Tomislav Ivić je veći trenerski mag bio od Ćire Blaževića i sam Ćiro je to uvijek govorio. Ivić je bio pravi gospodin.Osmi Socrates wrote: ↑13/07/2026 22:11 Aaaaaa
Ćiro Blažević i jeste trener svih trenera, čisto zbog karizme i fudbalske ekscentričnosti.
Zapravo, prvo Osim, prije svih, pa onda Ćiro Blažević. Barem što se tiče Balkana.
Desavanja u Hrvatskoj
- Better Man
#30801 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- Better Man
#30802 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zaboravljaš po meni ključnog igrača te 2018.g, a to je Ivan Rakitić. Upravo je on dao ključne golove za Hrvatsku. Kad postoji opcija da te odmah u osmini finala čeka Francuska, a ti je izbjegneš, onda to jeste sreća. Englezi da se nisu podcjenjivački odnosili prema Hrvatskoj čitavo to prvenstvo i da su u polufinalu nakon vodstva ozbiljno pristupili nastavku utakmice, izbušili bi Hrvatsku kao Švicarski sir.parappa wrote: ↑13/07/2026 22:22Jebiga jarane ali drugo mjesto 2018 i treće 2022 ne može biti sreća. Zlatna generacija Hrvatske sa neponovljivim Modrićem... e tu je Dalić imao sreću. Sad će biti teško svakom novom treneru.JohnnyS wrote: ↑13/07/2026 22:17Ma Ćiro tad vodi nogometaše da potpišu podršku generalima i tu je izgubio podršku javnosti i letio bi sve i da je prošao na Euro._BataZiv_0809 wrote: ↑13/07/2026 22:08
Da, presudila mu je SR Jugoslavija. A jest i srao u medijima i jest mu se to obilo o glavu. Kao i sa Debrecenom 5-6 godina kasnije.
Ne vidim da je CRO repka sa Bilicem napravila neki kvantni skok u odnosu na Dalica.
Dalic jeste populisticki blefer koji je imao previse srece (by index.hr) i ne smatram ga bas Bekembauerom, ali za Bilica u tom pogledu i aspektu jeste Bekembauer.
Ja sam već pisao, Dalić je imao dobro sreće, u Rusiji je do zadnjeg kola postojala ogromna šansa da će Hrvatska na Francusku u osmini finala, ali srećom Francuzi osvojiše grupu pa ode Hrvatska na Dansku inače bi im bio allahimanet odmah u osmini finala. O sreći u Katru i što su sve Belgijanci isfaljivali u zadnjem kolu ne treba puno govoriti. Ali uz to je znao postići da se igrači koje ima na raspolaganju osjećaju ugodno i sa daju sve što mogu, a to je više nego dosta na reprezentativnom nivou. Skeptičan sam da će Bilić to moći, plus što će imati lošiju ekipu
Potencijala ima na bacanje... dolazi nova generacija ali treba to posložiti. Treba neko ko zna sa mladim igračima
- istra_hr
#30803 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Better Man wrote: ↑14/07/2026 10:16
Tomislav Ivić je veći trenerski mag bio od Ćire Blaževića i sam Ćiro je to uvijek govorio. Ivić je bio pravi gospodin.
Da
Nisam ga spomenuo, jer je vodio samo jednu-jedinu utakmicu HR repke... i to smo pobijedili Italiju, u gostima kod njih doma, u Palermu
- JohnnyS
#30804 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Opet se vraćamo na to da nije isto voditi klub i reprezentaciju. Za vodit klub treba imati više taktičkog znanja (Ivić), za reprezentaciju je korisnije znati kako galvanizirati (Ćiro jelte
)
I da ponovim u ovoj brojidbi hrvatskih izbornika, Čačić je potcijenjen jer ga se gleda kroz prizmu TV servisera kojeg je Mamić instalirao. A Euro 2016 je Hrvatska odigrala odlično, ali ždrijeb je spojio osvajača Portugal s Hrvatskom u prvoj rundi na ispadanje, a i to je Portugal prelomio u 117.minuti. Već se tu vidjelo da je Hrvatska spremna za velike stvari, pogotovo nakon kriminalnog SP u Brazilu.
I da ponovim u ovoj brojidbi hrvatskih izbornika, Čačić je potcijenjen jer ga se gleda kroz prizmu TV servisera kojeg je Mamić instalirao. A Euro 2016 je Hrvatska odigrala odlično, ali ždrijeb je spojio osvajača Portugal s Hrvatskom u prvoj rundi na ispadanje, a i to je Portugal prelomio u 117.minuti. Već se tu vidjelo da je Hrvatska spremna za velike stvari, pogotovo nakon kriminalnog SP u Brazilu.
-
tokio25
#30805 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ivic je liga za sebe vizionar
pa tek onda svi ostali na balkanu
pa tek onda svi ostali na balkanu
- deer_hunter
#30806 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma ja, zaboraviti cemo sitan detalj kao sto je osvajanje prvog mjesta u grupi i rasturanje Argentine i izbjegavanje Francuske nazvati srecom.Better Man wrote: ↑14/07/2026 10:20Zaboravljaš po meni ključnog igrača te 2018.g, a to je Ivan Rakitić. Upravo je on dao ključne golove za Hrvatsku. Kad postoji opcija da te odmah u osmini finala čeka Francuska, a ti je izbjegneš, onda to jeste sreća. Englezi da se nisu podcjenjivački odnosili prema Hrvatskoj čitavo to prvenstvo i da su u polufinalu nakon vodstva ozbiljno pristupili nastavku utakmice, izbušili bi Hrvatsku kao Švicarski sir.parappa wrote: ↑13/07/2026 22:22Jebiga jarane ali drugo mjesto 2018 i treće 2022 ne može biti sreća. Zlatna generacija Hrvatske sa neponovljivim Modrićem... e tu je Dalić imao sreću. Sad će biti teško svakom novom treneru.JohnnyS wrote: ↑13/07/2026 22:17
Ma Ćiro tad vodi nogometaše da potpišu podršku generalima i tu je izgubio podršku javnosti i letio bi sve i da je prošao na Euro.
Ja sam već pisao, Dalić je imao dobro sreće, u Rusiji je do zadnjeg kola postojala ogromna šansa da će Hrvatska na Francusku u osmini finala, ali srećom Francuzi osvojiše grupu pa ode Hrvatska na Dansku inače bi im bio allahimanet odmah u osmini finala. O sreći u Katru i što su sve Belgijanci isfaljivali u zadnjem kolu ne treba puno govoriti. Ali uz to je znao postići da se igrači koje ima na raspolaganju osjećaju ugodno i sa daju sve što mogu, a to je više nego dosta na reprezentativnom nivou. Skeptičan sam da će Bilić to moći, plus što će imati lošiju ekipu
Potencijala ima na bacanje... dolazi nova generacija ali treba to posložiti. Treba neko ko zna sa mladim igračima
- duh_sa_sjekirom
#30807 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I tako, dok tupavi bošnjo hladi dupe u slanom hrvatskom jadranu i troši pare nemilice, sabor te iste Hrvatske radi na tome da ga sprca u geto, svodeći ga pri tome na vjersku skupinu

- dječak sa šibicama
#30808 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ivic je jedan od vizionara koji su stvorili danasnji nogomet, u rangu je Rinusa Mihelsa i slicnih. Jos jedan hrvatski trener je tu znacajan, odnosno dvojica, Cajkovcki i Zebec koji su formirali kasnijeg giganta europskg nogometa, Bayern iz Minhena.
Ivic i Michels su sezdesetih i sedamdesetih reformisali igru, ubrzali podigli odbranu i stvorili automatizme u igri koji prije toga nisu postojali, igralo se onako individualno na potez. Cajkovski i Zebec su to radili u Bayernu stvarajuci igrace poput Bekenbauera tipove kakvi nisu posotjali do tada. Kajzer Franc je prvi slobodni stoper ili libero koji igra i naprijed i nazad.
Ivic je vizionar, Ciro prevarant
Ivic i Michels su sezdesetih i sedamdesetih reformisali igru, ubrzali podigli odbranu i stvorili automatizme u igri koji prije toga nisu postojali, igralo se onako individualno na potez. Cajkovski i Zebec su to radili u Bayernu stvarajuci igrace poput Bekenbauera tipove kakvi nisu posotjali do tada. Kajzer Franc je prvi slobodni stoper ili libero koji igra i naprijed i nazad.
Ivic je vizionar, Ciro prevarant
-
Bodkin
#30809 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Izdajnici! Evo sad ce svi otkazati rezervacije garantduh_sa_sjekirom wrote: ↑14/07/2026 17:31 I tako, dok tupavi bošnjo hladi dupe u slanom hrvatskom jadranu i troši pare nemilice, sabor te iste Hrvatske radi na tome da ga sprca u geto, svodeći ga pri tome na vjersku skupinu
![]()
- duh_sa_sjekirom
#30810 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Domoljubi, kakvi izdajnici!Bodkin wrote: ↑14/07/2026 17:46Izdajnici! Evo sad ce svi otkazati rezervacije garantduh_sa_sjekirom wrote: ↑14/07/2026 17:31 I tako, dok tupavi bošnjo hladi dupe u slanom hrvatskom jadranu i troši pare nemilice, sabor te iste Hrvatske radi na tome da ga sprca u geto, svodeći ga pri tome na vjersku skupinu
![]()
I ne trebaju otkazati rezervacije, već uplatiti unaprijed za dogodine...
Mislim, kad te ljudi već ovako poštuju i cijene, zašto im ne podebljati proračun
- Better Man
#30811 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hrvatska jeste uzela prvo mjesto, ali se moglo desiti da Francuska bude druga i da se susretnu u osmini finala. Zato kažem da su tu imali sreće.deer_hunter wrote: ↑14/07/2026 17:03Ma ja, zaboraviti cemo sitan detalj kao sto je osvajanje prvog mjesta u grupi i rasturanje Argentine i izbjegavanje Francuske nazvati srecom.Better Man wrote: ↑14/07/2026 10:20Zaboravljaš po meni ključnog igrača te 2018.g, a to je Ivan Rakitić. Upravo je on dao ključne golove za Hrvatsku. Kad postoji opcija da te odmah u osmini finala čeka Francuska, a ti je izbjegneš, onda to jeste sreća. Englezi da se nisu podcjenjivački odnosili prema Hrvatskoj čitavo to prvenstvo i da su u polufinalu nakon vodstva ozbiljno pristupili nastavku utakmice, izbušili bi Hrvatsku kao Švicarski sir.parappa wrote: ↑13/07/2026 22:22
Jebiga jarane ali drugo mjesto 2018 i treće 2022 ne može biti sreća. Zlatna generacija Hrvatske sa neponovljivim Modrićem... e tu je Dalić imao sreću. Sad će biti teško svakom novom treneru.
Potencijala ima na bacanje... dolazi nova generacija ali treba to posložiti. Treba neko ko zna sa mladim igračima![]()
- deer_hunter
#30812 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Samo teoretski, u stvarnosti Francuska je bila veliki favorit te grupe i to je opravdala. Hrvatska nije bila favorit, ali je razvalila Argentinu i sve ostale u grupi i osvojila prvo mjesto, o kakvoj sreci pricamo??Better Man wrote: ↑14/07/2026 21:22Hrvatska jeste uzela prvo mjesto, ali se moglo desiti da Francuska bude druga i da se susretnu u osmini finala. Zato kažem da su tu imali sreće.deer_hunter wrote: ↑14/07/2026 17:03Ma ja, zaboraviti cemo sitan detalj kao sto je osvajanje prvog mjesta u grupi i rasturanje Argentine i izbjegavanje Francuske nazvati srecom.Better Man wrote: ↑14/07/2026 10:20
Zaboravljaš po meni ključnog igrača te 2018.g, a to je Ivan Rakitić. Upravo je on dao ključne golove za Hrvatsku. Kad postoji opcija da te odmah u osmini finala čeka Francuska, a ti je izbjegneš, onda to jeste sreća. Englezi da se nisu podcjenjivački odnosili prema Hrvatskoj čitavo to prvenstvo i da su u polufinalu nakon vodstva ozbiljno pristupili nastavku utakmice, izbušili bi Hrvatsku kao Švicarski sir.![]()
- dječak sa šibicama
#30813 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kad si ljut zbog necijeg uspjeha, uvijek kazes to on slucajno, poguro ga daidza, imao puno srece 
- animals
#30814 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Biti dva puta treci i jednom drugi je, nikakav uspjeh..
na srecu, jbg..
na srecu, jbg..
- animals
#30815 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I poslije 2018 sam govorio da je Dalic konjina..
napasti Francusku i ispuhati se za 20 minuta moze samo amater..
pogledajmo kako je Spanjolaska strpljivo cekala i docekala kontre..
a Dalic udario presing, prvi 15 minuta..
nikad ga nisam gotivio kao ni Ciru..
imali srecu, da vode najbolje i nista vise..
sarlatani..
napasti Francusku i ispuhati se za 20 minuta moze samo amater..
pogledajmo kako je Spanjolaska strpljivo cekala i docekala kontre..
a Dalic udario presing, prvi 15 minuta..
nikad ga nisam gotivio kao ni Ciru..
imali srecu, da vode najbolje i nista vise..
sarlatani..
- problemnatravunu
#30816 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hadezeovska posla definitivno , našli onu šačicu priglupih DP-ovaca da umjesto njih to nešto "guraju" ,duh_sa_sjekirom wrote: ↑14/07/2026 17:31 I tako, dok tupavi bošnjo hladi dupe u slanom hrvatskom jadranu i troši pare nemilice, sabor te iste Hrvatske radi na tome da ga sprca u geto, svodeći ga pri tome na vjersku skupinu
![]()
a radi se o guranju bratske mafijaške organizacije zvane HDZ BiH i Dragančeta..
HDZ je ZLO , uostalom u Hirvatistanu su i pravomoćno presuđeni , ali pošto je to ipak u dobroj mjeri samo privid pravne države i zapravo banana, oni su i dalje na vrhu ....
Tu neće biti napretka dok se ovaj HDZ BIH i Draganče ne otjeraju, valjda će u oktobru ova ujedinjena oporba nešto postići.
- duh_sa_sjekirom
#30817 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jest, jest....i tako zadnjih 36 godina...problemnatravunu wrote: ↑15/07/2026 06:26Hadezeovska posla definitivno , našli onu šačicu priglupih DP-ovaca da umjesto njih to nešto "guraju" ,duh_sa_sjekirom wrote: ↑14/07/2026 17:31 I tako, dok tupavi bošnjo hladi dupe u slanom hrvatskom jadranu i troši pare nemilice, sabor te iste Hrvatske radi na tome da ga sprca u geto, svodeći ga pri tome na vjersku skupinu
![]()
a radi se o guranju bratske mafijaške organizacije zvane HDZ BiH i Dragančeta..
HDZ je ZLO , uostalom u Hirvatistanu su i pravomoćno presuđeni , ali pošto je to ipak u dobroj mjeri samo privid pravne države i zapravo banana, oni su i dalje na vrhu ....
Tu neće biti napretka dok se ovaj HDZ BIH i Draganče ne otjeraju, valjda će u oktobru ova ujedinjena oporba nešto postići.
Sto bi rekli,ne lipši magarče, do zelene trave
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30818 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ja mislim da mnogo pretjerujete
- duh_sa_sjekirom
#30819 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mislit' i srat' nije isto...
- muha_sa
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#30821 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Rezolucije UN nista ne vrijede.
Tako da ovu rezoluciju HDZ nabijemo na Qrac

Tako da ovu rezoluciju HDZ nabijemo na Qrac
-
DonieBrasco
#30822 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Skromni kao i uvijek jos da se osnuje privatna hrvatska firma u Mostaru koja ce nadzirati provedbu rezolucije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30824 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Iskoci mi na fejs
Prcanjem hrvata iz bih u hrvatskoj postajes progresivni ljevicar
Prcanjem nepalaca ili pakistanaca u hrvatskoj postajes ksenofob rasista i krezubi desnicar
Slicno je s javnim klanjanjem i klecavcima
Dvostruki arsini
Prcanjem hrvata iz bih u hrvatskoj postajes progresivni ljevicar
Prcanjem nepalaca ili pakistanaca u hrvatskoj postajes ksenofob rasista i krezubi desnicar
Slicno je s javnim klanjanjem i klecavcima
Dvostruki arsini
- dr_Evil
#30825 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vjerovatno jer Hrvati tacnije zapadni Hercegovci iz BiH su mnogo veci "da ne iskoristim izraz koji Hrvati koriste za B.I narode" nego Nepalci.