Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
- zeko071
#3077 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Lista najboljih strijelaca svih vremena
Sušić izbacio Misimovića iz utrke, Džeko je to iskoristio i postao najbolji
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/susic-i ... o-najbolji
i neko mi ne kaze da je ovoo slucajno. na svaki moguci nacin ubacuju razdor i sumnju...
Sušić izbacio Misimovića iz utrke, Džeko je to iskoristio i postao najbolji
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/susic-i ... o-najbolji
i neko mi ne kaze da je ovoo slucajno. na svaki moguci nacin ubacuju razdor i sumnju...
- BHF_Manijak
#3078 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Pobucao je zargonizam, zato i ejste pod znacima navoda. Ne preporucuje se upotreba(cesta) ali nije ni pogresno, sto odmah zapinjete bezze. Licno ga nikad ne bih upotrijebio, bar ovaj ne, no zasto se odmah kritikuje nesto iako se na kraju ispostavid a si u krivi i da znanja o tome nemas? 
- It_is_a_Leclerc
#3079 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Sutra očekujem naslov.
"BiH razbucala Lihtenštajn k'o svinja masan džak".
Onaj sa "BiH pocijepala Lihtenštaj k'o siroče napolitanku" bi ipak bio to much.
- BHF_Manijak
#3080 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
It_is_a_Leclerc wrote:Sutra očekujem naslov.
Ili "poderala ko lamelu uz Mahmutovac"
- jon_jovi
#3081 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
U seriji taj Sulejman hoda gologlav ko anamon. Svašta.
A tek što moralni, Vallahi - Billahi objavljuje teme tipa:
Spisak poznatih dama koje je "Playboy" odbio, pa onda oni ti ga nabace i koju fotku, nako slobodniju, pravu ramazansku.
A tek što moralni, Vallahi - Billahi objavljuje teme tipa:
Spisak poznatih dama koje je "Playboy" odbio, pa onda oni ti ga nabace i koju fotku, nako slobodniju, pravu ramazansku.
-
juzna_strana
#3082 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
[quote="BHF_Manijak"]Pobucao je zargonizam, zato i ejste pod znacima navoda. Ne preporucuje se upotreba(cesta) ali nije ni pogresno, sto odmah zapinjete bezze. Licno ga nikad ne bih upotrijebio, bar ovaj ne, no zasto se odmah kritikuje nesto iako se na kraju ispostavid a si u krivi i da znanja o tome nemas?
[/quot
Nije bio pod navodnicima,to je bio naslov teksta druze.
Po meni je to odron ali postujem i tvoje misljenje.
Last edited by juzna_strana on 11/09/2012 11:56, edited 1 time in total.
-
robert treniro
#3083 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
juzna_strana wrote:BHF_Manijak wrote:Pobucao je zargonizam, zato i ejste pod znacima navoda. Ne preporucuje se upotreba(cesta) ali nije ni pogresno, sto odmah zapinjete bezze. Licno ga nikad ne bih upotrijebio, bar ovaj ne, no zasto se odmah kritikuje nesto iako se na kraju ispostavid a si u krivi i da znanja o tome nemas?[/quot
dvije slike, rodni listi i pravac avaz.
-
vrbas1979
#3085 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Sam je sebi specijalni gost na svojoj televiziji:

- arte.fakt
#3086 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -hurev-beg ...vrbas1979 wrote:Sam je sebi specijalni gost na svojoj televiziji:
Sta je sljedece ...
- karanana
#3087 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
meni kaze: stranica ne postoji.arte.fakt wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -hurev-beg ...vrbas1979 wrote:Sam je sebi specijalni gost na svojoj televiziji:
Sta je sljedece ...
sta je pisalo?
edit: naso sam. selam alejk husrev beg.
sam je sebi specijalni gost sa pitanjima koje je sam sebi napisao da mu ih demici procita.
dobra demicijeva kcerka.
-
recto-verso
#3089 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Last edited by recto-verso on 19/09/2012 09:58, edited 1 time in total.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
- O'zone
- Globalni moderator
#3091 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ovo sam vidio sinoć poslije tekme i kontam "Turio ti ga majci kako si tako nepismen?"huang wrote:
"TURIO"
-
hAZNADAR
#3092 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Kod nas odavno nema nikakvih zahabancija ni ironija, satira,.. guta se zdrav oza gotovo sve st ose servira - poput ovog:kakavdanakneiskustvu wrote:
ovo neka zajebancija?
Radončić je novi Gazi Husrev-beg Predsjedniku Saveza za bolju budućnost Bih Fahrudinu Radončiću je ispred Radija “Kalman” najslušanijeg u BiH, uručena nagrada za najboljeg političara u našoj državi.Rekao bih da je on novi Gazi Husrev-beg. Zapravo, kada bismo izračunali kvadrate, Fahro ih je ustvari napravio više! On i ja smo narodni ljudi i mi ćemo služiti narodu. Od danas sam postao član SBB-a, iako do ovog momenta nisam bio ni u jednoj stranci – kazao je Kršo.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... husrev-beg
Divi slike i portreta na tanjiru
Jucer IQ od 160, danas Gazi Husref beg, sutra ce se proglasiti za bozjeg poslanika,... mnogi ljudi sve to jednostavno gutaju i nema sanse da im objasnis neke stvari. Nikoga nije vise briga - kuzis
- novi.dan.nova.nafaka
#3093 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Koja ubleha, strašno...hAZNADAR wrote:
Jucer IQ od 160, danas Gazi Husref beg, sutra ce se proglasiti za bozjeg poslanika,... mnogi ljudi sve to jednostavno gutaju i nema sanse da im objasnis neke stvari. Nikoga nije vise briga - kuzis
- SmokingMan
#3095 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Fahro ko Fahro,ha ja....ROFLhAZNADAR wrote:Kod nas odavno nema nikakvih zahabancija ni ironija, satira,.. guta se zdrav oza gotovo sve st ose servira - poput ovog:kakavdanakneiskustvu wrote:
ovo neka zajebancija?
Radončić je novi Gazi Husrev-beg Predsjedniku Saveza za bolju budućnost Bih Fahrudinu Radončiću je ispred Radija “Kalman” najslušanijeg u BiH, uručena nagrada za najboljeg političara u našoj državi.Rekao bih da je on novi Gazi Husrev-beg. Zapravo, kada bismo izračunali kvadrate, Fahro ih je ustvari napravio više! On i ja smo narodni ljudi i mi ćemo služiti narodu. Od danas sam postao član SBB-a, iako do ovog momenta nisam bio ni u jednoj stranci – kazao je Kršo.
Divi slike i portreta na tanjiru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Donnie Smith
#3096 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ima na Facebooku odlična satirična grupa, SAMO KOD NAS
sa nekih 67-17 000 članova, gdje se uglavnom ismijava klix, a ponekad i avaz. Join us
Ima svega
sa nekih 67-17 000 članova, gdje se uglavnom ismijava klix, a ponekad i avaz. Join us
Ima svega
-
vrbas1979
#3097 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Super bi bila varijanta, nazoveš Redakcija Dnevnog avaza: +387 33 281 360hAZNADAR wrote:Kod nas odavno nema nikakvih zahabancija ni ironija, satira,.. guta se zdrav oza gotovo sve st ose servira - poput ovog:kakavdanakneiskustvu wrote:
ovo neka zajebancija?
Divi slike i portreta na tanjiru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Dobar dan
- Izvolite
- Želio bih razgovarati sa Gazi Husref begom drugim
-
StupskaBitanga
#3098 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ovo kupio i Kalman radio
- bogumila
#3099 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
- Zakasnili ste, ali vam mogu dati broj od gazihusrefbegove bivse zene.vrbas1979 wrote:
Super bi bila varijanta, nazoveš Redakcija Dnevnog avaza: +387 33 281 360
- Dobar dan
- Izvolite
- Želio bih razgovarati sa Gazi Husref begom drugim
- Donnie Smith
#3100 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
jel Azra?zoom66 wrote:bivsha, najpozheljnija udavacha zapadnog balkanabogumila wrote:- Zakasnili ste, ali vam mogu dati broj od gazihusrefbegove bivse zene.vrbas1979 wrote:
Super bi bila varijanta, nazoveš Redakcija Dnevnog avaza: +387 33 281 360
- Dobar dan
- Izvolite
- Želio bih razgovarati sa Gazi Husref begom drugim![]()