mu za sva vremena. Nakon njega Robson...Sjajan i simpatican covjek ali sta je ostavio iza sebe...Nista. Samo to da jedan fini gospodin trenirao Barcelonu godinu dana.
ultima_palabra

#30925 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:Ja ga ne cijenim puno, dogmata pravi... možeš ti imati najbolje ideje, ali treba ostvariti konekciju sa igračima.

Ja ga cijenim samo prema onome sto sam vidio u Barceloni. Nevjerovatan karakter :D

Tip je dosao iz Ajaxa gdje je naucio da na treningu budu 3 novinara. U Barceloni svaki dan trideset, i svi ga pitaju za neke detalje koji Van Gaala strasno nerviraju. Kratak fitilj. Ali Louis je donio u klub radne navike, usadio kulturu treninga i dao sansu mladima. Valdes,Xavi,Puyol,...Samo zbog toga hvala mu za sva vremena. Nakon njega Robson...Sjajan i simpatican covjek ali sta je ostavio iza sebe...Nista. Samo to da jedan fini gospodin trenirao Barcelonu godinu dana.
Prije njega je bio Bobby.
Post Reply