Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mejdan86

#3076 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mejdan86 »

armin00 wrote:
mejdan86 wrote:
armin00 wrote:Posto ste danas/juce napisali jedno 200 stranica o skupim cijenama piva, jos jednom da ponovim

na trgu gdje je okupljanje BHF-a je sredjen popust, u Cafe de la Musique ce pivo kostat 3 Eura umjesto 5,50 a u okolnim kaficima nesto manje (2,20 pa nadalje)

A ima i velika fontana, idealna za hladjenje piva, ako ga kupite u samoposluzi :D
Samo bih još dodao da odmah preko puta trga imate proda noću koja se zove monoprix i karton pive 6 x 25 cl košta 3 ili 4 eura zavisno od marke živjeli
hvala buraz na informacijii, super :thumbup:

de mi reci, gdje se u blizini moze dobro pojest?
Odmah pored prodavnice imas kebab sa fritom 5 eura a malo dalje imas i mcdonalds kojeg ti ako si dobrog apetita ne bih preporucio
alD

#3077 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

Molba BHF-a
'Beretka' :

- Nemojte baklje da unosite na stadion, sve baklje sto mi (BHF) donesemo u Pariz bice ispaljene na okupu i na putu prema stadionu.

Ovo zbog velikog interesa Michela Platinija da nas izbace iz takmicenja, jos pogotovo ako osvojimo 1 mjesto.

- Necemo da zvizdimo himnoj Francuske!!!

Ako imate pitanja jos pisite mi na PP.
Last edited by alD on 04/10/2011 23:45, edited 2 times in total.
star(i)mo

#3078 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Povecaj malo to buraz
alD wrote:Molba BHF-a
'Beretka' :

- Nemojte baklje da unosite na stadion, sve baklje sto mi (BHF) donesemo u Pariz bice ispaljene na okupu i na putu prema stadionu.

Ovo zbog velikog interesa Michela Platinija da nas izbace iz takmicenja, jos pogotovo ako osvojimo 1 mjesto.

Ako imate pitanja jos pisite mi na PP.
Masha.sa

#3079 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Masha.sa »

zlajapravaraja wrote:
BHF_Manijak wrote:Evo trazi li ste da neko iz BHF-a dodje(ja nisam, meni je to samo u nicku :mrgreen: ) i momak je doso, hajd sad ispostujte momka, ne vjerujem da je ikom ko ide u Parzi problem ovo sto je reko, dakle isprintajte papir kod kuce, isjeckajte ga, ako vam je jos u koloru jos bolje, isprintate po jedan bijeli, zuti i plavi, isjecete i eto jedna kesica konfeta! To ne bi trebalo da predstavlja problem...Ko bude vodio navijanje od BHF-a ispostujte ga, pokusavajte pjesmu pratit a vama BHF-ovci savjetujem, ima jos malo vremena, skontajte ba neku pjevljivu pjesmu koja ce raju na tribinama dici, nesto sto se lahko pamti i dize atmosferu, valjda medju vama ima neko ko je od ideje i kreativan! :wink:
Predlazem da odmah nakon intoniranja himni citav kop zapocne s onom

"Oooooooooooooo, hajde zabij gol, hajde zabij gol, hajde zabij gol
pa da slaaaaaaaaaaaaaaavimoooooooooooooooooooooooooooooo"

I da to pjevamo neprestano sve do prvog naseg gola, koji ce bez sumnje stici price francuskog, svaki put glasnije nego prethodnu strofu :mrgreen:

Hajmo, molim vas :!:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ah te zloceste horde! :D
armin00

#3080 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by armin00 »

ja bih jos dodo

I BEZ PETARDI, TOPOVOSKIH UDARA I SLICNIH SREDSTAVA NA STADIONU A I NA OKUPLJANJU!!

takodje zvanici stav BHF-a

te stvari ce se pokusat odstranit skroz sa utakmica, jer nemaju nikakve veze sa navijanjem i podrskom, samo mogu nekog povrijedit

SRCEM DO POBJEDE :bih:
poz
Chuckie

#3081 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Da utvrdimo gradivo ! :D

- Necemo da zvizdimo himnoj Francuske!!!
alD

#3082 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

armin00 wrote:ja bih jos dodo

I BEZ PETARDI, TOPOVOSKIH UDARA I SLICNIH SREDSTAVA NA STADIONU A I NA OKUPLJANJU!!

takodje zvanici stav BHF-a

te stvari ce se pokusat odstranit skroz sa utakmica, jer nemaju nikakve veze sa navijanjem i podrskom, samo mogu nekog povrijedit

SRCEM DO POBJEDE :bih:
poz
Kako sam mogo to da zaboravim :p jos sam bas gledo dali sam sve napiso :mrgreen:
fira

#3083 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by fira »

pozz forumaši...vidim da se nestrpljenje pred tekmu polako primaklo vrhuncu:)...jednom sam se do sada javljao, jer nije bilo potrebe za više, pošto sve što pomislim da pitam specifikacija unaprijed odgovori:)
Mislim da pozorno pratim forum, pa ako sam previdio, oprostite..naime, ovo sa sektorom B, nigdje nisam vidio da se navodi da je to popunjeno jer su karte iz Centrotransa ustvari sve B sektor..i još nešto...inspirisan idejom Miki Mausa od prije neki dan, napravio sam slikui za leđnu stranu majice..moja ekipa će s prijeda imati Mikija a nazad ovu sliku:
http://imageupload.org/?d=EFEBDE611
drTooth

#3084 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by drTooth »

@speci, ne znam jesi li o ovome pisao, puno toga sam procitao, ali ovu info nisam nasao...
naime, gdje tacno ima free wi-fi u gradu... na ovoj stranici http://goparis.about.com/od/gettingarou ... tsfree.htm sam nasao nesto, ali mi cudno ovo objasnjenje kako ostvariti konekciju, ako bi ti to nama mogao rastabiriti bez ovog Orange xD
pozz, hvala za sve !
sito_i_reseto

#3085 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sito_i_reseto »

drTooth wrote:@speci, ne znam jesi li o ovome pisao, puno toga sam procitao, ali ovu info nisam nasao...
naime, gdje tacno ima free wi-fi u gradu... na ovoj stranici http://goparis.about.com/od/gettingarou ... tsfree.htm sam nasao nesto, ali mi cudno ovo objasnjenje kako ostvariti konekciju, ako bi ti to nama mogao rastabiriti bez ovog Orange xD
pozz, hvala za sve !
mislim da svaki mcdonlads ima besplatnu konkeciju, a ove opcije free, su samo navakusa da platis odjedenu sumu ili mozes samo da vidis njihove stranice. neki kafici imaju free, a neki nude po 15min gratis.

Iako maries de paris, nudi opciju 2h besplatno, to je uglavnom oznaceno: u prakovima, nekim bibliotekama, izgubis barem 20mn dok se konektujes i registujes, a da bi dobio ovu konkeciju kad si u raomingu, trebas izabrati Orange mrezu

uzmi krofnu i surfaj
Chuckie

#3086 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

I meni bi trebao wifi prvenstveno radi Skypea i telefoniranja kuci.
Balkanski_sindrom

#3087 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Balkanski_sindrom »

Meni ne treba skype ili konekcija ali me zanima ima li na svakom koraku tih MC Donaldsa,ne gotivim ih ali kod njih se najbrze jede, provjereno je, solidna cijena i tako...
specifikacija

#3088 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

drTooth wrote:@speci, ne znam jesi li o ovome pisao, puno toga sam procitao, ali ovu info nisam nasao...
pozz, hvala za sve !
Sito and reseto ti je vec odgovorio :) Ja zaista ne znam nista u vezi free wi-fi, ali bih ti preporucio da odes u Apple radnjicu, i tamo provjeris emailove. :) Jedna radnja se nalazi pored Opere, a drugu u kompleksu muzeja Louvre. Mozes ostati koliko zelis. :) Preporucio bih ti Louvre, jer tu uglavnom dolaze turisti, i ne zadrzavaju se pretjerano dugo. Ukoliko zelis koristiti Skype, onda to u Apple nije moguce!
Last edited by specifikacija on 05/10/2011 09:06, edited 2 times in total.
specifikacija

#3089 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:Meni ne treba skype ili konekcija ali me zanima ima li na svakom koraku tih MC Donaldsa,ne gotivim ih ali kod njih se najbrze jede, provjereno je, solidna cijena i tako...
Zavisi od kvarta, ali se moze reci da su opsteprisutni :D
Balkanski_sindrom

#3090 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Specifikacija, umorise te ovi sa ovim pitanjima....Svaka cast prijatelju, bas si se zadao da pomognes ovom napacenom narodu....Napacenoj braci Bosnjacima....hhahaahahha
specifikacija

#3091 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:Specifikacija, umorise te ovi sa ovim pitanjima....Svaka cast prijatelju, bas si se zadao da pomognes ovom napacenom narodu....Napacenoj braci Bosnjacima....hhahaahahha
Ti najvise pitas :D
Kada negdje putujem, onda prijateljima/poznanicima posaljem stotine pitanja, i svi mi odgovore/izadju u susret! :-D
Last edited by specifikacija on 05/10/2011 09:42, edited 1 time in total.
Balkanski_sindrom

#3092 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

hahahaahah ok, necu vise..... :-D
specifikacija

#3093 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:hahahaahah ok, necu vise..... :-D
Obecavas? :D
Balkanski_sindrom

#3094 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

izdrzat cu nekako do podne hahahahahaha....
specifikacija

#3095 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:izdrzat cu nekako do podne hahahahahaha....
Suzdrzi se nekako :D
star(i)mo

#3096 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Specifikacija, imam jedno konkretno pitanje iz tvoje struke... Radi li kod tebe ona Fatima sa velikim fonasi? :oops: :run:
iverson75

#3097 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by iverson75 »

armin00 wrote:
mejdan86 wrote:
armin00 wrote:Posto ste danas/juce napisali jedno 200 stranica o skupim cijenama piva, jos jednom da ponovim

na trgu gdje je okupljanje BHF-a je sredjen popust, u Cafe de la Musique ce pivo kostat 3 Eura umjesto 5,50 a u okolnim kaficima nesto manje (2,20 pa nadalje)

A ima i velika fontana, idealna za hladjenje piva, ako ga kupite u samoposluzi :D
Samo bih još dodao da odmah preko puta trga imate proda noću koja se zove monoprix i karton pive 6 x 25 cl košta 3 ili 4 eura zavisno od marke živjeli
hvala buraz na informacijii, super :thumbup:

de mi reci, gdje se u blizini moze dobro pojest?
imas preko puta fontane kod metroa porte de pantin odlican turski, obilan, ukusan i jeftin, bolje ces se najesti nego u mc donaldu koji je odmah pored
specifikacija

#3098 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:Specifikacija, imam jedno konkretno pitanje iz tvoje struke... Radi li kod tebe ona Fatima sa velikim fonasi? :oops: :run:
Radi jos uvijek :D Cesto pita za tebe, a ne znam sta da joj kazem :-)
star(i)mo

#3099 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Hoce li i ona na tekmu s nama? :D
specifikacija

#3100 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:Hoce li i ona na tekmu s nama? :D
Ne zeli to propustiti :D
Kaze da jos uvijek cuva tvoj navijacki sal, i dres - na poledjini pise Mujcin, te br. 8 :D
Locked