koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- Secer_033
#3076 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni su lancomeovi dobri; hypnose, tresor, poeme za malo starije zene, la vie est belle.
Armanijevi su isto dobri, najnoviji favorit mi je Sí.
- leki hz
#3077 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
I ja sam taj jako dugo koristila, ja mogu preporučiti L'eau de chloe koji miriše na svježinu, beautiful sheer(Estee Lauder) on je cvijetno voćni, ne znam da li voli takve parfeme, ko god na meni osjeti taj parfem kaže da predivno miriše, Baiser vole Cartier, L'erbolario 3 Rosa. Ovo su sve laganiji mirisi i mislim da bi joj se mogli svidjeti.Mr.Who wrote:Hvala na prijedlozima! Taj Bvlgari je na njoj postojan dok su ga neke kolegice probavale i nije im pristajao kao njoj.Ako može još koji prijedlog.Michun wrote:Nije ni ovaj bas lagan ali je puderast. Univerzalno dobri parfemi su armani code i narciso for her. I oba mogu i od sada pa do ljeta. Probaj ova dva za pocetak.Mr.Who wrote:Htio bih supruzi da kupim neki parfem na poklon.Godinama već koristi Bvlgari Omnia Amethyst a sada bih htio nešto malo drugačije da joj poklonim.Ne voli jake i teške mirise.Ako može mala pomoć!?
E ne znam sad detalje...boja kose, ten, kako se oblaci.
Svijetao ten, smeđa kosa, oblačenje klasika- casual.
-
Mr.Who
#3078 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@leki hz @ Secer_033
Hvala na prijedlozima!
Hvala na prijedlozima!
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#3079 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dajte ljudi preporucite kakav iz Refana od 5 km za nas sirotinju. Muški, zimski... slomih se više tražeci nešto da valja 
- ćiribiribela
-
tatoo
#3081 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako smijem dodati na vec odlicne prijedloge od ostalih...Mr.Who wrote:Htio bih supruzi da kupim neki parfem na poklon.Godinama već koristi Bvlgari Omnia Amethyst a sada bih htio nešto malo drugačije da joj poklonim.Ne voli jake i teške mirise.Ako može mala pomoć!?
Guerlain insolence EdP - ako je puderasti po volji
Tom Ford BLack Orchid
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3082 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dodaj jos koju marku, i kupi sebi nesto od La rive kolekcije. Imas u cm marketima, cijene su oko 12 KM za 100 ml cini mi se, a uopste nisu losi. Probao la rive cash, i mogu reci,odlicna kopija paco rabane one million.Yahweh wrote:Dajte ljudi preporucite kakav iz Refana od 5 km za nas sirotinju. Muški, zimski... slomih se više tražeci nešto da valja
- vjesticanametli
#3083 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
tresor godinama vec koristim a ovaj zadnji imam vec par mjeseci hahahah opstina komplet mirise od njega ....ne zgrada vec novi gradSecer_033 wrote:Meni su lancomeovi dobri; hypnose, tresor, poeme za malo starije zene, la vie est belle.
-
cvrcak i mrav
#3084 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Bamboo Gucci, je li zaista tako kratkotrajan na kozi kao sto su komentari i moje prvo mirisanje?
-
Kataklinger
#3085 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Spičkan Chanel Allure Homme Sport napokon....sad se dvoumim između:

i

i

-
Manager19sa
#3086 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da li je neko uzimao u Didaco shopovima ove nove parfeme Lamis i Dorall Collection iz Dubaija ?
- konektovan
#3087 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Cavalli nisam probao, invictus jesam, i nije los parfem. Nekako, cavalli parfem (ovi do sad) u poredjenju sa PR su druga liga, po mom subjektivnom misljenju.Kataklinger wrote:Spičkan Chanel Allure Homme Sport napokon....sad se dvoumim između:
i
-
Kataklinger
#3088 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ovo je mislim najnoviji od Cavalli-ja (for him) i otkida...imaju i stariji modeli (ista bočica samo druga boja) i ovaj zlatno-crni ih dere u svakom slučaju...
- Superhikk
#3089 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ovaj Invictus prate negativne kritike, mislio sam parfem boba ne valja. Kad ga dobih prijatno se iznenadih. Svjež ljetnji miris i jedan od najpostojanijih koje sam koristio.
A ovome se opet vratih. Nije ni skup, a klasa za mnoge skuplje i izvikanije parfeme. Pravi za ovo vrijeme

A ovome se opet vratih. Nije ni skup, a klasa za mnoge skuplje i izvikanije parfeme. Pravi za ovo vrijeme

-
Kataklinger
#3090 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imaš li još neki za preporučiti za ovaj prelazni period jesen/zima?
A od ona dva spomenuta, izgleda da ću ipak uzet Invictus, nekako mi je Cavalli previše sladunjav....
A od ona dva spomenuta, izgleda da ću ipak uzet Invictus, nekako mi je Cavalli previše sladunjav....
- Superhikk
#3091 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Zavisi koliko imaš godina i kakav stil oblačenja furaš.Kataklinger wrote:Imaš li još neki za preporučiti za ovaj prelazni period jesen/zima?
Meni recimo ovaj najviše odgovara zimi, i nikako da dosadi,uvijek ga kupujem.

A i ovaj je za isti period, malo jači. I njega mislim da koristim još koju bočicu.

- Michun
#3092 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
I ovaj je krasanSuperhikk wrote:Zavisi koliko imaš godina i kakav stil oblačenja furaš.Kataklinger wrote:Imaš li još neki za preporučiti za ovaj prelazni period jesen/zima?
Meni recimo ovaj najviše odgovara zimi, i nikako da dosadi,uvijek ga kupujem.
A i ovaj je za isti period, malo jači. I njega mislim da koristim još koju bočicu.

I Code Armani je stvarno dobar a moze za prelaza.
- konektovan
#3093 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
D&G pour homme, burberry london, ysl body kouros.Kataklinger wrote:Imaš li još neki za preporučiti za ovaj prelazni period jesen/zima?
-
Kataklinger
#3094 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ide sutra nešto od ovih pomenutih u zadnjih par postova...mada sam stavio pik na Invictus pa možda bude duplo osvježenje...
Nije mi žao para, ali nešto kontam, ako bih uzeo recimo od provjerenog PiK dealera, mogao bih za isti novac dobiti znatno veće pakovanje nego u parfimerijama...ali...
Ja sam već jednom uzimao parfem od PiK korisnika:
http://parfemizavas.olx.ba/
Kakva su vaša iskustva, ima li neko ko može potvrditi da ovaj prodavač prodaje 100% original parfeme? Vidim da ima impresivan feedback na PiK-u.
Ili, kad već dajem novac, da idem ipak u parfimeriju i da sam "siguran". Al haj ga znaj da li su danas i u parfimerijama 100% original parfemi...
Nije mi žao para, ali nešto kontam, ako bih uzeo recimo od provjerenog PiK dealera, mogao bih za isti novac dobiti znatno veće pakovanje nego u parfimerijama...ali...
Kakva su vaša iskustva, ima li neko ko može potvrditi da ovaj prodavač prodaje 100% original parfeme? Vidim da ima impresivan feedback na PiK-u.
Ili, kad već dajem novac, da idem ipak u parfimeriju i da sam "siguran". Al haj ga znaj da li su danas i u parfimerijama 100% original parfemi...
- stachu
#3095 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kupovao vise puta, sve preporuke... 
- konektovan
#3096 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kupio par parfema, sve regularno. Ima jos par trgovaca na pik.ba, iz Tuzle, uzimao i kod njih, sve ok po pitanju kvalitete.Kataklinger wrote:Ide sutra nešto od ovih pomenutih u zadnjih par postova...mada sam stavio pik na Invictus pa možda bude duplo osvježenje...
-
Zoya
#3097 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Je li iko probao ovaj? Valja li cemu?

- brown.sugar
#3098 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Neki dan ga bas probah u Inomi. Obicna cvjetna vodica nedostojna Shiseida. Cak su i neki kataloski parfemi upecatljiviji. Ovo im bas nije trebalo.Zoya wrote:Je li iko probao ovaj? Valja li cemu?
Inace, u Inomu u SCC-u ce ovih dana stici TOM FORD parfemi. Prodavacica je rekla da ce zasad biti samo Noir, a mozda dobiju i neke druge.
- dzejkej
#3099 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Bacih oko na Black Opium. Mnogo dobar 
-
Kataklinger
#3100 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hoce li bit i muskih?brown.sugar wrote:Neki dan ga bas probah u Inomi. Obicna cvjetna vodica nedostojna Shiseida. Cak su i neki kataloski parfemi upecatljiviji. Ovo im bas nije trebalo.Zoya wrote:Je li iko probao ovaj? Valja li cemu?![]()
Inace, u Inomu u SCC-u ce ovih dana stici TOM FORD parfemi. Prodavacica je rekla da ce zasad biti samo Noir, a mozda dobiju i neke druge.