Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

ČikaJosip

#3076 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ČikaJosip »

Veselit se treba samo prvom mjestu kao mjestu koje donosi uspijeh. A to je odlazak na EP. Ovo sada je veseljenje dodatnim kvalifikacijama, isto ko veselje baražu pa se ispadne od Portugala.
cardioid

#3077 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by cardioid »

Splinter wrote:
Corola wrote:
mikogoago wrote:jedino papetu zamjeram Ibricica.Kud njega stavi u tim.Jedino to.srecom nije nas to kostalo.Nadam se da ga vise nece pozivati.
Za razliku od Stilica bolji sto puta.Jos mi ne ide u glavu da je Stilic igrao pa skoro 70 minuta :-) .Nigdje taj iz Poljske maketi nece.
ni ti se nemoj micati odatle ziv bio :-)
Fakat frajeru, u sta si gled`o? Štila odlicno odigrao!!!
bosanski

#3078 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bosanski »

ma miske pjan
SundanceKid

#3079 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by SundanceKid »

Svaka cast Misketu za gol kad je najvise trebalo, ali ovakvo ponasanje...ovo je stvarno ruzno bilo.. Prvo oni neki rafali, prema selektoru, onda ono "fuck you", pa je jos poslije i jedva doceko da to spomene i u izjavi, i napadne Papeta. A realno jel moze igrat cijelu tekmu Miske? Pa dovoljno ga je vidjet, ima 10 kila viska, za njega je i poluvrijeme dosta velik izazov. Ne spori niko da je Miske majstor i da ima to nesto u nogama, al nije ovo junior liga. On je na granici da ne moze potrcat brze.. Bas ko sto je pape reko, fizicka sprema, malo zaigraj u klubu pa onda pricaj u kamere i zali se..

Ja mislim da svi treba da ovo osude, i daju podrsku Papetu. Pape je napravio ozbiljnu reprezentaciju, i evo (kao potvrda) su i bodovi dosli sa tim, i ne treba dozvolit da kojekakvi ogorceni debeloguzani na ovako ruzan nacin dovode njegov autoritet u pitanje - bez obzira na to koliko vazan gol zabili. Ajte ljudi malo podrske i selektoru, jednom u istoriji da se i to desi...
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#3080 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Dado dijasporitus »

U Parizu igramo baraz :D
pirmin

#3081 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by pirmin »

Sta je ovo, jos nema nikakvog videa? :D
ljevoruki

#3082 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ljevoruki »

JThomas wrote:
Chmoljo wrote:
JThomas wrote:realno frajer je namjestio sve od ono malo pravih akcija što smo imali. velemajstor. ali se mora uozbiljiti sebe radi, on je dvije godine u komadu u katastrofalnoj fizičkoj formi. u našoj PL ima igrača koji mogu više trčati koliko ti duša hoće.
ali se ne mogu oteti dojmu da se Miske ponaša kao uvrijeđena mlada :roll:

ALI, ni ja ne bih stavio Ibričića prije njega... :-) ni Štilića, koji ima potez viška... i još jedan...

ali dobro se sve završilo... kad mogu Talijani ovako, možemo i mi :oops:
svi genijalci su blentavi :D po meni je mnogo veći problem što dvije godine ne može trčati kako treba...
Ova utakmica je pokazala koliko mi nemamo dobrog veznog da zamijeni Pjanica
Ibricic nula bodova :run:
Stilic los u polju, dobar kod prekida vidi se da igra u Poljskoj :oops:
Miske - majstor ali slabe kondicije, ne bi mogao igrati cijelu utakmicu.
Medunjanin danas los, za ne prepoznati.

Nadam se da je Pape vidio neke stvari i da necemo vise gledati Zeca, vjecitog talenta, u dresu BiH. :run:

Zahirovic - odlican, igrac za lige petice. :thumbup:
febo_acm

#3083 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by febo_acm »

mladtrek wrote:
nije pape ćiro ili murinjo
lignja je on - govno ce taj pojest na kasiku
samo ako bude mislio da ce ga neko opet iz govana
vaditi - i pazi sta ti kazem - nema šanse da ne igra miske
(a po meni ako se razbistri ova izjava i ponasanje nakon gola
ne bi trebao igrati makar zbog toga ne isli nigdje
jer tako se gradi ozbiljna ekipa a ne neko ko ce se jednom slucajno ili pracen srecom kvalificirati
negdje i to je to)
Šta znači ta izjava nije Pape Ćiro? Pa Ćiro je javno odjebo Nadarevića i nakon pet dana ga vratio?
mikogoago

#3084 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

zalizani wrote:A, kako kazu historija se ponavlja. Ponovo u centru paznje Misimovic!
Sjetimo se samo utakmice protiv Portugala gdje su se kola lomila na njemu.
Mahalski mentalitet ovakav cin uzima u prvi plan i nece biti tesko ponovo napraviti razdor unutar ekipe.
Nadam se da grijesim i stvarno bespotrebne tenzije u trenutcima kada treba da nasa srca kucaju jos sloznije i jace. :D
Miske mi je zaista drag i zaduzio nas je svojim igrama,ali ako je tako kao sto ti kazes:zna se Miske aut i hvala ti za sve.
Samo ja se nadam da je to bila trenutna reakcija i praznjenje poslije ucinjene mu nepravde(Ibricic prije njega,kapitenska traka DJeki),ali isto tako se pokazao pravi potez susica UVODJENJEM MISKETA U PRAVOM MOMENTU I DAVANJE NJEGOVOG MAKSIMUMA koliko realno moze.No jebo to sve veceras se slavi i po prvi put da nam se sve poklopilo i nas rezultat i rezultati sa strane :thumbup:
arzuhal

#3085 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

ČikaJosip wrote:Veselit se treba samo prvom mjestu kao mjestu koje donosi uspijeh. A to je odlazak na EP. Ovo sada je veseljenje dodatnim kvalifikacijama, isto ko veselje baražu pa se ispadne od Portugala.
Naše veselje je dosad uvijek bilo na kašičice. Al' zlatne kašičice 8-)
MrMaliJoe

#3086 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by MrMaliJoe »

veljaca wrote:
quasar wrote:Skandal novinari ce od ovih izjava napraviti cijelu aferu koja nas moze kostati plasmana. Ovo Pape i Miske moraju razrjesiti.
Ne napadaj novinare .... nisu oni krivi sto je doslo do afere .... krivi su: ili Miske ili Selektor .... treceg mogu samo izmisliti oni koji to zele ....
Krivi su i jedan i drugi. Previše ega zagađuje prostor.
Richard Wagner

#3087 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Richard Wagner »

Miske može reći što god hoće. Majstor.
Zahirović velemajstor.
Zec. Zašto on igra?
Ostali :thumbup:
:bih:
zalizani

#3088 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zalizani »

ČikaJosip wrote:Veselit se treba samo prvom mjestu kao mjestu koje donosi uspijeh. A to je odlazak na EP. Ovo sada je veseljenje dodatnim kvalifikacijama, isto ko veselje baražu pa se ispadne od Portugala.
Realno trolas i kao navijac susjedne Hrvatske prvo se cestita na pobjedi. Upadi ovakve vrste se mogu okarakterisat' kao dobro smisljen šuk (provokacija).
strong69

#3089 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by strong69 »

Miske, genijalac si. Odlican igrac sa lucidnim potezima. Dobar momak. Ali ove izjave nisu za TV i da sam ja selektor ne bi mi igrao pa makar me to kostalo EP.

Usput, nije mi jasno sta Stilic a NAROCITO Zec rade u A timu... I hebo baraz. Hocemo pobjedu protiv Francuza i Luksemburga!
arx

#3090 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arx »

misimovic je igracina bolan--kako bi on i dzeko pponovo proradili--bolje je da misimovic igra vise on to mozeee miske majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Baltazar_khan

#3091 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baltazar_khan »

zalizani wrote:
Realno trolas i kao navijac susjedne Hrvatske prvo se cestita na pobjedi. Upadi ovakve vrste se mogu okarakterisat' kao dobro smisljen šuk (provokacija).
trolao je i provocirao na poluvremenu košarkaške utakmice bosna - hrvatska. poslije se više nije javljao :mrgreen:
jasko_ba

#3092 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jasko_ba »

Uzivajte malo ljudi, Bosna je pobjedila!
:bih: :bih: :bih:
arx

#3093 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arx »

pa dobro mu je miske reko. :D :D :D jest da se pape moze naljutiti na njega sad
laura b.

#3094 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by laura b. »

mikogoago wrote:
zalizani wrote:A, kako kazu historija se ponavlja. Ponovo u centru paznje Misimovic!
Sjetimo se samo utakmice protiv Portugala gdje su se kola lomila na njemu.
Mahalski mentalitet ovakav cin uzima u prvi plan i nece biti tesko ponovo napraviti razdor unutar ekipe.
Nadam se da grijesim i stvarno bespotrebne tenzije u trenutcima kada treba da nasa srca kucaju jos sloznije i jace. :D
Miske mi je zaista drag i zaduzio nas je svojim igrama,ali ako je tako kao sto ti kazes:zna se Miske aut i hvala ti za sve.
Samo ja se nadam da je to bila trenutna reakcija i praznjenje poslije ucinjene mu nepravde(Ibricic prije njega,kapitenska traka DJeki),ali isto tako se pokazao pravi potez susica UVODJENJEM MISKETA U PRAVOM MOMENTU I DAVANJE NJEGOVOG MAKSIMUMA koliko realno moze.No jebo to sve veceras se slavi i po prvi put da nam se sve poklopilo i nas rezultat i rezultati sa strane :thumbup:

a zasto zlatan m. sjedi na klupi i gleda kako "plavusan" pokusava da igra nogomet :sad: :?
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#3095 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

Riddle wrote:Navodno je Martin Atkinson odlican sudija i sjajno nam je sudio u Lisabonu. :lol:
voli pokazati crveni nego se hljeba najesti :lol:
hary

#3096 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by hary »

Sve cestitke, konacno smo zrela i pametna ekipa :bih:
Znao je Miske i prije rafalom proslavljati gol. E sad, dal je i tada bio ljut na nekog, ne znam, ali ne mora znacit da je bilo upuceno Susicu. Meni se i dalje cini da je proslavljajuci gol reko :"Eto, eto!", al opet nisam siguran
Ne treba dizati pompu oko ovog. Trebali bi njih dvojica rijesiti to u 4 oka.
Realno je da je Misimovic i ovakav kakav je, za klasu bolji i od Ibricica i od Stilica. Ali, selektorova se mora postovati, Pape je ovako zamislio, jos je to i dalo rezultat i zbog svega toga Pape je apsolutno u pravu. Jbg, Miske, drag si mi, al tako je.
sad prvo Luksemburg, sto isto moramo maksimalno shvatiti, pa onda hladne glave u Francusku, pa ko koga.

Navijaci :thumbup:

SLAVI, DOMOVINO!!!
Ultravox

#3097 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Ultravox »

Pobjedi se ne treba gledati u zube :D :bih: :bih: :bih:
Tragedija je da smo i sada svi kritičari u negativnom smislu. Treba napumpati situaciju,
od komarca napraviti slona i birati između selektora i uvrijeđene mlade.

Opustite se papci bar jednom u životu. :bih: :bih: :bih:
LSD

#3098 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

Chmoljo lave, zavedi red odmah jer se pocelo sa pljuvanjem po selektoru ;-)

Tekma teška i preteška, znao sam da su bjelorusi vrlo nezgodna ekipa za nekog nadiravanja jer trce ko životinje svih 90 minuta, ali nisam ocekivao da ce ovako trcati i sa igracem manje.
Loše smo igrali, možda i najlošije od svih utakmica (uz naravno ono šetanje u rumuniji), nije bilo duel igre, bježali smo od kontakta za razliku od bjelorusa koji su toliko udarali i ulijetali u duele - da su imali pored dva crvena još 7 žutih kartona...ne kažem da je pristup bjelorusa bio najbolji moguci izbor, ali su bili odlucniji nego mi... Papac je nabijao lopte totalno nerezonski umjesto da spustimo loptu na zemlju i da probamo iskombinovati nešto sa igracem više...Džeko - Miske stara veza na kraju presudi tekmu :thumbup: :thumbup: :dance:
Svaka cast i Sušiću, covjek je trpio konstantno kritike od samog pocetka i kad jest i kad nije bio kriv.
Ovo na kraju sa Misimovićem ne treba puno komentarisati, to trebaju selektor i Miske da sami izglade (kao u slucaju Begović)....Pape je uveo neke principe kojih se drži i to treba da shvate svi igraci...nema tu mjesta za ljutnju, ma kako se igrac zvao.
Ko to smat

#3099 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Ko to smat »

Sta vi mene napadate.Pa sta bi bilo da nismo dali go u zadnjoj minuti.Ko bi bio kriv.Tri igraca danas su igrala koja veze s vezom nemaju.Ibricic,Stilic i Zec.Sta nam trener uradi pa umalo ne zijanismo dobiven baraz.
bosnovizija

#3100 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bosnovizija »

KVALIFIKACIJE ZA "EURO 2012" – GRUPA "D" 06.09.2011.god.

Dosadašnji rezultati : Rumunija-Albanija 1:1, Luxemburg-BiH 0:3, Francuska-Bjelorusija 0:1,
Bjelorusija-Rumunija 0:0, Albanija-Luxemburg 1:0, BiH-Francuska 0:2, Albanija-BiH 1:1, Luxemburg- Bjelorusija 0:0, Francuska-Rumunija 2:0, Francuska-Luxemburg 2:0, Bjelorusija-Albanija 2:0, Luxemburg-Francuska 0:2, BiH –Rumunija 2:1, Albanija-Bjelorusija 1:0, Rumunija-Luxemburg 3:1, Rumunija-BiH 3:0, Bjelorusija-Francuska 1:1, BiH –Albanija 2:0, Bjelorusija-Luxemburg 2:0.
Bjelorusija-BiH 0:2, Luxemb.-Rumunija 0:2,
Albanija-Francuska 1:2
BiH-Bjelorusija 1:0, Rumunija-Francuska 0:0, Luxemburg-Albanija 2:1

Tabela grupe "D" nakon utakmica odigranih 06.septembra 2011.god.
1. Francuska 8 5 2 1 11 : 3 17
2. B i H 8 5 1 2 11 : 7 16
3. Rumunija 8 3 3 2 10 : 6 12
4. Bjelorusija 9 3 3 3 6 : 5 12
5. Albanija 8 2 2 4 6 : 10 8
6. Luxemburg 9 1 1 7 3 :16 4
Locked