Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

BHCluster

#30801 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Image
Čekajući treći! :lol:
Hafis

#30802 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Qoom wrote:
Hafis wrote:Stara uzbečka izreka kaže: nema ti tu ž od ženska, čim se ono politikom (još iz hobija) bavi, jer da je čemu muški bi se s njom bavili.

Ali, možda ti se posreći pa mi se ukaže slobodan tajming negdje oko studenog.
S tim da ćeš mi morati priložiti foto dokumentaciju...valjda nije tako crno kako predosjećam
Ok je malo hrvatsko-bošnjačkog prcanja kao sve znamo u sve se razumijemo. Na stranu što mi je smiješno upiranje za HDZ, kao što mi je smiješno upiranje za SDA, SBB dok narod slamu jede, ali ovo ti ne stoji.
Dobro i kažeš.....ozbiljno. Ali vidim da se cura stvarno ne ljuti i da ima smisla za humor. A plus i ja se nimalo ne ljutim na njene šale. Tako da možda sa strane izgleda da sam pretjerao ili.... ne znam..
Iskreno, kada bih osjetio da je stvarno vrijeđa ili pogađa ovo zezanje, istog bih trenutka prekinuo.
SaraFina

#30803 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:
Hafis wrote:I ne znam šta si se na mene natakarila....evo ti Spreče. Čovjek zaposlen u Rusiji, Bošnjak od glave do pete, vjerojatno i dobar vjernik musliman, a još slobodnjak.... Jebote, muško bi mu dalo a ne žensko. Ili što fali našem Lusteru?
A koliko vidim imaju aspiracija prema tebi. De ti to vidi prije nego što se upustiš s ovim crnim vragom :)

Za mnom su pamet gubili na stožernom forumu tvom, HR miliuneri, odvjetnici, privatnici i sl. Dan žalosti bio kad sam postala nedostupna :)
Stvarno si laskaš da bi mogao medju tu elitu? :D

Nego me profesionalno zanima iz čega (obzirom na izgled) crpiš tu lafo samouvjerenost??? :D
Imam rezultate iza sebe...jedan nevjerojatan život...
inače postupno zapisujem...radim na biografiji koju ću kad tad završiti.
Ne znam na što aludiraš pod uvećanim.. No ...

Obzirom na tvoj omalovažavajući stav (blago rečeno) prema ženama, (dokazan i pokazan nebrojeno puta), znaš koja niskoprofilna tuka mora žena biti, da bi dospjela u tvoje "memoare"????Ako se radi o toj vrsti.
I profesionalno si tanak, Lektrik te nalupa sekundarno... Tako da to "(ne )vjerojatan" Bog zna na čemu temeljiš ako izuzmemo izgled, profesionalno i vrstu žena koje bi mogle biti žrtve "tvog šarma" :D
Hafis

#30804 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Obzirom na tvoj omalovažavajući stav (blago rečeno) prema ženama, (dokazan i pokazan nebrojeno puta), znaš koja niskoprofilna tuka mora žena biti, da bi dospjela u tvoje "memoare"????Ako se radi o toj vrsti.
I profesionalno si tanak, Lektrik te nalupa sekundarno... Tako da to "(ne )vjerojatan" Bog zna na čemu temeljiš ako izuzmemo izgled, profesionalno i vrstu žena koje bi mogle biti žrtve "tvog šarma" :D
Stvarno si se zapalila za mene.
Ali ne sekiraj se, takva sam pojava i nisi jedina. Koji je tu vrag po srijedi, stvarno ne znam, ali što sam htio u životu - to sam i dobio...svaki put do sada.
Malo mi je neprijatno sada... ono kad me baš netko povuće za jezik....hajmo mi na izborni zakon i poslijeizborno sklapanje vlasti
Hafis

#30805 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Rodijakinjo Sarafina, hoće li Komšo razvaliti i kako će teći zaobilaženje HDZ-a iz formiranja vlasti u federaciji. Hoće li pomoći Inzko i ovaj put?
SaraFina

#30806 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:
Stvarno si se zapalila za mene.
Ali ne sekiraj se, takva sam pojava i nisi jedina. Koji je tu vrag po srijedi, stvarno ne znam, ali što sam htio u životu - to sam i dobio...svaki put do sada.
Malo mi je neprijatno sada... ono kad me baš netko povuće za jezik....hajmo mi na izborni zakon i poslijeizborno sklapanje vlasti

Ma nigdje ne idemo dok ne argumentiraš to "nevjerojatan život" :D
Sa desetak primjera :lol:
Last edited by SaraFina on 22/08/2018 17:09, edited 1 time in total.
Hafis

#30807 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

A to. Mislim da je za danas dosta o privatnim stvarima.
SaraFina

#30808 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:A to. Mislim da je za danas dosta o privatnim stvarima.

Tako sam i mislila. Nemaš čim :D
512MB

#30810 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Pa kaze milijunasi i odvjetnici je htjeli a ona se uda iz ljubavi :lol:
Maraschino

#30812 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

ne mogu da vjerujem :D
512MB

#30813 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Jeko ovaj?
BAK-eV

#30814 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BAK-eV »

512MB wrote:Jeko ovaj?
Ma pustite covjeka na miru.
Smatram, da je svaki Hrvat, koji se ovdje druzi sa nama, dobrodosao, bez obzira na razlicite stavove.
512MB

#30815 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Ja samo pitam ko je ovaj na slici..
Mirza007

#30816 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

(G)uznik moze napisati samo memoare iz cenife.
mO k3

#30817 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

512MB wrote:Ja samo pitam ko je ovaj na slici..
Iz filma Harry Potter
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#30818 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Hafis wrote:I ne znam šta si se na mene natakarila....evo ti Spreče. Čovjek zaposlen u Rusiji, Bošnjak od glave do pete, vjerojatno i dobar vjernik musliman, a još slobodnjak.... Jebote, muško bi mu dalo a ne žensko. Ili što fali našem Lusteru?
A koliko vidim imaju aspiracija prema tebi. De ti to dobro pogledaj i razmisli prije nego što se upustiš s ovim crnim vragom :)

Hafisova zadnja nada. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30819 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

ŠIRIĆI I KNEZOVIĆI
U Posušju otkriven spomenik čiji oblik podsjeća na teritoriju NDH

Image

U Posušju je 13. avgusta otkriven spomenik posvećen borcima poginulim u Prvom i Drugom svjetskom ratu

Kako je prenio portal posusje.net, to je ujedno bilo dvanaesto po redu okupljanje Širića i Knezovića, čiji su preci poginuli u ovim ratovima.

Zanimljivo je da oblik spomenika posvećenog, kako se navodi, za hrvatsku slobodu, podsjeća na teritoriju Nezavisne države Hrvatske (NDH) kvislinške tvorevine za vrijeme Drugog svjetskog rata, čije osnivanje je potpomognuto njemačkim nacističkim režimom.

Spomenik je izgrađen po nacrtu fra Marija Knezovića, a izradio ga je kipar Grgo Mikulić.
a vidjaj velike lepe nasHe sHo se od kamena izgravira... ako, ako lepo je sanjati
General War

#30820 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

pici wrote:
ŠIRIĆI I KNEZOVIĆI

Image

U Posušju je 13. avgusta otkriven spomenik posvećen borcima poginulim u Prvom i Drugom svjetskom ratu

Kako je prenio portal posusje.net, to je ujedno bilo dvanaesto po redu okupljanje Širića i Knezovića, čiji su preci poginuli u ovim ratovima.

Zanimljivo je da oblik spomenika posvećenog, kako se navodi, za hrvatsku slobodu, podsjeća na teritoriju Nezavisne države Hrvatske (NDH) kvislinške tvorevine za vrijeme Drugog svjetskog rata, čije osnivanje je potpomognuto njemačkim nacističkim režimom.

Spomenik je izgrađen po nacrtu fra Marija Knezovića, a izradio ga je kipar Grgo Mikulić.
a vidjaj velike lepe nasHe sHo se od kamena izgravira... ako, ako lepo je sanjati
Koji je qurac ovim hercegovackim franjevcima :-)
Prvo ona casna otkrivala spomenik Tudjmanu, a ovaj se posvetio dizajnu :-)
Hafis

#30821 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Vjerojatno i oni ne daju da vlah pobijedi
General War

#30822 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

...i to u po svajcarske :roll:
bingov buraz

#30823 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bingov buraz »

pici wrote:
ŠIRIĆI I KNEZOVIĆI

Image

Nije ovo NDH,Istra i dobar dio Dalmacije su višak.

Umjetnička sloboda :mrgreen:
NeDirajSirotinju

#30824 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by NeDirajSirotinju »

Problem neka imaginarna zelena transferzala, a nije problem u ovim krštinama i pokrštavanje. Bem ti fanatizam bolesni.
Hafis

#30825 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

NeDirajSirotinju wrote:Problem neka imaginarna zelena transferzala, a nije problem u ovim krštinama i pokrštavanje. Bem ti fanatizam bolesni.
Gdje si ti ovdje vidio ''krštine'' i ''pokrštavanje''? Ti znaš o tome kolik' i ja o obredu sunećenja šija u Jemenu.
A o zelenoj transferzali bi se dalo popričati. Nemoj reći da nema i takvih ideja u nečijim glavama?
Post Reply