Desavanja u Hrvatskoj

Better Man

#30801 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Better Man »

Osmi Socrates wrote: 13/07/2026 22:11 Aaaaaa

Ćiro Blažević i jeste trener svih trenera, čisto zbog karizme i fudbalske ekscentričnosti.

Zapravo, prvo Osim, prije svih, pa onda Ćiro Blažević. Barem što se tiče Balkana.
Tomislav Ivić je veći trenerski mag bio od Ćire Blaževića i sam Ćiro je to uvijek govorio. Ivić je bio pravi gospodin.
Better Man

#30802 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Better Man »

parappa wrote: 13/07/2026 22:22
JohnnyS wrote: 13/07/2026 22:17
_BataZiv_0809 wrote: 13/07/2026 22:08

Da, presudila mu je SR Jugoslavija. A jest i srao u medijima i jest mu se to obilo o glavu. Kao i sa Debrecenom 5-6 godina kasnije.

Ne vidim da je CRO repka sa Bilicem napravila neki kvantni skok u odnosu na Dalica.

Dalic jeste populisticki blefer koji je imao previse srece (by index.hr) i ne smatram ga bas Bekembauerom, ali za Bilica u tom pogledu i aspektu jeste Bekembauer.
Ma Ćiro tad vodi nogometaše da potpišu podršku generalima i tu je izgubio podršku javnosti i letio bi sve i da je prošao na Euro.

Ja sam već pisao, Dalić je imao dobro sreće, u Rusiji je do zadnjeg kola postojala ogromna šansa da će Hrvatska na Francusku u osmini finala, ali srećom Francuzi osvojiše grupu pa ode Hrvatska na Dansku inače bi im bio allahimanet odmah u osmini finala. O sreći u Katru i što su sve Belgijanci isfaljivali u zadnjem kolu ne treba puno govoriti. Ali uz to je znao postići da se igrači koje ima na raspolaganju osjećaju ugodno i sa daju sve što mogu, a to je više nego dosta na reprezentativnom nivou. Skeptičan sam da će Bilić to moći, plus što će imati lošiju ekipu
Jebiga jarane ali drugo mjesto 2018 i treće 2022 ne može biti sreća. Zlatna generacija Hrvatske sa neponovljivim Modrićem... e tu je Dalić imao sreću. Sad će biti teško svakom novom treneru.
Potencijala ima na bacanje... dolazi nova generacija ali treba to posložiti. Treba neko ko zna sa mladim igračima
Zaboravljaš po meni ključnog igrača te 2018.g, a to je Ivan Rakitić. Upravo je on dao ključne golove za Hrvatsku. Kad postoji opcija da te odmah u osmini finala čeka Francuska, a ti je izbjegneš, onda to jeste sreća. Englezi da se nisu podcjenjivački odnosili prema Hrvatskoj čitavo to prvenstvo i da su u polufinalu nakon vodstva ozbiljno pristupili nastavku utakmice, izbušili bi Hrvatsku kao Švicarski sir.
istra_hr

#30803 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

Better Man wrote: 14/07/2026 10:16
Tomislav Ivić je veći trenerski mag bio od Ćire Blaževića i sam Ćiro je to uvijek govorio. Ivić je bio pravi gospodin.
:thumbup:
Da
Nisam ga spomenuo, jer je vodio samo jednu-jedinu utakmicu HR repke... i to smo pobijedili Italiju, u gostima kod njih doma, u Palermu 8-)
JohnnyS

#30804 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JohnnyS »

Opet se vraćamo na to da nije isto voditi klub i reprezentaciju. Za vodit klub treba imati više taktičkog znanja (Ivić), za reprezentaciju je korisnije znati kako galvanizirati (Ćiro jelte :D )

I da ponovim u ovoj brojidbi hrvatskih izbornika, Čačić je potcijenjen jer ga se gleda kroz prizmu TV servisera kojeg je Mamić instalirao. A Euro 2016 je Hrvatska odigrala odlično, ali ždrijeb je spojio osvajača Portugal s Hrvatskom u prvoj rundi na ispadanje, a i to je Portugal prelomio u 117.minuti. Već se tu vidjelo da je Hrvatska spremna za velike stvari, pogotovo nakon kriminalnog SP u Brazilu.
tokio25

#30805 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by tokio25 »

ivic je liga za sebe vizionar
pa tek onda svi ostali na balkanu
deer_hunter

#30806 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by deer_hunter »

Better Man wrote: 14/07/2026 10:20
JohnnyS wrote: 13/07/2026 22:17

Ma Ćiro tad vodi nogometaše da potpišu podršku generalima i tu je izgubio podršku javnosti i letio bi sve i da je prošao na Euro.

Ja sam već pisao, Dalić je imao dobro sreće, u Rusiji je do zadnjeg kola postojala ogromna šansa da će Hrvatska na Francusku u osmini finala, ali srećom Francuzi osvojiše grupu pa ode Hrvatska na Dansku inače bi im bio allahimanet odmah u osmini finala. O sreći u Katru i što su sve Belgijanci isfaljivali u zadnjem kolu ne treba puno govoriti. Ali uz to je znao postići da se igrači koje ima na raspolaganju osjećaju ugodno i sa daju sve što mogu, a to je više nego dosta na reprezentativnom nivou. Skeptičan sam da će Bilić to moći, plus što će imati lošiju ekipu
Jebiga jarane ali drugo mjesto 2018 i treće 2022 ne može biti sreća. Zlatna generacija Hrvatske sa neponovljivim Modrićem... e tu je Dalić imao sreću. Sad će biti teško svakom novom treneru.
Potencijala ima na bacanje... dolazi nova generacija ali treba to posložiti. Treba neko ko zna sa mladim igračima
Zaboravljaš po meni ključnog igrača te 2018.g, a to je Ivan Rakitić. Upravo je on dao ključne golove za Hrvatsku. Kad postoji opcija da te odmah u osmini finala čeka Francuska, a ti je izbjegneš, onda to jeste sreća. Englezi da se nisu podcjenjivački odnosili prema Hrvatskoj čitavo to prvenstvo i da su u polufinalu nakon vodstva ozbiljno pristupili nastavku utakmice, izbušili bi Hrvatsku kao Švicarski sir.
Ma ja, zaboraviti cemo sitan detalj kao sto je osvajanje prvog mjesta u grupi i rasturanje Argentine i izbjegavanje Francuske nazvati srecom. 🤣
duh_sa_sjekirom

#30807 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by duh_sa_sjekirom »

I tako, dok tupavi bošnjo hladi dupe u slanom hrvatskom jadranu i troši pare nemilice, sabor te iste Hrvatske radi na tome da ga sprca u geto, svodeći ga pri tome na vjersku skupinu
dječak sa šibicama

#30808 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Ivic je jedan od vizionara koji su stvorili danasnji nogomet, u rangu je Rinusa Mihelsa i slicnih. Jos jedan hrvatski trener je tu znacajan, odnosno dvojica, Cajkovcki i Zebec koji su formirali kasnijeg giganta europskg nogometa, Bayern iz Minhena.

Ivic i Michels su sezdesetih i sedamdesetih reformisali igru, ubrzali podigli odbranu i stvorili automatizme u igri koji prije toga nisu postojali, igralo se onako individualno na potez. Cajkovski i Zebec su to radili u Bayernu stvarajuci igrace poput Bekenbauera tipove kakvi nisu posotjali do tada. Kajzer Franc je prvi slobodni stoper ili libero koji igra i naprijed i nazad.

Ivic je vizionar, Ciro prevarant :D
Bodkin

#30809 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

duh_sa_sjekirom wrote: 14/07/2026 17:31 I tako, dok tupavi bošnjo hladi dupe u slanom hrvatskom jadranu i troši pare nemilice, sabor te iste Hrvatske radi na tome da ga sprca u geto, svodeći ga pri tome na vjersku skupinu
Izdajnici! Evo sad ce svi otkazati rezervacije garant
duh_sa_sjekirom

#30810 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bodkin wrote: 14/07/2026 17:46
duh_sa_sjekirom wrote: 14/07/2026 17:31 I tako, dok tupavi bošnjo hladi dupe u slanom hrvatskom jadranu i troši pare nemilice, sabor te iste Hrvatske radi na tome da ga sprca u geto, svodeći ga pri tome na vjersku skupinu
Izdajnici! Evo sad ce svi otkazati rezervacije garant
Domoljubi, kakvi izdajnici!
I ne trebaju otkazati rezervacije, već uplatiti unaprijed za dogodine...
Mislim, kad te ljudi već ovako poštuju i cijene, zašto im ne podebljati proračun
Better Man

#30811 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Better Man »

deer_hunter wrote: 14/07/2026 17:03

Ma ja, zaboraviti cemo sitan detalj kao sto je osvajanje prvog mjesta u grupi i rasturanje Argentine i izbjegavanje Francuske nazvati srecom. 🤣
Hrvatska jeste uzela prvo mjesto, ali se moglo desiti da Francuska bude druga i da se susretnu u osmini finala. Zato kažem da su tu imali sreće.
deer_hunter

#30812 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by deer_hunter »

Better Man wrote: 14/07/2026 21:22
deer_hunter wrote: 14/07/2026 17:03

Hrvatska jeste uzela prvo mjesto, ali se moglo desiti da Francuska bude druga i da se susretnu u osmini finala. Zato kažem da su tu imali sreće.
Samo teoretski, u stvarnosti Francuska je bila veliki favorit te grupe i to je opravdala. Hrvatska nije bila favorit, ali je razvalila Argentinu i sve ostale u grupi i osvojila prvo mjesto, o kakvoj sreci pricamo??
dječak sa šibicama

#30813 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Kad si ljut zbog necijeg uspjeha, uvijek kazes to on slucajno, poguro ga daidza, imao puno srece :oops:
animals

#30814 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Biti dva puta treci i jednom drugi je, nikakav uspjeh..
na srecu, jbg..
animals

#30815 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

I poslije 2018 sam govorio da je Dalic konjina..
napasti Francusku i ispuhati se za 20 minuta moze samo amater..
pogledajmo kako je Spanjolaska strpljivo cekala i docekala kontre..
a Dalic udario presing, prvi 15 minuta..
nikad ga nisam gotivio kao ni Ciru..
imali srecu, da vode najbolje i nista vise..
sarlatani..
problemnatravunu

#30816 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by problemnatravunu »

Hadezeovska posla definitivno , našli onu šačicu priglupih DP-ovaca da umjesto njih to nešto "guraju" ,
a radi se o guranju bratske mafijaške organizacije zvane HDZ BiH i Dragančeta..

HDZ je ZLO , uostalom u Hirvatistanu su i pravomoćno presuđeni , ali pošto je to ipak u dobroj mjeri samo privid pravne države i zapravo banana, oni su i dalje na vrhu ....
Tu neće biti napretka dok se ovaj HDZ BIH i Draganče ne otjeraju, valjda će u oktobru ova ujedinjena oporba nešto postići.
duh_sa_sjekirom

#30817 Re: Desavanja u Hrvatskoj

problemnatravunu wrote: 15/07/2026 06:26
Hadezeovska posla definitivno , našli onu šačicu priglupih DP-ovaca da umjesto njih to nešto "guraju" ,
a radi se o guranju bratske mafijaške organizacije zvane HDZ BiH i Dragančeta..

HDZ je ZLO , uostalom u Hirvatistanu su i pravomoćno presuđeni , ali pošto je to ipak u dobroj mjeri samo privid pravne države i zapravo banana, oni su i dalje na vrhu ....
Tu neće biti napretka dok se ovaj HDZ BIH i Draganče ne otjeraju, valjda će u oktobru ova ujedinjena oporba nešto postići.
Jest, jest....i tako zadnjih 36 godina...
Sto bi rekli,ne lipši magarče, do zelene trave
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#30818 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

ja mislim da mnogo pretjerujete
duh_sa_sjekirom

#30819 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Mislit' i srat' nije isto...
muha_sa

#30820 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by muha_sa »

sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#30821 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sime_cipol »

Rezolucije UN nista ne vrijede.
Tako da ovu rezoluciju HDZ nabijemo na Qrac
:D
DonieBrasco

#30822 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by DonieBrasco »

Skromni kao i uvijek jos da se osnuje privatna hrvatska firma u Mostaru koja ce nadzirati provedbu rezolucije.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#30823 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by _BataZiv_0809 »

muha_sa wrote: 15/07/2026 20:19
Kako ih je Jovic ovdje strpao u dzep :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#30824 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Iskoci mi na fejs

Prcanjem hrvata iz bih u hrvatskoj postajes progresivni ljevicar
Prcanjem nepalaca ili pakistanaca u hrvatskoj postajes ksenofob rasista i krezubi desnicar

Slicno je s javnim klanjanjem i klecavcima

Dvostruki arsini
dr_Evil

#30825 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dr_Evil »

Truba wrote: 16/07/2026 07:58 Iskoci mi na fejs

Prcanjem hrvata iz bih u hrvatskoj postajes progresivni ljevicar
Prcanjem nepalaca ili pakistanaca u hrvatskoj postajes ksenofob rasista i krezubi desnicar

Slicno je s javnim klanjanjem i klecavcima

Dvostruki arsini
Vjerovatno jer Hrvati tacnije zapadni Hercegovci iz BiH su mnogo veci "da ne iskoristim izraz koji Hrvati koriste za B.I narode" nego Nepalci.
Post Reply