Sirija

Locked
5 0 5

#30801 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

kolega forumas moj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
walter kurtz

#30802 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

evo pustiše ih :jbt:
djes_ba

#30803 Re: Sirija

Post by djes_ba »

5 0 5 wrote:kolega forumas moj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
treba sve imenom prezimenom i slika
posebno ove sto su idli dole da kolju ,ups oslobadjaju od mrskog asada
utihnuli danas na forumu a?? jedino se ovi dijaspotci javljaju iz toplih MRSKIH domova u EU
brko tito :thumbup: :thumbup: :thumbup: :D
5 0 5

#30804 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

djes_ba wrote: treba sve imenom prezimenom i slika
posebno ove sto su idli dole da kolju ,ups oslobadjaju od mrskog asada
utihnuli danas na forumu a?? jedino se ovi dijaspotci javljaju iz toplih MRSKIH domova u EU
brko tito :thumbup: :thumbup: :thumbup: :D
sta ce ti imena. ima se ko brinuti za te spodobe. cim prdnu zabiljezi se u dosije. neka ih jos malo. placenicka bagra. :lol: :lol:
sarajevoxxxx

#30805 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Obama najavio novu strategiju borbe protiv IS-a koja ukljucuje i svrgavanje Asada.
Laprdan

#30806 Re: Sirija

Post by Laprdan »

Dok većina Assadista ovdje trolla, da objavimo par informacija.

Prema informacijama, Islamska država odnedavno proizvodi ogromnu količinu svojih projektila.

Image
Rampage

#30807 Re: Sirija

Post by Rampage »

Asadisti trolaju dok se vehabosi spremaju na terorističke akcije, jel' tako?

Zbog toga i jeste pokrenuta ova akcija SIPE danas?
Laprdan

#30808 Re: Sirija

Post by Laprdan »

sarajevoxxxx wrote:Obama najavio novu strategiju borbe protiv IS-a koja ukljucuje i svrgavanje Asada.
Sad će, pod izgovorom da se bori protiv Assada, nagomilati vojnike u Izrael i zajednički ubijati muslimane sa monstrumom i tako ispuniti svoju svetu misiju odbrane Izraela. Hahah zaboravio Obamica da je davno izgubio kredibilitet i da niko više ne prati njegove riječi nego isključivo djela.
Last edited by Laprdan on 13/11/2014 14:01, edited 1 time in total.
5 0 5

#30809 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

Laprdan wrote:Dok većina Assadista ovdje trolla, da objavimo par informacija.

Prema informacijama, Islamska država odnedavno proizvodi ogromnu količinu svojih projektila.

Image
a za koga su ih pripremili? za cetnike ili muslimane?
sarajevoxxxx

#30810 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Barel bomba je pala na skolu u selu Tell Lejlan u okolini Hasake, juzno od R'es El-Ajna.

Najmanje 20 djece poginulio i veliki broj ranjenih.Skola se nalazi na teritoriji pod kontrolom Kurda koji su u savezu sa Asadom.

http://www.shaam.org/%D8%A7%D9%84%D8%A3 ... D9%86.html
svjedok_007

#30811 Re: Sirija

Post by svjedok_007 »

BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana

http://vijestiummeta.com/bih-javnost-og ... mana-foto/
Lincoln-Burrows

#30812 Re: Sirija

Post by Lincoln-Burrows »

svjedok_007 wrote:BIH: javnost ogorčena sve učestalijim hapšenjima muslimana

Argumenti ovog portala su navodno izmišljeni terorizam.

Čisto sumnjam da se hapsi posve pošten svijet.
Laprdan

#30813 Re: Sirija

Post by Laprdan »

Jedna od slika:
Image
svjedok_007

#30814 Re: Sirija

Post by svjedok_007 »

Lincoln-Burrows wrote:

Je li Alija Izetbegović bio kriv 1983. slično je uhapšen i uptužen za terorizam. Jesi li ikad čuo za montirane sudske procese?
sarajevoxxxx

#30815 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Lincoln-Burrows wrote:

Puna podrska drzavnim institucijama, neka rade svoj posao profesionalno, imace podrsku cijele bh. javnosti.

Ne slazem se da su aktivnosti SIPA-e ili tuzilastva usmjereni protiv bilo kojeg naroda ili vjerske zajednice.
Lincoln-Burrows

#30816 Re: Sirija

Post by Lincoln-Burrows »

svjedok_007 wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

Je li Alija Izetbegović bio kriv 1983. slično je uhapšen i uptužen za terorizam. Jesi li ikad čuo za montirane sudske procese?
To za Aliju je bilo za vrijeme jednopartijskog sistema kada su se
uništavali bilo kakvi protivnici režima.

Ovo danas je u mnogočemu drugačije, vezano za Siriju, novačenje i.t.d.
Ne vidim razlog da bude montirano.
TT987

#30817 Re: Sirija

Post by TT987 »

Lincoln-Burrows wrote:

Ako cemo biti realni,hapse se ljudi koji nisu u stanju da bilo sta urade,jedini "grijeh" im je sto izgledaju drugacije i misle drugacije u odnosu na "evropske muslimane" u BiH..Probajmo nac 5(PET) politicara,vlastodrzaca,koji nisu nanijeli stetu BiH,koji su iskreni i zeljni pomaganja napacenom narodu.Jure se nekakve "vehabije" zbog postova na fejsu ili forumima,a ovi sto narod guraju u propast vozikaju se u skupim autima,sa obezjedjenjima,rotacijama,i oni su kao ok??Glupo je sto pojedini na ovom forumu izigravaju tuzibabe,ono,"zovite SIPU","vidjecete vi kod SIPE', i sl..Ta SIPA treba svoje redove da ocisti,pa tek onda o drugima da brine.
Kikibombona

#30818 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

TT987 wrote:Ako cemo biti realni,hapse se ljudi koji nisu u stanju da bilo sta urade,jedini "grijeh" im je sto izgledaju drugacije i misle drugacije u odnosu na "evropske muslimane" u BiH..Probajmo nac 5(PET) politicara,vlastodrzaca,koji nisu nanijeli stetu BiH,koji su iskreni i zeljni pomaganja napacenom narodu.Jure se nekakve "vehabije" zbog postova na fejsu ili forumima,a ovi sto narod guraju u propast vozikaju se u skupim autima,sa obezjedjenjima,rotacijama,i oni su kao ok??Glupo je sto pojedini na ovom forumu izigravaju tuzibabe,ono,"zovite SIPU","vidjecete vi kod SIPE', i sl..Ta SIPA treba svoje redove da ocisti,pa tek onda o drugima da brine.
Moguce da SIPA potkaci ponekog nevinog covjeka, ujebe mu zivot bez namjere......

Deklerativno podrzavati ekstremisticke grupe nije zabranjeno. Mozes biti fan Hitlera, pa opet neces odgovarati ako ne nanosis direktnu/fizicku stetu.

Medjutim, ako sam dobro upratio, neki od uhapsenih su sudjelovali u sirijskom gradjanskom ratu. Takve treba hapsiti i procesuirati. ISIL je monstruozna, zlocinacka i genocidna formacija. Cine nevidjeno zlo covjecanstvu, sadisticki se odnose prema drugim ljudima. Svi koji imaju bilo kakvu saradnju sa njima trebaju odgovarati.
aldinjo

#30819 Re: Sirija

Post by aldinjo »

sarajevoxxxx wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

Puna podrska drzavnim institucijama, neka rade svoj posao profesionalno, imace podrsku cijele bh. javnosti.

Ne slazem se da su aktivnosti SIPA-e ili tuzilastva usmjereni protiv bilo kojeg naroda ili vjerske zajednice.
Itekako su usmjereni protiv muslimana i islama.Ti daješ podršku islamomrzcima. :roll:
Stjui

#30820 Re: Sirija

Post by Stjui »

aldinjo wrote: Itekako su usmjereni protiv muslimana i islama.Ti daješ podršku islamomrzcima. :roll:
nemojte hapšenje vehabljana predstavljati kao napad na muslimane,jer to jednostavno nije istina.ja kao musliman,ovo ne posmatram kao hapšenje muslimana ,nego kao hapšenje vehabija,a to dvoje je nebo i zemlja.
aldinjo

#30821 Re: Sirija

Post by aldinjo »

Stjui wrote:
aldinjo wrote: Itekako su usmjereni protiv muslimana i islama.Ti daješ podršku islamomrzcima. :roll:
nemojte hapšenje vehabljana predstavljati kao napad na muslimane,jer to jednostavno nije istina.ja kao musliman,ovo ne posmatram kao hapšenje muslimana ,nego kao hapšenje vehabija,a to dvoje je nebo i zemlja.
:lol: :-) :roll: :run:Lupi bez trunke stida. :roll:
Stjui

#30822 Re: Sirija

Post by Stjui »

aldinjo wrote: :lol: :-) :roll: :run:Lupi bez trunke stida. :roll:
neznam šta je ovdje lupanje g.aldinjo?po svemu sudeći,pripadnici ove sekte najviše kidišu na muslimane,tako da ja kao musliman nemam ništa protiv njihovog zatvaranja i pogotovo ne mislim da je ova akcija usmjerena protiv mene,muslimana.
aldinjo

#30823 Re: Sirija

Post by aldinjo »

Stjui wrote:
neznam šta je ovdje lupanje g.aldinjo?po svemu sudeći,pripadnici ove sekte najviše kidišu na muslimane,tako da ja kao musliman nemam ništa protiv njihovog zatvaranja i pogotovo ne mislim da je ova akcija usmjerena protiv mene,muslimana.
Kao prvo tema je Sirija i nema potrebe da se tema troluje,a kao drugo najgore je u svemu tome što ti nisi svjestan kakvu si glupost napisao,a kao treće valjda ćeš nešto o islamu naučiti nekada pa nećeš gluposti pisati.Ja ti više neću replicirati.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#30824 Re: Sirija

Post by arman1 »

Stjui wrote:
Vehabije su sekta koja koristi Islamsku retoriku, a na štetu Umeta. Sirija, Libija, Irak i i Arapski svijet su oči primjer toga. Smiješno ali SIPA provodi istinski Jihad, uklanja zlo sa leđa muslimana. SIPA rules.
aldinjo

#30825 Re: Sirija

Post by aldinjo »

arman1 wrote:
Stjui wrote:
Vehabije su sekta koja koristi Islamsku retoriku, a na štetu Umeta. Sirija, Libija, Irak i i Arapski svijet su oči primjer toga. Smiješno ali SIPA provodi istinski Jihad, uklanja zlo sa leđa muslimana. SIPA rules.
:-) :lol: :roll: :run:
Locked