avetinja wrote:Mora se priznati da je Sarajevo statistički bolje. Pogađaju lakše sa manje pokušaja.hrasno38 wrote:Udarci prema golu 13:4....udarci u okvir 6:2![]()
![]()
![]()
![]()
Vama sve što je išlo prema golu ušlo. I ta jedna odbranjena je prikucana.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
avetinja wrote:Mora se priznati da je Sarajevo statistički bolje. Pogađaju lakše sa manje pokušaja.hrasno38 wrote:Udarci prema golu 13:4....udarci u okvir 6:2![]()
![]()
![]()
![]()
Tom logikom ni mi nismo bili u najjačem izdanju, Štilić i Stevanović. A Štilića porediti sa Rahmanovićem je neukusno. Razumijem da je potrebno tražiti neke izlike i opravdanja.90minut wrote:Znaš šta su 3 igrača, mislim 1 jedini a ne 3.
Vidi ovako od jacih ekipa iz prvenstva Zrinjskog ste dobili iz 1-2 sanse, od Sirokog ste trebali hladno popiti tricu ali dobro i sreca je sastavni dio fudbala i Zeljo vas je veceras razvalio. Jedina ekipa koju ste stvarno ono razvalili je Sloboda. Protiv losijih ekipa ste se opet jedva provukli Velez, Radnik i Celik nerjeseno gdje ste objektivno bili bolji i po broju sansi trebali dobiti. Dakle jedina utakmica gdje ste nesto pokazali je protiv Slobode i u Zenici.90minut wrote:Brate ne da ne poznaješ nego ocigledno pojma nemaš koliko nam prvotimaca ne igra![]()
Još imaš obraza napisati da nismo ista ekipa, pa jebote mi smo bez svih tih silnih igrača i dalje bili do veceras na prvoj poziciji e na prvoj..![]()
Jeste da smo se provlacili, al' prva je prva dakle s punim sastavom koji ce biti ubrzo bice u najmanju ruku foto finiš na kraju.
Pa zamisli sta bi tek mi uradili Bateu, eto zamisli samoanimus wrote:Samo sto vi niste igrali prije tri dana u Širokom a u proteklih mjesec dana i protic Celtika i protiv Batea.
Da ste još dva-tri puta prišli, najebali bi mi.mirza_15 wrote:![]()
Štilić nije ni zaigrao za vas. Da, znam da ćeš mi sad pričati da je on majstor i tako to. Rahmanović je prekucao prošle sezone, nema potrebe pisati koliko je dobro igrao i koliko je bitan za nas. Normalno da je veći nedostatak Rahmanovića, nego Štilića, ako gledamo Štilića kao nekoga ko fali, iako ne bi trebali.Ricken wrote:Tom logikom ni mi nismo bili u najjačem izdanju, Štilić i Stevanović. A Štilića porediti sa Rahmanovićem je neukusno. Razumijem da je potrebno tražiti neke izlike i opravdanja.90minut wrote:Znaš šta su 3 igrača, mislim 1 jedini a ne 3.
Da Stevanovic igrao mozda bi i 3 zabiliCharuga wrote:I nama fale dva beka, i jedan stoper ...
Ne valja statistika. Imao je Erić odbranu Hebiboviću.avetinja wrote:Da ste još dva-tri puta prišli, najebali bi mi.mirza_15 wrote:![]()
Vi zamisljajte evropu, mi smo igrali.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Pa zamisli sta bi tek mi uradili Bateu, eto zamisli samoanimus wrote:Samo sto vi niste igrali prije tri dana u Širokom a u proteklih mjesec dana i protic Celtika i protiv Batea.
Evo vam statistika medjusobnih susreta:Ricken wrote:Mi smo večeras protiv vas odigrali jednako kao i prethodnih 6 kola, u istom ritmu i tempu. Nema to veze sa motivacijom. To se najbolje vidi po brzom vraćanju nakon 0:1. Nafurane ekipe odmah potonu. Druga stvar, osim derbija 0:3, mislim da smo zadnjih sezona dosta upješniji od vas u međusobnim.90minut wrote:Pa prije 3 dana trebali izgubiti 10-0 od Širokog i onda ideš na megdan punoj Grbavici koja nije osjetila titule tolike godine koja je usput gledala ljutog rivala da odnosi titulu 2 godine, još ti isti taj rival izbio titulu u direktnom okršaju i to dva puta.
Uz sve to imaš desetkovan tim, mislim budaletina je bilo ko ko se nadao bilo cemu drugom osim porazu.

Kad sam napisao da nam fale 2 beka, mislio sam na skroz nova 2 beka, ne ovi sada ...todd_smith wrote:Da Stevanovic igrao mozda bi i 3 zabiliCharuga wrote:I nama fale dva beka, i jedan stoper ...
Neka, bolje ovako izgleda.mirza_15 wrote:Ne valja statistika. Imao je Erić odbranu Hebiboviću.
Pa jeste bio po zadatku i nije dao cist crveni Djokovicu, kako li se vec preziva onaj vas, al dzaba kad ste losi. Isto da vrbanjusa ima svog sudiju, a igra sa Zeljom. Dominacija je neminovnost, jebiga, kad smo silaRaigor Stonehoof wrote:Cekaj ba zar nije odvratni savez dodijelio Kaljanca da potopi jadnog Zelju i da se pobrine da nemate sanse ovo ono? Kakva je sad ovo prica?Fudo Bosna wrote:Tvrda erotika, da ne upotrijebim "tezu", rijec...
Nista, ni zabrana za mladje od 18 prije tekme...![]()
Bruka, bruka, braco....
Pa normalno da cekaju...pa nama je stariji Zec (u 5 utakmica 272 minute 1 gol i 3 asistencije) od pocetka vise povrijedjen nego sto je igrao pa ne kukamo a on je dimenzija vise kad je zdrav nego svi ostali igraci Sarajeva...... sto Amar nije odmah ubacio Stilica....zato sto zna da bi se povrijedio jer nije igrao 4 mjeseca. Pa da zanemarimo rezultat na terenu se vidjelo da su Zeljini igraci duplo spremniji od igraca Sarajeva a tu spremu smo posebno pokazali u Sirokom. Pa nije ni nama bilo ubjedljivo najboljeg odbrambenog igraca veceras Stevanovica.animus wrote:Želju tek cekaju problemi sa povredama. Alispahić kod nas nije sastavio ni dvije utakmice a i u drugim timovima nije bio bolji. Zec isti takav. Stilic je mačak u vreci. Da je mogao igdje drugo igrati nebi dosao u Želju. Moglo bi biti svega. Ja i dalje smatram da je Zrinjski najveci favorit za titulu a da ce Željo biti u borbi za evropu.
Ima njegova izjava, ono bas mu drago sto je zabio prvijenac na derbijuRicken wrote:Nego, Alispahić proslavio gol baš od srca
Ma ok je to. Zaslužena pobjeda. Bio je Željo bolji. 5 je puno. Pregledah drugo poluvrijeme i nije to za 3:0 u tih 45 minuta. Bukvalno vam je sve ušlo. Mi smo imali neke situacije (Hebibović, prečka, ona greška Erića). Kažem opet zadlužena pobjeda.avetinja wrote:Neka, bolje ovako izgleda.mirza_15 wrote:Ne valja statistika. Imao je Erić odbranu Hebiboviću.![]()
Ma večeras vas je stiglo ono što vas nije u zadnjih par kola. Bilo je provlačenja i to je moralo doći na naplatu. Ako staviš na vagu, bodovno vam više odgovara ovakav način kažnjavanja.
Zamisli da je Amar pustio Stilu na pitare od pocetka, to bi bas bio gang bangzipoo wrote:Zamisli da nismo sebi zabili 2 gola kako bi to bila dosadna utakmica