FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

skenderija04

#30826 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Image
Mustang1

#30827 Re: FC Barcelona

Post by Mustang1 »

Mozda i ne bih trebao i ovdje postaviti ali stavit cu na temi svakog kluba pa ...

https://www.facebook.com/sigma.ba/photo ... nt_count=1

Image

Dragi moji prijatelji, ukoliko ste fan nekog od ovih klubova, u najboljoj mjeri Ernad Bešlagić, daje meni u amanet ova 3 grba da se prodaju, a da se sredstva od prodaje uruče ljudima kojima je novac prije svega i potreban...Cijena je inače 40km 1 grb...dimenzja (70x70)i.a ako ko daje i više, dobro i jeste, a ako neko daje i manje nije problem..Novac od prodaje kupac može predati lično porodici koja je smještena kod mene, kako bi bilo sve transparentno i časno....Još jednom VELIKO HVALA Ernad Bešlagiću, koji je ovim svime pomogao porodici....
LSD

#30828 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Image

evo i Barcinih prinova :D pojacanjima se ne mogu nazvati još uvijek.

zapravo, Ter Stegen je pojacanje sigurno...a ova dva mladića se moraju tek dokazati.

e hajde sad Luise po Miralema :arrow:
skenderija04

#30829 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Image

evo i Barcinih prinova :D pojacanjima se ne mogu nazvati još uvijek.

zapravo, Ter Stegen je pojacanje sigurno...a ova dva mladića se moraju tek dokazati.

e hajde sad Luise po Miralema :arrow:
Zna li neko sta je The Sun napisao za Yayu Tourea?
LSD

#30830 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

nemam pojma :? koliko znam Sun je pravo žutilo :roll:
skenderija04

#30831 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

EXCLUSIVE No 1: Yaya Toure is desperate to leave Man City, and would take a pay cut to rejoin Barcelona :D :D :D
omar little

#30832 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

kako da on ide po miralema, pa mire je neki dan produzio sa romom? da, kao, placamo release clause?
skenderija04

#30833 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Ako prodaju Fabregasa,Pedra i Alexisa govorimo o skoro 100 miliona

Alves, Song,Tello i Masche skoro pa 50

Dodaj da uvijek imaju 40-60 miliona za kupovinu....
LSD

#30834 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:EXCLUSIVE No 1: Yaya Toure is desperate to leave Man City, and would take a pay cut to rejoin Barcelona :D :D :D
mah jooooj

Image

Sun valja kragujevke....ne vjerujem ni sekunde u tu vijest

@omar little
pa da.....30 miliona je klauzula za Miralema - a vrijedi riskirati svakako (nije što je naš covjek)....i rastjerati ove kojima je mrsko trcati, ha ja.
omar little

#30835 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

znaci, ima nade. odlicno. hajde mire, majstore, dolazi, treba mi novi dres. :D
LSD

#30836 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:Ako prodaju Fabregasa,Pedra i Alexisa govorimo o skoro 100 miliona

ne vjerujem da ce prodavati Pedra i Cesca (španci, domaci momci, reprezentativci, La Masija faktori itd), Barca tome robuje i jbg, to je tako....ali Song, Alexis, Mascherano, Alves, Tello, Adriano, Cuenca, Dos Santos, Afellay - to svakako prodavati.
Eto 9 igraca nabrojah...može se uzeti neka fina cifra....nisu baš gubavi toliko, ipak su igraci Barcelone a ne Osasune.....i to vecina njih reprezentativci.
skenderija04

#30837 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:
skenderija04 wrote:Ako prodaju Fabregasa,Pedra i Alexisa govorimo o skoro 100 miliona

ne vjerujem da ce prodavati Pedra i Cesca (španci, domaci momci, La Masija faktori itd), Barca tome robuje i jbg, to je tako....ali Song, Alexis, Mascherano, Alves, Tello, Adriano, Cuenca, Dos Santos, Afellay - to svakako prodavati.
Eto 9 igraca nabrojah...može se uzeti neka fina cifra....nisu baš gubavi toliko, ipak su bili igraci Barcelone a ne Osasune.....i to vecina njih reprezentativci.
Fabregas ovaj put hoce da ide. Jebi ga jarane, tri godine je tu. Uzmes statistiku i dobar. A onda malo zagrebes i vidis da su sve tri sezone statistike nabildane od avgusta do januara. Kad se igraju titule nestane. Ti imas 2 miliona, ja kokuz, ali skupa smo milioneri

Pedro ? Zasto vracaju Deulofeua? Ne kazem da ide ali ako neko stavi 30 na sto dobro ce se razmisliti.
LSD

#30838 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Ne znam želi li Cesc da ide, nisam siguran u to...a sve i da želi, nisam siguran ni da ga Barca želi prodavati (ima ugovor do 2016).
Vidjet cemo kakav Enrique ima plan sa njim....ako ne racuna na njega, onda je moguca prodaja.

Pedro :? prije ce prodavati Alexisa nego Pedra
HB_BHF

#30839 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Nema se tu šta razmišljati. Ako i 30 dobiju za Pedra, dobro je...

Image
skenderija04

#30840 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Ne znam želi li Cesc da ide, nisam siguran u to...a sve i da želi, nisam siguran ni da ga Barca želi prodavati (ima ugovor do 2016).
Vidjet cemo kakav Enrique ima plan sa njim....ako ne racuna na njega, onda je moguca prodaja.

Alexis ide. Tello ide, Dolazi Deulofeu i devetka. Ja mislim da ce Luis Enrique vise liciti na Rijkaarda nego na Pepa. Rafinha,Iniesta Busquets plus Xavi na sredini. Trazi se jos jedan koji ce dati trku i misic. Zrtvovace Pedra za jaku (fizicki) sredinu. Trka, pluca, odbrana...
LSD

#30841 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
LSD wrote:Ne znam želi li Cesc da ide, nisam siguran u to...a sve i da želi, nisam siguran ni da ga Barca želi prodavati (ima ugovor do 2016).

Alexis ide. Tello ide, Dolazi Deulofeu i devetka. Ja mislim da ce Luis Enrique vise liciti na Rijkaarda nego na Pepa. Rafinha,Iniesta Busquets plus Xavi na sredini. Trazi se jos jedan koji ce dati trku i misic. Zrtvovace Pedra za jaku (fizicki) sredinu. Trka, pluca, odbrana...
pa i vrijeme je da se okane Pepovog sistema....ne znam šta ce Enrique planirti sa Pedrom i Fabregasom :? nemam pojma na šta ce to sve liciti....možda ga Luis vidi kako bitnog igraca, ko ce ga znati sad
Znam da je Cesc skoro izjavio da konacno osjeca važnim u Barci u ovoj sezoni, da ima minutažu, da je sretan, žena, dijete bla bla bla

ali ako planiraju njegovu prodaju (pa i Pedra) onda neka to obave što prije, vec sad na ljeto...ne cekati naredni transfer rok :!:

Barca se mora prvo rašcistiti....bice tu posla
HB_BHF

#30842 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Doveli su čovjeka na vrijeme. Samo još da mu prepuste da on bira igrače na osnovu kojih će sastaviti tim...
skenderija04

#30843 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tu je kvaka. Da li prije ili nakon mundijala? Vidjevsi u kakvom stanju ide Spanija na WC bolje sto prije.
Mene je iznenadila vijest da je Luis Enrique ZAHTIJEVAO povratak Deulofeua. Ima smisla ako ce igrati sa centarforom. Desna strana cak i Monty dobija smisao.Ali onda je Pedro visak s obzirom da lijeva strana ima vlasnika. Danas sam cuo da je Luis rekao da racuna i na Adamu a da minute koje je odigrao Song ove dvije sezone moze odigrati i Sergi Samper :D

Bio je trener B ekipe, dovoljno je hrabar i lud. Ako ce sve okrenuti naopacke, aferim.

Racunam da ce lova otici na stopere . Ostatak ce sluziti za krpljenje

P.D

Danas je Mathieu bio u Barceloni. Niko ne zna razlog. Prica je da ima klauzulu od 10 miliona za Barcelonu. - Spekukacija
HB_BHF

#30844 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

skenderija04 wrote:Tu je kvaka. Da li prije ili nakon mundijala? Vidjevsi u kakvom stanju ide Spanija na WC bolje sto prije.
Mene je iznenadila vijest da je Luis Enrique ZAHTIJEVAO povratak Deulofeua. Ima smisla ako ce igrati sa centarforom. Desna strana cak i Monty dobija smisao.Ali onda je Pedro visak s obzirom da lijeva strana ima vlasnika. Danas sam cuo da je Luis rekao da racuna i na Adamu a da minute koje je odigrao Song ove dvije sezone moze odigrati i Sergi Samper :D

Bio je trener B ekipe, dovoljno je hrabar i lud. Ako ce sve okrenuti naopacke, aferim.

P.D

Danas je Mathieu bio u Barceloni. Niko ne zna razlog. Prica je da ima klauzulu od 10 miliona za Barcelonu. - Spekukacija
I Thiago Silva :D
skenderija04

#30845 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

I Muniain :D :D :D
LSD

#30846 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:Tu je kvaka. Da li prije ili nakon mundijala? Vidjevsi u kakvom stanju ide Spanija na WC bolje sto prije.

P.D

hehe volim što imamo Skenderiju na ovom forumu :thumbup:

pa znam i ja da je tu kvaka :mrgreen: jako bitan momenat je taj tajming, pogotovu sad je to bitno za Barcu (pitanje je hoce li FIFI opet pasti na pamet da potegne onaj transfer ban)....ako misle prodavati Cesc i Pedra, onda ih odmah prodavati - ne cekati SP :!: ni pod razno....ozljeda i eto belaja, ne možeš ih se više kutarisati.

e sad, ako Luis planira drugacije sa njima, to je onda sasvim druga prica
skenderija04

#30847 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Ban je odgodjen nista vise.

Sto je trebalo uraditi u zadnja tri prelazna uradice u jednom

Luis Enrique ne smije dozvoliti da mu neko slaze face i da se zali na minutazu. Rezultat nece biti bitan ako vidimo da se radi o pocetku jedne price.Ako ostanu ovi isti poseri onda
dinty2

#30848 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

uh kako bi matju legao :) moze pokriti lijevog beka i stopera, ove sezone je maestralno odradio posao na stoperskoj poziciji a covjek je skolovani bek, najbrzi stoper u ligi, vrlo inteligentan, agresivan, visok i jak u duelu.....on i jos neko provjereno ime tipa benatia i idemo po L.S. :D
skenderija04

#30849 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:uh kako bi matju legao :) moze pokriti lijevog beka i stopera, ove sezone je maestralno odradio posao na stoperskoj poziciji a covjek je skolovani bek, najbrzi stoper u ligi, vrlo inteligentan, agresivan, visok i jak u duelu.....on i jos neko provjereno ime tipa benatia i idemo po L.S. :D
I radnik, sto je sada mozda i najvaznije
dinty2

#30850 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote:uh kako bi matju legao :) moze pokriti lijevog beka i stopera, ove sezone je maestralno odradio posao na stoperskoj poziciji a covjek je skolovani bek, najbrzi stoper u ligi, vrlo inteligentan, agresivan, visok i jak u duelu.....on i jos neko provjereno ime tipa benatia i idemo po L.S. :D
I radnik, sto je sada mozda i najvaznije
bas tako,,koga bi ti od stopera ? mene najvise muci desni bek i ko bi mogao biti taj novi :?
Post Reply