Detroit-Boston over 6,5
Cleveland-Toronto 2
San Diego-LA Dodgers 2
--------------------------------------------
NY Mets-Atlanta under 7
Cincinnati-Miami over 7,5
Pittsburgh-Philadelphia 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Hjoj, od igranja bejzbola preko ljeta, kada većina sportova pauzira, dobio sam razne neurozeart vandeley wrote:Pocinje sezona MLB-a![]()
Detroit-Boston over 6,5
Cleveland-Toronto 2
San Diego-LA Dodgers 2
NY Mets-Atlanta under 7
Pittsburgh-Philadelphia 2
Ma jok , nije nikakvo predznanje (jos ni sva pravila nisam skontaovodoprovodčik wrote:Hjoj, od igranja bejzbola preko ljeta, kada većina sportova pauzira, dobio sam razne neurozeart vandeley wrote:Pocinje sezona MLB-a![]()
Detroit-Boston over 6,5
Cleveland-Toronto 2
San Diego-LA Dodgers 2
NY Mets-Atlanta under 7
Pittsburgh-Philadelphia 2Jel' fakat ti igraš pomoću nekog predznanja ovo ili se oslanjaš na onu bazičnu statistiku? Pitam jer ću te možda tražit na ovoj temi za koji mjesec
hodža wrote:A.Bilbao-Schalke...1...2,00
Nakon odličnih igara protiv Uniteda, i prošlosedmičnog demoliranja usred G'kirhena, meni je Bilbao prvi favorit za osvajanje Kupa Uefa. Danas očekujem da igraju svoju igru, i da još jednom pokažu da su kvalitetniji od Schalkea, čiji su igrači sigurno svjesni da su im šanse samo teoretske. Iako Švabe igraju dok god postoji i najmanja šansa, ovo je po meni čist kec i najsigurniji par večeras.
Hannover-A.Madrid...Oba daju...1,50
Pogledah malo statistiku domaćina i vidjeh da ljudi igraju praktično za gol više. Nisam ih nikako gledao ove sezone, ali sudeći po rezultatima, igraju dosta otvoreno i utakmice im završavaju sa mnogo golova. Takvo nešto očekujem i večeras, naročito jer im u goste dolazi A.Madrid, koji je preporođen u zadnje vrijeme i igra jako efikasno. Očekujem otvorenu utakmicu i nadam se da će oba uspjeti zabiti.
Diamantidis...Over 12,5...1,85
Odlučujuća utakmica. Ulog je veliki, a znamo svi šta to znači. Skoro svih 40 (a možda i više) minuta, glavni igrač Panate će biti Diamantidis. Vjerujem da će uzeti mnogo šuteva, a i da će mnogo puta biti na liniji za slobodna, odakle je u ključnim utakmicama ipak za nijansu iznad svih.
Valencia-AZ...1...1,45
Nisam gledao prvu utakmicu, ali prema statistici i priči onih koji jesu, zaključih da je Valensija bila veoma opasan, ako ne i bolji protivnik, ali da je za razliku od njih AZ uspio iskoristiti svoje šanse. Večeras apsolutno nemam dvojbe ko prolazi dalje, jer je evidentno da je Valensija kvalitetnija ekipa, imaju aktivan rezultat i očekujem da rutinski osiguraju polufinale. U prošloj rundi su demolirali PSV, koji je kvalitetom u rangu sa AZ-om, tako da vjerujem da Šišmiši neće imati velikih problema.
Sporting...Daje gol...1,40
Ekipa koja je uspjela City-a izbaciti svakako zaslužuje poštovanje. U prvoj utakmici su relativno lahko poveli sa 2-0 a zatim pred kraj prilmili gol, koji je zakomplikovao situaciju. Domaćin će sigurno napadati, tražiti prolaz, i tu vidim šansu za odličnu kontru Sportinga i vjerujem da će uspjeti i večeras zatresti mrežu.
kvota : 11,27
Postao/la hodža dana 05/04/2012 20:47
evo nešto malo i on-line
Valencia-AZ Alkmaar...3+...1,50
Bilbao-Schalke...3+...1,45
Hannover-Atl.Madrid...3+...1,47
Metalist K.-Sporting L...2+...1,20
Panata(-11.5)-Maccabi TA...2..1,44
kvota : 5,52
i
Panata-Maccabi...X...18,00
i
Falcao
Llorente
Soldado
kvota : 8,28
i
Hannover-Atl.Madrid...Over 10,5 kornera..1,80
Valencia-AZ Alkmaar...Over 10,5 kornera...1,73
Bilbao-Schalke...Under 5.5 žutih...1,73
Panata(-7.5)-Maccabi TA...H2...1,85
kvota : 9,97
art vandeley wrote:C.Anthony over 23,5
Veceras ce mislim lagano prebaciti granicu, jak mu je prosjek u zadnjih 5 ut. preko 25, a igra odlicno, Knicksima fali igraca zbog povreda pa ce provesti i malo vise minuta u igri, a vazna ut. za New York.
P.Pierce under 19,5
Deng ce ga mislim lagano zaustaviti, uspio je to i u proslim ut. sto ne bi to napravio ponovo, protiv Bullsa ima 14-9-13 poena ove sezone.
Prosle sezone je Pierce uspio samo jednom prebaciti granicu protiv Bullsa.
Sinoc igrao dobrih 35 minuta protiv Spursa, 15 poena, tako da veceras nece forsirati mnogo jer je svjestan da ce dobro cuvan.

I na livegoals.com je 6-5, al' valjda je uefina stranica najmjerodavnija.jale wrote:Zezaju me korneri na valenciji!
Pola kladionica je 6:5 u kornerima, i na rezultati.com je isto.
Ali je na premieru 6:6, i na uefa.com
Treba mi 6:5
sve ispratim i samo ovaj bilbaohodža wrote:A.Bilbao-Schalke...1...2,00
Nakon odličnih igara protiv Uniteda, i prošlosedmičnog demoliranja usred G'kirhena, meni je Bilbao prvi favorit za osvajanje Kupa Uefa. Danas očekujem da igraju svoju igru, i da još jednom pokažu da su kvalitetniji od Schalkea, čiji su igrači sigurno svjesni da su im šanse samo teoretske. Iako Švabe igraju dok god postoji i najmanja šansa, ovo je po meni čist kec i najsigurniji par večeras.
Hannover-A.Madrid...Oba daju...1,50
Pogledah malo statistiku domaćina i vidjeh da ljudi igraju praktično za gol više. Nisam ih nikako gledao ove sezone, ali sudeći po rezultatima, igraju dosta otvoreno i utakmice im završavaju sa mnogo golova. Takvo nešto očekujem i večeras, naročito jer im u goste dolazi A.Madrid, koji je preporođen u zadnje vrijeme i igra jako efikasno. Očekujem otvorenu utakmicu i nadam se da će oba uspjeti zabiti.
Diamantidis...Over 12,5...1,85
Odlučujuća utakmica. Ulog je veliki, a znamo svi šta to znači. Skoro svih 40 (a možda i više) minuta, glavni igrač Panate će biti Diamantidis. Vjerujem da će uzeti mnogo šuteva, a i da će mnogo puta biti na liniji za slobodna, odakle je u ključnim utakmicama ipak za nijansu iznad svih.
Valencia-AZ...1...1,45
Nisam gledao prvu utakmicu, ali prema statistici i priči onih koji jesu, zaključih da je Valensija bila veoma opasan, ako ne i bolji protivnik, ali da je za razliku od njih AZ uspio iskoristiti svoje šanse. Večeras apsolutno nemam dvojbe ko prolazi dalje, jer je evidentno da je Valensija kvalitetnija ekipa, imaju aktivan rezultat i očekujem da rutinski osiguraju polufinale. U prošloj rundi su demolirali PSV, koji je kvalitetom u rangu sa AZ-om, tako da vjerujem da Šišmiši neće imati velikih problema.
Sporting...Daje gol...1,40
Ekipa koja je uspjela City-a izbaciti svakako zaslužuje poštovanje. U prvoj utakmici su relativno lahko poveli sa 2-0 a zatim pred kraj prilmili gol, koji je zakomplikovao situaciju. Domaćin će sigurno napadati, tražiti prolaz, i tu vidim šansu za odličnu kontru Sportinga i vjerujem da će uspjeti i večeras zatresti mrežu.
kvota : 11,27
na uefi je ostalo 6:6 ali je premier vratio na 6:5 i crveni znak listica je pozelenioEmilly5 wrote:I na livegoals.com je 6-5, al' valjda je uefina stranica najmjerodavnija.jale wrote:Zezaju me korneri na valenciji!
Pola kladionica je 6:5 u kornerima, i na rezultati.com je isto.
Ali je na premieru 6:6, i na uefa.com
Treba mi 6:5
Cekaj do sutra dok se poravnaju, neko je napravio gresku.
lajk wrote:
sve ispratim i samo ovaj bilbao![]()
Dizi lovu dok opet nije pocrvenio.jale wrote:
na uefi je ostalo 6:6 ali je premier vratio na 6:5 i crveni znak listica je pozelenio