Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Romeo 80 wrote: ↑05/11/2023 19:54
Vozac dana Charles Leclerc!
Pa dobro...ako je istina ono sto je rekao nakon udesa,da mu je otkazala hidraulika,onda je do mehanicara.
Njegovo je samo bilo da drzi volan pravo
(u ogradu)
Romeo 80 wrote: ↑05/11/2023 19:54
Vozac dana Charles Leclerc!
Pa dobro...ako je istina ono sto je rekao nakon udesa,da mu je otkazala hidraulika,onda je do mehanicara.
Njegovo je samo bilo da drzi volan pravo
(u ogradu)
Prvo volan, pa onda blokirali zadnji tockovi i na kraju se i motor ugasio, to je on rekao, e sad koliko je istine.
Alonsko profesionalno odradi posao, Mercedes kao da je poceo kopirati Ferrari s pocetka sezone sto se tice strategije.
Doktorska disertacija Fernanda Alonsa
Kakav traktor je covjek dovuko do podijuma.
Kapa dole, i dalje tvrdim da ako dobije bolid za to, da ovaj covjek moze osvojit jos jednu titulu.
Lando odlican.
Max bez greske, kao i uvijek ove sezone.
schindleroskar wrote: ↑05/11/2023 20:33
Doktorska disertacija Fernanda Alonsa Kakav traktor je covjek dovuko do podijuma.
Kapa dole, i dalje tvrdim da ako dobije bolid za to, da ovaj covjek moze osvojit jos jednu titulu.
Lando odlican.
Cuj traktor. Jedan Strol se zajebavo sa mercedesima Drugi red u kvalifikacijama. U Brazilu su dobro funkcionisali-
Doktorska disertacija Fernanda Alonsa Kakav traktor je covjek dovuko do podijuma.
Lando odlican.
Cuj traktor. Jedan Strol se zajebavo sa mercedesima Drugi red u kvalifikacijama. U Brazilu su dobro funkcionisali-
Ja sta je nego traktor, juce su 11 i 12 zavrsili u sprintu sa Taurijem ispred njih, a taj drugi red ti je zbog nevremena u kvalama jer su prvi izasli na stazu
Kakav traktor je covjek dovuko do podijuma. Kapa dole, i dalje tvrdim da ako dobije bolid za to, da ovaj covjek moze osvojit jos jednu titulu.
Lando odlican.
Kakav traktor je covjek dovuko do podijuma. Kapa dole, i dalje tvrdim da ako dobije bolid za to, da ovaj covjek moze osvojit jos jednu titulu.
Lando odlican.
A de nam objasni sta je smijesno?
Ja kazem da je poslije Maxa, uz Hamiltona ovo najbolji vozac na gridu.
Aj ti meni reci ko to moze parirat Alonsu osim ove dvojice?
Last edited by schindleroskar on 05/11/2023 22:33, edited 1 time in total.
Lando odlican.
Da šteta za Lance i Lawrence Strolla da mu pobježe Alonso šest sekundi.
Lando odlican.
A de nam objasni sta je smijesno?
Ja kazem da je poslije Maxa, uz Hamiltona ovo najbolji vozac na gridu.
Aj ti meni reci ko to moze parirat Alonsu osim ove dvojice?
Pa to da moze osvojiti titulu. On da je to mogao ucinio bi to dok je bio na "vrhuncu karijere" i mladi, a ne na zalasku. To da je najbolji poslije njih dvojice bih se mogao djelimicno sloziti, i to zahvaljuci ponajvise znanju i iskustvu.
Ovako na prvu Russell i Leclerc bi mu mogli parirati.
Alonso je odličan vozač, ali je kroz karijeru imao loš odabir ekipa za koju će voziti. Sad je pogodio kad je prešao iz Alpine u AM. Mislim i da bi Norris mogao da mu parira.
suit_up wrote: ↑05/11/2023 17:40
Kakve su ovo smetnje na SK3, ima li ko kakav link za stream utrke?
I kad vratis isti rackas.
Ja gledo reprizu Sky F1.
Brundle je kralj.
A i kako fali Paji i Srletu da govore imena zavoja. Pisao sam to Paji, ali me izginoriso
El_comadante wrote: ↑06/11/2023 01:46
Alonso je odličan vozač, ali je kroz karijeru imao loš odabir ekipa za koju će voziti. Sad je pogodio kad je prešao iz Alpine u AM. Mislim i da bi Norris mogao da mu parira.
Ima tu i do nedostatka izbora. Nije slucajno da ga poslije epizode u Ferrariju nijedna jaca ekipa nije zvala.
Evo jedne fotografije Alonsa koju sam sačuvao prije tačno 11 godina, nakon što mu je za dlaku pobjegla titula (opet). Izgledao mi je na ovoj slici kao da kaže: I'll be back.
McLaren ima mislim najperspektivniju ekipu vozaca trenutno. A meni jos jedan od boljih na gridu je Albon. Mali ubi Williamsa, dusu mu uzima. Mogu misliti kakav bi bio u konkurentnijem bolidu.
A Oscar Piasrty je isto odlican, Lando i on su odlicni.
Qler wrote: ↑08/11/2023 10:44
McLaren ima mislim najperspektivniju ekipu vozaca trenutno. A meni jos jedan od boljih na gridu je Albon. Mali ubi Williamsa, dusu mu uzima. Mogu misliti kakav bi bio u konkurentnijem bolidu.
A Oscar Piasrty je isto odlican, Lando i on su odlicni.
Pa imao je Red Bulla u rukama, pa ga izbacise... Mozda nije jos bio sazreo, ali ko ce im ga znati... Mozda mu nije odgovarao stilu voznje, a nije mogao mijenjati auto prema sebi, i jos 100 podvarijanti....