FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Mikelanđelo

#3076 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

KatarinaKosaca wrote:
Mikelanđelo wrote:A zato si ti tako "zadovoljna" životom :D.

Braniš ratne drugove, kažeš? Da nisi Arijana Saračević Helać? A ne, ona je među onim bajatim u Sivom domu :). A da se vratiš u 1992. godinu, pa ostani tamo, pusti nas ostale da živimo. Pun mi je kurac ratnih drugova, koji ne znaju ni o čemu drugom.
Boli me kurac čega je tebi pun kurac
Razo, jesi to ti?
dezurni_ucenik

#3077 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

:lol:
Mikelanđelo

#3078 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

karanana wrote:
KatarinaKosaca wrote:
karanana wrote:bejbe ja bih da te inspirisem za lj&s
:D Zakasnio si jedno 20 godina
nema veze. tu sam da ponovo potpalim vatru. sto sam ganjo tinejdzerice, ganjo sam.

na temu: da li je program javnih servisa vrijedan 40 i nesto miliona budzeta? jel toliko dobar? prebaci na hrt pa vidi sta je edukacijsko-informativno-obrazovno-zabavni program i tehnicki kvalitet slike. cini se da sivi dom trosi previse para na hranjenje svoga stada a mala senadova prchija iz bosmala ima kvalitet slike koju bht ni za milion godina nece imati.

sta bi sencho uradio s 30-40 miliona?
sad ce mikelandjelo reci: kupio bi kvalitenog belog. erszebet jes to ti?
Izgleda da ti se pričinjavaju ovi koji znaju šta govore.

Podsjetiću te da je pretplata za HRT 3-4 puta veća nego za naše TV kuće, da 95% ljudi plaća pretplatu i da imaju SAMO JEDNU televiziju, sa tri kanala, dok mi imamo tri različite TV kuće.
ultima_palabra

#3079 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

BHF_Manijak wrote:Teme na "elektronski i stampani mediji" pretvorili su se u licna prepucavanja propalih ili jos uvijek aktivnih novinara. Fuj ba, ofirni ste.
Tacno po postovima mozes vidjeti gdje ko otprilike radi ili s kim se haveri, imas Senadov klan, onda one bajate sa Javnog servira, Hayatovce, OBN-ovce itd...
Zbog takvih to i jeste najgora profesija u državi... smetljari su elita za njih.
Sir Charles

#3080 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sir Charles »

Meni smeta "mi u hd-u", "prvi smo", "jedini smo","najbolji smo" itd. Urlikanja i druge neartikulisane zvukove ne vrijedi ni spominjati. Mislim da to smeta većini gledalaca.

Druga stvar, Marjan koji danas komentariše utakmice nije ni do koljena Marjanu koji je svojevremeno komentarisao "cvajtu" na SK.

Može li mi neko reći gdje se i na koji način može gledati FACE u HD-u kojim se toliko hvale, jer na satelitu ne ide HD signal?

Sent from my iPhone using Tapatalk
luckylaka

#3081 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Sir Charles wrote:Meni smeta "mi u hd-u", "prvi smo", "jedini smo","najbolji smo" itd. Urlikanja i druge neartikulisane zvukove ne vrijedi ni spominjati. Mislim da to smeta većini gledalaca.

Druga stvar, Marjan koji danas komentariše utakmice nije ni do koljena Marjanu koji je svojevremeno komentarisao "cvajtu" na SK.

Može li mi neko reći gdje se i na koji način može gledati FACE u HD-u kojim se toliko hvale, jer na satelitu ne ide HD signal?

Mislim da kome god smeta neki tv kanal da ga jednostavno zaobidje i ne gleda.Stvarno mi nije jasan fazon ne valja ovo,ne valja ono i onda,,gdje i na koji nacin se moze gledati Facetv,, :D
Mikelanđelo

#3082 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

A šta je sa nama koji želimo gledati utakmicu, ali mrzimo kvazinovinare, ratne profitere i slične debile poput senada i marjana?
StupskaBitanga

#3083 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

postavimo stvari ovako
Ako je tačna info da će BHRT prenositi sve utakmice za iduće kvalifikacije ili nek bude neka druga televizija onda Marjan neće imati prostor, tržište gdje će se prodavati jer on to radi-prodaje se. Otići će jer neće imati šta raditi i pokušaće se negdje drugo prodati samo problem je gdje jer su ga svi skontali
Mikelanđelo

#3084 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

StupskaBitanga wrote:postavimo stvari ovako
Ako je tačna info da će BHRT prenositi sve utakmice za iduće kvalifikacije ili nek bude neka druga televizija onda Marjan neće imati prostor, tržište gdje će se prodavati jer on to radi-prodaje se. Otići će jer neće imati šta raditi i pokušaće se negdje drugo prodati samo problem je gdje jer su ga svi skontali
Možda pokuša u Hrvatskoj :D
saphir_

#3085 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saphir_ »

vjerovatno je istina i koliko god bilo normalno da jednu reprezentaciju prenosi javni servis, toliko je i glupo jer taj isti BHT nema nikakvih tv priloga prije utakmica, da ne govorim da sa lica mjesta rade neki gostujuci prenos. Ovako gostovanja odrade tek onako formalno, ukljuci se 10 minuta prije pocetka utakmice iz sivog doma i zatim se iskljuci nakon pozdrava igraca na terenu. A o katastrofalnom signalu kao da smo i dalje u 1984 god da ne pricam.
Na stranu Faceov neprofesionalizam i dernecenje nakon utakmice, jbg ipak su privatna televizija i malo nekontrolisanog slavlja nije na odmet.
Ovakve i slicne priloge BHT nikad nije imao.
http://www.youtube.com/watch?v=tCPIwhPCQkA
luckylaka

#3086 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Mikelanđelo wrote:A šta je sa nama koji želimo gledati utakmicu, ali mrzimo kvazinovinare, ratne profitere i slične debile poput senada i marjana?
Pa slusaj radio prenos ne moras gledati nesto sto ti ne odgovara.
Havatar

#3087 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Mikelanđelo wrote:A šta je sa nama koji želimo gledati utakmicu, ali mrzimo kvazinovinare, ratne profitere i slične debile poput senada i marjana?
Koje ratne profitere ti neznas ni znacenje te rijeci a koristis je i hoces da pljujes nekog ko je zasluzan za mnoge stvari i u ratu i poslije rata.
gnjev

#3088 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by gnjev »

Zar nema kakav stream ko opcija

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
It_is_a_Leclerc

#3089 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

luckylaka wrote:
Sir Charles wrote:Meni smeta "mi u hd-u", "prvi smo", "jedini smo","najbolji smo" itd. Urlikanja i druge neartikulisane zvukove ne vrijedi ni spominjati. Mislim da to smeta većini gledalaca.

Mislim da kome god smeta neki tv kanal da ga jednostavno zaobidje i ne gleda.Stvarno mi nije jasan fazon ne valja ovo,ne valja ono i onda,,gdje i na koji nacin se moze gledati Facetv,, :D
Reprezentacija nije ultra-mega-giga interesantni "Face Magazin", pa da biramo hoćemo li ili ne gledati. Za većinu građana BiH, da se utakmica prikazuje na MTV Igmanu, gledali bismo je. Što opet ne znači da nas oduševljava Igman.
gnjev

#3090 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by gnjev »

Kako je išla ona poslovica sa hrđavim qrcem

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
Mikelanđelo

#3091 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

Havatar wrote:
Koje ratne profitere ti neznas ni znacenje te rijeci a koristis je i hoces da pljujes nekog ko je zasluzan za mnoge stvari i u ratu i poslije rata.
Šta je to Senad uradio u ratu i poslije rata? Prosvijetli me.
luckylaka

#3092 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:
luckylaka wrote:

Reprezentacija nije ultra-mega-giga interesantni "Face Magazin", pa da biramo hoćemo li ili ne gledati. Za većinu građana BiH, da se utakmica prikazuje na MTV Igmanu, gledali bismo je. Što opet ne znači da nas oduševljava Igman.
Ja opet ne mogu vjerovati da neko nesto gleda i slusa ako ga to iritira to bola.Svasta
It_is_a_Leclerc

#3093 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Aman čovječe.

Ja ću reprezentaciju gledati i na TV Amni, ali neću tvrditi da je TV Amna sa CNN-om u rangu.
luckylaka

#3094 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:Aman čovječe.

Ja ću reprezentaciju gledati i na TV Amni, ali neću tvrditi da je TV Amna sa CNN-om u rangu.
Ja necu da gledam ni jedan kanal ni da slusam ni jednog krelca koji me nervira.Gledam Facetv slusam Marjana i meni dobro,kome ne valja valja mu potraziti drugo rjesenje.
Havatar

#3095 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Mikelanđelo wrote:
Havatar wrote:
Šta je to Senad uradio u ratu i poslije rata? Prosvijetli me.
Medijski rat je od podjednake vaznosti kao i klasicni rat a osim toga i to sto se u njegovu emisiju javio Alija Izetbegovic kad ga je zarobila srpska vojska i to sto je zasluzan za to sto Bosna nije ostala bez svog predsjednika spada u njegove zasluge. Osim toga njegova televizija je jedina probosanska i bosnjacka i nije joj cilj da vrsi propagandu za ciljeve susjednih i komsijskih drzava niti za ciljeve medjunarodnih organizacija nego govori o problemima koji pogadjaju Bosnjake a koje poltroni i izdajice i na vlasti zele da sakriju da se o tome ne govori i prikazuje pozitivne primjere iz Bosne i daje nadu Bosnjacima da ako budu pametni i vrijedno radili mogu da promijene stanje u drzavi.
fosil

#3096 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by fosil »

Halo Pozega, javi se...
Styling

#3097 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

Jesmo mi naopak narod. Sve nam smeta.

Face jeste bosanska ali nikako nije bošnjačka televizija. Senad je neutralan jer sam uređuje svoje emisije i niko mu ne diktira kao na drugim televizijama, počevši od državnih servisa pa nadalje. Ne zavisi ni od čijih para i može sebi priuštiti da nakači koga god stigne.
A, da ne govorimo o tome da svakog petka i subote ima ekstra kvalitetne goste na "face-to-face".
Sir Charles

#3098 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sir Charles »

luckylaka wrote:

Naravno da ga zaobilazim i to u širokom luku, jer prijenosi koje ova tv kuća radi su sve, samo ne profesionalni. Sreća pa prijenose utakmica naše reprezentacije rade i druge tv kuće. Osim toga, meni ne smeta tv kanal kao tv kanal, nego visoka doza nepeofesionalizma, samohvaljenja i uvlačenja u šupak Senadu, što je Marjana od vrhunskog komentatora napravilo običnim klaunom.

A što se tiče mog pitanja o načinu gledanja ovog tv kanala, to je i čiste znatiželje, jer se toliko reklamiraju i hvale da su u HD-u, pa me interesuje gdje se taj HD može gledati. Kao što sam napisao, na satelitu nije HD, a i većina kablovskih operatera preuzima satelitski signal i reemituje ga putem svoje mreže.

Chuckie

#3099 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

I mene interesuje gdje je to Face u HD signalu. Jos ga ne vidjeh ni na satelitu ni na kablu u toj rezoluciji a puna su im usta hd-a ko da je aman zaman svemirska tehnologija.
theprodigy

#3100 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by theprodigy »

Chuckie wrote:I mene interesuje gdje je to Face u HD signalu. Jos ga ne vidjeh ni na satelitu ni na kablu u toj rezoluciji a puna su im usta hd-a ko da je aman zaman svemirska tehnologija.
na hs-u i na moja tv idu u HD-u
Locked