FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BSn

#3076 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

Petit_Beurre wrote: Selimović je bio na probi,igrao je protiv Fojnice ja mislim. Dolazi iz Svedske prve lige, po preporuci Vugdalica Saše.

Kad spomenu Sasu, je li on jos uvijek u klubu?
LSD

#3077 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Kao da je juce bilo :( evo vec 4 godine prošle i još niko nije odgovarao za njegovu smrt :x :x
Neka ti je vjecni rahmet Anere.
simonese

#3078 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

Seljacima ništa vrijedno nije.
Izvinite,ali sam se iznervirao.[/quote]
ipak si me pitao :lol:[/quote]
drago mi je da si se pronašao u mojim riječima ( "majmune džiberski" ), zar ti ne bi trebao ići na utakmicu huliganu?

Selimović je bio na probi,igrao je protiv Fojnice ja mislim. Dolazi iz Svedske prve lige, po preporuci Vugdalica Saše.[/quote]

hvala na informaciji
lolo_lolo

#3079 Re: FK Zeljeznicar

Post by lolo_lolo »

mirza tm87 wrote:trenutno online korisnici najveci hordasi na svijetu...( lolo lolo, 51 state i baltazar) a drugovi im se uveliko skupljaju da krenu na tekmu.... :D :D :D
:lol:
kako je bilo na tekmi,jesi sjever vidio,kad cete vi nako?
Bijeli_sa

#3080 Re: FK Zeljeznicar

Post by Bijeli_sa »

lolo_lolo wrote:
mirza tm87 wrote:trenutno online korisnici najveci hordasi na svijetu...( lolo lolo, 51 state i baltazar) a drugovi im se uveliko skupljaju da krenu na tekmu.... :D :D :D
SADA CE ONI TO KOPIRATI KAO I SVE DO SADA, SAMO STO TO NARAVNO NECE BITI NI BLIZU ALI SIGURNO OCEKUJEM KOPIJU STO PRIJE.... :D KOMSIJSKI PLAGIJATI
The 51st State

#3081 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

pustite strumfove, jednostavno im je suvisno ista reci...
Adi_vp

#3082 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Bijeli_sa wrote:
lolo_lolo wrote:
SADA CE ONI TO KOPIRATI KAO I SVE DO SADA, SAMO STO TO NARAVNO NECE BITI NI BLIZU ALI SIGURNO OCEKUJEM KOPIJU STO PRIJE.... :D KOMSIJSKI PLAGIJATI
Ja sto ne mogu na erende kora :DSta ba da kopiramo?Kartoncice iznad glava il jednu pjesmu 20 min. il...Sta konkretno?Citas li ti sebe?Sta ste to izmislili veceras?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3083 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chmoljo »

Bijeli_sa wrote:
lolo_lolo wrote:
:roll: :-) :-) :-)

a ja ću vam zvat isvog babu i on će vas sve prebiti :-) :-) :-)

eto na tom nivou su vam ove rasprave.

uglavnom, čestitke normalnim navijačima FK Sarajeva i akoBogda komšije, nerješeno odigrati i Cluj-u zabiti 2 :D

P.S. Dinamo razmontiro Hearts...
Adi_vp

#3084 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

The 51st State wrote:pustite strumfove, jednostavno im je suvisno ista reci...
Najpametnije :thumbup: Sta ces ovdje,idi u Evropu a nas pusti da bodrimo Zelju pa bilo to i protiv Fojnice,jer meni je svaka tekma plavih ko protiv Manchestera :dance:,meni je svaka tekma rat,meni je svaka tekma ko nekom odlazak u bogomolju,meni je Zeljo ko tebi obavezni dorucak ujutro etc... Zbog takvih kojima je Zeljo jedan vid religije i nacina zivota gledaj da si sto manje na temi koju ne osjecas svojom,zarad gore navedenih :D
Bordo_

#3085 Re: FK Zeljeznicar

Post by Bordo_ »

Image

komsije koliko bi protiv famosa???
ARmAn1i

#3086 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

sve ok pitari, hordasi i ostali simpatizeri sarajeva..nije ni koreo bila losa..ali objektivno jos uvijek neprevazidjeno na prostorima prostrane BiH..

Image Image

slika govori hiljadu rijeci i bas moras biti onako malo zavidan da ne priznas, pa je ovo je bolje..iako je tudje

kazem vasa koreo nije losa bila, ali istini za volju ovo jos nije prevazidjeno. bar na nasim terenima/tribinama
kad neko skine ovo sa no.1/no.2 the best koreo, onda cu ja reci svaka cast, a do tad i od tad ponosno TM 87: ))
Petit_Beurre

#3087 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

ne znam do kada će njima biti hir da se ovdje "iživljavaju" poslije svake utakmice, i do kada će im administracija to dopuštati. Stvarno ne znam šta će ta slika ovdje na ovoj temi, jer iskreno, zaboli nekog đoka za vas,taman da vas je došlo milion na utakmicu i da je svaka tribina imala zasebnu koreografiju. Iskreno,uopšte nam niste zanimljivi. :thumbup:

Ove " mini pripreme",nazovimo ih tako, su prava stvar da se igrači odmore fino.
I da, dok ne zaboravim, Vugdalić- koliko ja znam- nije aktivno u klubu. Nek' me neko ispravi,ako griješim. :zoka:
Suicidal Siberian

#3088 Re: FK Zeljeznicar

Post by Suicidal Siberian »

Ovaj Selimovic je igrao u Sloveniji za NK Ljubljana koja se raspala prije par godina, imao je vise povreda od kojih je jedna bila teza...U Norveskoj je odigrao 5 utakmica za Aalesund, sporazumno je prekinut contract...tamo je isto bio povrijeden...ja sam skeptican ali eto vidjet cemo...Mislim da Vugdalic nije neko mjerilo za preporuke...i sin mu je ovdje igrao na vlastitu odgovornost jer ima skroz sjebanu kicmu...neki dan je i on sporazumno prekinuo saradnju sa Olimpijom.
Baltazar_khan

#3089 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

ARmAn1i wrote:sve ok pitari, hordasi i ostali simpatizeri sarajeva..nije ni koreo bila losa..ali objektivno jos uvijek neprevazidjeno na prostorima prostrane BiH..

Image Image

slika govori hiljadu rijeci i bas moras biti onako malo zavidan da ne priznas, pa je ovo je bolje..iako je tudje

kazem vasa koreo nije losa bila, ali istini za volju ovo jos nije prevazidjeno. bar na nasim terenima/tribinama
kad neko skine ovo sa no.1/no.2 the best koreo, onda cu ja reci svaka cast, a do tad i od tad ponosno TM 87: ))
Nije ovo ništa, ta slova nisu "napravljena" od papira u rukama navijača, nego su na nekakvim najlonima odštampana. Nema nekog truda u koreografiji. Cijene se one žive koreografije, a ne to što ste vi napravili.

Evo kako izgleda takva koreografija, bez ikakvih štampanih slova na najlonima:

Image

Fol neprevaziđeno :skoljka: :run:
Bordo_

#3090 Re: FK Zeljeznicar

Post by Bordo_ »

hahah kakve te vase slikice 4 velika papira i tm87 hahah lol
nas zastava(najveca na balkanu) veca nego vas jug a nas zapad veci nego vas cijeli stadion!!
Image
vs
Image

jaka vam ta bakljadica hahaha
lolo_lolo

#3091 Re: FK Zeljeznicar

Post by lolo_lolo »

sad ste stvarno bezobrazni
kad ocekujete da manijaci prave koreografije poput sjevera
sa famosom,igmanom,modricom,travnikom
de se malo uozbiljite :roll:

Bordo_

#3092 Re: FK Zeljeznicar

Post by Bordo_ »

lolo_lolo wrote:sad ste stvarno bezobrazni
kad ocekujete da manijaci prave koreografije poput sjevera
sa famosom,igmanom,modricom,travnikom
de se malo uozbiljite :roll:

zaboravio si rudar iz konjica :thumbup:
dino84

#3093 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Joj,najjaca su mi ova djeca koja nisu ni osnovnu skolu zavrsila kada su nasi navijaci radili ove koreografije pa se blamiraju bezveze.Cuj ONO da kaze kako se papiri drze u rukama navijaca...Tugo jesenja...
Bilo je to prije nekih 5 i po godina,ljudi drze papir u ruci

Image

pa ispadne koreografija

Image

Baltazare...Khane...Dzingis tranzistor khane...Nemoj se blamirati bezveze...Koreografija TM 87 je nesto o cemu ti mozes pricati tek kada ustanes.Vrhunac te koreografije nije sam njen izgled,nego nesto sto se zove sinhronizacija a o cemu ti nemas pojma jer se ne bavis time nego skljocas sa aparatom na tribini.
Sinhronizacija je bila savrsena,niti jedan od 4 dijela nije zaostajao niti djelic sekunde,ti o tome nemas pojma,ali bar na snimci mozes vidjeti sta to znaci kada je dvocifren broj ljudi na istoj talasnoj liniji u istom trenutku na 4 razlicite strane.To je nesto sto jos nije nadmaseno u tom smislu a da li ce biti ostaje da se vidi.

Image

p.s. I zasta je krajnje vrijeme da promijenis avatar jer uvijek imam osjecaj da se nivo inteligencije lika na toj slici prenosi na tvoje recenice. :thumbup:

A sada malo o ozbiljnim stvarima...Taj Selimovic bi mogao biti zanimljiv lik ako se radi o zadnjem veznom,konacno da Muharemovic malo preseli na klupu.
Bordo_

#3094 Re: FK Zeljeznicar

Post by Bordo_ »

prva vam je dobra druga bezveze i imate samo te 2 vi mozete uradit sta god hocete ba kad vam je jug duplo manji od naseg sjevera
lolo_lolo

#3095 Re: FK Zeljeznicar

Post by lolo_lolo »

kod nas je problem zbog ulaza,smetaju kad se radi koreografija,ne izgleda sve tako idilicno
a vi imate sumu,iskorisite je
Baltazar_khan

#3096 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Dino, druga fotografija... Vidiš da su slova napravljena nekakvim plavim trakama?

I prestani tim debilnim vrijeđanjem tipa klinjo i slično. Ne poznaješ me, pa ne možeš da sudiš o meni.

Dao sam ti argumentovane fotografije sa koreografijom :wink:

Vaše koreografije se ne mogu mjeriti sa našim koje smo pravili u ovoj sezoni u pretkolima evropske lige. Momci sa sjevera su se podosta namučili da je naprave, valja uraditi oblik srca, valja postaviti pravilno 3 velika slova F C S, koja nisu odštampana na nekakvim najlonskim materijalima.
Znaš, večeras je i uefa snimala našu tribinu, jer prave emisiju o navijačima širom evrope, koja će biti emitovana između poluvremena u utakmicama lige prvaka. Vidit će nas cijela evropa ;)

P.S.

Ako išta imaš protiv mene, možeš mi se obratiti privatnom porukom, pa da riješimo to. Retardirano prozivanje preko foruma, da ispadneš faca, ne ide ti na ruku :skoljka: Nit me znaš, nit me poznaješ. Nisam šaban, koji će ti na ove tvoje prozivke opsovati sve živo i mrtvo, kao što bi neki uradili :roll:
Bordo_

#3097 Re: FK Zeljeznicar

Post by Bordo_ »

Doslo vrijeme da se ova tema ulijepsa i da se zavrsi prica jednom ko je najbolji u bih i u bivsoj jugi ove nam slike daju pravo da smo u top3 navijackih skupina balkana i sire

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
IMA JOS AL MI MRSKO STAVLJAT :-D
bakljade i druge slicice ce mo drugom prilikom

pozdrav svim skretnicarima na forumu!Ramazan serif mubarek oslun!
nogometni klube seljo..
Last edited by Bordo_ on 21/08/2009 03:39, edited 1 time in total.
dino84

#3098 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

lolo_lolo wrote:kod nas je problem zbog ulaza,smetaju kad se radi koreografija,ne izgleda sve tako idilicno
Dje si lolo,dodji u kolo lolo,dodji pravo nemoj okolo...

Jesi ti onaj lik koji je neki dan spominjao cobane,ovce i seljake kada je iznad Koseva letio avion sa natpisom Rodjeni?

ps
Baltazare,naravno da nisi saban,ali si neopisivo dosadan i u tome je bit.Igrate u Evropi i ti ovdje na ovoj temi opet visis kao i vecina likova.Ja vam nisam pozelio ni srecu niti nesrecu od dana kada ste poceli igrati u Evropi,slova ostavio niti na temi FCS u Evropi a o topicu FCS da i ne pricam,zato sto me tvoj klub jednostavno ne zanima niti me ikada zanimao,nisam se kladio protiv vas,nisam slavio kada ste primali golove,nisam gledao vase utakmice ali tebi je to tesko shvatiti.Utakmica Zelje sa Saobracajcem i Fojnicom mi je interesantnija nego vasa u Evropi jer je Zeljo tim sa kojim zivim i koji volim,jer mi je vaznije igra li Selimovic zadnjeg veznog nego bilo sta u vezi FCS.Tako ne razmislam samo ja,nego i vecina ljudi koji vole Zelju na ovo forumu.Shvati to vise vec jednom,pa neces onda ostavljati ovdje HZ koreografije,ni ti ni ostali,jer ovo jednostavno nije tema za to,za te slike postoji druga tema,je li to tesko vise shvatiti.Ja mislim da nije.
lolo_lolo

#3099 Re: FK Zeljeznicar

Post by lolo_lolo »

dino84 wrote:
lolo_lolo wrote:kod nas je problem zbog ulaza,smetaju kad se radi koreografija,ne izgleda sve tako idilicno
Dje si lolo,dodji u kolo lolo,dodji pravo nemoj okolo...

Jesi ti onaj lik koji je neki dan spominjao cobane,ovce i seljake kada je iznad Koseva letio avion sa natpisom Rodjeni?

quote]
u sumarku skrivenom(to je valjda taj neiskoristeni potencijal iza juzne tribine) medvjeda je mali dom oni cak i lete, pogledajte :lol:
bez zajebancije,ta bi se suma odlicno iskoristila,nema svako sumu na stadionu

pobrkao si me sa nekim,meni je avion bio bas simpa
Baltazar_khan

#3100 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

dino84 wrote: Baltazare,naravno da nisi saban,ali si neopisivo dosadan i u tome je bit.Igrate u Evropi i ti ovdje na ovoj temi opet visis kao i vecina likova.Ja vam nisam pozelio ni srecu niti nesrecu od dana kada ste poceli igrati u Evropi,slova ostavio niti na temi FCS u Evropi a o topicu FCS da i ne pricam,zato sto me tvoj klub jednostavno ne zanima niti me ikada zanimao,nisam se kladio protiv vas,nisam slavio kada ste primali golove,nisam gledao vase utakmice ali tebi je to tesko shvatiti.Utakmica Zelje sa Saobracajcem i Fojnicom mi je interesantnija nego vasa u Evropi jer je Zeljo tim sa kojim zivim i koji volim,jer mi je vaznije igra li Selimovic zadnjeg veznog nego bilo sta u vezi FCS.Tako ne razmislam samo ja,nego i vecina ljudi koji vole Zelju na ovo forumu.Shvati to vise vec jednom,pa neces onda ostavljati ovdje HZ koreografije,ni ti ni ostali,jer ovo jednostavno nije tema za to,za te slike postoji druga tema,je li to tesko vise shvatiti.Ja mislim da nije.
Znaš u čemu je bit. Momak pod nickom armani, ili kako već je stavio fotografije vaše koreografije, i odgovorio sam mu. Nisam nikoga vrijeđao, bijednim pokušajima uvreda, za razliku od tebe :wink:
Imam pravo da dajem postove na bilo kojoj temi na ovom forumu.
Nigdje ne piše da se ne smije ni jedan pitar javiti na vašoj temi.

I nemoj odmah da daješ zaključke o koreografiji. Nisam rekao da vam ne valja koreografija. I sam se sjećam te koreografije, jer sam bio prisutan na toj tekmi, poslao sam haveru sms na jugu i rekao mu svaka čast na ovome, odličan posao ;) Ne možeš ti sad da vrijeđaš nekoga ko kaže da je bolja ova sad koreografija koju prave horde zla od vaše. Jer ja sam vazda cijenio one koreografije na kojim se ispiše neko slovo, papirima, a ne trakama, i najlonima na kojim je štampano slovo.

To što te ne interesuje ništa u vezi FCS... Ne možeš od toga da bježiš. Kad odeš na net, glavna vijest su uspjesi bordo tima u evropi. Isto tako kad upališ tv, kad kupiš dnevne novine, na naslovu su ti slike kako se raduju Alaim i kompanija :) Možda zbog toga što je u zadnjih mjesec dana cijeli svijet, u bordo obojen, pišeš postove koje sadrže poveću dozu frustracije i uvreda :roll:
Post Reply