jel ovo ljudi istina ili ovo Tornjakovo toaletno milo napuhuje...da je ovim ljudima što su nosili hranu borcima koji protestvuju policija pisala 600 maraka kazne?

Haman istina.JoseMujica wrote:
jel ovo ljudi istina ili ovo Tornjakovo toaletno milo napuhuje...da je ovim ljudima što su nosili hranu borcima koji protestvuju policija pisala 600 maraka kazne?
Mozda ce Aljosa poslati FUP-ovce da prate i nas NVZ-ovce?JoseMujica wrote:kaki kreteni...fašisti, još uvijek utripovani u nekakve radikalne ideološke obračune![]()
![]()
![]()
![]()
nedo nam bog da ovi sami vladaju....bote svi bi koze uzgajali
Da fakat, ova podjela vlasti na Bosnje, Srbe i Hrvate gdje se ne zna ko sta ima pa imamo i strance je jos i dobra, zamislite da SDA ima neogranicenu vlast.JoseMujica wrote:kaki kreteni...fašisti, još uvijek utripovani u nekakve radikalne ideološke obračune![]()
![]()
![]()
![]()
nedo nam bog da ovi sami vladaju....bote svi bi koze uzgajali
Citam evo i komentare ispod clanka o Muniri i moradoh ponovo provjeriti da li se pise klix.ba ili klix.rsPM72 wrote:Čitam neki taksista u Srebrenici gađao Muniru Subašić i sjebo joj staklo na novoj oktaviji.Ruka mu se osušila zato što je neprecizan.Šta mu je šajba kriva.
mnogima je i dobro.Ovim što su unovčili svoje mrtve ili onoj iz narodne kuhinje što krade već 25 godina od bijede i sirotinje.putokaz1 wrote:Šta reći o SDA...
1996 stao rat milioni para došli
dobar dio fabrika u ispravnom stanju
2016
milioni ljudi raseljeni a fabrika nema
a SDA vlada 18/20 godina
Više Naroda otjerala vani SDA nego veliko srpaska ideja,1996 ljudi se vraćali da bi se za par godina pokajali i opet odlazili
Bakir lider SDA prolazio s 2 u školi
SDA svoje borce izdala,Borci trebaju imati dupli staž a nemaju nikakav neko zaboravio uplatiti ili uplatio u svoj džep.
PM72 wrote:Žao mi šajbe a ti kako hoćeš.
Znaci da je Bosnjak kamenovao Muniru zbog para cim ovaj poziva na hapsenje.Načelnik Općine Srebrenica Mladen Grujičić oglasio se nakon informacije da je u Potočarima napadnuta Munira Subašić, odnosno da je kamenovan automobil u kojem se nalazila te je pozvao da se cijeli slučaj istraži.
Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić poziva nadležne institucije da ispitaju slučaj, te da ukoliko ima elemenata za krivicu, procesuira izazivače incidenta u kome je, kako se navodi, napadnuta Munira Subašić, predsjednica Udruženja "Majke enklave Srebrenica i Žepa".
"Vjerujem u nadležne institucije da će na adekvatan način odreagovati u danima kada nam je posebno potrebna prisebnost, mir i međusobna podrška i tolerancija. Pozivam i ostale medije, odnosno portale, da doprinesu smirivanju tenzija u nasoj opštini, jer dezinformacije i plasiranje negativne medijske kampanje također ne doprinose nesmetanom obilježavanju stradanja u Srebrenici", istakao je u saopštenju načelnik Srebrenice Mladen Grujičić.
Strahota je to, koja prelazi u horor kada se spozna da im je i pored svega, alternativa loša i nikakva.It_is_a_Leclerc wrote:Što me perforirate, pobogu braćo![]()
Recimo to ovako - kad bi neko našao grupu najvećih kretena na kugli zemaljskoj i rekao - "Evo, odaberite najgore", mislim da to opet ne bi nadmašilo ove koji su se, s kriminalnom namjerom, skupili u zločinačkoj organizaciji SDA.
Meni tebe zaoPM72 wrote:Žao mi šajbe a ti kako hoćeš.
Nikada se više u BiH neće donijeti nikakva odluka bez bošnjačkog naroda i svih građana koji ovu zemlju osjećaju svojom
Nikada se više u BiH neće donijeti nikakva odluka bez bošnjačkog naroda i svih građana koji ovu zemlju osjećaju svojom, saopćila je danas Stranka demokratske akcije (SDA) u povodu izjave predsjednika RS-a Milorada Dodika da će nakon izbora 2018. godine SNSD i HDZBiH odlučiti ko će biti bošnjački partner za formiranje vlasti na nivou BiH.
Iz SDA navode da već duži vremenski period SNSD i HDZBiH potajno, a sada otvoreno i javno, tragaju za bošnjačkim partnerom koji će udovoljiti njihovim željama i ciljevima.
- Svjesni smo da Dodiku i Čoviću kao partner odgovara Radončić koji već dvije decenije unosi razdor među Bošnjake, a nedavno ih je optužio i za početak rata. Međutim, očigledno je da se Dodik u tome prevario, jer pokušaj da se instalira Radončić kao najnovija verzija Sejde Bajramovića neće proći - navodi se u saopćenju.
- Nikada se više u BiH neće donijeti nikakva odluka bez bošnjačkog naroda i svih građana koji ovu zemlju osjećaju svojom. Bosansko-hercegovačke patriote će predstavljati najjače političke stranke, a u tome je SDA nezaobilazna - stoji u saopćenju

Ovde bi dobro dosla Dinina strofa:Alfons Kauders wrote:Radi guza

Auh, jos kad bude presuda, pa kada Fahra trijumfalno proglasi kako je pobijedio "politicki proces SDA"...pici wrote:ja ocekujem jedno godinu dana dodavanja i nabacivanja lopti punim kapacitetom...