Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Logovan

#30876 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

galia95 wrote: 20/09/2022 23:40 Jebo nas je smećar za sva vremena. Vijest je već obišla čitavu planetu. Šteta je već učinjena. Boga molim za suspenziju FIFA-e i UEFA-e, kao prije 15-ak godina, pa makar morali opet sve ispočetka.
Upravo tako, šteta je učinjena, a njima je sada svejedno hoće li se igrati ili ne jer su dobili što su tražili, još kad bi zaigrali to bi im bilo super.
galia95

#30877 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by galia95 »

Logovan wrote: 21/09/2022 00:25
galia95 wrote: 20/09/2022 23:40 Jebo nas je smećar za sva vremena. Vijest je već obišla čitavu planetu. Šteta je već učinjena. Boga molim za suspenziju FIFA-e i UEFA-e, kao prije 15-ak godina, pa makar morali opet sve ispočetka.
Upravo tako, šteta je učinjena, a njima je sada svejedno hoće li se igrati ili ne jer su dobili što su tražili, još kad bi zaigrali to bi im bilo super.
:thumbup:
drug_profi

#30878 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Jedino sto se moze uraditi je napraviti haos na stadionu, sprijeciti odigravanje utakmice Lige nacija, neka CG uzme par forfe.
I donijeti more ukrajinskih zastava. Neki transparent tipa BiH ne igra sa Rusijom... i sl.

I to ce odjeknut po svijetu jos jace
galia95

#30879 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by galia95 »

giovanni008 wrote: 19/09/2022 19:56 Cenzura saveza na postavljeno pitanje!

Kim Jong Un press sluzba bi nam pozavidila:

https://www.youtube.com/watch?v=Rzfz8mK11_s
2:15 Sjećam se i u prošla dva ciklusa kako nije dozvoljavala novinarima da postavljaju "neugodna" pitanja onom bugarskom klošaru. Fuj koji smradovi u ovom Savezu, šta smo mi sebi dozvolili...
tap3ah75

#30880 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by tap3ah75 »

Našim igračima da smeta imalo ova utakmica trebali bi samo neodigrati ovu sad sa Crnom Gorom.

Npr. izađu na teren i sudija svirne početak utakmice - a oni svi koji se ne slažu s tim skinu dres - a ispod imaju majice sa nekim kulturnim natpisom.

I izađu sa terena ili još bolje - samo sjednu na teren. - ne bi ima nikad niko od normalnog svijeta ništa prigovorio zbog toga - čak bi i face bili još veće. Jer se ionako patimo za baraž u kojem će nas neko natamburati.

Ali pošto su pizde sveijedan - nema ništa od toga.
luckylaka

#30881 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

tap3ah75 wrote: 21/09/2022 01:11 Našim igračima da smeta imalo ova utakmica trebali bi samo neodigrati ovu sad sa Crnom Gorom.

Npr. izađu na teren i sudija svirne početak utakmice - a oni svi koji se ne slažu s tim skinu dres - a ispod imaju majice sa nekim kulturnim natpisom.

I izađu sa terena ili još bolje - samo sjednu na teren. - ne bi ima nikad niko od normalnog svijeta ništa prigovorio zbog toga - čak bi i face bili još veće. Jer se ionako patimo za baraž u kojem će nas neko natamburati.

Ali pošto su pizde sveijedan - nema ništa od toga.
Nema utakmica sa komsija veze sa rusima.Jednostavno svi se odazvati I na Dan polaska odustati da nemaju Sansu poslati drugi tim
Dead Man Walking

#30882 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dead Man Walking »

To nije zvanicni termin, jel tako? Niti jedan klub iz Evrope nece pustiti igraca na ovaj cirkus.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#30883 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dado dijasporitus »

De smirite doživljaj. Čuj treba bojkotovati utakmicu sa CG :|

Ništa nije zvanično, sjednica je 10. oktobra a do tada je sve politicko nadrhkavanje. Zato se fudbaleri i ne oglasuju.
ultima_palabra

#30884 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

Dead Man Walking wrote: 21/09/2022 02:32 To nije zvanicni termin, jel tako? Niti jedan klub iz Evrope nece pustiti igraca na ovaj cirkus.
Pa jeste, period Svjetskog prvenstva.
ultima_palabra

#30885 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

Ovo je Miletova predizborna... uspio je zakazati utakmicu, pohvaliti se pred Putinom i odgoditi raspravu za poslije izbora. Sad sta god da se desi, on je u plusu.
giovanni008

#30886 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by giovanni008 »

NAJVAZNIJE je sad pobjediti crnogorce, i za to na stadionu nasim igracima treba podrska kao nikad!

Tekma sa rusima nece nikada ni biti odrzana, to je samo veliki predizborni poen za Dodika!
dr_Evil

#30887 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dr_Evil »

giovanni008 wrote: 21/09/2022 07:49 NAJVAZNIJE je sad pobjediti crnogorce, i za to na stadionu nasim igracima treba podrska kao nikad!

Tekma sa rusima nece nikada ni biti odrzana, to je samo veliki predizborni poen za Dodika!
Imamo igrace koji godinama sute na sve sta uradi FS, vjerujem da ce sutjeti i ovaj put. Nema tu puno ljudi, ali hajd, daj boze da nisam upravu.
Proosvjetni_uhljeb

#30888 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Proosvjetni_uhljeb »

Dado dijasporitus wrote: 20/09/2022 19:08
Officer Crabtree wrote: 20/09/2022 17:31

Eto kad sretnete Čolpu u Sarajevu, da mu kažete sport prije svega.

Btw. ova rečenica sama je razlog za suspenziju.
Racunajte da ako se zaista desi utakmica sa Rusijom da smo po automatizmu suspendovani iz FIFA-e i UEFA-e. Ne zbog Rusije vec zbog Dodikovih tvrdnji da je uticao na odrzavanje ove utakmice sto predstavlja mjesanje politike u sport a sto je direktno krsenje pravila ovih fubbalskih organizacija. Cinjenica da se radi o Rusiji samo ce dodatno ih podpaliti da nas izbace.
Što se mene tiče, isto kao da i jeste suspendovana. Ovakva reprezentacija nije moja i nemam namjeru navijati za nekoga ko je prijatelj sa ratnim zločincima.
Proosvjetni_uhljeb

#30889 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

oldtajmer wrote: 20/09/2022 23:18 pa dodik obecao i uzivo tekmu putinu, pohvalio se sa tim, nema teorije da se odgodi
bruka ce da bude za sva vremena i nije bitno ko ce igrati jer ce se igrati pod zastavom bih, jbg ukanalili su nas kao sto nikada nije niko
Bruka je već bila i biće, Bosna je osramoćena za sva vremena. Tačno me je sramota što sam Bosanac.

I nije krvi samo Čolpa, on je prodao zemlju za sendvič ili nešto slično. Kriv je narod koji se i ne buni, samo šutimo i dozvoljavamo da nas brukaju za sva vremena.
Proosvjetni_uhljeb

#30890 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

drug_profi wrote: 21/09/2022 00:37 Jedino sto se moze uraditi je napraviti haos na stadionu, sprijeciti odigravanje utakmice Lige nacija, neka CG uzme par forfe.
I donijeti more ukrajinskih zastava. Neki transparent tipa BiH ne igra sa Rusijom... i sl.

I to ce odjeknut po svijetu jos jace
Na mjestu fudbalera ja bih namjerno izgubio od rne Gore. I ne samo tu, nego svaku utakmicu, tačno bih ofirno sebi ubacivao loptu u mrežu.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#30891 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sime_cipol »

giovanni008 wrote: 21/09/2022 07:49 NAJVAZNIJE je sad pobjediti crnogorce, i za to na stadionu nasim igracima treba podrska kao nikad!

Jucer se Dodik pohvalio u Moskvi pred Putinom za tu utakmicu. Ona ce se igrati taman on morao obuci kopacke, a Zeljka bila na golu
patriot_bih

#30892 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by patriot_bih »

Čini mi se da su Bošnjaci prodali savez kao dosta toga.

Kad je savez bio suspendovan UEFA/FIFA su navodno nametnuli normalan statut savezu gdje će stručni sportski radnici iz cijele BiH odlučivati.

Par godina nakon toga, ponovo je izglasan tj. vraćen etničko-entitetski statut saveza, a sve to uz glasove Bošnjaka.

Možda i sad ima osnova da se savez suspenduje zbog miješanja politike kao prošli put.
Porodice Foht

#30893 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Porodice Foht »

Proosvjetni_uhljeb wrote: 21/09/2022 08:03
oldtajmer wrote: 20/09/2022 23:18 pa dodik obecao i uzivo tekmu putinu, pohvalio se sa tim, nema teorije da se odgodi
bruka ce da bude za sva vremena i nije bitno ko ce igrati jer ce se igrati pod zastavom bih, jbg ukanalili su nas kao sto nikada nije niko
Bruka je već bila i biće, Bosna je osramoćena za sva vremena. Tačno me je sramota što sam Bosanac.

I nije krvi samo Čolpa, on je prodao zemlju za sendvič ili nešto slično. Kriv je narod koji se i ne buni, samo šutimo i dozvoljavamo da nas brukaju za sva vremena.
Masno je placena ta Colpina podvala i teska izdaja, ali sta njega briga.
Stabilizator

#30894 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Stabilizator »

Do nas je. Da imamo imalo dostojanstva Colpa bi vec bio bivsi.

Mi smo smece od naroda.
Piaty

#30895 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Piaty »

Proosvjetni_uhljeb wrote: 21/09/2022 07:57
Dado dijasporitus wrote: 20/09/2022 19:08

Racunajte da ako se zaista desi utakmica sa Rusijom da smo po automatizmu suspendovani iz FIFA-e i UEFA-e. Ne zbog Rusije vec zbog Dodikovih tvrdnji da je uticao na odrzavanje ove utakmice sto predstavlja mjesanje politike u sport a sto je direktno krsenje pravila ovih fubbalskih organizacija. Cinjenica da se radi o Rusiji samo ce dodatno ih podpaliti da nas izbace.
Što se mene tiče, isto kao da i jeste suspendovana. Ovakva reprezentacija nije moja i nemam namjeru navijati za nekoga ko je prijatelj sa ratnim zločincima.
Da, ali treba je što prije suspendovati i zvanično.

Ja navijam za Ukrajinu od tog dana. Otkazivanje utakmice sa Rusijom mi neće ništa značiti ako ostanu isti čelnici Saveza. To i dalje nije moja reprezentacija.
Proosvjetni_uhljeb

#30896 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Piaty wrote: 21/09/2022 11:32
Proosvjetni_uhljeb wrote: 21/09/2022 07:57

Da, ali treba je što prije suspendovati i zvanično.

Ja navijam za Ukrajinu od tog dana. Otkazivanje utakmice sa Rusijom mi neće ništa značiti ako ostanu isti čelnici Saveza. To i dalje nije moja reprezentacija.
:thumbup:
luckylaka

#30897 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Ko misli da ovo nije njegova reprezentacija ne kontam sta radi ovdje na forumu.Reprezentacija nije cola,vico I duric Koji bi prodali Rodjenu mater za licni interes.Savez se mora rusiti ,ponovljeno stotine puta a nece ga rusiti oni iz vip loze I igraci na terenu nego uefa nakon sto I'm neko predoci da je politika debelo umijesana u ovu mafijasku organization Sipa koja treba da uleti I pohapsi ove mafijase ili navijaci Koji ce nesto da urade da nas kazne I da se krene ispocetka.
merk030

#30898 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by merk030 »

luckylaka wrote: 21/09/2022 12:44 Ko misli da ovo nije njegova reprezentacija ne kontam sta radi ovdje na forumu.Reprezentacija nije cola,vico I duric Koji bi prodali Rodjenu mater za licni interes.Savez se mora rusiti ,ponovljeno stotine puta a nece ga rusiti oni iz vip loze I igraci na terenu nego uefa nakon sto I'm neko predoci da je politika debelo umijesana u ovu mafijasku organization Sipa koja treba da uleti I pohapsi ove mafijase ili navijaci Koji ce nesto da urade da nas kazne I da se krene ispocetka.
Upravo to, savez se kreira na osnovu politike. Do nas je što dopuštamo to, protesti ispred saveza su trebali već biti održani. Mi nismo spremni protestvovati zbog cijena životnih namjernica, a tek zbog saveza i blaćenja čitave nacije.
drug_profi

#30899 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

ŽENE u Iranu protestvuju radi marama, a one time rizikuju i zatvor, pa i bičevanje, mozda i smrt.
Ali imaju muda i protetvuju.

A nama u najgorem slučaju prijeti novčana kazna i mi ni za to NEMAMO muda.
merk030

#30900 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by merk030 »

Mi smo, osim kad je pomoći bolesnoj osobi, vrlo sebičan narod.
Post Reply