Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mi znamo da almir nema, a ovi vasi primise covjeka mimo uslova, valjda adolescentni mozak to moze razluciti
Sreca da hrabri novinari ss.ba iskopase to i pored prijetnji i pritisaka koje uprava fkz radi tamo.
Inace, uprava fkz je valjda od administracije foruma trazila podatke svakog clana koji pise nesto protiv uprave.Ako sam ja dobro to povezao sve
Last edited by 1946--1987 on 17/08/2016 14:30, edited 1 time in total.
Na stranu sve, ali sa dvije godine radnog iskustva (?), na direktorsku poziciju je po meni kocka, pa taman da je sa Harvarda izašla.
Ali eto piše da je vd, samo mi nije jasno ako će Dino ostati do kraja septembra, do kad onda planiraju nju na toj poziciji?
agnostic_front wrote:Na stranu sve, ali sa dvije godine radnog iskustva (?), na direktorsku poziciju je po meni kocka, pa taman da je sa Harvarda izašla.
Ali eto piše da je vd, samo mi nije jasno ako će Dino ostati do kraja septembra, do kad onda planiraju nju na toj poziciji?
agnostic_front wrote:Na stranu sve, ali sa dvije godine radnog iskustva (?), na direktorsku poziciju je po meni kocka, pa taman da je sa Harvarda izašla.
Ja sam cuo da je briljirala na usmenom, i da ga je najbolje prezentovala, mislim plan razvoja kluba i tako to
1946--1987 wrote:Mi znamo da almir nema, a ovi vasi primise covjeka mimo uslova, valjda adolescentni mozak to moze razluciti
Sreca da hrabri novinari ss.ba iskopase to i pored prijetnji i pritisaka koje uprava fkz radi tamo.
Inace, uprava fkz je valjda od administracije foruma trazila podatke svakog clana koji pise nesto protiv uprave.Ako sam ja dobro to povezao sve
Prije je važila ona parola "Budi glup i citaj Avazov Express"
A sad važi "Budi glup i citaj SS.ba " (tj. gg.ba kako ga pitari nazivaju)
Metalleghe doveo pojačanje u napadu, debi Slovenca moguć već na Koševu
Karijeru je počeo u ljubljanskoj Olimpiji odakle je prešao u španjolsku Almansu a odatle je stigao u aktualnog engleskog prvaka Leicester gdje je igrao zajedno sa Vardyjem! Nakon Leicestera je igrao još u Hannoveru, te u grčkoj Doxi i Jedinstvu iz Užica. U Jajce je stigao iz slovenskog Doba a svojevremeno je zabilježio i tri nastupa za slovensku U19 reprezentaciju.
jeza u ledja wrote:Jedno je sigurno - FK Sarajevo kao klub opet prvi u necemu u regionu.
Sjecam se nekog clanka od prije par godina. U Engleskoj, mescini Wimbledon ili tako nesto, kao prva direktorica kluba u Engleskoj. Plava, zgodna, ovako nesto. Sta li je bilo sa nje?
Nismo prvi u regionu, imao je jos jedan klub direktoricu...
Charuga wrote:Metalleghe doveo pojačanje u napadu, debi Slovenca moguć već na Koševu
Karijeru je počeo u ljubljanskoj Olimpiji odakle je prešao u španjolsku Almansu a odatle je stigao u aktualnog engleskog prvaka Leicester gdje je igrao zajedno sa Vardyjem! Nakon Leicestera je igrao još u Hannoveru, te u grčkoj Doxi i Jedinstvu iz Užica. U Jajce je stigao iz slovenskog Doba a svojevremeno je zabilježio i tri nastupa za slovensku U19 reprezentaciju.