Petit_Beurre wrote: Selimović je bio na probi,igrao je protiv Fojnice ja mislim. Dolazi iz Svedske prve lige, po preporuci Vugdalica Saše.
Kad spomenu Sasu, je li on jos uvijek u klubu?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Petit_Beurre wrote: Selimović je bio na probi,igrao je protiv Fojnice ja mislim. Dolazi iz Svedske prve lige, po preporuci Vugdalica Saše.
mirza tm87 wrote:trenutno online korisnici najveci hordasi na svijetu...( lolo lolo, 51 state i baltazar) a drugovi im se uveliko skupljaju da krenu na tekmu....![]()
![]()
SADA CE ONI TO KOPIRATI KAO I SVE DO SADA, SAMO STO TO NARAVNO NECE BITI NI BLIZU ALI SIGURNO OCEKUJEM KOPIJU STO PRIJE....lolo_lolo wrote:mirza tm87 wrote:trenutno online korisnici najveci hordasi na svijetu...( lolo lolo, 51 state i baltazar) a drugovi im se uveliko skupljaju da krenu na tekmu....![]()
![]()
![]()
kako je bilo na tekmi,jesi sjever vidio,kad cete vi nako?
Ja sto ne mogu na erende kora :DSta ba da kopiramo?Kartoncice iznad glava il jednu pjesmu 20 min. il...Sta konkretno?Citas li ti sebe?Sta ste to izmislili veceras?Bijeli_sa wrote:SADA CE ONI TO KOPIRATI KAO I SVE DO SADA, SAMO STO TO NARAVNO NECE BITI NI BLIZU ALI SIGURNO OCEKUJEM KOPIJU STO PRIJE....lolo_lolo wrote:mirza tm87 wrote:trenutno online korisnici najveci hordasi na svijetu...( lolo lolo, 51 state i baltazar) a drugovi im se uveliko skupljaju da krenu na tekmu....![]()
![]()
![]()
kako je bilo na tekmi,jesi sjever vidio,kad cete vi nako?KOMSIJSKI PLAGIJATI
Bijeli_sa wrote:SADA CE ONI TO KOPIRATI KAO I SVE DO SADA, SAMO STO TO NARAVNO NECE BITI NI BLIZU ALI SIGURNO OCEKUJEM KOPIJU STO PRIJE....lolo_lolo wrote:mirza tm87 wrote:trenutno online korisnici najveci hordasi na svijetu...( lolo lolo, 51 state i baltazar) a drugovi im se uveliko skupljaju da krenu na tekmu....![]()
![]()
![]()
kako je bilo na tekmi,jesi sjever vidio,kad cete vi nako?KOMSIJSKI PLAGIJATI
NajpametnijeThe 51st State wrote:pustite strumfove, jednostavno im je suvisno ista reci...

Nije ovo ništa, ta slova nisu "napravljena" od papira u rukama navijača, nego su na nekakvim najlonima odštampana. Nema nekog truda u koreografiji. Cijene se one žive koreografije, a ne to što ste vi napravili.ARmAn1i wrote:sve ok pitari, hordasi i ostali simpatizeri sarajeva..nije ni koreo bila losa..ali objektivno jos uvijek neprevazidjeno na prostorima prostrane BiH..
![]()
slika govori hiljadu rijeci i bas moras biti onako malo zavidan da ne priznas, pa je ovo je bolje..iako je tudje
kazem vasa koreo nije losa bila, ali istini za volju ovo jos nije prevazidjeno. bar na nasim terenima/tribinama
kad neko skine ovo sa no.1/no.2 the best koreo, onda cu ja reci svaka cast, a do tad i od tad ponosno TM 87: ))

zaboravio si rudar iz konjicalolo_lolo wrote:sad ste stvarno bezobrazni
kad ocekujete da manijaci prave koreografije poput sjevera
sa famosom,igmanom,modricom,travnikom
de se malo uozbiljite![]()

Dje si lolo,dodji u kolo lolo,dodji pravo nemoj okolo...lolo_lolo wrote:kod nas je problem zbog ulaza,smetaju kad se radi koreografija,ne izgleda sve tako idilicno
a vi imate sumu,iskorisite je
Dje si lolo,dodji u kolo lolo,dodji pravo nemoj okolo...dino84 wrote:lolo_lolo wrote:kod nas je problem zbog ulaza,smetaju kad se radi koreografija,ne izgleda sve tako idilicno
a vi imate sumu,iskorisite je
Znaš u čemu je bit. Momak pod nickom armani, ili kako već je stavio fotografije vaše koreografije, i odgovorio sam mu. Nisam nikoga vrijeđao, bijednim pokušajima uvreda, za razliku od tebedino84 wrote: Baltazare,naravno da nisi saban,ali si neopisivo dosadan i u tome je bit.Igrate u Evropi i ti ovdje na ovoj temi opet visis kao i vecina likova.Ja vam nisam pozelio ni srecu niti nesrecu od dana kada ste poceli igrati u Evropi,slova ostavio niti na temi FCS u Evropi a o topicu FCS da i ne pricam,zato sto me tvoj klub jednostavno ne zanima niti me ikada zanimao,nisam se kladio protiv vas,nisam slavio kada ste primali golove,nisam gledao vase utakmice ali tebi je to tesko shvatiti.Utakmica Zelje sa Saobracajcem i Fojnicom mi je interesantnija nego vasa u Evropi jer je Zeljo tim sa kojim zivim i koji volim,jer mi je vaznije igra li Selimovic zadnjeg veznog nego bilo sta u vezi FCS.Tako ne razmislam samo ja,nego i vecina ljudi koji vole Zelju na ovo forumu.Shvati to vise vec jednom,pa neces onda ostavljati ovdje HZ koreografije,ni ti ni ostali,jer ovo jednostavno nije tema za to,za te slike postoji druga tema,je li to tesko vise shvatiti.Ja mislim da nije.