FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#30827 Re: FC Barcelona
Mozda i ne bih trebao i ovdje postaviti ali stavit cu na temi svakog kluba pa ...
https://www.facebook.com/sigma.ba/photo ... nt_count=1

Dragi moji prijatelji, ukoliko ste fan nekog od ovih klubova, u najboljoj mjeri Ernad Bešlagić, daje meni u amanet ova 3 grba da se prodaju, a da se sredstva od prodaje uruče ljudima kojima je novac prije svega i potreban...Cijena je inače 40km 1 grb...dimenzja (70x70)i.a ako ko daje i više, dobro i jeste, a ako neko daje i manje nije problem..Novac od prodaje kupac može predati lično porodici koja je smještena kod mene, kako bi bilo sve transparentno i časno....Još jednom VELIKO HVALA Ernad Bešlagiću, koji je ovim svime pomogao porodici....
https://www.facebook.com/sigma.ba/photo ... nt_count=1

Dragi moji prijatelji, ukoliko ste fan nekog od ovih klubova, u najboljoj mjeri Ernad Bešlagić, daje meni u amanet ova 3 grba da se prodaju, a da se sredstva od prodaje uruče ljudima kojima je novac prije svega i potreban...Cijena je inače 40km 1 grb...dimenzja (70x70)i.a ako ko daje i više, dobro i jeste, a ako neko daje i manje nije problem..Novac od prodaje kupac može predati lično porodici koja je smještena kod mene, kako bi bilo sve transparentno i časno....Još jednom VELIKO HVALA Ernad Bešlagiću, koji je ovim svime pomogao porodici....
-
LSD
#30828 Re: FC Barcelona

evo i Barcinih prinova
zapravo, Ter Stegen je pojacanje sigurno...a ova dva mladića se moraju tek dokazati.
e hajde sad Luise po Miralema
- skenderija04
#30829 Re: FC Barcelona
Zna li neko sta je The Sun napisao za Yayu Tourea?LSD wrote:
evo i Barcinih prinovapojacanjima se ne mogu nazvati još uvijek.
zapravo, Ter Stegen je pojacanje sigurno...a ova dva mladića se moraju tek dokazati.
e hajde sad Luise po Miralema
-
LSD
#30830 Re: FC Barcelona
nemam pojma
koliko znam Sun je pravo žutilo 
- skenderija04
#30831 Re: FC Barcelona
EXCLUSIVE No 1: Yaya Toure is desperate to leave Man City, and would take a pay cut to rejoin Barcelona

-
omar little
#30832 Re: FC Barcelona
kako da on ide po miralema, pa mire je neki dan produzio sa romom? da, kao, placamo release clause?
- skenderija04
#30833 Re: FC Barcelona
Ako prodaju Fabregasa,Pedra i Alexisa govorimo o skoro 100 miliona
Alves, Song,Tello i Masche skoro pa 50
Dodaj da uvijek imaju 40-60 miliona za kupovinu....
-
LSD
#30834 Re: FC Barcelona
mah joooojskenderija04 wrote:EXCLUSIVE No 1: Yaya Toure is desperate to leave Man City, and would take a pay cut to rejoin Barcelona![]()
![]()

Sun valja kragujevke....ne vjerujem ni sekunde u tu vijest
@omar little
pa da.....30 miliona je klauzula za Miralema - a vrijedi riskirati svakako (nije što je naš covjek)....i rastjerati ove kojima je mrsko trcati, ha ja.
-
omar little
#30835 Re: FC Barcelona
znaci, ima nade. odlicno. hajde mire, majstore, dolazi, treba mi novi dres. 
-
LSD
#30836 Re: FC Barcelona
ne vjerujem da ce prodavati Pedra i Cesca (španci, domaci momci, reprezentativci, La Masija faktori itd), Barca tome robuje i jbg, to je tako....ali Song, Alexis, Mascherano, Alves, Tello, Adriano, Cuenca, Dos Santos, Afellay - to svakako prodavati.skenderija04 wrote:Ako prodaju Fabregasa,Pedra i Alexisa govorimo o skoro 100 miliona
Eto 9 igraca nabrojah...može se uzeti neka fina cifra....nisu baš gubavi toliko, ipak su igraci Barcelone a ne Osasune.....i to vecina njih reprezentativci.
- skenderija04
#30837 Re: FC Barcelona
Fabregas ovaj put hoce da ide. Jebi ga jarane, tri godine je tu. Uzmes statistiku i dobar. A onda malo zagrebes i vidis da su sve tri sezone statistike nabildane od avgusta do januara. Kad se igraju titule nestane. Ti imas 2 miliona, ja kokuz, ali skupa smo milioneriLSD wrote:ne vjerujem da ce prodavati Pedra i Cesca (španci, domaci momci, La Masija faktori itd), Barca tome robuje i jbg, to je tako....ali Song, Alexis, Mascherano, Alves, Tello, Adriano, Cuenca, Dos Santos, Afellay - to svakako prodavati.skenderija04 wrote:Ako prodaju Fabregasa,Pedra i Alexisa govorimo o skoro 100 miliona
Eto 9 igraca nabrojah...može se uzeti neka fina cifra....nisu baš gubavi toliko, ipak su bili igraci Barcelone a ne Osasune.....i to vecina njih reprezentativci.
Pedro ? Zasto vracaju Deulofeua? Ne kazem da ide ali ako neko stavi 30 na sto dobro ce se razmisliti.
-
LSD
#30838 Re: FC Barcelona
Ne znam želi li Cesc da ide, nisam siguran u to...a sve i da želi, nisam siguran ni da ga Barca želi prodavati (ima ugovor do 2016).
Vidjet cemo kakav Enrique ima plan sa njim....ako ne racuna na njega, onda je moguca prodaja.
Pedro
prije ce prodavati Alexisa nego Pedra
Vidjet cemo kakav Enrique ima plan sa njim....ako ne racuna na njega, onda je moguca prodaja.
Pedro
- HB_BHF
#30839 Re: FC Barcelona
Nema se tu šta razmišljati. Ako i 30 dobiju za Pedra, dobro je...

- skenderija04
#30840 Re: FC Barcelona
Alexis ide. Tello ide, Dolazi Deulofeu i devetka. Ja mislim da ce Luis Enrique vise liciti na Rijkaarda nego na Pepa. Rafinha,Iniesta Busquets plus Xavi na sredini. Trazi se jos jedan koji ce dati trku i misic. Zrtvovace Pedra za jaku (fizicki) sredinu. Trka, pluca, odbrana...LSD wrote:Ne znam želi li Cesc da ide, nisam siguran u to...a sve i da želi, nisam siguran ni da ga Barca želi prodavati (ima ugovor do 2016).
Pedroprije ce prodavati Alexisa nego Pedra
-
LSD
#30841 Re: FC Barcelona
pa i vrijeme je da se okane Pepovog sistema....ne znam šta ce Enrique planirti sa Pedrom i Fabregasomskenderija04 wrote:Alexis ide. Tello ide, Dolazi Deulofeu i devetka. Ja mislim da ce Luis Enrique vise liciti na Rijkaarda nego na Pepa. Rafinha,Iniesta Busquets plus Xavi na sredini. Trazi se jos jedan koji ce dati trku i misic. Zrtvovace Pedra za jaku (fizicki) sredinu. Trka, pluca, odbrana...LSD wrote:Ne znam želi li Cesc da ide, nisam siguran u to...a sve i da želi, nisam siguran ni da ga Barca želi prodavati (ima ugovor do 2016).
Pedroprije ce prodavati Alexisa nego Pedra
Znam da je Cesc skoro izjavio da konacno osjeca važnim u Barci u ovoj sezoni, da ima minutažu, da je sretan, žena, dijete bla bla bla
ali ako planiraju njegovu prodaju (pa i Pedra) onda neka to obave što prije, vec sad na ljeto...ne cekati naredni transfer rok
Barca se mora prvo rašcistiti....bice tu posla
- HB_BHF
#30842 Re: FC Barcelona
Doveli su čovjeka na vrijeme. Samo još da mu prepuste da on bira igrače na osnovu kojih će sastaviti tim...
- skenderija04
#30843 Re: FC Barcelona
Tu je kvaka. Da li prije ili nakon mundijala? Vidjevsi u kakvom stanju ide Spanija na WC bolje sto prije.
Mene je iznenadila vijest da je Luis Enrique ZAHTIJEVAO povratak Deulofeua. Ima smisla ako ce igrati sa centarforom. Desna strana cak i Monty dobija smisao.Ali onda je Pedro visak s obzirom da lijeva strana ima vlasnika. Danas sam cuo da je Luis rekao da racuna i na Adamu a da minute koje je odigrao Song ove dvije sezone moze odigrati i Sergi Samper
Bio je trener B ekipe, dovoljno je hrabar i lud. Ako ce sve okrenuti naopacke, aferim.
Racunam da ce lova otici na stopere . Ostatak ce sluziti za krpljenje
P.D
Danas je Mathieu bio u Barceloni. Niko ne zna razlog. Prica je da ima klauzulu od 10 miliona za Barcelonu. - Spekukacija
Mene je iznenadila vijest da je Luis Enrique ZAHTIJEVAO povratak Deulofeua. Ima smisla ako ce igrati sa centarforom. Desna strana cak i Monty dobija smisao.Ali onda je Pedro visak s obzirom da lijeva strana ima vlasnika. Danas sam cuo da je Luis rekao da racuna i na Adamu a da minute koje je odigrao Song ove dvije sezone moze odigrati i Sergi Samper
Bio je trener B ekipe, dovoljno je hrabar i lud. Ako ce sve okrenuti naopacke, aferim.
P.D
Danas je Mathieu bio u Barceloni. Niko ne zna razlog. Prica je da ima klauzulu od 10 miliona za Barcelonu. - Spekukacija
- HB_BHF
#30844 Re: FC Barcelona
I Thiago Silvaskenderija04 wrote:Tu je kvaka. Da li prije ili nakon mundijala? Vidjevsi u kakvom stanju ide Spanija na WC bolje sto prije.
Mene je iznenadila vijest da je Luis Enrique ZAHTIJEVAO povratak Deulofeua. Ima smisla ako ce igrati sa centarforom. Desna strana cak i Monty dobija smisao.Ali onda je Pedro visak s obzirom da lijeva strana ima vlasnika. Danas sam cuo da je Luis rekao da racuna i na Adamu a da minute koje je odigrao Song ove dvije sezone moze odigrati i Sergi Samper![]()
P.D
-
LSD
#30846 Re: FC Barcelona
hehe volim što imamo Skenderiju na ovom forumuskenderija04 wrote:Tu je kvaka. Da li prije ili nakon mundijala? Vidjevsi u kakvom stanju ide Spanija na WC bolje sto prije.
Mene je iznenadila vijest da je Luis Enrique ZAHTIJEVAO povratak Deulofeua. Ima smisla ako ce igrati sa centarforom. Desna strana cak i Monty dobija smisao.Ali onda je Pedro visak s obzirom da lijeva strana ima vlasnika. Danas sam cuo da je Luis rekao da racuna i na Adamu a da minute koje je odigrao Song ove dvije sezone moze odigrati i Sergi Samper![]()
P.D
pa znam i ja da je tu kvaka
e sad, ako Luis planira drugacije sa njima, to je onda sasvim druga prica
- skenderija04
#30847 Re: FC Barcelona
Ban je odgodjen nista vise.
Sto je trebalo uraditi u zadnja tri prelazna uradice u jednom
Luis Enrique ne smije dozvoliti da mu neko slaze face i da se zali na minutazu. Rezultat nece biti bitan ako vidimo da se radi o pocetku jedne price.Ako ostanu ovi isti poseri onda
Sto je trebalo uraditi u zadnja tri prelazna uradice u jednom
Luis Enrique ne smije dozvoliti da mu neko slaze face i da se zali na minutazu. Rezultat nece biti bitan ako vidimo da se radi o pocetku jedne price.Ako ostanu ovi isti poseri onda
- dinty2
#30848 Re: FC Barcelona
uh kako bi matju legao
moze pokriti lijevog beka i stopera, ove sezone je maestralno odradio posao na stoperskoj poziciji a covjek je skolovani bek, najbrzi stoper u ligi, vrlo inteligentan, agresivan, visok i jak u duelu.....on i jos neko provjereno ime tipa benatia i idemo po L.S. 
- skenderija04
#30849 Re: FC Barcelona
I radnik, sto je sada mozda i najvaznijedinty2 wrote:uh kako bi matju legaomoze pokriti lijevog beka i stopera, ove sezone je maestralno odradio posao na stoperskoj poziciji a covjek je skolovani bek, najbrzi stoper u ligi, vrlo inteligentan, agresivan, visok i jak u duelu.....on i jos neko provjereno ime tipa benatia i idemo po L.S.
- dinty2
#30850 Re: FC Barcelona
bas tako,,koga bi ti od stopera ? mene najvise muci desni bek i ko bi mogao biti taj noviskenderija04 wrote:I radnik, sto je sada mozda i najvaznijedinty2 wrote:uh kako bi matju legaomoze pokriti lijevog beka i stopera, ove sezone je maestralno odradio posao na stoperskoj poziciji a covjek je skolovani bek, najbrzi stoper u ligi, vrlo inteligentan, agresivan, visok i jak u duelu.....on i jos neko provjereno ime tipa benatia i idemo po L.S.