Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ČikaJosip
#3076 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Veselit se treba samo prvom mjestu kao mjestu koje donosi uspijeh. A to je odlazak na EP. Ovo sada je veseljenje dodatnim kvalifikacijama, isto ko veselje baražu pa se ispadne od Portugala.
-
cardioid
#3077 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Fakat frajeru, u sta si gled`o? Štila odlicno odigrao!!!Splinter wrote:ni ti se nemoj micati odatle ziv bioCorola wrote:Za razliku od Stilica bolji sto puta.Jos mi ne ide u glavu da je Stilic igrao pa skoro 70 minutamikogoago wrote:jedino papetu zamjeram Ibricica.Kud njega stavi u tim.Jedino to.srecom nije nas to kostalo.Nadam se da ga vise nece pozivati..Nigdje taj iz Poljske maketi nece.
- bosanski
#3078 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ma miske pjan
-
SundanceKid
#3079 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Svaka cast Misketu za gol kad je najvise trebalo, ali ovakvo ponasanje...ovo je stvarno ruzno bilo.. Prvo oni neki rafali, prema selektoru, onda ono "fuck you", pa je jos poslije i jedva doceko da to spomene i u izjavi, i napadne Papeta. A realno jel moze igrat cijelu tekmu Miske? Pa dovoljno ga je vidjet, ima 10 kila viska, za njega je i poluvrijeme dosta velik izazov. Ne spori niko da je Miske majstor i da ima to nesto u nogama, al nije ovo junior liga. On je na granici da ne moze potrcat brze.. Bas ko sto je pape reko, fizicka sprema, malo zaigraj u klubu pa onda pricaj u kamere i zali se..
Ja mislim da svi treba da ovo osude, i daju podrsku Papetu. Pape je napravio ozbiljnu reprezentaciju, i evo (kao potvrda) su i bodovi dosli sa tim, i ne treba dozvolit da kojekakvi ogorceni debeloguzani na ovako ruzan nacin dovode njegov autoritet u pitanje - bez obzira na to koliko vazan gol zabili. Ajte ljudi malo podrske i selektoru, jednom u istoriji da se i to desi...
Ja mislim da svi treba da ovo osude, i daju podrsku Papetu. Pape je napravio ozbiljnu reprezentaciju, i evo (kao potvrda) su i bodovi dosli sa tim, i ne treba dozvolit da kojekakvi ogorceni debeloguzani na ovako ruzan nacin dovode njegov autoritet u pitanje - bez obzira na to koliko vazan gol zabili. Ajte ljudi malo podrske i selektoru, jednom u istoriji da se i to desi...
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#3080 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
U Parizu igramo baraz 
- pirmin
#3081 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sta je ovo, jos nema nikakvog videa? 
- ljevoruki
#3082 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ova utakmica je pokazala koliko mi nemamo dobrog veznog da zamijeni PjanicaJThomas wrote:svi genijalci su blentaviChmoljo wrote:ali se ne mogu oteti dojmu da se Miske ponaša kao uvrijeđena mladaJThomas wrote:realno frajer je namjestio sve od ono malo pravih akcija što smo imali. velemajstor. ali se mora uozbiljiti sebe radi, on je dvije godine u komadu u katastrofalnoj fizičkoj formi. u našoj PL ima igrača koji mogu više trčati koliko ti duša hoće.![]()
ALI, ni ja ne bih stavio Ibričića prije njega...ni Štilića, koji ima potez viška... i još jedan...
ali dobro se sve završilo... kad mogu Talijani ovako, možemo i mipo meni je mnogo veći problem što dvije godine ne može trčati kako treba...
Ibricic nula bodova
Stilic los u polju, dobar kod prekida vidi se da igra u Poljskoj
Miske - majstor ali slabe kondicije, ne bi mogao igrati cijelu utakmicu.
Medunjanin danas los, za ne prepoznati.
Nadam se da je Pape vidio neke stvari i da necemo vise gledati Zeca, vjecitog talenta, u dresu BiH.
Zahirovic - odlican, igrac za lige petice.
-
febo_acm
#3083 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Šta znači ta izjava nije Pape Ćiro? Pa Ćiro je javno odjebo Nadarevića i nakon pet dana ga vratio?mladtrek wrote:
nije pape ćiro ili murinjo
lignja je on - govno ce taj pojest na kasiku
samo ako bude mislio da ce ga neko opet iz govana
vaditi - i pazi sta ti kazem - nema šanse da ne igra miske
(a po meni ako se razbistri ova izjava i ponasanje nakon gola
ne bi trebao igrati makar zbog toga ne isli nigdje
jer tako se gradi ozbiljna ekipa a ne neko ko ce se jednom slucajno ili pracen srecom kvalificirati
negdje i to je to)
-
mikogoago
#3084 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Miske mi je zaista drag i zaduzio nas je svojim igrama,ali ako je tako kao sto ti kazes:zna se Miske aut i hvala ti za sve.zalizani wrote:A, kako kazu historija se ponavlja. Ponovo u centru paznje Misimovic!
Sjetimo se samo utakmice protiv Portugala gdje su se kola lomila na njemu.
Mahalski mentalitet ovakav cin uzima u prvi plan i nece biti tesko ponovo napraviti razdor unutar ekipe.
Nadam se da grijesim i stvarno bespotrebne tenzije u trenutcima kada treba da nasa srca kucaju jos sloznije i jace.
Samo ja se nadam da je to bila trenutna reakcija i praznjenje poslije ucinjene mu nepravde(Ibricic prije njega,kapitenska traka DJeki),ali isto tako se pokazao pravi potez susica UVODJENJEM MISKETA U PRAVOM MOMENTU I DAVANJE NJEGOVOG MAKSIMUMA koliko realno moze.No jebo to sve veceras se slavi i po prvi put da nam se sve poklopilo i nas rezultat i rezultati sa strane
- arzuhal
#3085 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Naše veselje je dosad uvijek bilo na kašičice. Al' zlatne kašičiceČikaJosip wrote:Veselit se treba samo prvom mjestu kao mjestu koje donosi uspijeh. A to je odlazak na EP. Ovo sada je veseljenje dodatnim kvalifikacijama, isto ko veselje baražu pa se ispadne od Portugala.
- MrMaliJoe
#3086 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Krivi su i jedan i drugi. Previše ega zagađuje prostor.veljaca wrote:Ne napadaj novinare .... nisu oni krivi sto je doslo do afere .... krivi su: ili Miske ili Selektor .... treceg mogu samo izmisliti oni koji to zele ....quasar wrote:Skandal novinari ce od ovih izjava napraviti cijelu aferu koja nas moze kostati plasmana. Ovo Pape i Miske moraju razrjesiti.
- Richard Wagner
#3087 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Miske može reći što god hoće. Majstor.
Zahirović velemajstor.
Zec. Zašto on igra?
Ostali

Zahirović velemajstor.
Zec. Zašto on igra?
Ostali
- zalizani
#3088 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Realno trolas i kao navijac susjedne Hrvatske prvo se cestita na pobjedi. Upadi ovakve vrste se mogu okarakterisat' kao dobro smisljen šuk (provokacija).ČikaJosip wrote:Veselit se treba samo prvom mjestu kao mjestu koje donosi uspijeh. A to je odlazak na EP. Ovo sada je veseljenje dodatnim kvalifikacijama, isto ko veselje baražu pa se ispadne od Portugala.
- strong69
#3089 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Miske, genijalac si. Odlican igrac sa lucidnim potezima. Dobar momak. Ali ove izjave nisu za TV i da sam ja selektor ne bi mi igrao pa makar me to kostalo EP.
Usput, nije mi jasno sta Stilic a NAROCITO Zec rade u A timu... I hebo baraz. Hocemo pobjedu protiv Francuza i Luksemburga!
Usput, nije mi jasno sta Stilic a NAROCITO Zec rade u A timu... I hebo baraz. Hocemo pobjedu protiv Francuza i Luksemburga!
- arx
#3090 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
misimovic je igracina bolan--kako bi on i dzeko pponovo proradili--bolje je da misimovic igra vise on to mozeee miske majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
- Baltazar_khan
#3091 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
trolao je i provocirao na poluvremenu košarkaške utakmice bosna - hrvatska. poslije se više nije javljaozalizani wrote:Realno trolas i kao navijac susjedne Hrvatske prvo se cestita na pobjedi. Upadi ovakve vrste se mogu okarakterisat' kao dobro smisljen šuk (provokacija).ČikaJosip wrote:Veselit se treba samo prvom mjestu kao mjestu koje donosi uspijeh. A to je odlazak na EP. Ovo sada je veseljenje dodatnim kvalifikacijama, isto ko veselje baražu pa se ispadne od Portugala.
- jasko_ba
#3092 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Uzivajte malo ljudi, Bosna je pobjedila!

- arx
#3093 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
pa dobro mu je miske reko.
jest da se pape moze naljutiti na njega sad
-
laura b.
#3094 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
mikogoago wrote:Miske mi je zaista drag i zaduzio nas je svojim igrama,ali ako je tako kao sto ti kazes:zna se Miske aut i hvala ti za sve.zalizani wrote:A, kako kazu historija se ponavlja. Ponovo u centru paznje Misimovic!
Sjetimo se samo utakmice protiv Portugala gdje su se kola lomila na njemu.
Mahalski mentalitet ovakav cin uzima u prvi plan i nece biti tesko ponovo napraviti razdor unutar ekipe.
Nadam se da grijesim i stvarno bespotrebne tenzije u trenutcima kada treba da nasa srca kucaju jos sloznije i jace.
Samo ja se nadam da je to bila trenutna reakcija i praznjenje poslije ucinjene mu nepravde(Ibricic prije njega,kapitenska traka DJeki),ali isto tako se pokazao pravi potez susica UVODJENJEM MISKETA U PRAVOM MOMENTU I DAVANJE NJEGOVOG MAKSIMUMA koliko realno moze.No jebo to sve veceras se slavi i po prvi put da nam se sve poklopilo i nas rezultat i rezultati sa strane
a zasto zlatan m. sjedi na klupi i gleda kako "plavusan" pokusava da igra nogomet
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#3095 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
voli pokazati crveni nego se hljeba najestiRiddle wrote:Navodno je Martin Atkinson odlican sudija i sjajno nam je sudio u Lisabonu.
- hary
#3096 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sve cestitke, konacno smo zrela i pametna ekipa
Znao je Miske i prije rafalom proslavljati gol. E sad, dal je i tada bio ljut na nekog, ne znam, ali ne mora znacit da je bilo upuceno Susicu. Meni se i dalje cini da je proslavljajuci gol reko :"Eto, eto!", al opet nisam siguran
Ne treba dizati pompu oko ovog. Trebali bi njih dvojica rijesiti to u 4 oka.
Realno je da je Misimovic i ovakav kakav je, za klasu bolji i od Ibricica i od Stilica. Ali, selektorova se mora postovati, Pape je ovako zamislio, jos je to i dalo rezultat i zbog svega toga Pape je apsolutno u pravu. Jbg, Miske, drag si mi, al tako je.
sad prvo Luksemburg, sto isto moramo maksimalno shvatiti, pa onda hladne glave u Francusku, pa ko koga.
Navijaci
SLAVI, DOMOVINO!!!
Znao je Miske i prije rafalom proslavljati gol. E sad, dal je i tada bio ljut na nekog, ne znam, ali ne mora znacit da je bilo upuceno Susicu. Meni se i dalje cini da je proslavljajuci gol reko :"Eto, eto!", al opet nisam siguran
Ne treba dizati pompu oko ovog. Trebali bi njih dvojica rijesiti to u 4 oka.
Realno je da je Misimovic i ovakav kakav je, za klasu bolji i od Ibricica i od Stilica. Ali, selektorova se mora postovati, Pape je ovako zamislio, jos je to i dalo rezultat i zbog svega toga Pape je apsolutno u pravu. Jbg, Miske, drag si mi, al tako je.
sad prvo Luksemburg, sto isto moramo maksimalno shvatiti, pa onda hladne glave u Francusku, pa ko koga.
Navijaci
SLAVI, DOMOVINO!!!
- Ultravox
#3097 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pobjedi se ne treba gledati u zube
Tragedija je da smo i sada svi kritičari u negativnom smislu. Treba napumpati situaciju,
od komarca napraviti slona i birati između selektora i uvrijeđene mlade.
Opustite se papci bar jednom u životu.

Tragedija je da smo i sada svi kritičari u negativnom smislu. Treba napumpati situaciju,
od komarca napraviti slona i birati između selektora i uvrijeđene mlade.
Opustite se papci bar jednom u životu.
-
LSD
#3098 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Chmoljo lave, zavedi red odmah jer se pocelo sa pljuvanjem po selektoru
Tekma teška i preteška, znao sam da su bjelorusi vrlo nezgodna ekipa za nekog nadiravanja jer trce ko životinje svih 90 minuta, ali nisam ocekivao da ce ovako trcati i sa igracem manje.
Loše smo igrali, možda i najlošije od svih utakmica (uz naravno ono šetanje u rumuniji), nije bilo duel igre, bježali smo od kontakta za razliku od bjelorusa koji su toliko udarali i ulijetali u duele - da su imali pored dva crvena još 7 žutih kartona...ne kažem da je pristup bjelorusa bio najbolji moguci izbor, ali su bili odlucniji nego mi... Papac je nabijao lopte totalno nerezonski umjesto da spustimo loptu na zemlju i da probamo iskombinovati nešto sa igracem više...Džeko - Miske stara veza na kraju presudi tekmu
Svaka cast i Sušiću, covjek je trpio konstantno kritike od samog pocetka i kad jest i kad nije bio kriv.
Ovo na kraju sa Misimovićem ne treba puno komentarisati, to trebaju selektor i Miske da sami izglade (kao u slucaju Begović)....Pape je uveo neke principe kojih se drži i to treba da shvate svi igraci...nema tu mjesta za ljutnju, ma kako se igrac zvao.
Tekma teška i preteška, znao sam da su bjelorusi vrlo nezgodna ekipa za nekog nadiravanja jer trce ko životinje svih 90 minuta, ali nisam ocekivao da ce ovako trcati i sa igracem manje.
Loše smo igrali, možda i najlošije od svih utakmica (uz naravno ono šetanje u rumuniji), nije bilo duel igre, bježali smo od kontakta za razliku od bjelorusa koji su toliko udarali i ulijetali u duele - da su imali pored dva crvena još 7 žutih kartona...ne kažem da je pristup bjelorusa bio najbolji moguci izbor, ali su bili odlucniji nego mi... Papac je nabijao lopte totalno nerezonski umjesto da spustimo loptu na zemlju i da probamo iskombinovati nešto sa igracem više...Džeko - Miske stara veza na kraju presudi tekmu
Svaka cast i Sušiću, covjek je trpio konstantno kritike od samog pocetka i kad jest i kad nije bio kriv.
Ovo na kraju sa Misimovićem ne treba puno komentarisati, to trebaju selektor i Miske da sami izglade (kao u slucaju Begović)....Pape je uveo neke principe kojih se drži i to treba da shvate svi igraci...nema tu mjesta za ljutnju, ma kako se igrac zvao.
-
Ko to smat
#3099 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sta vi mene napadate.Pa sta bi bilo da nismo dali go u zadnjoj minuti.Ko bi bio kriv.Tri igraca danas su igrala koja veze s vezom nemaju.Ibricic,Stilic i Zec.Sta nam trener uradi pa umalo ne zijanismo dobiven baraz.
-
bosnovizija
#3100 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
KVALIFIKACIJE ZA "EURO 2012" – GRUPA "D" 06.09.2011.god.
Dosadašnji rezultati : Rumunija-Albanija 1:1, Luxemburg-BiH 0:3, Francuska-Bjelorusija 0:1,
Bjelorusija-Rumunija 0:0, Albanija-Luxemburg 1:0, BiH-Francuska 0:2, Albanija-BiH 1:1, Luxemburg- Bjelorusija 0:0, Francuska-Rumunija 2:0, Francuska-Luxemburg 2:0, Bjelorusija-Albanija 2:0, Luxemburg-Francuska 0:2, BiH –Rumunija 2:1, Albanija-Bjelorusija 1:0, Rumunija-Luxemburg 3:1, Rumunija-BiH 3:0, Bjelorusija-Francuska 1:1, BiH –Albanija 2:0, Bjelorusija-Luxemburg 2:0.
Bjelorusija-BiH 0:2, Luxemb.-Rumunija 0:2,
Albanija-Francuska 1:2
BiH-Bjelorusija 1:0, Rumunija-Francuska 0:0, Luxemburg-Albanija 2:1
Tabela grupe "D" nakon utakmica odigranih 06.septembra 2011.god.
1. Francuska 8 5 2 1 11 : 3 17
2. B i H 8 5 1 2 11 : 7 16
3. Rumunija 8 3 3 2 10 : 6 12
4. Bjelorusija 9 3 3 3 6 : 5 12
5. Albanija 8 2 2 4 6 : 10 8
6. Luxemburg 9 1 1 7 3 :16 4
Dosadašnji rezultati : Rumunija-Albanija 1:1, Luxemburg-BiH 0:3, Francuska-Bjelorusija 0:1,
Bjelorusija-Rumunija 0:0, Albanija-Luxemburg 1:0, BiH-Francuska 0:2, Albanija-BiH 1:1, Luxemburg- Bjelorusija 0:0, Francuska-Rumunija 2:0, Francuska-Luxemburg 2:0, Bjelorusija-Albanija 2:0, Luxemburg-Francuska 0:2, BiH –Rumunija 2:1, Albanija-Bjelorusija 1:0, Rumunija-Luxemburg 3:1, Rumunija-BiH 3:0, Bjelorusija-Francuska 1:1, BiH –Albanija 2:0, Bjelorusija-Luxemburg 2:0.
Bjelorusija-BiH 0:2, Luxemb.-Rumunija 0:2,
Albanija-Francuska 1:2
BiH-Bjelorusija 1:0, Rumunija-Francuska 0:0, Luxemburg-Albanija 2:1
Tabela grupe "D" nakon utakmica odigranih 06.septembra 2011.god.
1. Francuska 8 5 2 1 11 : 3 17
2. B i H 8 5 1 2 11 : 7 16
3. Rumunija 8 3 3 2 10 : 6 12
4. Bjelorusija 9 3 3 3 6 : 5 12
5. Albanija 8 2 2 4 6 : 10 8
6. Luxemburg 9 1 1 7 3 :16 4