Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zlo87 wrote:Sa zvanične:
Fantastičan odziv navijača prvog dana prodaje ulaznica, preko 3.000 ulaznica prodato prvi dan!... Obezbjedi svoju ulaznicu za sjever, istok ili jug na vrijeme!
Hajde kupujte, hajdeeeeeeee
Samo da poruchim @Pitarrr82 ja sam kupio svoje ulaznice, a ti?
zlo87 wrote:Sa zvanične:
Fantastičan odziv navijača prvog dana prodaje ulaznica, preko 3.000 ulaznica prodato prvi dan!... Obezbjedi svoju ulaznicu za sjever, istok ili jug na vrijeme!
Ma jebat ga više, nek ide gdje su veće pare, mislim za Sarajevo 500 000 eura treba tražiti, i treba probubati priče po medijima da je blizu dogovora sa CSKA ili Ludogoretsom i da su ponudili između 450 000 i 500 000 eura pa nek se Mamić upeca ako ga zanima
leet wrote:Vala, nek daju milion i nek ga vode, ionako neće biti tu zauvijek.
Maraka il' eura? Za milion maraka bih ga s pjesmom prodao. Boljeg igrača nije dugo u Sarajevu i ligi uopšte bilo, ali on je ionako tu još maksimalno pola godine, bolje šta na njemu uzeti i graditi odmah ekipu na ovim mlađima, jer njegov odlazak će svakako biti šok, desio se sad ili na polusezoni. A ako ode na polusezoni, ostadosmo bez marke obeštećenja.
leškarenje wrote:Jes vidio,jbt...dje bas sad da nema kad ti hoces,ccccc
uprava napolje
iz ovog nedostatka XL brojeva mozemo zakljuciti da samo maconje navijaju za sarajevo
Ne mogu oni nabaviti XL-eva, koliko mi možemo kupiti. Na onom štandu u četvrtak očekujem da se dosta toga pokupuje, nešto slično da bude kao pred utakmicu sa Levskim.
So What! wrote:Evo i zvanične potvrde od FACETV-a da će biti utakmice:
Mada i dalje mislim da bi ovoj televiziji falilo malo profesionalnosti i reklame za ove utakmice ne bi trebali da prave u Windows Movie Maker nego da nabave nekog profesionalnog montažera da im radi pravi ove najave.
Kakav crni montazer bolan kad nemaju voditelja programa kako treba, a o studiju da ne pricam jedino pozitivno u svemu onome je sto se moze tekma gledati pa im se zato i oprosti sav silni neprofesionalizam,salabajzerstvo i to sto na ho ruk hoce da su nesto... realno, da puste nas par s foruma samo da im napravimo studio sa 20KM budzeta bi bolje napravili al et... samo nek' prenose da ima narod sta da vidi ko smo i sta smo
Sarajevo_Grad wrote:Senade, Kugla i ostali, nemojte zaboraviti zajebati kablove i ukinuti zvuk sa stadiona. Amateri.
Ma bitno je da je slika u HD-u brate, da ove guzonje vide ko su DIVOVI i da se zainteresiraju za iste, ne bi li napunili kasu kroz kupovinu članske, majice u fanshop-u ili sl., samo neka se divi i zna ko jedini dostojno brani svake godine našu Bosnu u Evropi!