Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

General War

#30751 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Šarović: Veliki investitori iz Kine zainteresirani za hercegovački kamen

:lol:
Hafis

#30752 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

General War wrote:Šarović: Veliki investitori iz Kine zainteresirani za hercegovački kamen

http://ba.n1info.com/a280327/Biznis/Izv ... -Kinu.html
Hercegovački kamen na kineskom tržištu
Nije loše, biznis tek se zahuktava.

Vidiš, i vama bi se gore u TK bazenu svanulo kada bi se recimo Česi ili Mađari dosjetili da uvoze od vas slanu vodu za kiselenje kupusa. Koji bi to posao bio :)
Maraschino

#30753 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

General War wrote:Šarović: Veliki investitori iz Kine zainteresirani za hercegovački kamen

istocno hercegovacki molicu lEpo, onaj zapadno hercegovacki moze samo za nasut kaldrmu.
Hafis

#30754 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Zovi ti to moj geografiĆar istočnom ili zapadnom Hercegovinom ...kojom god, ode lova HDZ-u..
BHCluster

#30755 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Samo se vi kurciti bez pokrica zato vam narod i ode.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
;-)
mO k3

#30756 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Med i mleko !!!
A ko vam puni budžet ??? :)

:mrgreen:
Da vam u pederaciji nema nosioca evropskih vrednosti nebi imali hljeba :mrgreen:
megaman4

#30757 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

BHCluster wrote:Samo se vi kurciti bez pokrica zato vam narod i ode.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
;-)

Pogasise Hrvati a krivi Bosnjaci sto odlaze? :-) :roll:

Kajat ce se mnogi iz zap. Hercegovine kada odu odavde jer su ovdje bili svoji na svome i ako nista imali su svoju zemlju od koje su mogli solidno da zive.

Ovako ostavise sve, zbog HDZ-a.
Hafis

#30758 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
seln

#30759 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

"Za opstanak" je izborni slogan HDZ-a 1990 i Koalicije Hrvatsko zajedništvo
Sounds optimistic... :D
seln

#30760 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
Samo vi idite, necemo mi hatoriti...
Hafis

#30761 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima. Gonjaj Ćovu, ne daj mu s Milom, Željko otrijezni se gledaju te ljudi, drž ga ne daj, i eto onog Šefke u desetom mjesecu da pripazi malo na Bakirovo mjesto do slijedećih izbora... I onda opet po starom....Bog Bošnjacima poslao Izetbegoviće, a Turskoj Recepa Tayyipa Erdogana".....i onda kuku lule što nam oni lukavi Latini rade.
Doduše, ne znam ni sam što bih vam savjetovao.
seln

#30762 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima.
Dina ti?
Koja zamjena teza, kruh te jebo...

Image
Hafis

#30763 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Kad nas je historija razdvojila, sudbina nam je opet bila slična. Pokušale su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, istorije i njihovog ponosa. Ali kako kaže hadis, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka, koji će jednom narodu vratiti vjeru, a kad ga pošalje, onda mu i pomogne.
Zato što vi sad imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Tayyip Recep Erdogan".
A poslije njega nastupa inventivni i prodorni Šefik.

Ja bih se javno preko novina odrekao bošnjaštva kada bi me ovakvi likovi predstavljali.
SaraFina

#30764 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima. Gonjaj Ćovu, ne daj mu s Milom, Željko otrijezni se gledaju te ljudi, drž ga ne daj, i eto onog Šefke u desetom mjesecu da pripazi malo na Bakirovo mjesto do slijedećih izbora... I onda opet po starom....Bog Bošnjacima poslao Izetbegoviće, a Turskoj Recepa Tayyipa Erdogana".....i onda kuku lule što nam oni lukavi Latini rade.

Kojim Hrvatima? Vi Čovićevi HDZ-ejci ste Orjuna. Vas zaozbilje ne shvata prosječni hrvstski gradjanin. Niti imaju sućuti prema "hr pitanju u BiH" :D
Zato je meni naprosto smiješno kad neko Čho-a te njegov HDZ i ekipu sa fašističkog poskoka i dnevnika ba, naziva ustašama :D

I ta svakodnevna promjena avatara, ti je čista patologija. Čovječe ružan si, to nikakva sjena na licu, daljina ili ugao iz koje slika radjena, pa i fotošop ne može poboljšati. Ružan.
Moždaaaa bi plastičniii hirurg vrhunski jedino mogao pomoći.
Šta se narcisoidno lijepiš kao da si Marcus Schenkenberg?
Qoom

#30765 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Qoom »

Hafis wrote:Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
Sve i jedan bi se pokupio sa i bez SDA, u to nema nikakve sumnje i glupo je razglabat na tu temu, ali činjenica da Katolika za desetak godina neće biti ni za jedne poštene mise je neinteligentan pokušaj relativiziranja situacije i očitog doprinosa HDZ-a masovnom egzodusu.
SaraFina

#30766 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Qoom wrote:
Sve i jedan bi se pokupio sa i bez SDA, u to nema nikakve sumnje i glupo je razglabat na tu temu, ali činjenica da Katolika za desetak godina neće biti ni za jedne poštene mise je neinteligentan pokušaj relativiziranja situacije i očitog doprinosa HDZ-a masovnom egzodusu.

Tuga je što HDZ i Čovic te fašistički portali koje oni sponzoriraju ubjedjuju ovo preostalih tristotinjak hiljada da su za njihov egzodus krivi Bošnjaci a ne HDZ i njihova politika.
mO k3

#30767 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima. Gonjaj Ćovu, ne daj mu s Milom, Željko otrijezni se gledaju te ljudi, drž ga ne daj, i eto onog Šefke u desetom mjesecu da pripazi malo na Bakirovo mjesto do slijedećih izbora... I onda opet po starom....Bog Bošnjacima poslao Izetbegoviće, a Turskoj Recepa Tayyipa Erdogana".....i onda kuku lule što nam oni lukavi Latini rade.

Kojim Hrvatima? Vi Čovićevi HDZ-ejci ste Orjuna. Vas zaozbilje ne shvata prosječni hrvstski gradjanin. Niti imaju sućuti prema "hr pitanju u BiH" :D
Zato je meni naprosto smiješno kad neko Čho-a te njegov HDZ i ekipu sa fašističkog poskoka i dnevnika ba, naziva ustašama :D

I ta svakodnevna promjena avatara, ti je čista patologija. Čovječe ružan si, to nikakva sjena na licu, daljina ili ugao iz koje slika radjena, pa i fotošop ne može poboljšati. Ružan.
Moždaaaa bi plastičniii hirurg vrhunski jedino mogao pomoći.
Šta se narcisoidno lijepiš kao da si Marcus Schenkenberg?
jeli zasto si ti toliko odvratna prema njemu-??
Ako je ruzan , ruzan je sebi ja zapravo nikome nikada ne bi reko da je ruzan ...
#pravdazahafisa #hafisjeruzan ... :mrgreen:
Hafis

#30768 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Qoom wrote:
Ne razumijem te.
Hoćeš li da kažeš
1. da Bošnjaci imaju pametnije i razboritije vodstvo od Hrvata koje im je omogućilo bolji i kvalitetniji život pa iz tog razloga ne odlaze,
2. ili sam ja u pravu kada kažemn da bi išli u još mnogo većem postotku da imaju šanse koje Hrvati imaju?

Znači 1 ili 2 ?
mO k3

#30769 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

@qoom
mislis za 10 godina??
ja bih rekao 20 godina i onda fajront
spreca

#30770 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:
Kad nas je historija razdvojila, sudbina nam je opet bila slična. Pokušale su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, istorije i njihovog ponosa. Ali kako kaže hadis, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka, koji će jednom narodu vratiti vjeru, a kad ga pošalje, onda mu i pomogne.
Zato što vi sad imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Tayyip Recep Erdogan".

Ja bih se javno preko novina odrekao bošnjaštva kada bi me ovakvi likovi predstavljali.
:lol: :lol: :lol: ti bi se sve nogom u guzicu udarao od srece da te oni predstavljaju.....nisi ni svejstan kolko si nesvjestan...emoj djuturume :lol:
SaraFina

#30771 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

spreca wrote:
Hafis wrote:

:lol: :lol: :lol: ti bi se sve nogom u guzicu udarao od srece da te oni predstavljaju.....nisi ni svejstan kolko si nesvjestan...emoj djuturume :lol:
Hrvatska im maćeha na kub a BiH se dobrovoljno odrekli. I to jezički, imenom i kulturom i tradicijom :D

Na sve imamo monopol. Za 30 godina ovim tempom neće se znati da su naseljavali BiH. Zahvala ide Čović Draganu!
spreca

#30772 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

seln wrote:
Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima.
Dina ti?
Koja zamjena teza, kruh te jebo...

Image
ovaj bi istocnoj braci i pusio i shupak lizo samo da ga mogu kako sebi preveslati...i vjerovatno najvece govedo u u ercegovini
spreca

#30773 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

SaraFina wrote:
Hrvatska im maćeha na kub a BiH se dobrovoljno odrekli. I to jezički, imenom i kulturom i tradicijom :D

Na sve imamo monopol. Za 30 godina ovim tempom neće se znati da su naseljavali BiH. Zahvala ide Čović Draganu!
jest da je shupak ali kad dodje vrjeme napravicemo mu spomenik u nekoj ercegovackoj vukojebini...mozda u Medjugorju nek gleda gospu :mrgreen:
SaraFina

#30774 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

I apeliram na stožernika Čovića i HDZ, da pošalju kakvog uhljeba za diskusiju zgodnog. I dupliraju lika za dnevnicu, ne dolazi mi se na temu radi Hafisa :( i petparačkih avatara. Koji mu lafo doprinose misterioznosti i izgledu. A ono bože pomozi! :D
SaraFina

#30775 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

spreca wrote:
SaraFina wrote:

jest da je shupak ali kad dodje vrjeme napravicemo mu spomenik u nekoj ercegovackoj vukojebini...mozda u Medjugorju nek gleda gospu :mrgreen:

Pa za 10g Čović će vjerovatno biti pokojnik. I politiku dugoročno lik gradi na tome. Dok je njega, nakon njega apokalipsa.
Post Reply