Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#30851 Re: Liverpool FC
Da su prvo odigrali upola ko drugo ne bi izgubili. Mada i ovo u drugom je zahvaljujući PSG-u koji se povukao a bome i ispuhao.
Flopovi
1. Lovren - 3b
2. Henderson - 2b
3. Salah - 1b
Alisson - 3b
Vagao sam se između njega i Milnera, al jebat ga primili bi još 2 da je Simon branio.
Flopovi
1. Lovren - 3b
2. Henderson - 2b
3. Salah - 1b
Alisson - 3b
Vagao sam se između njega i Milnera, al jebat ga primili bi još 2 da je Simon branio.
- animals
#30852 Re: Liverpool FC
Nisam gledao..
jel Lovren opet najgori bio..
jel Lovren opet najgori bio..
- AmiĐa_Idriz
#30853 Re: Liverpool FC
Ma pogubljen frajer totalno, ispadao ko iz tramvaja.
Ovo kurcu ne valja, osim prve na Anfieldu samo se blamiramo u LP, nismo zaslužili prolaz dalje. Europa Liga - puna šaka brade.
Ovo kurcu ne valja, osim prve na Anfieldu samo se blamiramo u LP, nismo zaslužili prolaz dalje. Europa Liga - puna šaka brade.
- HarunKovac
#30854 Re: Liverpool FC
Lovren 3
VVD 2 - svaki nam prekid usra' faulom
Salah 1
Alisson, bez njega bi nam petarda bila
Jedno pitanje :
Za njihov prvi gol, ko je kriv?
Lovren, VVD ili Gomez???
VVD 2 - svaki nam prekid usra' faulom
Salah 1
Jedno pitanje :
Lovren, VVD ili Gomez???
- AmiĐa_Idriz
#30855 Re: Liverpool FC
Ma Virgil ni tamo ni vamo, imao je 2-3 dobre intervencije i isto toliko loših.
Kod gola je bio u nezgodnoj situaciji, zato je nekako ružno i ispucao. Gomez kontao Lovren će, a ovaj glup. Svi su krivi mater im jebem.
Kod gola je bio u nezgodnoj situaciji, zato je nekako ružno i ispucao. Gomez kontao Lovren će, a ovaj glup. Svi su krivi mater im jebem.
-
Nadzorna_ploca
#30856 Re: Liverpool FC
Psg je molio da im se zabije go u drugom poluvremenu. Liverpool ima problem u kreaciji, ovaj vezni red ne moze vise igrati.
Ako je ispadanje cijena da se konacno uzme PL i ne igrati zadnju tekmu.
Ako je ispadanje cijena da se konacno uzme PL i ne igrati zadnju tekmu.
- AmiĐa_Idriz
#30857 Re: Liverpool FC
Što kaže zomri sramotan sastav dan ga jebo čim je onaj usrani međed objavio danas ja sam unao da je pušiona jebaću sve ako ikad više izađe sa ovim neću ni gledat
- AmiĐa_Idriz
#30858 Re: Liverpool FC
*Deep breath, Liverpool fans, here's what needs to happen*
IF: Liverpool beat Napoli at Anfield 1-0 they go THROUGH
IF: Liverpool win 2-1 they go OUT on the away goals rule
IF: Liverpool win by two or more goals they are THROUGH
- zomri
#30859 Re: Liverpool FC
Lovren jer je samo posmatrao centarsut, onda kad se odbila nije ni pokusao osvojiti drugu loptu. Kod drugog gola izasao u njihovu polovicu da brani a zna da ne zna. Pisali smo prije utakmice da donosi gluoe odluke.HarunKovac wrote:Lovren 3
VVD 2 - svaki nam prekid usra' faulom![]()
Salah 1
Jedno pitanje :
Lovren, VVD ili Gomez???
- HarunKovac
#30860 Re: Liverpool FC
Jbg, kad skontas intenzitet nevjerovatan, dakle:AmiĐa_Idriz wrote:Što kaže zomri sramotan sastav dan ga jebo čim je onaj usrani međed objavio danas ja sam unao da je pušiona jebaću sve ako ikad više izađe sa ovim neću ni gledat
Shaq ne moze startat, los je defanzivno.
Keita nije igrao dugo, mogli smo vidjet da nije imao chemistry sa ostalima kad je usao.
Fabinhu bi ko da gledam uzimali loptu s ledja kao na pocetku u PL.
Amidja moj, nije tako jednostavno kao sto izgleda, nažalost
- AmiĐa_Idriz
#30861 Re: Liverpool FC
Meni je Keita super bio kako je ušao, ne znam...
Protiv Evertona ga očekujem u prvih 11.
Protiv Evertona ga očekujem u prvih 11.
- Gandalf
#30862 Re: Liverpool FC
Alberto Moreno utakmice - Jirgen Flop
publika 9 +
publika 9 +
-
Nadzorna_ploca
#30863 Re: Liverpool FC
Ne mogu biti losiji od Hendersona da zavezanih ociju igraju. Milner je pao u formi sto je ocekivano ali se i vidi i osjeti. Treba ba svjeza krv, prespora i prejednolicna ekipa postaju.
- AmiĐa_Idriz
#30864 Re: Liverpool FC
Skršiš milione i opet ti Milner, Henderson i Gini počinju usred Pariza 
-
Vitoo
#30865 Re: Liverpool FC
Vitoo wrote:Bojim se daste se previse uzdigli tek je 1 kolo ali neka pa da Liverpula dobije po picki u Napoliju.
Zavrsiti Liverpul, pO piCki.
- SmokingMan
#30866 Re: Liverpool FC
Hajde zimski prelazni roče više..... 
-
Nadzorna_ploca
#30867 Re: Liverpool FC
Ma ziheras postao. Sindrom klasicne domacinske ekipe. 
- AmiĐa_Idriz
#30868 Re: Liverpool FC
Vitoo wrote:Vitoo wrote:Bojim se daste se previse uzdigli tek je 1 kolo ali neka pa da Liverpula dobije po picki u Napoliju.![]()
![]()

-
Vitoo
#30869 Re: Liverpool FC
Sjecas se dobro sta sam ti rekao..AmiĐa_Idriz wrote:Vitoo wrote:Vitoo wrote:Bojim se daste se previse uzdigli tek je 1 kolo ali neka pa da Liverpula dobije po picki u Napoliju.![]()
![]()
Haj imamo barem malo finale abd pa ko koga
- BHF_Manijak
#30870 Re: Liverpool FC
Fol doveo top igrace, a frajer rotira k'o da svako dva dana igra utakmice...
Ocekivano rekao bih. Ne znam fakat kako se u Engleskoj jos drze bez poraza i na -2 od Citya, jer po igri realna bodovna razlika bi vec trebala biti 5-6 bodova.
Padose bez ispaljenog metka. Opet se vracam na pricu o gomili polovnjaka "zajebanih" prezimena.
Imam nekad osjecaj da namjerno s idiotima pocne, pa ono ako uzme utakmicu da se moze qrcit kako je s Keitom i Fabinhom na klupi uzeo nekog jakog u gostima, a u prvoj igrali Wijnaldum, Milner i poluslagirant Henderson.
Ocekivano rekao bih. Ne znam fakat kako se u Engleskoj jos drze bez poraza i na -2 od Citya, jer po igri realna bodovna razlika bi vec trebala biti 5-6 bodova.
Padose bez ispaljenog metka. Opet se vracam na pricu o gomili polovnjaka "zajebanih" prezimena.
Imam nekad osjecaj da namjerno s idiotima pocne, pa ono ako uzme utakmicu da se moze qrcit kako je s Keitom i Fabinhom na klupi uzeo nekog jakog u gostima, a u prvoj igrali Wijnaldum, Milner i poluslagirant Henderson.
- AmiĐa_Idriz
#30871 Re: Liverpool FC
Joj jebem te usta moronu njemački
- AmiĐa_Idriz
#30872 Re: Liverpool FC
Klopp poprilično čudnog ponašanja u mix zoni.
- AmiĐa_Idriz
#30873 Re: Liverpool FC
Strašno jebote, evo pregledah snimak i ne mogu se načuditi koja katastrofa od igre u prvom poluvremenu ali prvenstveno postave.
Gomez je lik koji fizički može odgovoriti defanzivno na beku koliko toliko, ali ne može u potpunosti fali mu potpora sa obje strane, samo tako funkcioniše. Ovdje je imao potporu sa samo jedne strane i to od wannabe najboljeg stopera svijeta. Da ne govorimo o tome kako ga u napadu nije bilo, tog duplanja koje je od krucijalnog maltene značaja smo imali samo sa lijeve strane, malo je i sreće Andyu falilo u nekim situacijama, ali generalno još jedna njegova dobra partija, da smo imali više opcija za glasanje sigurno bi dobio bodove.
Dakle, Trenta se, po meni, ne smije dirati. Pravi i praviće kikseve, to je jasno, ali mlad je još, naučiće. Nemam ništa protiv kikseva koje može anulirati nekim dobrim potezom nego gledati Joea kako se, realno, pati.
TAA - Gomez - VVD - Robertson, zadnja linija bez razmišljanja.
Sredina dizelaška, nije vrijedna priče i spomena uopće.
Moramo se vratiti formaciju kao onda sa Coutinhom kojeg će ovdje mijenjati Shaq, a bez Shaqa po meni ne treba počinjati utakmice. Čovjek nerealno zrači kvalitetom proigravanja suigrača da je to nerealno. Njega, sa Keitom/Wijnaldumom kao motore pored i sa osiguračem u vidu Fabinha iza leđa mislim da bi to bila dobitna kombinacija pogotovo što je agresivan u presingu.
Alisson je world class, bez dileme.
Dakle,
Alisson
TAA - Gomez - VVD - Robertson
Keita - Fabinho
Shaqiri
Salah - Firmino - Mane
Gomez je lik koji fizički može odgovoriti defanzivno na beku koliko toliko, ali ne može u potpunosti fali mu potpora sa obje strane, samo tako funkcioniše. Ovdje je imao potporu sa samo jedne strane i to od wannabe najboljeg stopera svijeta. Da ne govorimo o tome kako ga u napadu nije bilo, tog duplanja koje je od krucijalnog maltene značaja smo imali samo sa lijeve strane, malo je i sreće Andyu falilo u nekim situacijama, ali generalno još jedna njegova dobra partija, da smo imali više opcija za glasanje sigurno bi dobio bodove.
Dakle, Trenta se, po meni, ne smije dirati. Pravi i praviće kikseve, to je jasno, ali mlad je još, naučiće. Nemam ništa protiv kikseva koje može anulirati nekim dobrim potezom nego gledati Joea kako se, realno, pati.
TAA - Gomez - VVD - Robertson, zadnja linija bez razmišljanja.
Sredina dizelaška, nije vrijedna priče i spomena uopće.
Moramo se vratiti formaciju kao onda sa Coutinhom kojeg će ovdje mijenjati Shaq, a bez Shaqa po meni ne treba počinjati utakmice. Čovjek nerealno zrači kvalitetom proigravanja suigrača da je to nerealno. Njega, sa Keitom/Wijnaldumom kao motore pored i sa osiguračem u vidu Fabinha iza leđa mislim da bi to bila dobitna kombinacija pogotovo što je agresivan u presingu.
Alisson je world class, bez dileme.
Dakle,
Alisson
TAA - Gomez - VVD - Robertson
Keita - Fabinho
Shaqiri
Salah - Firmino - Mane
- MarlboroGold
#30874 Re: Liverpool FC
Sudeći po reakcijama kao da ste igrali protiv Viktorije Plzen a ne PSG-a...
- sve_ovo_ja
#30875 Re: Liverpool FC
Protiv PSG-a u gostima nijedna ekipa ne može planirati unaprijed da se vadi. Kiksevi su u prva 2 kola, gdje se nije prešlo centra protiv Napolija i blamaza protiv CZ.