Čekajući treći!

Dobro i kažeš.....ozbiljno. Ali vidim da se cura stvarno ne ljuti i da ima smisla za humor. A plus i ja se nimalo ne ljutim na njene šale. Tako da možda sa strane izgleda da sam pretjerao ili.... ne znam..Qoom wrote:Ok je malo hrvatsko-bošnjačkog prcanja kao sve znamo u sve se razumijemo. Na stranu što mi je smiješno upiranje za HDZ, kao što mi je smiješno upiranje za SDA, SBB dok narod slamu jede, ali ovo ti ne stoji.Hafis wrote:Stara uzbečka izreka kaže: nema ti tu ž od ženska, čim se ono politikom (još iz hobija) bavi, jer da je čemu muški bi se s njom bavili.
Ali, možda ti se posreći pa mi se ukaže slobodan tajming negdje oko studenog.
S tim da ćeš mi morati priložiti foto dokumentaciju...valjda nije tako crno kako predosjećam
Ne znam na što aludiraš pod uvećanim.. No ...Hafis wrote:Imam rezultate iza sebe...jedan nevjerojatan život...SaraFina wrote:Hafis wrote:I ne znam šta si se na mene natakarila....evo ti Spreče. Čovjek zaposlen u Rusiji, Bošnjak od glave do pete, vjerojatno i dobar vjernik musliman, a još slobodnjak.... Jebote, muško bi mu dalo a ne žensko. Ili što fali našem Lusteru?
A koliko vidim imaju aspiracija prema tebi. De ti to vidi prije nego što se upustiš s ovim crnim vragom
Za mnom su pamet gubili na stožernom forumu tvom, HR miliuneri, odvjetnici, privatnici i sl. Dan žalosti bio kad sam postala nedostupna
Stvarno si laskaš da bi mogao medju tu elitu?
Nego me profesionalno zanima iz čega (obzirom na izgled) crpiš tu lafo samouvjerenost???
inače postupno zapisujem...radim na biografiji koju ću kad tad završiti.
Stvarno si se zapalila za mene.SaraFina wrote:
Obzirom na tvoj omalovažavajući stav (blago rečeno) prema ženama, (dokazan i pokazan nebrojeno puta), znaš koja niskoprofilna tuka mora žena biti, da bi dospjela u tvoje "memoare"????Ako se radi o toj vrsti.
I profesionalno si tanak, Lektrik te nalupa sekundarno... Tako da to "(ne )vjerojatan" Bog zna na čemu temeljiš ako izuzmemo izgled, profesionalno i vrstu žena koje bi mogle biti žrtve "tvog šarma"
Hafis wrote:Stvarno si se zapalila za mene.SaraFina wrote:
Obzirom na tvoj omalovažavajući stav (blago rečeno) prema ženama, (dokazan i pokazan nebrojeno puta), znaš koja niskoprofilna tuka mora žena biti, da bi dospjela u tvoje "memoare"????Ako se radi o toj vrsti.
I profesionalno si tanak, Lektrik te nalupa sekundarno... Tako da to "(ne )vjerojatan" Bog zna na čemu temeljiš ako izuzmemo izgled, profesionalno i vrstu žena koje bi mogle biti žrtve "tvog šarma"
Ali ne sekiraj se, takva sam pojava i nisi jedina. Koji je tu vrag po srijedi, stvarno ne znam, ali što sam htio u životu - to sam i dobio...svaki put do sada.
Malo mi je neprijatno sada... ono kad me baš netko povuće za jezik....hajmo mi na izborni zakon i poslijeizborno sklapanje vlasti
Hafis wrote:A to. Mislim da je za danas dosta o privatnim stvarima.
Ma pustite covjeka na miru.512MB wrote:Jeko ovaj?
Iz filma Harry Potter512MB wrote:Ja samo pitam ko je ovaj na slici..
Hafis wrote:I ne znam šta si se na mene natakarila....evo ti Spreče. Čovjek zaposlen u Rusiji, Bošnjak od glave do pete, vjerojatno i dobar vjernik musliman, a još slobodnjak.... Jebote, muško bi mu dalo a ne žensko. Ili što fali našem Lusteru?
A koliko vidim imaju aspiracija prema tebi. De ti to dobro pogledaj i razmisli prije nego što se upustiš s ovim crnim vragom
a vidjaj velike lepe nasHe sHo se od kamena izgravira... ako, ako lepo je sanjatiŠIRIĆI I KNEZOVIĆI
U Posušju otkriven spomenik čiji oblik podsjeća na teritoriju NDH
U Posušju je 13. avgusta otkriven spomenik posvećen borcima poginulim u Prvom i Drugom svjetskom ratu
Kako je prenio portal posusje.net, to je ujedno bilo dvanaesto po redu okupljanje Širića i Knezovića, čiji su preci poginuli u ovim ratovima.
Zanimljivo je da oblik spomenika posvećenog, kako se navodi, za hrvatsku slobodu, podsjeća na teritoriju Nezavisne države Hrvatske (NDH) kvislinške tvorevine za vrijeme Drugog svjetskog rata, čije osnivanje je potpomognuto njemačkim nacističkim režimom.
Spomenik je izgrađen po nacrtu fra Marija Knezovića, a izradio ga je kipar Grgo Mikulić.
Koji je qurac ovim hercegovackim franjevcimapici wrote:a vidjaj velike lepe nasHe sHo se od kamena izgravira... ako, ako lepo je sanjatiŠIRIĆI I KNEZOVIĆI
U Posušju je 13. avgusta otkriven spomenik posvećen borcima poginulim u Prvom i Drugom svjetskom ratu
Kako je prenio portal posusje.net, to je ujedno bilo dvanaesto po redu okupljanje Širića i Knezovića, čiji su preci poginuli u ovim ratovima.
Zanimljivo je da oblik spomenika posvećenog, kako se navodi, za hrvatsku slobodu, podsjeća na teritoriju Nezavisne države Hrvatske (NDH) kvislinške tvorevine za vrijeme Drugog svjetskog rata, čije osnivanje je potpomognuto njemačkim nacističkim režimom.
Spomenik je izgrađen po nacrtu fra Marija Knezovića, a izradio ga je kipar Grgo Mikulić.
Nije ovo NDH,Istra i dobar dio Dalmacije su višak.pici wrote:a vidjaj velike lepe nasHe sHo se od kamena izgravira... ako, ako lepo je sanjatiŠIRIĆI I KNEZOVIĆI
Gdje si ti ovdje vidio ''krštine'' i ''pokrštavanje''? Ti znaš o tome kolik' i ja o obredu sunećenja šija u Jemenu.NeDirajSirotinju wrote:Problem neka imaginarna zelena transferzala, a nije problem u ovim krštinama i pokrštavanje. Bem ti fanatizam bolesni.