Nije to mantra, to je jednostavno tako.BHF_Manijak wrote:Slobodno.jeza u ledja wrote: Bravo bravo, ovo cu ti zapamtiti.![]()
![]()
Je l' me zajebavas? Uzorak kod Hajduka/Dinama i Zeljezncara/Sarajeva je neuporeivo veci jarane ba, samo sto si ti ubacio taj termin "duplo", pa to sad jebeno izgleda.jeza u ledja wrote: Poredim nas s vama. Mi imamo duplo vise titula prvaka iz ex yu od vas, kao sto ima Hajduk u odnosu na Dinamo, ili Zvezda u odnosu na Partizan. I nikakvo gomilanje titula iz ovih prkna od liga to nece promjeniti.
Imaju duplo vise, oni jednu, ovi dvije.![]()
![]()
Ali bilo je bitno ubaciti "duplo", pa ko cita, a ne zna, rek'o bi "uuuuu, kakva masinerija jebo te, duplo vise titula".
![]()
I manite se te mantre da u ovoj ligi nagomilavanje titula nece nista promjeniti. Znas i sam da je debela suplja. Vrijeme ide dalje, ne stojimo u 80-tim godinama. Da je nebitno za vas i vecinskog vlasnika uloga, ne bi muda otegli da je prosle sezone osvojite.
Ti si prvi ubacio termin "duplo", ne ja.
Nije ti dovoljan uzorak? Uzmi broj drugih mjesta. Uzmi broj finala kupa. Uzmi vjecitu tabelu te lige. Uzmi broj sezona kad smo mi bili ispred vas. Uzmi broj sezona u ligi ako hoces.
Uostalom, da si bio dovoljno star 80ih ili ranije, znao bi zasto je Sarajevo veci klub od Zeljeznicara. Ne vjerujem da je tad postojalo i puno navijaca vaseg kluba koji bi tvrdili suprotno.