BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
limeni

#3076 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by limeni »

veceras je ekipa iz 2. sesira na svom terenu dobila ekipu iz 3. sesira, desavala su se i veca cuda od naseg (priznajem bolnog) poraza...to sto se mi ufuramo i mislimo da smo sila sto imamo 3-4 igraca u jakim klubovima ( sjede na klupi) je nas problem..sve je uredu ako dobijemo albaniju u zenici, ne treba sada paniku stvarati i gubiti kvalifikacije kao muha bez glave..ja vjerujem u nase momke da ce nas opet obradovati u zenici!
saurus1978

#3077 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by saurus1978 »

šta je sad? Sad ne valjaju ZMAJEVI, ne valjaju DIJAMANTI?? Zar Spahić i Dzeko nisu IDOLI NACIJ :-) :lol: većina vas je licemjerna, sad pljujete po igračima i Sušiću, a divili ste se Spahi, Džeki, Ibričiću, Mravcu, Misketu i ostalima. Ma dajte, molim vas, nemojmo biti licemjeri. Ovi klocevi koji su u alkoholiziranom stanju svih pet dana na pripremama nisu ni zaslužili bolje. Oni orgijaju po kafanama i pred ovu utakmicu, niko im ništa ne može. Sušić je mlakonja, nažalost, bit će kolateralna šteta. ovi igrači su nažalost najveća zabluda bh. fudbala. Dajte nam Baku Sliškovića, Hibića, Konjića, Musića, Baljića, Bolića, Barbareza
snaga_znanja

#3078 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by snaga_znanja »

Ćiro je za Safeta trenerski Mesi!
and

#3079 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by and »

Ellinor wrote:
LSD wrote:
Ellinor wrote:Pape:"Jednostavno, ne znam kako da odredim sastav za Albaniju, možda da stavim 20 kuglica pa da izvlačim, ne znamˇ"

Pa on i ne zna pripremit bolju strategiju od te..
Da sad ne pljujemo iskljucivo po Sušiću (i on ima veliki dio krivice kao selektor, naravno) covjek je to rekao iz ocaja nakon ovakve partije veceras i ja ga razumijem u potpunosti.
Necu da branim Sušića (iako sam ga dosad uvijek branio) ali necu ni da njega jedino napadam... i on se sam obrukao jer ih je on izabrao, ali i njega su ove balerine na terenu veceras obrukale kao selektora....e to isto treba naglasiti.
Sramota je na igracima kako su se veceras ponašali na terenu.
Sušić (kao i svaki drugi selektor) je potrošna roba i on ce kad- tad otici , ali kako opravdati pickasti nastup naših zvijezda :? ...ko ce njih rastjerati :?
Ponašanje gotovo sve i jednog reprezentativca i odnos prema državnom dresu je za dobrog degeneka :x :x
Naravno da ce novinari ,javnost, forumaši prvo razapinjati selektora...tako je valjda najlakše.

Pa dobro sad, ove iste balerine su pod Ćirinom palicom zamalo otišle na SP. Ne vjerujem da su tad bili ni veće ni manje patriote. Selektor treba da preuzme odgovornost za ovakva sranja. A ne da dođe na konferenciju i raspali po igračima. Čovjek nema ni znanja ni profesionalizma.
ma nema ni ćiro
BHF_Manijak

#3080 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BHF_Manijak »

snaga_znanja wrote:Ćiro je za Safeta trenerski Mesi!
Ih jes bilo tesko skontat, to smi i od ranije znali... :mrgreen:
ExNihilo

#3081 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ExNihilo »

and wrote: ma nema ni ćiro
nema, al je bar imo rezultate
nervoza

#3082 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nervoza »

-LIBERO- wrote:Djelovalo je da su istrcali na teren preko hurca,cisto onakoda odrade utakmicu.
Nije bilo ostrine,zelje,htjenja. Cak me nebi iznenadilo da je i mamurluka bilo. Svi znamo,a vecina suti,Hasagic i ekipa u slupsanom autu kada su se vracali sa pijanke.rostilj kod Mahira gdje se garant pila boza je l'da,sepurenje po sarajevskim kafanama i klubovima i slicne stvari.

Cisto dodju da se opuste i zezaju,treninzi su presmjesni,zajebaju se ko kafanama i rostiljima...samo je jos veci problem sto svi to znaju,ali i svi sute,do prvog poraza pod motom hajde nemoj da kvarimo atmosferu.

Koju hebenu atmosferu? Atmosferu kulturnoumjetnickog drustva i zavicajnog doma ili REPREZENTACIJE jedne zemlje.

Spahic me jako razocarao. Bas se da primjetiti koliko se frajer nafurao i umislio. Ma u sustini nista nije ni funkcionisalo.

Vise drskosti i borbenosti ima moja raja kada igra protiv druge raje ,neko ovih 11 zvjezdica.

Pape je miran i nedominantan covjek. Bas bih voli da u najludjem bijesu,ali filozovski i mangupski,sidje im u svlacionicu Svabo...pa da ih 5-6 na tribine gospodski posanje,a da drugih 4-5 na tekmi protiv Albanije na Bilonom cijelih 90 minuta "zagrijava" uz aut liniju a da ni jedan od njih ne udje.

Otreznjenje za zvjezdice je neophodno. Ohanite mediji stvarate od nJih neopravdano neke velicine i ikone,a samo negativnu stvar radite.
Od njih 11 -3 nisu u prvom sastavu,otrijeznite se vise svi,a i mi zajedno sa njima. Sve dok na teren ,opet,ne izadje 11 lavola koji ce ginuti i uklizavati za svaku loptu Albanija,Bjelorusija i sl. ce za nas biti velesile.

To ako ne uhavizamo mi se sa bodom necemo sastaviti.

OTREZNJENJE ALI ZA SVE,I ZA NAS NAVIJACE ALI I ZA HEBENE MEDIJE.
ja sam maloprije rekao da se vec dugo stvorila takva atmosfera da se igraci ne smiju kritikovati... kad kazes nesto, odmah si ljubomoran na njihov uspjeh itd... doduse kad nesto kazes trebas imati argument, a veceras su nam ponudili dosta argumenata... a kad kritikujes igraca, balerina se uvrijedi i nece da se odaziva... to samo kod nas ima i dovoljno govori o vec pomenutim balerinama!
da je bogdo susic problem...
Borej

#3083 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Borej »

denimb wrote:
Borej wrote:volio bi da grijesim ali ako je ovo sastav bojim se da nam se dobro ne pise! bash bi volio da me razuvjere jer bi mi time jako obradovali, ali sastav u kojem igraju misimovic, pjanic, ibricic, pa i medo bez obzira sto ga vrati nazad je trkacki dosta slab i s previshe igraca "poteza". svaki od njih je dobar, ali to su uglavnom igraci ciji kvalitet bljesne kad oko sebe imaju radilice ili vodonose, a takvih u ovom sasatvu nema dovoljno. nema dovoljno radilica u sredini i prema naprijed. dzeko je klasa, ali ibisevic vishe problema pravi zadnjoj liniji zato bi bolje bilo uz dzeku imati jednog takvog da ne dozvole rumunima komotnu organizaciju u zadnjoj liniji. steta sto nema salihovica za lijevu stranu. opet bi volio da grijesim ali pjanic i miske tesko mogu zajedno, kad se tu doda ibricic onda je skepsa itekako opravdana. sumnjam da ih je mogao u ovako kratkom roku ukompnovat u ono zeli ili misli da moze. nek nam je sretno :roll:
Pa jbg ako njima nije jasno da MORAJU trcati veceras bar za 50% vise nego u ostalim utakmicama, onda cu ja odmah prijeci sa piva na rakiju...jbo to :roll:
ja bi samo zamolio ovog lika da ispostuje obecanje :mrgreen:

ne moze pape od ibre napravit lijevog veznog, nije on to, centaralni vezni ili eventualno poluspic, ne moze on sad trcat poput salihovica!!

ne volim likovat, ali kako je nasa repka izgladala dok su pjanic, miske i ibircic bili unutra? obratite paznju nakon izlaska ibre i stanje na terenu. ne nije ibro losiji od misketa, jednostavno ova trojica ne mogu zajedno. miske dok se ne vrati ne treba igrat u reperezentaciji. drag mi je i nas je najkretivniji igrac ali on se mora vratiti igrama, sve ostalo je stara slava. ostalo ne vrijedi komentarisat. solildni ili bar bolji od ostalih su bili lulic, rahimic, hasagic, ostalo no coment.
_071_

#3084 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by _071_ »

Bosanski_kralj wrote:Nije problem u porazu, nego u našoj igri. Ovo večeras je bilo katastrofa.
Misliš li da je sada neko od njih u hotelu sjeban zbog poraza? To je, ponavljam, obična banda, kojoj pripreme repke služe da se kurvaju i opijaju. Kada im je trebalo da se prodaju - igrali su. Pa ova gamad od plaćenićkih novinara je od Spahića napravila famu, a to je najgori igrač u ekipi. I večeras je ispunio kvotu od dva skirvljena gola. Ma fuj
and

#3085 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by and »

Ellinor wrote:
kakve rezultate?otići će i pape u baraž,ali mi hoćemo da se plasiramo.
a kad spominješ ćiru i on je ovako zasro u turskoj,kad turcima nije bilo pola tima,još 1:0 u poluvremenu imao.
Koshpa

#3086 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Koshpa »

rahimic :thumbup: ostali :roll:
libertyBiH

#3087 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by libertyBiH »

Plavih_11 wrote:
BegA_ wrote:Sušić: Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima

Safet Sušić se veoma razočaran pojavio na pres konferenciji nakon poraza BiH u Bukureštu. Priznao je da je napravio veliku grešku kada promijenio sastav koji je pobijedio Rumuniju na Bilinom polju.

„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

„Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji“, govorio je Pape dok je iznervirano udarao šakom od sto.

Sušić je svjestan da smo ovim porazom napravili veliku korak unazad, kada je Euro 2012 u pitanju.

„Definitivno smo izgubili sve šane za prvo mjesto. Sada moramo držati trku za drugo mjesto. Ono što je također loše, jeste da smo Rumune vratili u igru i sada ne mogu obećati da ćemo dobiti Albaniju. Poslije ovakve sramotne predstave ne bih mogao obećati ni pobjedu protiv Lukesmburga. Jednostavno, ne znam kako da odredim sastav za Albaniju, možda da stavim 20 kuglica pa da izvlačim, ne znam...“, govorio je Pape.

„Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić.

E moj Pape... :sad:
Sad ili nikad moj Pape! Ako im sad ne odrzis lekciju i ne napravis selekciju tj, ne dovedes neke nove igrace koji ce barem davati 150% snage za drzavni dres, neces nika. Sad je vrijeme a i cika Osim je tu da pomogne ..

Evo bas preko FB prijatelja koji su bili u Rumuniji saznadoh da su pojedinci (Dzeko,Spaha,Keno) lumpovali do sitnih sati sa Rumunkama..... :(
uvjekpospan

#3088 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by uvjekpospan »

Ma Pape.. zdrao. Veze sa zivotom nemas. Pogubio se skroz. Pa selektor si, odgovoran si za igrace.
ExNihilo

#3089 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ExNihilo »

and wrote:
Ellinor wrote:
kakve rezultate?otićiće i pape u baraž,ali mi hoćemo da se plasiramo.
a kad spominješ ćiru i on je ovako zasro u turskoj,kad turcima nije bilo pola tima,još 1:0 u poluvremenu imao.
Kakve? Pa najbolji dosada plasman ove naše jadne reprezentacije.
I nećemo otić u baraž. Neeea šanse. Ne znam kako to iko može reć' poslije večeras.
I ne mos poredit Turke i ove c**ane rumune
Bitte_Halt_ja_ja

#3090 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

smoki_choko wrote:
Edin H. wrote:dobro si ovo smoki iskopao.

Uglavnom svaka cast BHF :dance: , nista drugo nisu mogli uraditi.

I proslijedi ovu sliku smoki ovim nasim glupanima u Savezu, neka salju UEFI.
evo jos jedne

Image

kako im policija podera transparent

bhf i nasi navijaci uzvracaju udarac :dance: :bih:
dok ova govna skandiraju serbia serbia :x
i vihore srbijanske zastave :x

sta ocekujes od ovakvog naroda:

SIX Romanians have been jailed for digging up the corpse of a cancer victim, ripping his heart out and eating it because they thought he was a vampire

a ovakvih slcuajeva koliko hoces tamo. Glupani
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3091 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JoseMujica »

BHF_Manijak wrote:Meni je sad jedino jos zalosnije, pored ovog deranja guzova od poluamaterskih Rumuna, sto cemo kao nekako na guzove dobit ove uhljupe Albance, pa ce onda opet bit nakvih milion kombinacija "kako da Bosna dodje iz miliontog pokusaja konacno na hebeni EURO"!!! :zzzz: :oops: Eh ako Bjelorusija idigra 2:2 sa Luxenburgom, ako Francuska izgubi 1:2 od Rumuna, a mi uz to dobijemo 3:2 Albance, ako temperatura bude 26,2°C uz vlaznost zraka od 75%, ali ne smije puhati jugo vise od 2,5m/s, i to sve da padne na petak 13. onda imamo sanse... :zzzz:
Manijak ovdje i jeste bio početak našeg poraza što su svi Rumune proglasili amaterskom ekipom...jesu imali problema (smjena generacija) ali Rumuni nisu amateri i imaju solidne igrače, u šta smo se večeras i uvjerili.

Imaju ljudi jak klubove i solidnu ligu ne zaboravi da skoro svake godine jedan rumunski klub igra grupnu fazu CL-a, a đe smo mi :?:
north

#3092 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

dzemmo wrote:Image

ma sta nas kurac boli, kad je Halid da se olesimo :x :x :x
Ovo dosta toga govori.....Bitno je da se krkalo kod Mahira, a onda naveče u lov na gologuze maloljetnice, pu jebem ti bosanski primitivizam :x ....

Pregledao sam sve klipove sa pressice Papeta i mogu reći da mi ga je fakat žao, naravno da ga se ne može amnestirati, ali on fakat želi, dok za gotovo sve igrače večeras se to nije moglo primijetiti....

Čovjek samo što nije zaplakao, ljut je, lupa šakom od stol od gorčine i razočarenja, prizna da su ga igrači izdali, prizna između ostalog i svoju grešku što im je neograničeno vjerovao, a oni ga kao i sve nas što živimo za repku popišaše ko zadnju furdu....

Nadam se da će im jebat znanje za ovo večeras i pola tima za utakmicu sa Albaniju promijeniti, pa ko god da igra, ubaciti Muslimovića koji svaku utakmicu pokazuje kako se bori za sveti dres, Štilića i još ponekog......
fosil

#3093 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by fosil »

Kako se ovdje moze procitati slika sa posljednjeg treninga nase repke pred mec sa Rumunijom bi ovako nekako trebala izgledati

Image

Ima li ko da ne pije od nasih?
Mobile_Disco

#3094 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mobile_Disco »

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3095 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Chmoljo »

fosil wrote:Kako se ovdje moze procitati slika sa posljednjeg treninga nase repke pred mec sa Rumunijom bi ovako nekako trebala izgledati

Image

Ima li ko da ne pije od nasih?
samo još treba Mutu pa da krene šmrkati tu ćizu po kojoj hodaju :mrgreen: :skoljka:
jutarnji

#3096 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jutarnji »

jebo ja trenera koji pred utakmicu nije u stanju reci ovo...
"slusaj `vamo, vi ste 11 sretnika od 3 miliona. ostatak je u teskom kurcu, zivi za dan da vas vidi na terenu, da
im popravite ionako sjeban dan. halo, zvjezdane, slusas li? slusam pape. pa slusaj jebo ti sebi mater, i ti edine, i za
tebe isto vazi. hocu u narednih 90 minuta da te vidim kako grizes. mozes li? ne znam...mrs u pm. sta ima da ne znas
hamdo sine( treca liga vrbanjusa) haj` udji, bar cu neki sevap zaraditi.
30 miliona eura smo skuplji od ekipe s kojom smo igrali..halo? znate li vi da za 30 miliona sva drzava radi osam godina?
ne znamo!
u redu, karabeg daj mi tau 84vorku da ih sve postreljam!!! :x :x :x :x :x :x
jebemtitaj mentalitet.
Lakat Jebić

#3097 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Lakat Jebić »

takticki lucescu je razbio susica. izvukao odbranu na 40-45 metara, nije ostavio prostora na sredini da mi uzmemo posjed. takva odbrana se probija brzim igracima, a mi realno nemamo takvih, osim mozda lulica ili igrom engleza (kako ih je i. osim opisao pred svjetsko), nabij loptu pa ganjaj, tj prepusti njima loptu i pritisni zadnju liniju. u par navrata se vidjelo da se nesigurni, kad smo i napravili par polu prilika. pored visoko postavljene odbrane odigrali su i skoro konstantan presing.

ali opet, sve to pada u vodu kad apsolutno nikakovg zalaganja na terenu nije bilo...

kontam poslije utakmice da su selektor jedan od osima, husref musemic, vaha... krvi bi veceras bilo u svlacionici
Dialer

#3098 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dialer »

Pa prvi bi mu vi na forumu jebavali mamu da posalje na tribine djeku, misketa, spahica, pjanica, i cirovca. ne bi doceko utakmicu iducu kolko bi ga razapeli.
ExNihilo

#3099 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ExNihilo »

trcicu trceci wrote:haj sutra cemo nastaviti ljudi, meni se spava, a cita mi se ovo :D
hahaha, neće niko obrisat, ne boj se!
ExNihilo

#3100 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ExNihilo »

dupli
Last edited by ExNihilo on 04/06/2011 00:15, edited 1 time in total.
Locked