Je’l idemo na tekmu?
Ne trebaju vize.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
smije,al bolje doktoru nego ovdjetap3ah75 wrote: ↑10/09/2022 19:27 Smije li se napisati da me boli ona stvar i za rusijom i za ukrajinom i za savezom - a da se ne dobije opomena na forumu?
Ionako ćemo im hebavati i oca i majku (ali po fejsu) ovima u savezu i ovom izdajici iz Sarajeva .... onda ćemo psovati po fb i forumima galamiti po fb i forumima .... stavljati statuse po fb i to će biti to.
Tako mi uvijek.
Je li vi stvarno mislite da ćete moći unijeti zastavu Ukrajine na tribine? Još u Rusiji??
Gornja polovina tribina u plavim majicama a donja polovina u zutim i eto zastave preko cijele tribine.
a ko ce to ici u rusiju gledat tu utakmicu ?
Pričamo o utakmici u Zenici protiv Crne Gore
Slo Burner wrote: ↑10/09/2022 21:32 Na utakmicu u Zenici nece biti moguce unjeti nista sto se povezuje sa Ukrajinom, cak ni ljiljani.
Baš tako.van Basten wrote: ↑10/09/2022 15:40 Iznenadjujuce mlake reakcije svih koji bi se trebali najvisepitati... da raja nije zagalamila ovo bi sutke proslo
Cijeli podrum nije, nema veze sa temom.
Ni meni nije jasno. Imamo stelu u EUFiHerr Flick wrote: ↑11/09/2022 20:09 Sto se tice ovih kvalifikacija za EURO 2024 ,trenutno smo u drugom sesiru,ko bi reko![]()
Koliko sam shvatio,na to uticu rezultati iz Lige Nacija,pa tako imas Englesku i Francusku u drugom sesiru,a Madjarsku,Austriju u prvomPiaty wrote: ↑12/09/2022 09:53Ni meni nije jasno. Imamo stelu u EUFiHerr Flick wrote: ↑11/09/2022 20:09 Sto se tice ovih kvalifikacija za EURO 2024 ,trenutno smo u drugom sesiru,ko bi reko![]()

Predsjednik N/FS Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, konačno se oglasio po pitanju utakmice Rusija - BiH, koja je izazvala brojne reakcije.
Reakcija Vice Zeljkovića je objavljena na sajtu Saveza, a mi prenosimo u cijelosti taj tekst.
- Informacija o odigravanju prijateljske utakmice između selekcija BiH i Rusije izazvala je proteklih dana brojne reakcije. Predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković ističe da je u ovom trenutku najvažniji susret koji reprezentacija BiH igra protiv Crne Gore u okviru UEFA Lige Nacija 23. ovog mjeseca a nakon toga i onaj sa Rumunijom.
Članovi Izvršnog odbora, na čelu sa predsjednikom Zeljkovićem su na jednoj od ranijih sjednica jasno postavili cilj kad je u pitanju „A“ reprezentacija: „To je pobjeda protiv selekcije Crne Gore kao prioritet i potvrda prvog mjesta u grupi, te plasman u A Ligu Nacija. Time bismo bili i u mnogo povoljnijoj poziciji na predstojećem žrijebu za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Podsjećanja radi, primarni cilj koji smo postavili bio je plasman reprezentacije na Euro 2024. kao i poboljšanje infrastrukturnih uslova na našim stadionima. Polako idemo ka ispunjavanju tih ciljeva.
Dosadašnji rad članova Izvršnog odbora bio je jedinstven i namjeravamo da tako i ostane te ćemo na zahtjev člana IO Fuada Čolpe u oktobru mjesecu održati jednu tematsku sjednicu na kojoj ćemo razgovarati o ovoj utakmici“, stoji na sajtu N/FS BiH
Pa buka je već dignuta i to je i bio cilj. Malo galvanizacije.