Je li to sve sto imas reci na aktivnosti ustaske zaostavstine?Hafis wrote:Vjerojatno i oni ne daju da vlah pobijedi
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Maraschino
#30826 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Hafis
#30827 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
logično. To je davna prošlost, a zelena transverzala je prijeteća budućnostMaraschino wrote:Je li to sve sto imas reci na aktivnosti ustaske zaostavstine?Hafis wrote:Vjerojatno i oni ne daju da vlah pobijedi
- Maraschino
#30828 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zelena transferzala je imaginarni problem u glavama ekstremnih Srba i Hrvata dok je ovaj spomenik de fakto dokaz da je ustaski pokret jos u zivotu i to u nasem dvoristu a tebi pred nosom.Hafis wrote:logično. To je davna prošlost, a zelena transverzala je prijeteća budućnostMaraschino wrote:Je li to sve sto imas reci na aktivnosti ustaske zaostavstine?Hafis wrote:Vjerojatno i oni ne daju da vlah pobijedi
Ja bi se makar malo postidio...a pozelenio sam od zelene transferzale.
-
Hafis
#30829 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ustaški pokret je u II svjetskom ratu poraženi i do temelja razvaljen politički projekt i čiji su zadnji marginalni politički relikti u inozemstvu nestali nastankom neovisne R Hrvatske. Da li danas postoji u nekom obliku u Hrvatskoj...mislim da imamo zemalja u EU koje imaju više problema s desničarenjem nego Hrvatska...i da, vjerojatno postoji u nekom folklornom obliku kao i u većini zemalja u okružju.Maraschino wrote:
Zelena transferzala je imaginarni problem u glavama ekstremnih Srba i Hrvata dok je ovaj spomenik de fakto dokaz da je ustaski pokret jos u zivotu i to u nasem dvoristu a tebi pred nosom.
E sad, pošto je danas u FBiH na djelu dehumanizacija BiH Hrvata, u toj prljavoj raboti dobro dođe svako političko oružje, pa nije ni na odmet njihovo poistovjećivanje s tim povijesno davno propalim projektom. Ovakvi seoski, mnarginalni slučajevi (za koji nisam ni znao dok nije netko ovdje postavio) dobro dođu za stigmatiziju čitavog naroda.
Samo mi nije jasno kako vam uspjeva u isti mah objediniti nespojivo: srbofiliju koja nam se danas trenutno pripisuje i ustašstvo. Mislim, to bi bilo isto kao kad bi Židove optuživali da su arapofili i cionisti istodobno.
-
glockov kolac
#30830 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel se meni cini il vi to zdravorazumski o "zelenoj transverzali" raspravljate s najistrajnijim juznim Srbinom na temi?!
- LBVIEW
#30831 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To pitanje o srbofilnosti postavite sami sebi, ta nisu Muje vlasnici, novinari i citatelji Poskoka.
A sizoidno jeste, simpatizirati sa srpskim nacinom "rijesenja bosnjackog pitanja", uz istovremeno pivanje Tupsonovh sti'ova o istima sto "plutaju niz Neretvu".
No, to nek vide s njima, u te bratske odnose se ne treba mijesati.
A ni "zelena transferzala" nije njihova umotvorina, opet, kukavni, prepisuju od brace.
A sizoidno jeste, simpatizirati sa srpskim nacinom "rijesenja bosnjackog pitanja", uz istovremeno pivanje Tupsonovh sti'ova o istima sto "plutaju niz Neretvu".
No, to nek vide s njima, u te bratske odnose se ne treba mijesati.
A ni "zelena transferzala" nije njihova umotvorina, opet, kukavni, prepisuju od brace.
- bh.tornjak
#30832 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Ustaški pokret je u II svjetskom ratu poraženi i do temelja razvaljen politički projekt i čiji su zadnji marginalni politički relikti u inozemstvu nestali nastankom neovisne R Hrvatske. Da li danas postoji u nekom obliku u Hrvatskoj...mislim da imamo zemalja u EU koje imaju više problema s desničarenjem nego Hrvatska...i da, vjerojatno postoji u nekom folklornom obliku kao i u većini zemalja u okružju.Maraschino wrote:
Zelena transferzala je imaginarni problem u glavama ekstremnih Srba i Hrvata dok je ovaj spomenik de fakto dokaz da je ustaski pokret jos u zivotu i to u nasem dvoristu a tebi pred nosom.
E sad, pošto je danas u FBiH na djelu dehumanizacija BiH Hrvata, u toj prljavoj raboti dobro dođe svako političko oružje, pa nije ni na odmet njihovo poistovjećivanje s tim povijesno davno propalim projektom. Ovakvi seoski, mnarginalni slučajevi (za koji nisam ni znao dok nije netko ovdje postavio) dobro dođu za stigmatiziju čitavog naroda.
Samo mi nije jasno kako vam uspjeva u isti mah objediniti nespojivo: srbofiliju koja nam se danas trenutno pripisuje i ustašstvo. Mislim, to bi bilo isto kao kad bi Židove optuživali da su arapofili i cionisti istodobno.
i sta rece...???
Nespojivo....???

-
hizo ramidovic
#30833 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Зелена трансферзала је један од највећих проблема са којима се Европа данас суочава. Основни циљ тог пројекта јесте стварање велике исламске државе-калифата-на подручју Балкана. Главни реализатори су бошњачки исламисти потпомогнути страним плаћеницима. А колико зелена боја доминира на подручјима у тзв. БиХ где данас живе тзв. муслимани може се лако уверити једноставним проласком кроз та места. Једноставно, све је обојено у зелено, од тротоара до стубова за расвету. Порука је, наарвно, и више него јасна. Врхунац је да су олимпијску дворану у муслиманском сарајеву назвали ЗЕТРА (ЗЕлена ТРАнсферзала) још прије 35 година!!! Ето колико је стар тај подмукли план џихадиста!
Срећом, овде живе они који су спасили Европу од најезде османлија још 1389. на Косову пољу, као и 1992. на подручју тзв. БиХ па ће тако опет ако затреба, спашавати незахвалну Европу од надирања помахниталих исламиста, закрвављених очију и запјењених уста...
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
Срећом, овде живе они који су спасили Европу од најезде османлија још 1389. на Косову пољу, као и 1992. на подручју тзв. БиХ па ће тако опет ако затреба, спашавати незахвалну Европу од надирања помахниталих исламиста, закрвављених очију и запјењених уста...
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
- славянин
#30834 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da ne zapostavimo ni ovebh.tornjak wrote:Hafis wrote:Ustaški pokret je u II svjetskom ratu poraženi i do temelja razvaljen politički projekt i čiji su zadnji marginalni politički relikti u inozemstvu nestali nastankom neovisne R Hrvatske. Da li danas postoji u nekom obliku u Hrvatskoj...mislim da imamo zemalja u EU koje imaju više problema s desničarenjem nego Hrvatska...i da, vjerojatno postoji u nekom folklornom obliku kao i u većini zemalja u okružju.Maraschino wrote:
i sta rece...???
Nespojivo....???

-
Hafis
#30835 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo je fotoshop, vidi se iz aviona.славянин wrote:[
Da ne zapostavimo ni ove
Čuj Bošnjaci, a da nisu u partizanskim uniformama
- bh.tornjak
#30836 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
славянин wrote:Ustaški pokret je u II svjetskom ratu poraženi i do temelja razvaljen politički projekt i čiji su zadnji marginalni politički relikti u inozemstvu nestali nastankom neovisne R Hrvatske. Da li danas postoji u nekom obliku u Hrvatskoj...mislim da imamo zemalja u EU koje imaju više problema s desničarenjem nego Hrvatska...i da, vjerojatno postoji u nekom folklornom obliku kao i u većini zemalja u okružju.bh.tornjak wrote:
i sta rece...???
Nespojivo....???

[/quote]Da ne zapostavimo ni ove
[/quote]Pa...oTi nisu nosioci europejskih vrijednosti...
- LBVIEW
#30837 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
.
Last edited by LBVIEW on 25/08/2018 23:48, edited 1 time in total.
- славянин
#30838 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eno ti skole skoro je imenovase.. lagano . Samo jos nije pala odluka dal da se Turcima ili ovim spomenici dizu... cuj srbofiliji pobili ih pola miliona ili koliko vec.... pravo su se volili posebno je Maks poznat po srbofiliji a izmislili su im i “srbomorac” jer ih vole.. nedao Bog da ih ne vole.LBVIEW wrote:I, kakve veze ima ova slika s tvrdnjom o srbofiliji uznika?славянин wrote: Da ne zapostavimo ni ove
Koji to Bosnjaci i gdje rade nesto slicno ovim Erama, sto dizu spomenike NDH, uz divljenje Dodiku?
Ne dive se oni Dodiku ne sekiraj se samo sto pametno manipulisu politickom situacijom kao sto to rade od 90ih .. i svaka im cast od svih naroda ex Yu ispali su najpametniji (ne racunamo slovence jer nisu ni bili napadnuti)
- LBVIEW
#30839 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I, kakve veze ima ova slika s tvrdnjom o srbofiliji uznika?LBVIEW wrote:славянин wrote: Da ne zapostavimo ni ove
Koji to Bosnjaci, i gdje rade nesto slicno ovim Erama, sto dizu spomenike NDH, uz istovremeno divljenje Dodiku?
I gdje su obiljezavanja bitaka, sve u uniformama, poput onih kod susjeda i komsija? Sta treba, zbog politicke korektnosti, zazmiriti na cinjenicu kako dobar dio hrvatskog puka, srpski da ne spominjemo, podrzava fasisticke ideologije, jel' to? Ma zajebi to.
- славянин
#30840 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A koje ideologije Bosnjaci podrzavaju ?
- LBVIEW
#30841 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Postedi me spekulacija i SBKB, Bosnjaci kad budu paradirali u uniformama 13. SS kao sto Hrvati rade u ustaskim, a Srbi u cetnickim, onda se javi, dotad je ovo sto pises puka relativizacija.славянин wrote:Eno ti skole skoro je imenovase.. lagano . Samo jos nije pala odluka dal da se Turcima ili ovim spomenici dizu... cuj srbofiliji pobili ih pola miliona ili koliko vec.... pravo su se volili posebno je Maks poznat po srbofiliji a izmislili su im i “srbomorac” jer ih vole.. nedao Bog da ih ne vole.LBVIEW wrote:I, kakve veze ima ova slika s tvrdnjom o srbofiliji uznika?славянин wrote: Da ne zapostavimo ni ove
Koji to Bosnjaci i gdje rade nesto slicno ovim Erama, sto dizu spomenike NDH, uz divljenje Dodiku?
Ne dive se oni Dodiku ne sekiraj se samo sto pametno manipulisu politickom situacijom kao sto to rade od 90ih .. i svaka im cast od svih naroda ex Yu ispali su najpametniji (ne racunamo slovence jer nisu ni bili napadnuti)
A sto se srbofilije tice, kako nazvati divljenje srpskim metodama "rijesenja bosnjackog pitanja" kod ovih sto podizu spomenike NDH, mozda sizofrenijom?
To srbomorac i Maks Luburic podsjeti Dodika Slavjanine, nesto ne vidim kako se buni, mozda i popije casu "Poglavnika" kod Covica. Dakle, volili se ili ne, zna se ko im je primarni neprijatelj, dokazano bezbroj puta.
- LBVIEW
#30842 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Fasisticke svakako ne.славянин wrote:A koje ideologije Bosnjaci podrzavaju ?
- seln
#30843 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemo' bre, uvredices na Bosnaca.LBVIEW wrote:Fasisticke svakako ne.славянин wrote:A koje ideologije Bosnjaci podrzavaju ?
- Point.
#30844 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma Hafis do 2001 godine nije znao ko je Tuđman (po sopstvenim tvrdnjama) a da zna da mu ispred nosa otkrivaju spomenike NDH. Za ni jedan slučaj ustašluka nije čuo ili je lokalne prirode a za izmišljenu, fatamorganičnu zelenu transferzalu je čuo. Ma hajte molim vas.
Možda da se neko smiluje i objasni mi šta je to zelena transferzala, jebo je otac da je jebo.
Možda da se neko smiluje i objasni mi šta je to zelena transferzala, jebo je otac da je jebo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30845 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a dobre su ove domace udruge sve doK ne postanu UZP...

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30846 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ev jedna za afizagu u nedzelju sabaHijle...
-
zrakomlat
#30847 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nestala koza u centru grada Livnapici wrote:a dobre su ove domace udruge sve doK ne postanu UZP...
-
Škobo Habu
#30848 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo Frank Zappa u Imotskom?pici wrote:ev jedna za afizagu u nedzelju sabaHijle...
- tandmand
-
Mirza007
#30850 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Trabunja (G)uznik nesto o dehumanizaciji naroda a zna nesretnik da je to ozbiljan drzavni posao a ne naprdjivanje po forumima. U Hrvatskoj to krece od sisare i kapilarno se siri medijima i drzavnim aparatom. Ono sto je nekada bilo Protokol sionskih mudraca danas je Zelena transferzala. Princip je isti, sve su ostalo nijanse.tandmand wrote: