nemampojma0 wrote:Objektivitet wrote:nemampojma0 wrote:
Jel ti mene zafrkavaš, hoces da kažeš da su Karolinu, Topu i još mnoge koji su bili na vrhu lista širom općina izabrali općinski odbori, a nisu ubacivani od vrha?
I ti a i ja znamo da je to laž.
E moj drug @Objektivitet, danas saznam da su Topa i Karačić izbačeni iz DF..Predsjedništvo ih izbacilo. Šta sad kažeš, jel ih vrh stranke ubacivao ili općinski odbori? Šta sad znamo, šta je laž?
Davno je bilo jasno da će oni cim udju u stranku biti na listi. Jeste opcinski odbor pravio ali pod pritiskom centrale. Mnogo ljudi iz centra koji su zaslužili da budu na listi nisu bili, jer su žrtvovani za ove padobrance. Ponavlja se isto što je bilo i na opcim izborima.
Dalje, jel se meni cini ili je Željko od stranke napravio FAN SHOP, gdje to ima da članoi sami placaju po cenera za slikanje za listu. Pomnoži koliko je bilo kandidata i to x10. I jel istina da su placali stranci rekvizite tipa majice i dukserice sa logom stranke da bi je imali u cemu reprezentirati i biti ocit kao kandidat.
Ko to fino zarađuje na DFovim kampanjama, članovima i kandidatima.
Samera mogu mnogi mrziti zbog nekih propusta, ali taj čovjek im jedini pored Marija Vukasovica brani obraz u Sarajevu. Jer jedino njih dvojca se pojavljuju u medijima sa pozitivnim nekim stvarima.
U DF-u ima tako jakih, korisnih i inteligentnih ljudi, ali ne mogu ni prismrditi da se pitaju nešta i zbog toga stranka i tone, tjera sve od sebe što je intelektualno, a gura ljude u prvi kadar po nekim samo njima znanim zaslugama.