bolje iz banovica nego iz zavidovicafatamorgana wrote:Jes' sultan iz banovića ....plain vanilla wrote:ne padajte na Fatkove folove, ne znate vi da je on sultan![]()
de sta pitajte, ovdje muskarci pitaju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bolje iz banovica nego iz zavidovicafatamorgana wrote:Jes' sultan iz banovića ....plain vanilla wrote:ne padajte na Fatkove folove, ne znate vi da je on sultan![]()
koji vam je broj gaca?plain vanilla wrote:bolje iz banovica nego iz zavidovicafatamorgana wrote:Jes' sultan iz banovića ....plain vanilla wrote:ne padajte na Fatkove folove, ne znate vi da je on sultan![]()
![]()
Pa ljudi smo, dogovorićemo se,plain vanilla wrote:ali fatko je na mojoj stranidale cooper wrote:I'm on Fatko's side.plain vanilla wrote:ne padajte na Fatkove folove, ne znate vi da je on sultan![]()
Kakvu muziku volite i koliko vam je muzika bitna u životu?plain vanilla wrote:bolje iz banovica nego iz zavidovicafatamorgana wrote:Jes' sultan iz banovića ....plain vanilla wrote:ne padajte na Fatkove folove, ne znate vi da je on sultan![]()
![]()
a babe odgovarajuplain vanilla wrote:nije tinejdzeri pitaju, muskarci pitaju
toliko mi je bitna da najcesce slusam radiodale cooper wrote:
Kakvu muziku volite i koliko vam je muzika bitna u životu?
Za mene je ovo pitanje od krucijalne važnosti.
Pa hajde pretpostavljam da je i to nešto.plain vanilla wrote:toliko mi je bitna da najcesce slusam radiodale cooper wrote:
Kakvu muziku volite i koliko vam je muzika bitna u životu?
Za mene je ovo pitanje od krucijalne važnosti.![]()
i pojma nemam sta volim...totalno sam neizgradjena![]()
znam da ne volim folk/turbofolk
nestašica,A1B wrote:sta se ovo desava, pa nestaju postovi, 'po nekoliko stranica
pa sta ima lose u tome-cujem pjesmu -svidja mi sedale cooper wrote:Pa hajde pretpostavljam da je i to nešto.plain vanilla wrote:
toliko mi je bitna da najcesce slusam radio![]()
znam da ne volim folk/turbofolk![]()
Meni je gotovo bitna kao i hrana.
Ne, ne, nije o tome riječ. Hoću da kažem da je meni muzika puno bitnija od nekogplain vanilla wrote:pa sta ima lose u tome-cujem pjesmu -svidja mi sedale cooper wrote:Pa hajde pretpostavljam da je i to nešto.plain vanilla wrote:
toliko mi je bitna da najcesce slusam radio![]()
znam da ne volim folk/turbofolk![]()
Meni je gotovo bitna kao i hrana.
cujem pjesmu-ne svidja mi se
zar moram biti iskljuciva?
evo jedna npr koju volim, ali ne mogu reci da volim tu vrstu muzike
tako ces skontati o cemu govorim
Pa normalno da ne možeš u jednoj rečenici, ispalo bi da slušaš samo dvije pjesme,plain vanilla wrote:razumjela sam ja tebe, samo kazem da se bas ne mogu odluciti i reci sta slusam u jednoj recenici
ja samo Fatka slusam (jesil vidio novi oglas???fatamorgana wrote:Pa normalno da ne možeš u jednoj rečenici, ispalo bi da slušaš samo dvije pjesme,plain vanilla wrote:razumjela sam ja tebe, samo kazem da se bas ne mogu odluciti i reci sta slusam u jednoj recenici
Ma dobro, pitanje kakvu muziku slušate je više bilo onako da mogu da steknem dojam oplain vanilla wrote:razumjela sam ja tebe, samo kazem da se bas ne mogu odluciti i reci sta slusam u jednoj recenici
fatamorgana wrote:Čujte kralja kako pjeva ovu a tek tekst ....
dale cooper wrote:
Gotovo da možeš zamisliti scenu:
Bar, oko ponoći, vrijeme fajronta. Frank za klavirom ovo pjeva, dok još par
sjebanih croonera sjedi za šankom i piju posljedna pića prije nego što ih
istjeraju. Piju i osjećaju ono što Frank pjeva sa pogledima koji su izgubljeni
u nekim drugim, boljim vremenima. Frank završava pjesmu, povlači dim,
i gutljaj brendija. Gleda prema ovim croonerima sa uzdahom i pogledom koji
kao da govori "Yeah I know how that feels". Frank uzima kaput i šešir, izlazi
napolje i gleda kišu koja lije napolju i ponovo progovara, ovaj put naglas:
"Yeah I know how that feels" .
http://www.youtube.com/watch?v=ZbMvZYRK ... detailpage ovakve stvarialchak.ba wrote:Koja vam je muzika turn on za vrijeme sexa?
odgovaram avatarommadner wrote:Da li vam smeta sto volite mazohizam?