moram se poFalit, krenula sam (opetDarh Wader wrote:Genetika je rak rana.![]()
Svi hoće vitku liniju al' niko neće da digne dupe.
upravo odoh u progym, bujrum ko hoce
Moderator: anex
moram se poFalit, krenula sam (opetDarh Wader wrote:Genetika je rak rana.![]()
Svi hoće vitku liniju al' niko neće da digne dupe.
Gdje ima volja ima i način.pakica_ wrote:moram se poFalit, krenula sam (opetDarh Wader wrote:Genetika je rak rana.![]()
Svi hoće vitku liniju al' niko neće da digne dupe.) s treningom lalalaaaaaaa
'ta ce kim, 'ta ce JLo, ja imam bolje dupeDarh Wader wrote:Gdje ima volja ima i način.pakica_ wrote:moram se poFalit, krenula sam (opetDarh Wader wrote:Genetika je rak rana.![]()
Svi hoće vitku liniju al' niko neće da digne dupe.) s treningom lalalaaaaaaa
Od sad @pakica fura Kim Kardashian body look.
plain vanilla wrote:spada voda, mashala
E i mene ovo zanima!!!Teta-Čuvalica wrote:Zanima me da li je iko probao Slim Soft Gel kapsule, ja ih pocinjem koristiti od srijede, upoznala sam mnoge sa zavidnim rezultatom???Javim se i nakon koristenja
ja sam 3,5pakica_ wrote:plain vanilla wrote:spada voda, mashala![]()
ja jos 4 u minus o'šla
lipo6 i udr'ila po teretani
jesam ja.. skupa je al' je vrh! fakat fakat!plain vanilla wrote:ja sam 3,5pakica_ wrote:plain vanilla wrote:spada voda, mashala![]()
ja jos 4 u minus o'šla
lipo6 i udr'ila po teretani![]()
e mene zanima jel neko probao Dukan dijetu?
pa skupi su i slatkisipakica_ wrote:
jesam ja.. skupa je al' je vrh! fakat fakat!
pa skupi su i slatkisiplain vanilla wrote:jesam ja.. skupa je al' je vrh! fakat fakat!pakica_ wrote: e mene zanima jel neko probao Dukan dijetu?
ne volim ja meso, ali volim mlijecno, i sve mi je dobro ako ima mldog sirapakica_ wrote:
obzirom da sam mesozder po prirodi, nije mi tesko pala
jela sam mesinu, sir (posni), jOja (gledaj da ogranicis na jedno do dva zumanceta dnevno, bjelanaca mozes skoljku) i tako te gluposti.. i ne zaboravi mekinje, obzirom da proteini zatvaraju
![]()
izmisljala sam svoje neke recepte, a odes na coolinarika.com i tamo ima maxuz tema za ovu dijetu, da ja sad ovdje ne razglabam markove konake, upadni na njihov forum, sve ima
ne smijem ni ja zumance jer sam izvadila zuc prije 3 godine, al' ja opet to sve uredno omnomnomnomplain vanilla wrote:ne volim ja meso, ali volim mlijecno, i sve mi je dobro ako ima mldog sirapakica_ wrote:
obzirom da sam mesozder po prirodi, nije mi tesko pala
jela sam mesinu, sir (posni), jOja (gledaj da ogranicis na jedno do dva zumanceta dnevno, bjelanaca mozes skoljku) i tako te gluposti.. i ne zaboravi mekinje, obzirom da proteini zatvaraju
![]()
izmisljala sam svoje neke recepte, a odes na coolinarika.com i tamo ima maxuz tema za ovu dijetu, da ja sad ovdje ne razglabam markove konake, upadni na njihov forum, sve ima
a jaja puno (zumance) ne smijem ionako zbog zhuci, tako da je to ok
probat cu bas pa vam javim kako ide
e samo to za mekinje, kakve mekinje?
pa koliko se smije tih mekinja dnevno uzetipakica_ wrote: ne smijem ni ja zumance jer sam izvadila zuc prije 3 godine, al' ja opet to sve uredno omnomnomnom![]()
a zbog probave moras da jedes zobene klice (ima u konzumu, zovu se zobene klice s posijama) i psenicne mekinje.. ja sam s tim pravila tijesto za pizzu, hljeb, muffine.. svasta mozes kombinovat, bitno je samo da ih pojedes da ne fasujes zacepljenje probavnog trakta haha
http://www.coolinarika.com/forum/zdravl ... nje/50313/plain vanilla wrote:pa koliko se smije tih mekinja dnevno uzetipakica_ wrote: ne smijem ni ja zumance jer sam izvadila zuc prije 3 godine, al' ja opet to sve uredno omnomnomnom![]()
a zbog probave moras da jedes zobene klice (ima u konzumu, zovu se zobene klice s posijama) i psenicne mekinje.. ja sam s tim pravila tijesto za pizzu, hljeb, muffine.. svasta mozes kombinovat, bitno je samo da ih pojedes da ne fasujes zacepljenje probavnog trakta haha
(potrazit cu bas u konzumu)
jesil mozda koristila steviju
e hvala za link, bas to mi treba, iskustva ljudi koji su probalipakica_ wrote:http://www.coolinarika.com/forum/zdravl ... nje/50313/plain vanilla wrote:pa koliko se smije tih mekinja dnevno uzetipakica_ wrote: ne smijem ni ja zumance jer sam izvadila zuc prije 3 godine, al' ja opet to sve uredno omnomnomnom![]()
(potrazit cu bas u konzumu)
jesil mozda koristila steviju
kol'ko se sjecam, prva faza jedna kasika zobenih tih cuda.. onda imas nesto sto se zove "tolerirane" namirnice, koje mozes ubaciti, ali ne cesto, pa bla bla.. helem, eto ti link, ne sjecam se bas svih pravila najbolje :d
a steviju nisam, hebi je, meni nije slatka i bogkoristila sam i obicni secer koji je kao NO NO, a opet sam mrsala
i koristila sam natreen
Teta-Čuvalica wrote:meni 2 dan sa slime line soft gel i nemam apetita nikako
i to je kao dobra stvar? ljudi, pravilna ishrana cuda cini.. ja evo upisujem jos jednu u minus, pa ko ce prijeTeta-Čuvalica wrote:meni 2 dan sa slime line soft gel i nemam apetita nikako
ma to je sve vodapakica_ wrote:i to je kao dobra stvar? ljudi, pravilna ishrana cuda cini.. ja evo upisujem jos jednu u minus, pa ko ce prijeTeta-Čuvalica wrote:meni 2 dan sa slime line soft gel i nemam apetita nikako
plain vanilla wrote:ma to je sve vodapakica_ wrote:i to je kao dobra stvar? ljudi, pravilna ishrana cuda cini.. ja evo upisujem jos jednu u minus, pa ko ce prijeTeta-Čuvalica wrote:meni 2 dan sa slime line soft gel i nemam apetita nikako![]()
nije los Dukan, evo cetvrti dan haman