Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- General War
#30751 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šarović: Veliki investitori iz Kine zainteresirani za hercegovački kamen

-
Hafis
#30752 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
General War wrote:Šarović: Veliki investitori iz Kine zainteresirani za hercegovački kamen
Nije loše, biznis tek se zahuktava.http://ba.n1info.com/a280327/Biznis/Izv ... -Kinu.html
Hercegovački kamen na kineskom tržištu
Vidiš, i vama bi se gore u TK bazenu svanulo kada bi se recimo Česi ili Mađari dosjetili da uvoze od vas slanu vodu za kiselenje kupusa. Koji bi to posao bio
- Maraschino
#30753 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
istocno hercegovacki molicu lEpo, onaj zapadno hercegovacki moze samo za nasut kaldrmu.General War wrote:Šarović: Veliki investitori iz Kine zainteresirani za hercegovački kamen
-
Hafis
#30754 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zovi ti to moj geografiĆar istočnom ili zapadnom Hercegovinom ...kojom god, ode lova HDZ-u..
- BHCluster
#30755 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Samo se vi kurciti bez pokrica zato vam narod i ode.

- mO k3
#30756 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Med i mleko !!!
A ko vam puni budžet ???
Da vam u pederaciji nema nosioca evropskih vrednosti nebi imali hljeba
A ko vam puni budžet ???
Da vam u pederaciji nema nosioca evropskih vrednosti nebi imali hljeba
-
megaman4
#30757 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BHCluster wrote:Samo se vi kurciti bez pokrica zato vam narod i ode.
Pogasise Hrvati a krivi Bosnjaci sto odlaze?
Kajat ce se mnogi iz zap. Hercegovine kada odu odavde jer su ovdje bili svoji na svome i ako nista imali su svoju zemlju od koje su mogli solidno da zive.
Ovako ostavise sve, zbog HDZ-a.
-
Hafis
#30758 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
- seln
#30759 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sounds optimistic..."Za opstanak" je izborni slogan HDZ-a 1990 i Koalicije Hrvatsko zajedništvo
- seln
#30760 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Samo vi idite, necemo mi hatoriti...Hafis wrote:Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
-
Hafis
#30761 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima. Gonjaj Ćovu, ne daj mu s Milom, Željko otrijezni se gledaju te ljudi, drž ga ne daj, i eto onog Šefke u desetom mjesecu da pripazi malo na Bakirovo mjesto do slijedećih izbora... I onda opet po starom....Bog Bošnjacima poslao Izetbegoviće, a Turskoj Recepa Tayyipa Erdogana".....i onda kuku lule što nam oni lukavi Latini rade.
Doduše, ne znam ni sam što bih vam savjetovao.
- seln
#30762 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dina ti?Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima.
Koja zamjena teza, kruh te jebo...

-
Hafis
#30763 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A poslije njega nastupa inventivni i prodorni Šefik.Kad nas je historija razdvojila, sudbina nam je opet bila slična. Pokušale su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, istorije i njihovog ponosa. Ali kako kaže hadis, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka, koji će jednom narodu vratiti vjeru, a kad ga pošalje, onda mu i pomogne.
Zato što vi sad imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Tayyip Recep Erdogan".
Ja bih se javno preko novina odrekao bošnjaštva kada bi me ovakvi likovi predstavljali.
- SaraFina
#30764 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima. Gonjaj Ćovu, ne daj mu s Milom, Željko otrijezni se gledaju te ljudi, drž ga ne daj, i eto onog Šefke u desetom mjesecu da pripazi malo na Bakirovo mjesto do slijedećih izbora... I onda opet po starom....Bog Bošnjacima poslao Izetbegoviće, a Turskoj Recepa Tayyipa Erdogana".....i onda kuku lule što nam oni lukavi Latini rade.
Kojim Hrvatima? Vi Čovićevi HDZ-ejci ste Orjuna. Vas zaozbilje ne shvata prosječni hrvstski gradjanin. Niti imaju sućuti prema "hr pitanju u BiH"
Zato je meni naprosto smiješno kad neko Čho-a te njegov HDZ i ekipu sa fašističkog poskoka i dnevnika ba, naziva ustašama
I ta svakodnevna promjena avatara, ti je čista patologija. Čovječe ružan si, to nikakva sjena na licu, daljina ili ugao iz koje slika radjena, pa i fotošop ne može poboljšati. Ružan.
Moždaaaa bi plastičniii hirurg vrhunski jedino mogao pomoći.
Šta se narcisoidno lijepiš kao da si Marcus Schenkenberg?
-
Qoom
#30765 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sve i jedan bi se pokupio sa i bez SDA, u to nema nikakve sumnje i glupo je razglabat na tu temu, ali činjenica da Katolika za desetak godina neće biti ni za jedne poštene mise je neinteligentan pokušaj relativiziranja situacije i očitog doprinosa HDZ-a masovnom egzodusu.Hafis wrote:Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
- SaraFina
#30766 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Qoom wrote:Sve i jedan bi se pokupio sa i bez SDA, u to nema nikakve sumnje i glupo je razglabat na tu temu, ali činjenica da Katolika za desetak godina neće biti ni za jedne poštene mise je neinteligentan pokušaj relativiziranja situacije i očitog doprinosa HDZ-a masovnom egzodusu.Hafis wrote:Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
Tuga je što HDZ i Čovic te fašistički portali koje oni sponzoriraju ubjedjuju ovo preostalih tristotinjak hiljada da su za njihov egzodus krivi Bošnjaci a ne HDZ i njihova politika.
- mO k3
#30767 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jeli zasto si ti toliko odvratna prema njemu-??SaraFina wrote:Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima. Gonjaj Ćovu, ne daj mu s Milom, Željko otrijezni se gledaju te ljudi, drž ga ne daj, i eto onog Šefke u desetom mjesecu da pripazi malo na Bakirovo mjesto do slijedećih izbora... I onda opet po starom....Bog Bošnjacima poslao Izetbegoviće, a Turskoj Recepa Tayyipa Erdogana".....i onda kuku lule što nam oni lukavi Latini rade.
Kojim Hrvatima? Vi Čovićevi HDZ-ejci ste Orjuna. Vas zaozbilje ne shvata prosječni hrvstski gradjanin. Niti imaju sućuti prema "hr pitanju u BiH"
Zato je meni naprosto smiješno kad neko Čho-a te njegov HDZ i ekipu sa fašističkog poskoka i dnevnika ba, naziva ustašama
I ta svakodnevna promjena avatara, ti je čista patologija. Čovječe ružan si, to nikakva sjena na licu, daljina ili ugao iz koje slika radjena, pa i fotošop ne može poboljšati. Ružan.
Moždaaaa bi plastičniii hirurg vrhunski jedino mogao pomoći.
Šta se narcisoidno lijepiš kao da si Marcus Schenkenberg?
Ako je ruzan , ruzan je sebi ja zapravo nikome nikada ne bi reko da je ruzan ...
#pravdazahafisa #hafisjeruzan ...
-
Hafis
#30768 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne razumijem te.Qoom wrote:Sve i jedan bi se pokupio sa i bez SDA, u to nema nikakve sumnje i glupo je razglabat na tu temu, ali činjenica da Katolika za desetak godina neće biti ni za jedne poštene mise je neinteligentan pokušaj relativiziranja situacije i očitog doprinosa HDZ-a masovnom egzodusu.Hafis wrote:Meni žao Bošnjaka što moraju ostati u ovom rasulu, a nije da ne bi i oni išli u Njemačku ili općenito što dalje od SDA i ostale ekipe. Čisti fašizam od strane EU.
Hoćeš li da kažeš
1. da Bošnjaci imaju pametnije i razboritije vodstvo od Hrvata koje im je omogućilo bolji i kvalitetniji život pa iz tog razloga ne odlaze,
2. ili sam ja u pravu kada kažemn da bi išli u još mnogo većem postotku da imaju šanse koje Hrvati imaju?
Znači 1 ili 2 ?
- mO k3
#30769 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@qoom
mislis za 10 godina??
ja bih rekao 20 godina i onda fajront
mislis za 10 godina??
ja bih rekao 20 godina i onda fajront
- spreca
#30770 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:A poslije njega nastupa inventivni i prodorni Šefik.Kad nas je historija razdvojila, sudbina nam je opet bila slična. Pokušale su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, istorije i njihovog ponosa. Ali kako kaže hadis, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka, koji će jednom narodu vratiti vjeru, a kad ga pošalje, onda mu i pomogne.
Zato što vi sad imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Tayyip Recep Erdogan".
Ja bih se javno preko novina odrekao bošnjaštva kada bi me ovakvi likovi predstavljali.
- SaraFina
#30771 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hrvatska im maćeha na kub a BiH se dobrovoljno odrekli. I to jezički, imenom i kulturom i tradicijomspreca wrote:Hafis wrote:A poslije njega nastupa inventivni i prodorni Šefik.Kad nas je historija razdvojila, sudbina nam je opet bila slična. Pokušale su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, istorije i njihovog ponosa. Ali kako kaže hadis, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka, koji će jednom narodu vratiti vjeru, a kad ga pošalje, onda mu i pomogne.
Ja bih se javno preko novina odrekao bošnjaštva kada bi me ovakvi likovi predstavljali.![]()
![]()
ti bi se sve nogom u guzicu udarao od srece da te oni predstavljaju.....nisi ni svejstan kolko si nesvjestan...emoj djuturume
Na sve imamo monopol. Za 30 godina ovim tempom neće se znati da su naseljavali BiH. Zahvala ide Čović Draganu!
- spreca
#30772 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ovaj bi istocnoj braci i pusio i shupak lizo samo da ga mogu kako sebi preveslati...i vjerovatno najvece govedo u u ercegoviniseln wrote:Dina ti?Hafis wrote:Čini mi se da će vas sjebati taj pretjerani animozitet prema Hrvatima.
Koja zamjena teza, kruh te jebo...
- spreca
#30773 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jest da je shupak ali kad dodje vrjeme napravicemo mu spomenik u nekoj ercegovackoj vukojebini...mozda u Medjugorju nek gleda gospuSaraFina wrote:
Hrvatska im maćeha na kub a BiH se dobrovoljno odrekli. I to jezički, imenom i kulturom i tradicijom
Na sve imamo monopol. Za 30 godina ovim tempom neće se znati da su naseljavali BiH. Zahvala ide Čović Draganu!
- SaraFina
#30774 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I apeliram na stožernika Čovića i HDZ, da pošalju kakvog uhljeba za diskusiju zgodnog. I dupliraju lika za dnevnicu, ne dolazi mi se na temu radi Hafisa
i petparačkih avatara. Koji mu lafo doprinose misterioznosti i izgledu. A ono bože pomozi! 
- SaraFina
#30775 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
spreca wrote:jest da je shupak ali kad dodje vrjeme napravicemo mu spomenik u nekoj ercegovackoj vukojebini...mozda u Medjugorju nek gleda gospuSaraFina wrote:
Hrvatska im maćeha na kub a BiH se dobrovoljno odrekli. I to jezički, imenom i kulturom i tradicijom
Pa za 10g Čović će vjerovatno biti pokojnik. I politiku dugoročno lik gradi na tome. Dok je njega, nakon njega apokalipsa.