Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:Bome je vijetnamac imao sta vidjeti
Iskreno drago mi je što je i vidio goli amaterizam, pogotovu onih hadalja iz uprave uz nadu da će ih pitati "..je li a što vi nabavljate čak 30 auta a ovamo ne želite kondicionog platiti?!"
Naravno, idealni scenario bi bio da ih sve sa noge na nogu pošalje u 3pm i instalira prave sportske radnike (DIPLOMIRANE wow ) - strance ali taj film nećemo gledati, bojim se.
Iako vama tesko pada ovaj poraz jer je gradski derbi, zapravo je ipak samo jedna ligaska utakmica. Sezona tek na pocetku i zasad jedna pobjeda ili poraz ne znace nista.
'ta vijetnanac zna sta je Zeljo i gradski derbi?
Nisam gledala utakmicu, ali mi nije jasno kako je moguce da ste se ovako raspali? Sigurna sam da imate jaci tim, pa Zeljo nije uspio nas dobiti, pa pretpostavljam da je ovo Amarova pobjeda nad Musemicem.
LSD wrote:Pitarluk zaboravio ko je Amar Osim, njihova najveca nocna mora i njihov najveci nabijac kompleksa znaju oni to vrlo dobro, samo nikad nece priznati.
Mislili su lani nakon 3-0 da je pao q za uši, a zaboravili da je došao u klub koji je bio u rasulu, igraci van forme, bez motiva, tu ekipu luzera trpo svak ko je stigo na Grbavici, cak i Gošk i Zvijezda 09...6 poraza u nizu, zatim u derbiju pukla trica itd...ponadali se da je Amar donji kakva zabluda
Veceras su se bolno vratili u realnost i prisjetili kako je to kad Željo nateže kone pod vodstvom najveceg trenera ove lige
Šta ima kompleks sve što je osvojio lik je u rangu one utakmice u Trebinju i kome on može biti kompleks majke ti nakon toga?
I da jeste sve pošteno bilo od njega opet se uvijek mozemo vaditi na to Trebinje i slicne očito prodane utakmice..
Reci mi šta je uradio za vas u zadnje vrijeme osim ovog derbija?
Decko, o kakvom Trebinju ti pišeš
Te sezone Željo osvojio titulu 4 kola prije kraja i ti pominješ nekakvu utakmicu u zadnjem kolu u Trebinju, koja je bila bitna ko lanjski snijeg jesi li dobar
@Animus
Tebi petarda nije nikakvo mjerilo, jel pa dobro, bice još toga, sabura samo.
plain vanilla wrote:
Nisam gledala utakmicu, ali mi nije jasno kako je moguce da ste se ovako raspali? Sigurna sam da imate jaci tim, pa Zeljo nije uspio nas dobiti, pa pretpostavljam da je ovo Amarova pobjeda nad Musemicem.
Malo nam se Musemić zajebavao, malo eksperimentisao, malo nešto novog uveo i to sve ni manje, ni više nego na derbiju, a igrače nije motivisao nikako, nije uspio valjda, ne znam. Katastrofalna postavka, katastrofalno vođenje i eto jebi ga.
Zato što ako je tako lagano namjestio utakmicu Trebinju zamisli tek kako je lagano namještao tokom te sezone ima puna šaka njegovih malverzacija znaš što je najgore ja ovo nikad ne pricam uvijek šutim evo veceras ste nas rastavili recimo na komade..
Al' necemo se zavaravati zna se ko je Amar zato se nama ne moze ništa prigovoriti oko namještanja kad osvajamo titule svakih 7 godina.
plain vanilla wrote:
Malo nam se Musemić zajebavao, malo eksperimentisao, malo nešto novog uveo i to sve ni manje, ni više nego na derbiju, a igrače nije motivisao nikako, nije uspio valjda, ne znam. Katastrofalna postavka, katastrofalno vođenje i eto jebi ga.
Pretpostavila sam da je tako nesto. Musemic je tvrdoglavo magare.
Meni je veca pobjeda 0:3 nego 5:2. Niste vi ništa napravili sa ovom pobjedom.
Mi danima pišemo da nemamo ekipu i da se krpimo po pozicijama i da smo preumorni jer igramo sa istim igracima tempo svaka tri dana a svi kontaju da je izvlakusa. Nas je Široki trebo mlatnut u srijedu ali smo se provukli. Da nema ove pauze mi bi pali totalno. Sreca pa sada ide pauza i povrtak par igraca. Bitno je da ne zaostajemo puno za prvim. Sad ide laksi dio.
animus wrote:Meni je veca pobjeda 0:3 nego 5:2. Niste vi ništa napravili sa ovom pobjedom.
Mi danima pišemo da nemamo ekipu i da se krpimo po pozicijama i da smo preumorni jer igramo sa istim igracima tempo svaka tri dana a svi kontaju da je izvlakusa. Nas je Široki trebo mlatnut u srijedu ali smo se provukli. Da nema ove pauze mi bi pali totalno. Sreca pa sada ide pauza i povrtak par igraca. Bitno je da ne zaostajemo puno za prvim. Sad ide laksi dio.
Kad ide naredno kolo i protiv koga igramo sljedece 3, a protiv koga oni?
animus wrote:Meni je veca pobjeda 0:3 nego 5:2. Niste vi ništa napravili sa ovom pobjedom.
I Sloga ispred vas oj tito dragi, imal ko da ih trehne
Zvijezda Tuzla Borac Mladost.
Oni idu Velezu pa Radnik i Zvijezda
todd_smith wrote:
Nekad pogodis nekada fulis, Boze moj. Da svaku pogodi, vodio bi Barcelonu, ne nas.
Fulio prvo poluvrijeme i umjesto da napravi izmjene u tom pogledu, on ništa. Sami smo sebi krivi. Više smo sebe zajebali, nego što su komšije dobro odigrale. Ne možeš nešto na silu gurati i očekivati da prođe.
Kako ne napravi zamjene
Izbacio Mustafica i Sabanovica, koji su bili igrac manje u prvom
Koga je mogao ubaciti osim Krleta koji vec 3-4 utakmice krpi tu poziciju
odvadite malo...da je imao stanojevica ili Tatara ili Rahmana pa da je njih ostavio a ubacio Velkoskog onda bih rekao okej zajebao je, ovako..
Mogli bi to pomest sve oni nece dobiti Veleža nema šanse.
I Sloga ispred vas oj tito dragi, imal ko da ih trehne
I vi ste krivi što su ispred nas.
Samo polako doci ce to na svoje mjesto. Mene je jedino Zrinjskog strah jer oni polako kupe bodove bez puno priče.
plain vanilla wrote:
Pretpostavila sam da je tako nesto. Musemic je tvrdoglavo magare.
Drži se nečega i ne popušta. U ovoj sezoni je pokazao da može na vrijeme napraviti bitnu promjenu kako bi se došlo do gola, do pobjede, a sad u derbiju vratio se na staro.
Sarajevo bez Tatara i Rahmanovića druga ekipa. Husref čii mi se promašio fudbal sa formacijom, ili je podcijenio naš vezni red, i umjesto na poluvremenu da proba napraviti neki balans na sredini, dok je imao rezultat, on čini mi se ekipu pravi ranjivijom.
Derbi generalno dobar. Mi odlični naprijed i nesigurni nazad gdje smo poklonili Sarajevu puno prostora. Sarajevo bez sredine i bokova, išlo na duge lopte po ovom terenu.
Haris Kaljanac nije za derbi utakmica. Pogubio se, s tim da je ovaj put oštetio više komšije.
90minut wrote:Meni je veca pobjeda 0:3 nego 5:2. Niste vi ništa napravili sa ovom pobjedom.
To ce i biti tako aBd. Ne trebamo ovo previše srcu uzimati. Ocekivano sve. Nadali se jesmo ali realno je ovo. Sad ovi sto se vracaju trebaju imati jos veci motiv. Ahmi isto ce ova pauza extra doci.
Pa malo vam je glupa priča. Za godinu dana neće se niko sjećati ko vam je falio, nego da ste fasovali pet komada. Umalo Atalanta.
Suština priče je da niste kvalitet za titule, samo prošle godine nije imao ko drugi.
Last edited by Ricken on 01/09/2019 00:55, edited 1 time in total.
Ricken wrote:Sarajevo bez Tatara i Rahmanovića druga ekipa. Husref čii mi se promašio fudbal sa formacijom, ili je podcijenio naš vezni red, i umjesto na poluvremenu da proba napraviti neki balans na sredini, dok je imao rezultat, on čini mi se ekipu pravi ranjivijom.
Derbi generalno dobar. Mi odlični naprijed i nesigurni nazad gdje smo poklonili Sarajevu puno prostora. Sarajevo bez sredine i bokova, išlo na duge lopte po ovom terenu.
Haris Kaljanac nije za derbi utakmica. Pogubio se, s tim da je ovaj put oštetio više komšije.
Stanojevic je falio skroz. Gavric se bacao niti jednu nije pokupio. Stanojevic se baci, ali loptu pokupi. Bez njega i Tatara na krilu i Rahmana kroz sredinu, mi nemamo igre jer nema ko da vodi tranziciju iz odbrane u napad.
I tu smo i izgubili utakmicu.
Igrao ono sto je imao. Jedino sto mu se moze zamjeriti to sto je poceo sa dva napadaca. Ali nije ti to razlog sto primis 16 suteva na gol.