Je li ovo piva uopste? Meni ova flasa u drugoj ruci lici na kiselu.Logovan wrote: @jeza u ledja Drži dvije flaše, a jednu je nagela.Ako je zajebancija, onda dobro glumi.
Meni izgleda kao zajebancija.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Je li ovo piva uopste? Meni ova flasa u drugoj ruci lici na kiselu.Logovan wrote: @jeza u ledja Drži dvije flaše, a jednu je nagela.Ako je zajebancija, onda dobro glumi.
Mene više zanima kako to da su se slike odjednom pojavile na internetu.Logovan wrote:Krši, jebi ga, ali život je takav. Bude ta faza kada luduješ, kada ti je samo do derneka i zajebancije sa prijateljima, a onda se uozbiljiš, zaposliš se, ali iza tebe ostane prošlost sa kojom se ne možeš pohvaliti.
Nisu se "pojavilr odjednom", ljudi je izguglali kad su culi da je imenovanaavetinja wrote:Mene više zanima kako to da su se slike odjednom pojavile na internetu.Logovan wrote:Krši, jebi ga, ali život je takav. Bude ta faza kada luduješ, kada ti je samo do derneka i zajebancije sa prijateljima, a onda se uozbiljiš, zaposliš se, ali iza tebe ostane prošlost sa kojom se ne možeš pohvaliti.
Sta očekivati od provincijskog mentaliteta. Korida vam je mjera svakako odavno i vazda bilasumirprimus wrote:Kako ba ludovanje.
Kad zagrmi na tusnju jasamo sabrinu i sarajvo
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha. A na stranici gdje su bile objavljenje su ekspresno izbrisane. Ne znam zašto, ionako ih je objavio Avaz.Raigor Stonehoof wrote:Nisu se "pojavilr odjednom", ljudi je izguglali kad su culi da je imenovanaavetinja wrote:Mene više zanima kako to da su se slike odjednom pojavile na internetu.Logovan wrote:Krši, jebi ga, ali život je takav. Bude ta faza kada luduješ, kada ti je samo do derneka i zajebancije sa prijateljima, a onda se uozbiljiš, zaposliš se, ali iza tebe ostane prošlost sa kojom se ne možeš pohvaliti.
Ma sad svašta može biti, ali ide mi na alkohol.jeza u ledja wrote:Je li ovo piva uopste? Meni ova flasa u drugoj ruci lici na kiselu.Logovan wrote: @jeza u ledja Drži dvije flaše, a jednu je nagela.Ako je zajebancija, onda dobro glumi.
Meni izgleda kao zajebancija.
Pa znaš naš narod, odmah se izguglaju sve informacije o onome ko je novi.avetinja wrote:Mene više zanima kako to da su se slike odjednom pojavile na internetu.Logovan wrote:Krši, jebi ga, ali život je takav. Bude ta faza kada luduješ, kada ti je samo do derneka i zajebancije sa prijateljima, a onda se uozbiljiš, zaposliš se, ali iza tebe ostane prošlost sa kojom se ne možeš pohvaliti.
A sta ste vi kad vake dovodite za direktorice?Stroj-2 wrote:Sta očekivati od provincijskog mentaliteta. Korida vam je mjera svakako odavno i vazda bilasumirprimus wrote:Kako ba ludovanje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kontaju oni da su slike s jale.insomnia78 wrote:Kakva kisela. "Viško bijelo" i "plavac"oba pet maraka. Bolje "brion" piti [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Slazem seNoWayOut wrote:Ma sva ova medijska pisanja i postavljanje slika Sabrine od strane portala i komentari koji se mogu procitati, dokazuje koliko smo mi bolesna sredina, puna bijednika koji ce gaziti preko mrtvih samo da nekoga oblate. FUJ!
Vama ostaju samo šatori od koride i Počeraj Jogesumirprimus wrote:A sta ste vi kad vake dovodite za direktorice?Stroj-2 wrote:Sta očekivati od provincijskog mentaliteta. Korida vam je mjera svakako odavno i vazda bilasumirprimus wrote:Kako ba ludovanje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Maroon street a nidje lampinjona![]()
![]()
Strojcicu mali si ti za Sumira.Stroj-2 wrote:
Vama ostaju samo šatori od koride i Počeraj Joge
Raigor Stonehoof wrote:Kako skontah, to je sa myspace profila, sto je ko neka preteca facebooka. Valjda je ona skontala da ljudi skidaju slike pa ih izbrisala.
Uglavnom, nek' vam je sretno. Navijači su dobili ono što su htjeli, otjerali su Dinu. Za nju ćemo vidjeti kakva je.Logovan wrote:Pa znaš naš narod, odmah se izguglaju sve informacije o onome ko je novi.
A jos.dobra nije ko dino saksijastazipoo wrote:Sta ti je reci zensko. Ni 24h vec problem napravila
Misliš mali ko vaša vitrina puna prašine ili mali, što nisi bitan ko ljulja između koljena.sumirprimus wrote:Strojcicu mali si ti za Sumira.Stroj-2 wrote:
Vama ostaju samo šatori od koride i Počeraj Joge![]()
![]()
Jos sam fer.plej u pm. I ne podjebavam kolko bi mogo.a mogo bi vjerujm.nije moj problem.nit.sam ovde po zadatku ko pojedini iz zeljinog tabora
Hvala.avetinja wrote: Uglavnom, nek' vam je sretno. Navijači su dobili ono što su htjeli, otjerali su Dinu. Za nju ćemo vidjeti kakva je.
Gleda da nije zalutao kakav video uradaksumirprimus wrote:A jos.dobra nije ko dino saksijastazipoo wrote:Sta ti je reci zensko. Ni 24h vec problem napravila![]()
A drage pite.dje je lesko da ovo opozitivi
Qoom wrote:Ovaj Tuzlak se garant sa X potpisuje.
Jebem li mu učiteljicu koja ga nije naučila da se ne stavlja tačka umjesto razmaka i generalno ga nije opismenila.
Lik nepismen totalno.
Lakapo.lakapozipoo wrote:Gleda da nije zalutao kakav video uradaksumirprimus wrote:A jos.dobra nije ko dino saksijastazipoo wrote:Sta ti je reci zensko. Ni 24h vec problem napravila![]()
A drage pite.dje je lesko da ovo opozitivi
Vi meni usteljcu ja vama direktoricu i kvit smo more ?avetinja wrote:Qoom wrote:Ovaj Tuzlak se garant sa X potpisuje.
Jebem li mu učiteljicu koja ga nije naučila da se ne stavlja tačka umjesto razmaka i generalno ga nije opismenila.
Lik nepismen totalno.
Što se mene tiče, može. Ja sam samo nijemi posmatrač. Ne bih se petljao u vaše transakcije.sumirprimus wrote:Vi meni usteljcu ja vama direktoricu i kvit smo more ?