AAC, DTS ..svi osima mp3 audio formata.
ps.
filmovi su sa torrenta i uvijek na dvd playeru gledam.
Moderator: _BataZiv_0809
http://www.imdb.com/name/nm0001437/awards?ref_=nm_awdtaureg71 wrote:DOBIO ZA OCA, under a za dom takodje, kao naaj rezija...a ova prva dva naaj film...dakle odgovor tocan je 3 palmekakavdanakneiskustvu wrote:karanana wrote:pa koliko je emir uzeo zlatnih palmi?
3? otac, dom, underground?
dobio za oca i za underground

Nema, jer živimo u vremenu globalizacije. U 1990-im je to simboliziralo bijeg u olupine prošlosti, stara dobra vremena. Tada je bilo tih pokušaja eskapizma, bijega od stvarnosti. Ali ne može se izbjeći ono što je neizbježno, a ko je pokušao, završio je u presi (prošlosti).friskyoreo wrote:Nije vezano za temu, ali sad nesto kontam da u danasnjim filmovima nema scena sa auto otpada. U 90tim je to bilo jako popularno, ili neko bjezi pa se skriva u onim olupinama, ili zlikovci prijete smrcu tako sto ce ubiti nekog tako sto ce auto presovati u onoj presi.
zanimljivo razmisljanjederion wrote:Nema, jer živimo u vremenu globalizacije. U 1990-im je to simboliziralo bijeg u olupine prošlosti, stara dobra vremena. Tada je bilo tih pokušaja eskapizma, bijega od stvarnosti. Ali ne može se izbjeći ono što je neizbježno, a ko je pokušao, završio je u presi (prošlosti).friskyoreo wrote:Nije vezano za temu, ali sad nesto kontam da u danasnjim filmovima nema scena sa auto otpada. U 90tim je to bilo jako popularno, ili neko bjezi pa se skriva u onim olupinama, ili zlikovci prijete smrcu tako sto ce ubiti nekog tako sto ce auto presovati u onoj presi.
ne pratim nesto puno al od anime (serije) sto sam pogledao u zadnje vrijeme mogu toplo preporucitTabhana wrote:Počnite gledati anime i join the dark side

KB9 wrote:dajte preporuke kakvih (manje poznatih) filmova na fazon nekih katastrofa, kraja svijeta, napada vanzemaljaca i slicnog, mislim da sam sve ove glavne i poznatije vec gledo al de znaj![]()

Drug, imamo našu temu o anime, pridruži nam se.konahawaii wrote:ne pratim nesto puno al od anime (serije) sto sam pogledao u zadnje vrijeme mogu toplo preporucitTabhana wrote:Počnite gledati anime i join the dark side
http://www.imdb.com/title/tt2560140/ - Attack on titan
http://www.imdb.com/title/tt4508902/?ref_=fn_al_tt_1 - One-punch man
johnnykola wrote:KB9 wrote:dajte preporuke kakvih (manje poznatih) filmova na fazon nekih katastrofa, kraja svijeta, napada vanzemaljaca i slicnog, mislim da sam sve ove glavne i poznatije vec gledo al de znaj![]()
Sharknado...KB9 wrote:dajte preporuke kakvih (manje poznatih) filmova na fazon nekih katastrofa, kraja svijeta, napada vanzemaljaca i slicnog, mislim da sam sve ove glavne i poznatije vec gledo al de znaj![]()
karanana wrote:ja sam ga poceo veceras gledati, odgledo 15 minuta i prebacio na tekmu.
je li se tebi svidio?
bolje pogledaj original sa rahm. patrickom swayzijem. taj je sasvim solidan. za ovaj remake mi se ucinilo da je karanana.
hvalajohnnykola wrote:KB9 wrote:dajte preporuke kakvih (manje poznatih) filmova na fazon nekih katastrofa, kraja svijeta, napada vanzemaljaca i slicnog, mislim da sam sve ove glavne i poznatije vec gledo al de znaj![]()
Nema na čemu.KB9 wrote:hvalajohnnykola wrote:KB9 wrote:dajte preporuke kakvih (manje poznatih) filmova na fazon nekih katastrofa, kraja svijeta, napada vanzemaljaca i slicnog, mislim da sam sve ove glavne i poznatije vec gledo al de znaj![]()
a baš planirala da ga gledammarkioni wrote:The End of the Tour (2015)
izdrzao do 25te minute....sto bi stara rekla e sto ne mogu njesra..
ma pogledaj pa zakljuci... ja fakat nisam imao strpljenja iako sam odprilike znao sta da ocekujem.Eggsy wrote:a baš planirala da ga gledammarkioni wrote:The End of the Tour (2015)
izdrzao do 25te minute....sto bi stara rekla e sto ne mogu njesra..
jok, tebi vjerujem..mada su me dosta iznervirale one dvije iz Addicted to Fresnomarkioni wrote:ma pogledaj pa zakljuci... ja fakat nisam imao strpljenja iako sam odprilike znao sta da ocekujem.
haha pa eto...ali prave dobar balans jedna drugojEggsy wrote:jok, tebi vjerujem..mada su me dosta iznervirale one dvije iz Addicted to Fresnomarkioni wrote:ma pogledaj pa zakljuci... ja fakat nisam imao strpljenja iako sam odprilike znao sta da ocekujem.![]()