Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris0032, svaka cast na idejama, svaki prijedlog do sad je bio savrseno stiliziran, uskladjen, smiren, sveden, ali prepoznatljiv i ultraseksi toliko iz zenske perspektive.
Dakle, moze Haad, ako se krije iza tvog nika , ako ne, nadam se da neko iz saveza ovo prati i da zna ljude koji znaju ljude koji ce tvoje ideje proslijediti na pravo mjesto. Uz pravicnu naknadu
A sto se tice guranja zute u velikim kolicinama, odgovoricu kao dedo iz Djekne kad su Radosava spremali za Minken i kupovali mu kosulju: More gra'orasta ako je bijela
papeta cemo obuci u armanija ili bossa
vrijeme je da m u privezemo kravatu
meni je recimo sminka kako englezi dolaze na velika tekmicenja, u odjelima
to sam vidio i kod portugalaca
i o tome treba mislitit, borac travnik sije za boss, a neka fabrika u tz radi pradine cipele
Kakve bi onda ovi trebali da nose zbog zastave ?
Znam zasto talijani nose plave ali eto... u sustini dresovi rep. ne moraju biti u bojama zastave.
Zna se koje su nase boje, temelj.
Bijela i plava.
Grehota bi bilo da se buduci nabavljac opreme oglusi na ovako dobre dizajne, pa makar to i Legea bila. Sad samo je pitanje kako im dostaviti ovaj materijal. Mozda preko Saveza nesto uraditi.
Sitijevac2011 wrote:Dzaba ja citav zivot potajno zelim da se ubaci zuta (tacnije "zlacana") na dresove jer cisto plavo/bijeli su mi uvijek bili genericki.
kao sto sam vec ranije napisao, zna se otkuda bijelo plava kombinacija.
Bijeli dresovi sa plavim gaćama
se odnose na ovo:
tako da ovo nije genericki, nego itekako ima smisla.
i trebali bi se drzati toga, ako imamo imalo soli u glavi
Sitijevac2011 wrote:Dzaba ja citav zivot potajno zelim da se ubaci zuta (tacnije "zlacana") na dresove jer cisto plavo/bijeli su mi uvijek bili genericki.
se odnose na ovo:
majke mi razumijem raju koja rade ovo, ali mi ih je i žao u isto vrijeme, bezveze trošite talenat
nema te velike firme koja će uzeti dizajn nekog momka iz kuće i riskirati veliku odštetu nakon tužbe za maznuti dizajn, niti će uopšte usvajati ideje pored vlastitih dizajnera ljudi dragi
samo možete ukopati vrlo sličnu ideju koja će biti odbačena jer se neki Edin iz Sarajeva prvi sjetio i postavio na internet
DaysleepeR wrote:majke mi razumijem raju koja rade ovo, ali mi ih je i žao u isto vrijeme, bezveze trošite talenat
nema te velike firme koja će uzeti dizajn nekog momka iz kuće i riskirati veliku odštetu nakon tužbe za maznuti dizajn, niti će uopšte usvajati ideje pored vlastitih dizajnera ljudi dragi
samo možete ukopati vrlo sličnu ideju koja će biti odbačena jer se neki Edin iz Sarajeva prvi sjetio i postavio na internet
Naravno da nece, striktno je pravilo da ni jedna velika kuca ne prihvata eksterne ideje, ali cuj neko ide trcati i vozati bajk, neko crta u PS A to da se moze "ukopati" neki dizajn je suludo. Nit' je sta od ovoga zasticeno, nit' su oni ikad bili imuni da bez problema "posudjuju" tudje ideje - mada na koncu sto bi, timovi od desetke dizajnera sigurno mogu iznjedriti 1000 puta bolji dizajn
se odnose na ovo:
Jebem ga ja, jest da nosim dioptriju ali ja ovdje pored bijele i plave vidim i žutu boju... Ne znam šta se svi hvatate neke "istorije naših boja", nosili smo plavo bijele dresove jer se tih ratnih godina i nije baš gledao dizajn i zastupljenost boja. Kakva su vremena bila dobro su imali ikakav dres, dobro je pa nisu u onim humanitarnim dekama nastupali... Opet ponavljam, nisam pobornik trpanja žute boje po svaku cijenu (bilo je ovdje katastrofalnih prijedloga) ali onaj dres od overdoxxa ili onaj prvi od sitijevca su premoćni, zastupljenost žute mala ali dovoljna da razbije jednoličnost...
DaysleepeR wrote:ja vjerujem ovom savezu i ne sumnjam da će svi dresovi velikih marki za SP biti fenomenalni, pa i naš
I ja bi zaista volio da ne bude neki genericki sa stocka, volio bi da nam ponude vanserijsku varijantu. Obzirom da smo prvi put, i obzirom da je lijepa prica. Realno bez lazne skromnosti, mi smo hit kvalifikacija i bicemo hit prvenstva.