shadowchaser wrote:847982
Automotive Customer Care - 15 - T (Potential Explicit Content)
jel ko probao
djeluje prejednostavno
Jeste jednostavno, nema nikakvih zavrzlama
Moderator: anex
shadowchaser wrote:847982
jel ko probao
djeluje prejednostavno
samo kviz odradi i to i bi, vidim nema ga na listi vise, jel vi radite jos uvijek. mozda sam kasno krenuo raditi ganatazamlata wrote:Radi super, samo udri. Cekam 1min za submit.shadowchaser wrote:847982
jel ko probao
djeluje prejednostavno
el gancho wrote:Ima ovaj nick Relativno84, on je ovde na forumu zaduzen za novajlije...

ja ne znam jesam imala mozda jedan u ovih svih pet da je bio prva opcijazakasnila wrote:shadowchaser wrote:847982
jel ko probao
djeluje prejednostavno
Jeste jednostavno, nema nikakvih zavrzlama, ali meni pusti samo kviz
! Ako je u pitanju kvar i sl stavljala sam prvu opciju, vecina odgovora je bila druga opcija
relativno84 wrote: dobio sam pp
kod mene vecina druga opcija bila, mozda 2 da je bilo prva opcijashadowchaser wrote:ja ne znam jesam imala mozda jedan u ovih svih pet da je bio prva opcijazakasnila wrote:shadowchaser wrote:847982
jel ko probao
djeluje prejednostavno
Jeste jednostavno, nema nikakvih zavrzlama, ali meni pusti samo kviz
! Ako je u pitanju kvar i sl stavljala sam prvu opciju, vecina odgovora je bila druga opcija
el gancho wrote:relativno84 wrote: dobio sam pp
6 komada i maximum, nema ga vise na listi.shadowchaser wrote:meni izbaci completed na 5, ja sam probala sa 20 secnatazamlata wrote:Radi super, samo udri. Cekam 1min za submit.shadowchaser wrote:847982
jel ko probao
djeluje prejednostavno
jel tebi pusta preko 5
nije zanimljivo preko PPkako_kad wrote:el gancho wrote:relativno84 wrote: dobio sam pp
e jeste nasao crkvu gdje ce se bogu molitirelativno84 wrote: dobio sam pp
Na koje testiranje misliš? Ono Test Web?!Lilium_bosniacum wrote:posto sam novi ovdje može li mi neko ukratko objasniti kako krenuti sa testitanjem ja sam radio dok je bilo id kasnije ne
ja ovo radim na volonterskoj osnovi tako da kvota pomaganja je ispunjena za ovaj mjesecBackInBlack wrote:nije zanimljivo preko PP
daj da i ostale novajlije cuju nesto pametno xD
shadowchaser wrote:e jeste nasao crkvu gdje ce se bogu moliti

sizifinho wrote:Prije dva dana izgubim level, uradim 50ak videa od po 5c i danas mi ga vrate i ja dobijem dva expella, tacno cekam da me neki indijac nazove i pita da li se zajebajem s njima.