Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
DON_eARL
#30751 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam dobio informaciju da će puštanje novog softvera ići postepeno, kako bi se izbjegli eventualni problemi na više uređaja odjednom.
- crnivrag
#30752 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zašto modem, kad su usluge putem resivera.cenecimoveocino wrote:maloprije resetovo modem,nema novog softvera
Usput ni meni nije urađen update nijednog resivera (4682DVB i PDS2100).
Je li neko dobio VOD i TV unazad?
- Telemach
#30753 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jutro Suade,suad-sarajevo wrote:Neću ništa tražiti osim da postave onaj koji će raditi korektno kao što ja korektno i izmirujem svoje obaveze prema njma, naravno.
tehnička ekipa će Vas kontaktirati u najkraćem roku i provjeriti sve što je neophodno.
Daćemo sve od sebe da budete zadovoljni našim uslugama.
-
Naslovnica
#30754 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li mi neko pojasniti o čemu se zapravo radi u ovoj akciji "UŽIVAJTE TRI PUTA VIŠE, A PLAĆAJTE MANJE".
Pošto Logosoft (tj. mtel) izgleda definitivno ne može da se nosi sa ovim ponudama (sadržajno i cjenovno), opet sve više razmišljam o prelasku na Telemach.
Recimo, Trio Grande Premium - 89,90 KM (prekriženo) a cijena je 44 ,95 KM /mjesec?
Šta to znači?
Da li je ovo mjesečna cijena (44,95) ako bih potpisao na 24 mjeseca, ili postoji neka kvaka?
Da nije prvih 6 mjeseci ova cijena, a onda ide na 89,90KM?
Može li neko pojašnjenje?
HVALA!
Pošto Logosoft (tj. mtel) izgleda definitivno ne može da se nosi sa ovim ponudama (sadržajno i cjenovno), opet sve više razmišljam o prelasku na Telemach.
Recimo, Trio Grande Premium - 89,90 KM (prekriženo) a cijena je 44 ,95 KM /mjesec?
Šta to znači?
Da li je ovo mjesečna cijena (44,95) ako bih potpisao na 24 mjeseca, ili postoji neka kvaka?
HVALA!
- Benq
#30755 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ta prekrizena cijena je prava cijena paketa , a ova cijena ispod je cijena koju ces placati 3 odnosno 6 mjeseci u zavisnosti na koliko potpises ugovor 12 ili 24mj , i to pod uslovom da si potpuno novi korisnik.Naslovnica wrote:Može li mi neko pojasniti o čemu se zapravo radi u ovoj akciji "UŽIVAJTE TRI PUTA VIŠE, A PLAĆAJTE MANJE".
Šta to znači?
HVALA!
-
lajavi krelac
#30756 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da je prvih 6 mjeseci 50 % , a ostatak po normalnoj cijeni ...Naslovnica wrote:Može li mi neko pojasniti o čemu se zapravo radi u ovoj akciji "UŽIVAJTE TRI PUTA VIŠE, A PLAĆAJTE MANJE".
Šta to znači?
HVALA!
- Telemach
#30757 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani korisnici,
zbog nedoumica koje je izazvao novi izvod iz cjenovnika želimo vam približiti i detaljnije pojasniti novitete koji predstoje.
U ponudi za korisnike korisnici će imati mogućnost korištenja:
1. sVOD sadržaj ( pretplata na paket u okviru Pickbox-a)
1.1. Pickbox paket koji će biti dostupan u DUO i TRIO paketima (Duo Tel Grande Family, Duo Tel Grande Extra, Duo Net Grande Family, Duo Net Grande Extra, Trio Grande Extra i Trio Grande Premium) s opcijom da se isti može uzeti i dodatno na paket ili D3 uslugu.
Pickbox paket će nakon promotivne cijene od 6 KM, biti dostupan na sljedeći način:
Pretplata na Pickbox na 12 mjeseci po cijeni od 7,3 (sa PDV-om)
Pretplata na Pickbox bez Ugovorne obaveze po cijeni od 8,8 KM (sa PDV-om)
Do 1.7.2016. godine cijena će biti promotivno 6 KM
Pickbox paket je po Cjenvoniku napisan kao Klub Zona - VOD ( subscribe video on demand)
Svim preptlatnicima kojima je predviđena Klub Zona u njihovim paketima, biće dostupan Pickbox.
1.2. sVOD - HBO on demand.
HBO on demand će biti dostupan isključivo korisnicima HBO Premium paketa bilo da su u nekom od DUO ili TRIO paketa, ali i ukoliko je korisnik D3 standalone usluge i koristi HBO Premium paket.
2. tVOD( kupovina po filmu)
2.1. tVOD sadržaj u sklopu usluge VIDEO KLUB - PICKBOX bit će dostupan svim korisnicma D3 digitalne televizije, čiji D3 digitalni prijemnik podržava naprednu uslugu kao što je VOD. Za tVOD sadržaj plaćat će se po filmu u zavisnosti od žanra, noviteta i sl.
Podsjećamo da će se sdržaj kontinuirano puniti, a uslugu ćemo od danas fazno puštati korisnicima tokom narednih dana.
zbog nedoumica koje je izazvao novi izvod iz cjenovnika želimo vam približiti i detaljnije pojasniti novitete koji predstoje.
U ponudi za korisnike korisnici će imati mogućnost korištenja:
1. sVOD sadržaj ( pretplata na paket u okviru Pickbox-a)
1.1. Pickbox paket koji će biti dostupan u DUO i TRIO paketima (Duo Tel Grande Family, Duo Tel Grande Extra, Duo Net Grande Family, Duo Net Grande Extra, Trio Grande Extra i Trio Grande Premium) s opcijom da se isti može uzeti i dodatno na paket ili D3 uslugu.
Pickbox paket će nakon promotivne cijene od 6 KM, biti dostupan na sljedeći način:
Pretplata na Pickbox na 12 mjeseci po cijeni od 7,3 (sa PDV-om)
Pretplata na Pickbox bez Ugovorne obaveze po cijeni od 8,8 KM (sa PDV-om)
Do 1.7.2016. godine cijena će biti promotivno 6 KM
Pickbox paket je po Cjenvoniku napisan kao Klub Zona - VOD ( subscribe video on demand)
Svim preptlatnicima kojima je predviđena Klub Zona u njihovim paketima, biće dostupan Pickbox.
1.2. sVOD - HBO on demand.
HBO on demand će biti dostupan isključivo korisnicima HBO Premium paketa bilo da su u nekom od DUO ili TRIO paketa, ali i ukoliko je korisnik D3 standalone usluge i koristi HBO Premium paket.
2. tVOD( kupovina po filmu)
2.1. tVOD sadržaj u sklopu usluge VIDEO KLUB - PICKBOX bit će dostupan svim korisnicma D3 digitalne televizije, čiji D3 digitalni prijemnik podržava naprednu uslugu kao što je VOD. Za tVOD sadržaj plaćat će se po filmu u zavisnosti od žanra, noviteta i sl.
Podsjećamo da će se sdržaj kontinuirano puniti, a uslugu ćemo od danas fazno puštati korisnicima tokom narednih dana.
-
Naslovnica
#30758 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala.Benq wrote:Ta prekrizena cijena je prava cijena paketa , a ova cijena ispod je cijena koju ces placati 3 odnosno 6 mjeseci u zavisnosti na koliko potpises ugovor 12 ili 24mj , i to pod uslovom da si potpuno novi korisnik.Naslovnica wrote:Može li mi neko pojasniti o čemu se zapravo radi u ovoj akciji "UŽIVAJTE TRI PUTA VIŠE, A PLAĆAJTE MANJE".
Šta to znači?
HVALA!
Ja nisam našao objašnjenje na njihovoj stranici, vjerovatno je do mene, ili do agresivnog reklamiranja (sa namjerno izostavljenim (*čitaj šta piše malim slovima)
- Benq
#30759 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo link sa HKB stranice http://www.hkb.ba/?p=4738Naslovnica wrote: Hvala.
Ja nisam našao objašnjenje na njihovoj stranici, vjerovatno je do mene, ili do agresivnog reklamiranja (sa namjerno izostavljenim (*čitaj šta piše malim slovima)
-
Naslovnica
#30760 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pokušavam da nađem neko objašnjenje direktno na Telemach stranici vezano za ovu ponudu i šta se podrazumijeva pod ovim cijenama, ali nisam uspio. Hvala tebi na ovom linku, drugačije izgleda ne bih ni saznao o čemu se radi.Benq wrote:Evo link sa HKB stranice http://www.hkb.ba/?p=4738Naslovnica wrote: Hvala.
Telemach, mogli ste objasniti na šta se tačno odnosi (*Akcijska cijena paketa vrijedi za korisnike koji ispunjavaju uslove korištenja akcijske ponude.), kao i šta akcijska cijena predstavlja, a ne da ja po klix forumu tražim informacije.
- Benq
#30761 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo i sa telemach stranice : http://telemach.ba/oec/tv-net-tel/trio-grande-family , klikni na Uslovi koristenja akcijske ponude.Naslovnica wrote: Pokušavam da nađem neko objašnjenje direktno na Telemach stranici vezano za ovu ponudu i šta se podrazumijeva pod ovim cijenama, ali nisam uspio. Hvala tebi na ovom linku, drugačije izgleda ne bih ni saznao o čemu se radi.
Telemach, mogli ste objasniti na šta se tačno odnosi (*Akcijska cijena paketa vrijedi za korisnike koji ispunjavaju uslove korištenja akcijske ponude.), kao i šta akcijska cijena predstavlja, a ne da ja po klix forumu tražim informacije.
-
Naslovnica
#30762 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo sada i ja nađoh, jedva.
Izvinjavam se.
Uslovi korištenja akcijske ponude
Akcija 50% POPUSTA DO KRAJA GODINE!
UZMI TELEVIZIJU, INTERNET I TELEFONIJU U TRIO PAKETIMA I UŠTEDI DO 400 KM!
Navedena ponuda se odnosi na sve nove i postojeće pretplatnike Telemach grupacije koji se opredijele na korištenje nove usluge u DUO ili TRIO paketima, uz uslov da se opredjeljuju za korištenje paketa koji sadrži novu uslugu koju pretplatnik do sada nije koristio. Pogodnost na period od 8 mjeseci korisnik dobiva pretplatom na neki od paketa usluga uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca. Ukoliko se pretplatnik odluči na korištenje paketa usluga na 12 mjeseci, pogodnost dobiva prva 3 mjeseca.
Ostvarite velike uštede uz odličan kvalitet naših usluga u TRIO i DUO paketima!
POSEBNA POGODNOST ZA POSTOJEĆE KORISNIKE!
Izvinjavam se.
Navedena ponuda se odnosi na sve nove i postojeće pretplatnike Telemach grupacije koji se opredijele na korištenje nove usluge u DUO ili TRIO paketima, uz uslov da se opredjeljuju za korištenje paketa koji sadrži novu uslugu koju pretplatnik do sada nije koristio. Pogodnost na period od 8 mjeseci korisnik dobiva pretplatom na neki od paketa usluga uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca. Ukoliko se pretplatnik odluči na korištenje paketa usluga na 12 mjeseci, pogodnost dobiva prva 3 mjeseca.
- Telemach
#30763 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo cenecimoveocino,cenecimoveocino wrote:maloprije resetovo modem,nema novog softvera
resetujete reciever, ukoliko Vam nije pušten update u ovoj fazi javite nam se u inbox.
- crnivrag
#30764 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobio sam informaciju da će se nove usluge puštati postepeno korisnicima u narednih mjesec dana, pa eto ko prvi dobije neka javi utiske kako mu se čine usluge i šta se sve nalazi u ponudi VOD-a.
Odnosno korisnici se mogu javiti privatnom porukom korisniku @Telemach, da bi odmah dobili uslugu, pa eto ko dobije neka se izjasni o ponudi.
Odnosno korisnici se mogu javiti privatnom porukom korisniku @Telemach, da bi odmah dobili uslugu, pa eto ko dobije neka se izjasni o ponudi.
- Telemach
#30765 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Naslovnica,Naslovnica wrote:Evo sada i ja nađoh, jedva.
Izvinjavam se.
ukoliko želite kontaktiraćemo Vas i detaljno upoznati s ponudom i pogodnostima ako Vas buni ponuda putem web stranice.
-
The Realist
#30766 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pretpostavljam da svi ovo zelimo, pa nama sa foruma moze komotno odmah sve pustiticrnivrag wrote:Dobio sam informaciju da će se nove usluge puštati postepeno korisnicima u narednih mjesec dana, pa eto ko prvi dobije neka javi utiske kako mu se čine usluge i šta se sve nalazi u ponudi VOD-a.
- crnivrag
#30767 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
The Realist wrote:
Pretpostavljam da svi ovo zelimo, pa nama sa foruma moze komotno odmah sve pustiti.
Vama koji se prijavite će sigurno odmah i pustiti, nažalost ja se ne želim prijaviti iz razloga jer želim ostati anoniman, i to je jedini razlog mog aktivnog učešća na forumu, tako da ću ja čekati da me zakači neka od tih faza.
-
The Realist
#30768 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moje podatke ima, tako da moze komotno pustati, pretpostavljam da ce procitaticrnivrag wrote: Vama koji se prijavite će sigurno odmah i pustiti, nažalost ja se ne želim prijaviti iz razloga jer želim ostati anoniman, i to je jedini razlog mog aktivnog učešća na forumu, tako da ću ja čekati da me zakači neka od tih faza.
- cenecimoveocino
#30769 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pardon,resiver,nisam ispravno napisao.crnivrag wrote:Zašto modem, kad su usluge putem resivera.cenecimoveocino wrote:maloprije resetovo modem,nema novog softvera
Usput ni meni nije urađen update nijednog resivera (4682DVB i PDS2100).
Je li neko dobio VOD i TV unazad?
-
mirza_15
#30770 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi li ti zainteresovan za neki angazman u Telemach-u? Vjerujem da bi ovi iz Telemacha bili spremni da u timu imaju nekog ko voli tehniku i ko je spreman cak i iz hobija da istrazuje i uci nove stvari. Mislim da bi ste mogli postici neki dogovor na obostrano zadovoljstvocrnivrag wrote:The Realist wrote:
Pretpostavljam da svi ovo zelimo, pa nama sa foruma moze komotno odmah sve pustiti.
Vama koji se prijavite će sigurno odmah i pustiti, nažalost ja se ne želim prijaviti iz razloga jer želim ostati anoniman, i to je jedini razlog mog aktivnog učešća na forumu, tako da ću ja čekati da me zakači neka od tih faza.
-
The Realist
#30771 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidi njega, pa valjda ga trebaš vrbovati za svoje, a ne konkurenciji pomagatimirza_15 wrote:[
Jesi li ti zainteresovan za neki angazman u Telemach-u? Vjerujem da bi ovi iz Telemacha bili spremni da u timu imaju nekog ko voli tehniku i ko je spreman cak i iz hobija da istrazuje i uci nove stvari. Mislim da bi ste mogli postici neki dogovor na obostrano zadovoljstvo
-
Mustang1
#30772 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hocu i ja ovo, sad @Telemachu zatrpan sanduk 
- crnivrag
#30773 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno da sam zainteresovan, jer kao što sam već nekoliko puta navodio ovdje, inače sam student - apsolvent IT-a, i volio bih imati angažman u nekoj većoj kompaniji koja se bavi informacijskim i telekomunijacijskim tehnologijama.mirza_15 wrote:
Jesi li ti zainteresovan za neki angazman u Telemach-u? Vjerujem da bi ovi iz Telemacha bili spremni da u timu imaju nekog ko voli tehniku i ko je spreman cak i iz hobija da istrazuje i uci nove stvari. Mislim da bi ste mogli postici neki dogovor na obostrano zadovoljstvo
-
mirza_15
#30774 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod nas stopirana nova zaposljavanja.The Realist wrote:Vidi njega, pa valjda ga trebaš vrbovati za svoje, a ne konkurenciji pomagatimirza_15 wrote:[
Jesi li ti zainteresovan za neki angazman u Telemach-u? Vjerujem da bi ovi iz Telemacha bili spremni da u timu imaju nekog ko voli tehniku i ko je spreman cak i iz hobija da istrazuje i uci nove stvari. Mislim da bi ste mogli postici neki dogovor na obostrano zadovoljstvo.
- Telemach
#30775 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mustang1 wrote:Hocu i ja ovo, sad @Telemachu zatrpan sanduk