Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lilium_bosniacum wrote:posto sam novi ovdje može li mi neko ukratko objasniti kako krenuti sa testitanjem ja sam radio dok je bilo id kasnije ne
Na koje testiranje misliš? Ono Test Web?!
Ma sad to ide preko njihove ekstenzije. Instaliraš je na chrome, aktiviraš i čekaš. Kad ti izbaci onih oooops-ova ti ih onda na refresh dok ti ne otvori...
Link za ekstenziju bi trebao nači u njihovim porukama koje ti oni šalju...
Ima i drugih solucija ali hajde pokušaj prvo ovako...
progulilo.... još samo ovo
mora li biti uključen AutoRefresh
Lilium_bosniacum wrote:posto sam novi ovdje može li mi neko ukratko objasniti kako krenuti sa testitanjem ja sam radio dok je bilo id kasnije ne
Na koje testiranje misliš? Ono Test Web?!
Ma sad to ide preko njihove ekstenzije. Instaliraš je na chrome, aktiviraš i čekaš. Kad ti izbaci onih oooops-ova ti ih onda na refresh dok ti ne otvori...
Link za ekstenziju bi trebao nači u njihovim porukama koje ti oni šalju...
Ima i drugih solucija ali hajde pokušaj prvo ovako...
progulilo.... još samo ovo
mora li biti uključen AutoRefresh
Do tebe je jaro. Ako ti je mrsko pritiskati F5 ti onda aktiviraj AutoRefresh.
predrpostavljam da nije preko ekstenzije ... ?
ma meni nece nikako preko starih ID ... samo ufatim neku sicu preko ekstenzije ...
ni edit linka ... pokusavao X puta ufatio 2 puta hit ...
koju vi magiju koristite ... ja sam happy kad 20 ufatim ... a vi 100+
sizifinho wrote:Prije dva dana izgubim level, uradim 50ak videa od po 5c i danas mi ga vrate i ja dobijem dva expella, tacno cekam da me neki indijac nazove i pita da li se zajebajem s njima.
a vidi nisam znao da kod vracanja levela uzimaju u obzir i zadatke koje ne idu u acc