Federalna televizija
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#3076 Re: Federalna televizija
ja bi postavio i još smislenije pitanje (mada je i ovo sasvim odgovarajuće od Vječitog Studenta)
Šta ste do danas uradili u smislu digitalizacije pa makar i interne u okviru JRTS te formiranje korporacije RTV sistema?
Šta ste do danas uradili u smislu digitalizacije pa makar i interne u okviru JRTS te formiranje korporacije RTV sistema?
- muhanata
#3077 Re: Federalna televizija
Vijesti trenutno na FTV-u vodi manekenka Danijela Mijatović 
-
StupskaBitanga
#3078 Re: Federalna televizija
Znači počela je raditi
Zemljo otvori se

Zemljo otvori se
- muhanata
#3079 Re: Federalna televizija
Vjeruj još samStupskaBitanga wrote:Znači počela je raditi
Zemljo otvori se![]()
-
StupskaBitanga
#3080 Re: Federalna televizija
Ima još jedna Danica koja radi Vijesti i kad sam to vidio ja
Aman gdje ih nalaze
Aman gdje ih nalaze
Last edited by StupskaBitanga on 20/11/2013 11:28, edited 1 time in total.
- Micko+
#3081 Re: Federalna televizija
najveća retardiranost je milion puta reprize debilne serije lud, zbunjen, normalan i kretena matorog Izeta
moraš biti totalni retard da ono gledaš
moraš biti totalni retard da ono gledaš
- irac300
#3082 Re: Federalna televizija
Očito se povode komercijalnim televizijama koje emitiraju ''light'' vijesti sa zgodnim prezentatorkama. Javnog servisa i k....!StupskaBitanga wrote:Ima još jedna Danica koja radi Vijesti i kad sam to vidio ja![]()
![]()
![]()
Aman gdje ih nalaze
- anonimnaosoba
#3083 Re: Federalna televizija
Joj glasa u Mijatovicke... Ko li nju pusti da vodi vijesti, da mi je znati...
Sent from my ST23i using Tapatalk
-
StupskaBitanga
#3084 Re: Federalna televizija
Ja evo gledam Danijelu M. i u soku sam. Al kad izvali da je BiH drzavna zajednica mislim uzas
Sramota za FTV
Sramota za FTV
-
StupskaBitanga
#3085 Re: Federalna televizija
Irena Grobnik- Bitange i princeze postaje realnostanonimnaosoba wrote:Joj glasa u Mijatovicke... Ko li nju pusti da vodi vijesti, da mi je znati...
- anonimnaosoba
#3086 Re: Federalna televizija
Očigledno... I onda traže da im se plaća pretplata, povećanje marketinškog prostora i ostalo, za šta, da se finansiraju propali manekeni ili ljudi koji ne znaju raditi svoj posao!? Ja pretplatu plaćam i plaćaću je, to mi je dužnost i moram to raditi, al' mi je krivo kad čujem glas koji liči na prehlađen više nego na normalan ženski glas...
- jasko_ba
#3087 Re: Federalna televizija
Ja stvarno ne znam kad sam zadnji put pogledao nesto na ftv-u, ako i pogledam, kao ovo sinoc, cisto da se uvjerim kakve gluposti/idiotluke jos uvijek praveanonimnaosoba wrote:Očigledno... I onda traže da im se plaća pretplata, povećanje marketinškog prostora i ostalo, za šta, da se finansiraju propali manekeni ili ljudi koji ne znaju raditi svoj posao!? Ja pretplatu plaćam i plaćaću je, to mi je dužnost i moram to raditi, al' mi je krivo kad čujem glas koji liči na prehlađen više nego na normalan ženski glas...
Strasno sta su uradili
- dustaban
#3088 Re: Federalna televizija
Ovo je tipican zacarani krug: finansijsko slabljenje FTV-a je dovelo do profesionalnog srozavanja, to je dovelo do programa kakav imamo i takav program zaista ne zasluzuje nikakvu finansijsku podrsku...jasko_ba wrote:Ja stvarno ne znam kad sam zadnji put pogledao nesto na ftv-u, ako i pogledam, kao ovo sinoc, cisto da se uvjerim kakve gluposti/idiotluke jos uvijek praveanonimnaosoba wrote:Očigledno... I onda traže da im se plaća pretplata, povećanje marketinškog prostora i ostalo, za šta, da se finansiraju propali manekeni ili ljudi koji ne znaju raditi svoj posao!? Ja pretplatu plaćam i plaćaću je, to mi je dužnost i moram to raditi, al' mi je krivo kad čujem glas koji liči na prehlađen više nego na normalan ženski glas...
Strasno sta su uradili
Ovo bi nekako trebalo sve resetovati u paketu.
- Zmaj - BIH
#3089 Re: Federalna televizija
U ponedjeljak, 25 Novembra, ce biti emitovan cjelodnevni program posvecen danu drzavnosti BiH.
I kao sto je ocekivano, niti jedan momenat tog cjelodnevnog programa nece biti posvecen Odbrambeno Oslobodilackom Ratu (agresiji na BiH) niti herojskoj Armiji BiH. Umjesto toga, cijeli dan ce se slaviti Jugoslavija i partizani. Skorija historija nase drzave i Armija BiH uopste nisu vazni u kontekstu dana drzavnosti, kao da bi se danas slavila drzavnost da nije bilo Armije BiH i momaka poput Zajke, Talijana, Dudakovica, Bole, Nanica, Hajre i drugih heroja.
U Hrvatskoj se svaki bitan drzavni datum povezuje sa Domovinskim ratom, dok se kod nas Armija BiH i odbrambeni rat svim silama guraju u zaborav. A cinjenica je da danas ne bi bilo ni drzave BiH ni dana drzavnosti da nije bilo odbrambenog rata i Armije BiH!
I kao sto je ocekivano, niti jedan momenat tog cjelodnevnog programa nece biti posvecen Odbrambeno Oslobodilackom Ratu (agresiji na BiH) niti herojskoj Armiji BiH. Umjesto toga, cijeli dan ce se slaviti Jugoslavija i partizani. Skorija historija nase drzave i Armija BiH uopste nisu vazni u kontekstu dana drzavnosti, kao da bi se danas slavila drzavnost da nije bilo Armije BiH i momaka poput Zajke, Talijana, Dudakovica, Bole, Nanica, Hajre i drugih heroja.
U Hrvatskoj se svaki bitan drzavni datum povezuje sa Domovinskim ratom, dok se kod nas Armija BiH i odbrambeni rat svim silama guraju u zaborav. A cinjenica je da danas ne bi bilo ni drzave BiH ni dana drzavnosti da nije bilo odbrambenog rata i Armije BiH!
- Zmaj - BIH
#3090 Re: Federalna televizija
Posljenjih par sedmica je ocigledno da se FTV vratila svom gnijezdu -SDP-u. Svake sedmice u udarnom terminu mozemo vidjeti barem jednog visokopozicioniranog SDP-ovca. Posteno govoreci i Odgovorite ljudima ne moze proci bez barem jednog SDP-ovca i tema i pitanja koja idu na volej SDP-u.
U svega nekoliko sedmica, u udarnom terminu smo mogli gledati i slusati Lagumdziju, onu plavusa sto je radila u CIK-u, pa Damira Hadzica, ... a ove sedmice cijelih sat vremena posveceno Nerminu Niksicu.
U svega nekoliko sedmica, u udarnom terminu smo mogli gledati i slusati Lagumdziju, onu plavusa sto je radila u CIK-u, pa Damira Hadzica, ... a ove sedmice cijelih sat vremena posveceno Nerminu Niksicu.
-
StupskaBitanga
#3091 Re: Federalna televizija
Rekoh ja obecao im Damir H. minutazu vratiti i povecati i odmah su mu sirom pruzili ruke. Naravno druga je stvar sto je uticaj FTV jednak 0
-
StupskaBitanga
#3092 Re: Federalna televizija
Mene je blam ove Danijele mislim i zao ovo je tuzno krci trokira strasno
- Banksy
#3093 Re: Federalna televizija
... a oni njemu i Lagumdžijinim kumovima višemilionski posao digitalizacije javnih servisa.StupskaBitanga wrote:
Rekoh ja obecao im Damir H. minutazu vratiti i povecati ...
-
StupskaBitanga
#3094 Re: Federalna televizija
Bs telekom ako se tako zove
- Banksy
#3095 Re: Federalna televizija
Nebitno kako se zove.StupskaBitanga wrote:Bs telekom ako se tako zove
Iznenadna briga koju ministar Hadžić u zadnje vrijeme iskazuje za Federalnu televiziju ima veze samo i jedino s ogromnim novcem koji naredne godine stiže na FTV, a namijenjen je digitalizaciji javnih servisa.
Još jedan višemilionski posao za Lagumdžijinu rodbinu, prijatelje i kumove.
-
StupskaBitanga
#3096 Re: Federalna televizija
Ja bi volio da se može staviti ovaj snimak vijesti sa ovom DM da ovo svi vide
-
StupskaBitanga
#3097 Re: Federalna televizija
Danijela je kao Irena G
http://www.youtube.com/watch?v=Ann7T-bHIqo
http://www.youtube.com/watch?v=Ann7T-bHIqo
- karanana
#3098 Re: Federalna televizija
dobra ova emisija mreza. malo me podsjeca na sda verziju 60 minuta, ali cini mi se da je neutralnija. sjo ove mafije na aerodromu.
-
StupskaBitanga
#3099 Re: Federalna televizija
Bolja je Crta na BHRT
- dječak sa šibicama
#3100 Re: Federalna televizija
Grijesis, neutralni su koliko i Bakir "60 minuta", ali sada drugi ljudi vode politiku na FTV. Bakir je radio za Zlaju, za koga rade ovi danas, pokusaj pogoditi. Mogu reci da si i pogodio, procitaj sta si napisaokaranana wrote:dobra ova emisija mreza. malo me podsjeca na sda verziju 60 minuta, ali cini mi se da je neutralnija. sjo ove mafije na aerodromu.
Mafija na Aerodromu je manje vise istinit prilog, ali dosta tendenciozno, naime prilog je "skuhan" u reziji SDP-ove suparnicke partije koja opet zeli svog covjeka instalirati za sefa aerodroma. Prilog prakticno smontiran u SDA kabinetima