Sirija
- walter kurtz
#30802 Re: Sirija
evo pustiše ih 
-
djes_ba
#30803 Re: Sirija
treba sve imenom prezimenom i slika5 0 5 wrote:kolega forumas moj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
posebno ove sto su idli dole da kolju ,ups oslobadjaju od mrskog asada
utihnuli danas na forumu a?? jedino se ovi dijaspotci javljaju iz toplih MRSKIH domova u EU
brko tito
-
5 0 5
#30804 Re: Sirija
sta ce ti imena. ima se ko brinuti za te spodobe. cim prdnu zabiljezi se u dosije. neka ih jos malo. placenicka bagra.djes_ba wrote: treba sve imenom prezimenom i slika
posebno ove sto su idli dole da kolju ,ups oslobadjaju od mrskog asada
utihnuli danas na forumu a?? jedino se ovi dijaspotci javljaju iz toplih MRSKIH domova u EU
brko tito![]()
![]()
![]()
-
sarajevoxxxx
#30805 Re: Sirija
Obama najavio novu strategiju borbe protiv IS-a koja ukljucuje i svrgavanje Asada.
-
Laprdan
#30806 Re: Sirija
Dok većina Assadista ovdje trolla, da objavimo par informacija.
Prema informacijama, Islamska država odnedavno proizvodi ogromnu količinu svojih projektila.

Prema informacijama, Islamska država odnedavno proizvodi ogromnu količinu svojih projektila.

- Rampage
#30807 Re: Sirija
Asadisti trolaju dok se vehabosi spremaju na terorističke akcije, jel' tako?
Zbog toga i jeste pokrenuta ova akcija SIPE danas?
Zbog toga i jeste pokrenuta ova akcija SIPE danas?
-
Laprdan
#30808 Re: Sirija
Sad će, pod izgovorom da se bori protiv Assada, nagomilati vojnike u Izrael i zajednički ubijati muslimane sa monstrumom i tako ispuniti svoju svetu misiju odbrane Izraela. Hahah zaboravio Obamica da je davno izgubio kredibilitet i da niko više ne prati njegove riječi nego isključivo djela.sarajevoxxxx wrote:Obama najavio novu strategiju borbe protiv IS-a koja ukljucuje i svrgavanje Asada.
Last edited by Laprdan on 13/11/2014 14:01, edited 1 time in total.
-
5 0 5
#30809 Re: Sirija
a za koga su ih pripremili? za cetnike ili muslimane?Laprdan wrote:Dok većina Assadista ovdje trolla, da objavimo par informacija.
-
sarajevoxxxx
#30810 Re: Sirija
Barel bomba je pala na skolu u selu Tell Lejlan u okolini Hasake, juzno od R'es El-Ajna.
Najmanje 20 djece poginulio i veliki broj ranjenih.Skola se nalazi na teritoriji pod kontrolom Kurda koji su u savezu sa Asadom.
http://www.shaam.org/%D8%A7%D9%84%D8%A3 ... D9%86.html
Najmanje 20 djece poginulio i veliki broj ranjenih.Skola se nalazi na teritoriji pod kontrolom Kurda koji su u savezu sa Asadom.
http://www.shaam.org/%D8%A7%D9%84%D8%A3 ... D9%86.html
- svjedok_007
#30811 Re: Sirija
BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana
http://vijestiummeta.com/bih-javnost-og ... mana-foto/
- Lincoln-Burrows
#30812 Re: Sirija
Argumenti ovog portala su navodno izmišljeni terorizam.svjedok_007 wrote:BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana
Čisto sumnjam da se hapsi posve pošten svijet.
- svjedok_007
#30814 Re: Sirija
Je li Alija Izetbegović bio kriv 1983. slično je uhapšen i uptužen za terorizam. Jesi li ikad čuo za montirane sudske procese?Lincoln-Burrows wrote:Argumenti ovog portala su navodno izmišljeni terorizam.svjedok_007 wrote:BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana
-
sarajevoxxxx
#30815 Re: Sirija
Puna podrska drzavnim institucijama, neka rade svoj posao profesionalno, imace podrsku cijele bh. javnosti.Lincoln-Burrows wrote:Argumenti ovog portala su navodno izmišljeni terorizam.svjedok_007 wrote:BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana
Ne slazem se da su aktivnosti SIPA-e ili tuzilastva usmjereni protiv bilo kojeg naroda ili vjerske zajednice.
- Lincoln-Burrows
#30816 Re: Sirija
To za Aliju je bilo za vrijeme jednopartijskog sistema kada su sesvjedok_007 wrote:Je li Alija Izetbegović bio kriv 1983. slično je uhapšen i uptužen za terorizam. Jesi li ikad čuo za montirane sudske procese?Lincoln-Burrows wrote:Argumenti ovog portala su navodno izmišljeni terorizam.svjedok_007 wrote:BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana
uništavali bilo kakvi protivnici režima.
Ovo danas je u mnogočemu drugačije, vezano za Siriju, novačenje i.t.d.
Ne vidim razlog da bude montirano.
-
TT987
#30817 Re: Sirija
Ako cemo biti realni,hapse se ljudi koji nisu u stanju da bilo sta urade,jedini "grijeh" im je sto izgledaju drugacije i misle drugacije u odnosu na "evropske muslimane" u BiH..Probajmo nac 5(PET) politicara,vlastodrzaca,koji nisu nanijeli stetu BiH,koji su iskreni i zeljni pomaganja napacenom narodu.Jure se nekakve "vehabije" zbog postova na fejsu ili forumima,a ovi sto narod guraju u propast vozikaju se u skupim autima,sa obezjedjenjima,rotacijama,i oni su kao ok??Glupo je sto pojedini na ovom forumu izigravaju tuzibabe,ono,"zovite SIPU","vidjecete vi kod SIPE', i sl..Ta SIPA treba svoje redove da ocisti,pa tek onda o drugima da brine.Lincoln-Burrows wrote:Argumenti ovog portala su navodno izmišljeni terorizam.svjedok_007 wrote:BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana
- Kikibombona
#30818 Re: Sirija
Moguce da SIPA potkaci ponekog nevinog covjeka, ujebe mu zivot bez namjere......TT987 wrote:Ako cemo biti realni,hapse se ljudi koji nisu u stanju da bilo sta urade,jedini "grijeh" im je sto izgledaju drugacije i misle drugacije u odnosu na "evropske muslimane" u BiH..Probajmo nac 5(PET) politicara,vlastodrzaca,koji nisu nanijeli stetu BiH,koji su iskreni i zeljni pomaganja napacenom narodu.Jure se nekakve "vehabije" zbog postova na fejsu ili forumima,a ovi sto narod guraju u propast vozikaju se u skupim autima,sa obezjedjenjima,rotacijama,i oni su kao ok??Glupo je sto pojedini na ovom forumu izigravaju tuzibabe,ono,"zovite SIPU","vidjecete vi kod SIPE', i sl..Ta SIPA treba svoje redove da ocisti,pa tek onda o drugima da brine.
Deklerativno podrzavati ekstremisticke grupe nije zabranjeno. Mozes biti fan Hitlera, pa opet neces odgovarati ako ne nanosis direktnu/fizicku stetu.
Medjutim, ako sam dobro upratio, neki od uhapsenih su sudjelovali u sirijskom gradjanskom ratu. Takve treba hapsiti i procesuirati. ISIL je monstruozna, zlocinacka i genocidna formacija. Cine nevidjeno zlo covjecanstvu, sadisticki se odnose prema drugim ljudima. Svi koji imaju bilo kakvu saradnju sa njima trebaju odgovarati.
-
aldinjo
#30819 Re: Sirija
Itekako su usmjereni protiv muslimana i islama.Ti daješ podršku islamomrzcima.sarajevoxxxx wrote:Puna podrska drzavnim institucijama, neka rade svoj posao profesionalno, imace podrsku cijele bh. javnosti.Lincoln-Burrows wrote:Argumenti ovog portala su navodno izmišljeni terorizam.svjedok_007 wrote:BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana
Ne slazem se da su aktivnosti SIPA-e ili tuzilastva usmjereni protiv bilo kojeg naroda ili vjerske zajednice.
- Stjui
#30820 Re: Sirija
nemojte hapšenje vehabljana predstavljati kao napad na muslimane,jer to jednostavno nije istina.ja kao musliman,ovo ne posmatram kao hapšenje muslimana ,nego kao hapšenje vehabija,a to dvoje je nebo i zemlja.aldinjo wrote: Itekako su usmjereni protiv muslimana i islama.Ti daješ podršku islamomrzcima.
-
aldinjo
#30821 Re: Sirija
Stjui wrote:nemojte hapšenje vehabljana predstavljati kao napad na muslimane,jer to jednostavno nije istina.ja kao musliman,ovo ne posmatram kao hapšenje muslimana ,nego kao hapšenje vehabija,a to dvoje je nebo i zemlja.aldinjo wrote: Itekako su usmjereni protiv muslimana i islama.Ti daješ podršku islamomrzcima.
- Stjui
#30822 Re: Sirija
neznam šta je ovdje lupanje g.aldinjo?po svemu sudeći,pripadnici ove sekte najviše kidišu na muslimane,tako da ja kao musliman nemam ništa protiv njihovog zatvaranja i pogotovo ne mislim da je ova akcija usmjerena protiv mene,muslimana.aldinjo wrote:![]()
![]()
:run:Lupi bez trunke stida.
-
aldinjo
#30823 Re: Sirija
Kao prvo tema je Sirija i nema potrebe da se tema troluje,a kao drugo najgore je u svemu tome što ti nisi svjestan kakvu si glupost napisao,a kao treće valjda ćeš nešto o islamu naučiti nekada pa nećeš gluposti pisati.Ja ti više neću replicirati.Stjui wrote:neznam šta je ovdje lupanje g.aldinjo?po svemu sudeći,pripadnici ove sekte najviše kidišu na muslimane,tako da ja kao musliman nemam ništa protiv njihovog zatvaranja i pogotovo ne mislim da je ova akcija usmjerena protiv mene,muslimana.aldinjo wrote:![]()
![]()
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#30824 Re: Sirija
Vehabije su sekta koja koristi Islamsku retoriku, a na štetu Umeta. Sirija, Libija, Irak i i Arapski svijet su oči primjer toga. Smiješno ali SIPA provodi istinski Jihad, uklanja zlo sa leđa muslimana. SIPA rules.Stjui wrote:neznam šta je ovdje lupanje g.aldinjo?po svemu sudeći,pripadnici ove sekte najviše kidišu na muslimane,tako da ja kao musliman nemam ništa protiv njihovog zatvaranja i pogotovo ne mislim da je ova akcija usmjerena protiv mene,muslimana.aldinjo wrote:![]()
![]()
-
aldinjo
#30825 Re: Sirija
arman1 wrote:Vehabije su sekta koja koristi Islamsku retoriku, a na štetu Umeta. Sirija, Libija, Irak i i Arapski svijet su oči primjer toga. Smiješno ali SIPA provodi istinski Jihad, uklanja zlo sa leđa muslimana. SIPA rules.Stjui wrote:neznam šta je ovdje lupanje g.aldinjo?po svemu sudeći,pripadnici ove sekte najviše kidišu na muslimane,tako da ja kao musliman nemam ništa protiv njihovog zatvaranja i pogotovo ne mislim da je ova akcija usmjerena protiv mene,muslimana.aldinjo wrote:![]()
![]()