jesam ja i dobio expell... prijavio sam pa sta Bog daglitch wrote:847815
Evaluate Job Categorization
jel probo ko ovaj prije je bilo laganije a sad su ga zakomplikovali
i uputstvo im bas i nije u skladu sa ponudjenjim opcijama u kvizu
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
sizifinho
#30751 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
-
sizifinho
#30752 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
[quote="semsasuljakovic"] Računa se.
U principu treba ti samo dobro poznavanje engleskog i da budeš skoncentrisan. Treba da odrediš iz teksta da li neki lijek uzrokuje neko oboljenje. Npr. meni je u testnim bilo da li morfin uzrokuje analgeziju, ja odgovorio potvrdno jer je analgetik međutim to nije bilo napisano u tekstu tako da je odgovor NE. Dakle samo ono što piše[/quote]
ja expellan, dzaba medicina i studij, valjda nisam dobro naucio haha
U principu treba ti samo dobro poznavanje engleskog i da budeš skoncentrisan. Treba da odrediš iz teksta da li neki lijek uzrokuje neko oboljenje. Npr. meni je u testnim bilo da li morfin uzrokuje analgeziju, ja odgovorio potvrdno jer je analgetik međutim to nije bilo napisano u tekstu tako da je odgovor NE. Dakle samo ono što piše[/quote]
ja expellan, dzaba medicina i studij, valjda nisam dobro naucio haha
-
el gancho
#30753 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jel jos nekom stoji na Git HUb ono fucking maintance vec 10 minuta. Otvorena mi 2 TW po 16 koraka i ni da maknu sa 3. koraka.
- crophil
#30754 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ova vina se mogu vrtiti cijeli dan ali kad dođe ovo doba pomru im svi serveri. Ni jedno mi još nije otvorilo, 2x se pojavilo working on task ali i dalje nije otvorilo sve do zadnjeg refresha i time out
- nardawg
#30755 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Prijavljujete li ovo, trebalo bi da pise "https://app.rgnwldqa.com/tests" ako vec treba provjerit testove.
- crophil
#30756 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ne, dobro ti piše, odeš u onaj meni sa strane i tags. Unutra će biti grey matternardawg wrote:
Prijavljujete li ovo, trebalo bi da pise "https://app.rgnwldqa.com/tests" ako vec treba provjerit testove.
Ispravak, imaš pravo. Nevažno. Napiši sa strane ako hoćeš
- nardawg
#30757 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Tako sam i prosli put, samo sa strane napiso da mislim da je pogresna instrukcija, ali da sam skontao sta misle. Samo me brine hoce li mi HIT otici u nepriznate, pa da vidim sta ostala raja mislicrophil wrote: ne, dobro ti piše, odeš u onaj meni sa strane i tags. Unutra će biti grey matter
Ispravak, imaš pravo. Nevažno. Napiši sa strane ako hoćeš
Last edited by nardawg on 06/01/2016 21:26, edited 1 time in total.
- glitch
#30758 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ja sam skoro 40 od maloprije uradio normalno ide svako malo po 1-2 taskacrophil wrote:Ova vina se mogu vrtiti cijeli dan ali kad dođe ovo doba pomru im svi serveri. Ni jedno mi još nije otvorilo, 2x se pojavilo working on task ali i dalje nije otvorilo sve do zadnjeg refresha i time out
-
Lilium_bosniacum
#30759 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
boš veceras dobro idecrophil wrote:Ova vina se mogu vrtiti cijeli dan ali kad dođe ovo doba pomru im svi serveri. Ni jedno mi još nije otvorilo, 2x se pojavilo working on task ali i dalje nije otvorilo sve do zadnjeg refresha i time out
-
kako_kad
#30760 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ma odes fino na tests ili opet tu na tags, sad ti pise to za tags, ja sam isao yesnardawg wrote:
-
el gancho
#30761 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
847919 - 2nd Test 100
Radi li ko ovaj.
Moze li mi neko objasniti po kojem kriteriju se trazi djelatnost firme ako se ne slazu (nije ista djelatnost) Business Name i Description:
Business Name: Hayley Winter
Description: Photobooth hire
Recimo ovaj gore je ucitelj joge ovo dole je neki studio. I sta sada koji od ta dva zanimanja izabrati u onom padajucem meniju.
Zadatak je pravo lagan za ove pare samo ako se ovo skonta.
Radi li ko ovaj.
Moze li mi neko objasniti po kojem kriteriju se trazi djelatnost firme ako se ne slazu (nije ista djelatnost) Business Name i Description:
Recimo ovaj gore je ucitelj joge ovo dole je neki studio. I sta sada koji od ta dva zanimanja izabrati u onom padajucem meniju.
Last edited by el gancho on 06/01/2016 21:30, edited 1 time in total.
-
kako_kad
#30762 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Koji "boš"Lilium_bosniacum wrote:boš veceras dobro idecrophil wrote:Ova vina se mogu vrtiti cijeli dan ali kad dođe ovo doba pomru im svi serveri. Ni jedno mi još nije otvorilo, 2x se pojavilo working on task ali i dalje nije otvorilo sve do zadnjeg refresha i time out
- relativno84
#30763 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Nedavno je bio slican task. Instrukcije nisu bile dovoljno jasne kao sada, pa je bilo tesko procijeniti na sta konkretno misle, tako da sam pucao na srecu. Naravno nesto se pogodilo vise nije, tako da sam ispao. Ali sada znam da mi to nije trebalo tako da cu ovaj preskociti. Znam da ti nece ovo sad nesto previse pomoci ali sjetih se toga kad vidim ovaj, pa eto gledaj sta ces.el gancho wrote:847919 - 2nd Test 100
Radi li ko ovaj.
-
el gancho
#30764 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
relativno84 wrote:Nedavno je bio slican task. Instrukcije nisu bile dovoljno jasne kao sada, pa je bilo tesko procijeniti na sta konkretno misle, tako da sam pucao na srecu. Naravno nesto se pogodilo vise nije, tako da sam ispao. Ali sada znam da mi to nije trebalo tako da cu ovaj preskociti. Znam da ti nece ovo sad nesto previse pomoci ali sjetih se toga kad vidim ovaj, pa eto gledaj sta ces.el gancho wrote:847919 - 2nd Test 100
Radi li ko ovaj.
I Ja cu ga
- glitch
#30765 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ma to je onaj stari categorize web samo u malo drugacijem ruhu bio je do sad bar 4-5 puta samo malo veca cijena od pola dolara pa navise
al mi se ne da sad zamarati samo vina tw i cruize
-
eniacc
#30766 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Instaliraj Super Auto Refresh za chrome,naštimaš na 2 ili 5 sekundi,on sam zaustavi kad se task otvori i sam pokrene refresh kad submituješ task.Ne treba ništa pisati da mijenja...crophil wrote:Ova vina se mogu vrtiti cijeli dan ali kad dođe ovo doba pomru im svi serveri. Ni jedno mi još nije otvorilo, 2x se pojavilo working on task ali i dalje nije otvorilo sve do zadnjeg refresha i time out
Last edited by eniacc on 06/01/2016 21:39, edited 1 time in total.
- crophil
#30767 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Zato i vama otvara, meni ovako cijelo vrijemeglitch wrote:ja sam skoro 40 od maloprije uradio normalno ide svako malo po 1-2 taskacrophil wrote:Ova vina se mogu vrtiti cijeli dan ali kad dođe ovo doba pomru im svi serveri. Ni jedno mi još nije otvorilo, 2x se pojavilo working on task ali i dalje nije otvorilo sve do zadnjeg refresha i time out

- crophil
#30768 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Znam za autorefresher, imam ja već staža... Ništa ne pomaže, i history i cookies izbrisao. Čitam na forumu na clixsenseu da i neki drugi imaju problema dok ostalima otvara jedan za drugimeniacc wrote:Instaliraj Super Auto Refresh za chrome,naštimaš na 2 ili 5 sekundi,on sam zaustavi kad se task otvori i sam pokrene refresh kad submituješ task.Ne treba ništa pisati da mijenja...crophil wrote:Ova vina se mogu vrtiti cijeli dan ali kad dođe ovo doba pomru im svi serveri. Ni jedno mi još nije otvorilo, 2x se pojavilo working on task ali i dalje nije otvorilo sve do zadnjeg refresha i time out
-
kako_kad
#30769 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Kratko su bila nesto veceras vina, kad su pocela?glitch wrote:ma to je onaj stari categorize web samo u malo drugacijem ruhu bio je do sad bar 4-5 puta samo malo veca cijena od pola dolara pa navise
U 21:00???
- glitch
#30770 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ja sam ih vidio oko pola 9kako_kad wrote:Kratko su bila nesto veceras vina, kad su pocela?glitch wrote:ma to je onaj stari categorize web samo u malo drugacijem ruhu bio je do sad bar 4-5 puta samo malo veca cijena od pola dolara pa navise
-
kako_kad
#30771 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Aha, ja sam krenuo raditi tek u 21:20, sigurno su ih pomjerili.glitch wrote:ja sam ih vidio oko pola 9kako_kad wrote:Kratko su bila nesto veceras vina, kad su pocela?glitch wrote:ma to je onaj stari categorize web samo u malo drugacijem ruhu bio je do sad bar 4-5 puta samo malo veca cijena od pola dolara pa navise
- glitch
#30772 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
dodjes do zadnjeg koraka i application offline 
-
kako_kad
#30773 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
he, dodjes do prvog koraka i app offlineglitch wrote:dodjes do zadnjeg koraka i application offline
-
mirza1h
#30774 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Zahtjev na Elite-u iz Pending prešo u Completed a nigdje para!!?WTF
- semsasuljakovic
#30775 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Tako je i meni bilo. Kad sam im se javio, kažu koristio si proxy. Nisu ništa slagali jbgmirza1h wrote:Zahtjev na Elite-u iz Pending prešo u Completed a nigdje para!!?WTF