Jel ovo Afis?seln wrote:Dina ti?Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
glockov kolac
#30776 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#30777 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa on im je najsolidniji....ono sto je valjalo ili je u Sa ili u Jevropi....ostalo samo bogaljiSaraFina wrote:I apeliram na stožernika Čovića i HDZ, da pošalju kakvog uhljeba za diskusiju zgodnog. I dupliraju lika za dnevnicu, ne dolazi mi se na temu radi Hafisai petparačkih avatara. Koji mu lafo doprinose misterioznosti i izgledu. A ono bože pomozi!
- spreca
#30778 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Afizov shef...onda mos misliti kakv je onglockov kolac wrote:Jel ovo Afis?seln wrote:Dina ti?Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima.
-
zrakomlat
#30779 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ubila se slika za konzervu goveđeg gulaša.glockov kolac wrote:Jel ovo Afis?seln wrote: Dina ti?
- SaraFina
#30780 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moram Vicki vidjelici napisati e mail u Medjugorje. Neka prenese Čoviću da se na ovoj temi ukazao HDZ-ov pulen sličan Goranu Ivaniševiću (kad bio 30/35)
Da stožernik ukine Hafisa
Totalno je beskoristan 
Da stožernik ukine Hafisa
- spreca
#30781 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa necemo mu za zivota raditi spomenik...prvo mora da crkne pa ondaSaraFina wrote:spreca wrote:jest da je shupak ali kad dodje vrjeme napravicemo mu spomenik u nekoj ercegovackoj vukojebini...mozda u Medjugorju nek gleda gospuSaraFina wrote:
Hrvatska im maćeha na kub a BiH se dobrovoljno odrekli. I to jezički, imenom i kulturom i tradicijom
Na sve imamo monopol. Za 30 godina ovim tempom neće se znati da su naseljavali BiH. Zahvala ide Čović Draganu!
Pa za 10g Čović će vjerovatno biti pokojnik. I politiku dugoročno lik gradi na tome. Dok je njega, nakon njega apokalipsa.
- SaraFina
#30782 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ je desetkovan, definitivnospreca wrote:pa on im je najsolidniji....ono sto je valjalo ili je u Sa ili u Jevropi....ostalo samo bogaljiSaraFina wrote:I apeliram na stožernika Čovića i HDZ, da pošalju kakvog uhljeba za diskusiju zgodnog. I dupliraju lika za dnevnicu, ne dolazi mi se na temu radi Hafisai petparačkih avatara. Koji mu lafo doprinose misterioznosti i izgledu. A ono bože pomozi!
- spreca
#30783 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
On zive od stare slave...sledeci izbori im mogu sjebat tu slavu za uvijekSaraFina wrote:HDZ je desetkovan, definitivnospreca wrote:pa on im je najsolidniji....ono sto je valjalo ili je u Sa ili u Jevropi....ostalo samo bogaljiSaraFina wrote:I apeliram na stožernika Čovića i HDZ, da pošalju kakvog uhljeba za diskusiju zgodnog. I dupliraju lika za dnevnicu, ne dolazi mi se na temu radi Hafisai petparačkih avatara. Koji mu lafo doprinose misterioznosti i izgledu. A ono bože pomozi!
- mO k3
#30784 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mislim da je karamatic .....zrakomlat wrote:Ubila se slika za konzervu goveđeg gulaša.glockov kolac wrote:Jel ovo Afis?seln wrote: Dina ti?
jeli on neki polutan , pola turcin pola katolik??
- SaraFina
#30785 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemam inspiracije moj Sprečoni, za diskusiju mjesecima. Kako razvijati velikobošnjačku politiku A Hafis s druge strane kao legitimni preDstsvnik HDZ-a?
Bez kuveta sam. Što bi se reklo
- spreca
#30786 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ je osta bez one izreke i mi konja za trku imamo...ostale im samo neke rageSaraFina wrote:Nemam inspiracije moj Sprečoni, za diskusiju mjesecima. Kako razvijati velikobošnjačku politiku A Hafis s druge strane kao legitimni preDstsvnik HDZ-a?
![]()
![]()
-
Qoom
#30787 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije tuga, ko ih jebeSaraFina wrote:Qoom wrote:Sve i jedan bi se pokupio sa i bez SDA, u to nema nikakve sumnje i glupo je razglabat na tu temu, ali činjenica da Katolika za desetak godina neće biti ni za jedne poštene mise je neinteligentan pokušaj relativiziranja situacije i očitog doprinosa HDZ-a masovnom egzodusu.Hafis wrote:Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
Tuga je što HDZ i Čovic te fašistički portali koje oni sponzoriraju ubjedjuju ovo preostalih tristotinjak hiljada da su za njihov egzodus krivi Bošnjaci a ne HDZ i njihova politika.
- mO k3
#30788 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ ima dva plana plan Irska ,Njemacka ili "kme" 
-
Hafis
#30789 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tješi se ti. A još ti lijepo davno rekoh samo polemiziranje i rasprava, i da nema zaljubljivanja.SaraFina wrote:I apeliram na stožernika Čovića i HDZ, da pošalju kakvog uhljeba za diskusiju zgodnog. I dupliraju lika za dnevnicu, ne dolazi mi se na temu radi Hafisai petparačkih avatara. Koji mu lafo doprinose misterioznosti i izgledu. A ono bože pomozi!
Neka, sad će jesen, pa kad ova dijaspora ode, naći ću neku rupu u timingu
- BHCluster
- SaraFina
#30791 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Tješi se ti. A još ti lijepo davno rekoh samo polemiziranje i rasprava, i da nema zaljubljivanja.SaraFina wrote:I apeliram na stožernika Čovića i HDZ, da pošalju kakvog uhljeba za diskusiju zgodnog. I dupliraju lika za dnevnicu, ne dolazi mi se na temu radi Hafisai petparačkih avatara. Koji mu lafo doprinose misterioznosti i izgledu. A ono bože pomozi!
Ako si ti ta osoba sa avatara i tim repovima iz 60' i 70', a sigurno jesi, jer ih narcisoidno šaltaš svaki drugi dan(avatare)...Tebi ni moje suze, a ne utjeha, ne mogu pomoći
Nego pravac Zegej
https://www.glumicic.com
Neka plati stranka
P.S smanjio si mi učinak na temi pojavom. Sve kontam s Burininim slikama šegu praviš, a ono fakat ti
-
Hafis
#30792 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stara uzbečka izreka kaže: nema ti tu ž od ženska, čim se ono politikom (još iz hobija) bavi, jer da je čemu muški bi se s njom bavili.SaraFina wrote:Hafis wrote:Tješi se ti. A još ti lijepo davno rekoh samo polemiziranje i rasprava, i da nema zaljubljivanja.SaraFina wrote:I apeliram na stožernika Čovića i HDZ, da pošalju kakvog uhljeba za diskusiju zgodnog. I dupliraju lika za dnevnicu, ne dolazi mi se na temu radi Hafisai petparačkih avatara. Koji mu lafo doprinose misterioznosti i izgledu. A ono bože pomozi!
Ako si ti ta osoba sa avatara sa tim repovima iz 60' i 70', a sigurno jesi, jer ih narcisoidno šaltaš svaki drugi dan...Tebi ni moje suze, a ne utjeha, ne mogu pomoći![]()
Nego pravac Zegej
Ali, možda ti se posreći pa mi se ukaže slobodan tajming negdje oko studenog.
S tim da ćeš mi morati priložiti foto dokumentaciju...valjda nije tako crno kako predosjećam
- SaraFina
-
Hafis
#30794 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I ne znam šta si se na mene natakarila....evo ti Spreče. Čovjek zaposlen u Rusiji, Bošnjak od glave do pete, vjerojatno i dobar vjernik musliman, a još slobodnjak.... Jebote, muško bi mu dalo a ne žensko. Ili što fali našem Lusteru?
A koliko vidim imaju aspiracija prema tebi. De ti to dobro pogledaj i razmisli prije nego što se upustiš s ovim crnim vragom
A koliko vidim imaju aspiracija prema tebi. De ti to dobro pogledaj i razmisli prije nego što se upustiš s ovim crnim vragom
- SaraFina
#30795 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:I ne znam šta si se na mene natakarila....evo ti Spreče. Čovjek zaposlen u Rusiji, Bošnjak od glave do pete, vjerojatno i dobar vjernik musliman, a još slobodnjak.... Jebote, muško bi mu dalo a ne žensko. Ili što fali našem Lusteru?
A koliko vidim imaju aspiracija prema tebi. De ti to vidi prije nego što se upustiš s ovim crnim vragom
Za mnom su pamet gubili na stožernom forumu tvom, HR miliuneri, odvjetnici, privatnici i sl. Dan žalosti bio kad sam postala nedostupna
Stvarno si laskaš da bi mogao medju tu elitu?
Nego me profesionalno zanima iz čega (obzirom na izgled) crpiš tu lafo samouvjerenost???
- BHCluster
#30796 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@Hafis ti je musko i zensko u jednom. 
-
Hafis
#30797 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imam rezultate iza sebe...jedan nevjerojatan život...SaraFina wrote:Hafis wrote:I ne znam šta si se na mene natakarila....evo ti Spreče. Čovjek zaposlen u Rusiji, Bošnjak od glave do pete, vjerojatno i dobar vjernik musliman, a još slobodnjak.... Jebote, muško bi mu dalo a ne žensko. Ili što fali našem Lusteru?
A koliko vidim imaju aspiracija prema tebi. De ti to vidi prije nego što se upustiš s ovim crnim vragom
Za mnom su pamet gubili na stožernom forumu tvom, HR miliuneri, odvjetnici, privatnici i sl. Dan žalosti bio kad sam postala nedostupna
Stvarno si laskaš da bi mogao medju tu elitu?
Nego me profesionalno zanima iz čega (obzirom na izgled) crpiš tu lafo samouvjerenost???
inače postupno zapisujem...radim na biografiji koju ću kad tad završiti.
-
Hafis
#30798 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel' se i tebi čini da nas ovaj @luster uhodi. Malo - malo pa se odnekud pojavi a ne jebe ga nitko.
Dobro si mi zamahnitala ove prašinare... ne znaju gdje gone
Dobro si mi zamahnitala ove prašinare... ne znaju gdje gone
-
Qoom
#30799 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ok je malo hrvatsko-bošnjačkog prcanja kao sve znamo u sve se razumijemo. Na stranu što mi je smiješno upiranje za HDZ, kao što mi je smiješno upiranje za SDA, SBB dok narod slamu jede, ali ovo ti ne stoji.Hafis wrote:Stara uzbečka izreka kaže: nema ti tu ž od ženska, čim se ono politikom (još iz hobija) bavi, jer da je čemu muški bi se s njom bavili.
Ali, možda ti se posreći pa mi se ukaže slobodan tajming negdje oko studenog.
S tim da ćeš mi morati priložiti foto dokumentaciju...valjda nije tako crno kako predosjećam
Znaš kako kažu kod vas u Hercegovini, dvije žene i guska, puna pijaca.
- seln
#30800 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"Od shanera do uhljeba"?Hafis wrote:
inače postupno zapisujem...radim na biografiji koju ću kad tad završiti.