Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Topla voda

#3076 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ultima_palabra wrote:
Topla voda wrote:dino pasalic
:lol: Pa ako bi ovakvog uhljupa i lopova u svoj klub dovodio, šta li onda nama želiš? Čuj Dino Pašalić :-)
pitaj carlosa,freda,spahica..sto vjeruju lopovu i uhljupu..kako mozes to govoriti za lika kojeg ne znas?
ultima_palabra

#3077 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Topla voda wrote:
ultima_palabra wrote:
Topla voda wrote:dino pasalic
:lol: Pa ako bi ovakvog uhljupa i lopova u svoj klub dovodio, šta li onda nama želiš? Čuj Dino Pašalić :-)
pitaj carlosa,freda,spahica..sto vjeruju lopovu i uhljupu..kako mozes to govoriti za lika kojeg ne znas?
Znam dovoljno toga. Nekad bilo, čiji je sad menadžer? Došla bi vam hrpa isluženih igrača sa ugovorima od 3 mjeseca :-D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#3078 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Topla voda wrote:pitaj carlosa,freda,spahica..sto vjeruju lopovu i uhljupu..kako mozes to govoriti za lika kojeg ne znas?
Zar on nije već nešto u Čeliku?
aerosa

#3079 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Ama kanite se priče o kojekakvim haharima, dosta nam je i ovih sadašnjih lopova još nam sad i uvozne dovedite.
U novu upravu mogu samo oni kojima je FCS prvenstveno u srcu a ne da im FCS bude samo stanica za klepanje para...
Topla voda

#3080 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

1946 wrote:
Topla voda wrote:pitaj carlosa,freda,spahica..sto vjeruju lopovu i uhljupu..kako mozes to govoriti za lika kojeg ne znas?
Zar on nije već nešto u Čeliku?
nije,bio nesto malo i reko da je katastrofa uprava.

kaze jedino za sta su sposobni je da im ja svima kupim po sat,i da ih pitam svakih deset minuta ,kolko je sati...
e to bi kaze,mozda bili sposobni odraditi :D

ultima,ima nekih igraca,evo dolazi za par dana ovaj gazda fenera,ustvari njegov buraz,koji je isto u upravi fenera..
..nekog opet izgleda njima prodaje 8-)
mislim da je onaj tomas,sto je igro za fener,galatu i rubin,pa jos neki.da ne lupam,uglavnom ima veze i ima puno brazilaca iz njegovog kampa dole.
meni da vrati marciana,ne mora vise nikog....i opet bi vise uradio od merdanovica koji je u dvije godine doveo rizvanovica iz zepca :)

uglavnom,samo pomenuh...da se ne izrodi sad kao neko lobiranje,samo govorim kako ja to vidim. :)
Fordas

#3081 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

a sta bi da nam opet uvale piriju? Zasto da ne? Pa nije odavno bio :roll:
:P
internazionale

#3082 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

bez promjena u upravi nema nafake
u našoj ligi je najbolji željin recept:
1. sudije
2. na sadašnju ekipi dovesti 4-5 fizikanera, dopingovati ih samo za ovih papanskih ekipa sloboda, travnik, željo... da se ne boje marisati a kad dobiju crveni nije neka šteta

za evropske utakmice ipak tražiti kvalitetnije igrače
plava institucija

#3083 Re: FK Sarajevo

Post by plava institucija »

Sta ima,nisam te prepoznao..idi ti bodri intera,to ti jedino ostaje.u zadnjem kolu,nadam se da cete otresti borca,nama za titulu...ili mozda necete?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#3084 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

plava institucija wrote:u zadnjem kolu,nadam se da cete otresti borca,nama za titulu...ili mozda necete?
Otrešćemo mi njih sebi za titulu. Ne možete vi 5-6 godina se borit za opstanak i onda odmah neke titule početi sanjati :lol: .
ultima_palabra

#3085 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

@internazionale,
Vidio sam par tvojih postova gdje aludiraš na neko dopingovanje, jel to neka interna zajebancija ili...? :shock:
Ako nastavimo pobjeđivati još par kola, doći će se vjerovatno i do vanzemaljaca :-)
Utic

#3086 Re: FK Sarajevo

Post by Utic »

internazionale wrote:2. na sadašnju ekipi dovesti 4-5 fizikanera, dopingovati ih samo za ovih papanskih ekipa sloboda, travnik, željo... da se ne boje marisati a kad dobiju crveni nije neka šteta

Hvala komsija, uvijek ste takvi bili i zato ste mali klub...
Uvrede tipa "papanski klub" izgovorene od navijaca jedne umjetne komunisticke tvorevine su odraz tvojih ljudskih kvaliteta i ne zelim da mislim da su svi navijaci Sarajeva takvi...
internazionale

#3087 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

ultima_palabra wrote:@internazionale,
Vidio sam par tvojih postova gdje aludiraš na neko dopingovanje, jel to neka interna zajebancija ili...? :shock:
Ako nastavimo pobjeđivati još par kola, doći će se vjerovatno i do vanzemaljaca :-)
valjda se sjećaš seada seferovića
internazionale

#3088 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

Utic wrote:
internazionale wrote:2. na sadašnju ekipi dovesti 4-5 fizikanera, dopingovati ih samo za ovih papanskih ekipa sloboda, travnik, željo... da se ne boje marisati a kad dobiju crveni nije neka šteta

Hvala komsija, uvijek ste takvi bili i zato ste mali klub...
Uvrede tipa "papanski klub" izgovorene od navijaca jedne umjetne komunisticke tvorevine su odraz tvojih ljudskih kvaliteta i ne zelim da mislim da su svi navijaci Sarajeva takvi...
vidiš kako izmišljaš
Utic

#3089 Re: FK Sarajevo

Post by Utic »

Ne vidim sta sam izmislio... Izgovoris uvredu na koju sam morao da odreagujem. Citirao sam te i sve sto sam rekao stoji.
Ne zelim raspravu, prijatno i sretno!
ultima_palabra

#3090 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

internazionale wrote:
Sjećam, popio nešto u neznanju, koliko se sjećam...
Ništa, samo sam htio vidjeti jesi li ozbiljan
internazionale

#3091 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

Utic wrote:Ne vidim sta sam izmislio... Izgovoris uvredu na koju sam morao da odreagujem. Citirao sam te i sve sto sam rekao stoji.
Ne zelim raspravu, prijatno i sretno!
ima razlike između "klub" i "ekipa" da pojednostavim
živ i zdrav bio
internazionale

#3092 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

ultima_palabra wrote:
internazionale wrote:
:lol: :thumbup:
aerosa

#3093 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
internazionale wrote:
A sjećaš li se možda Žerića kad o tome razgovaramo ?
Bez ikakvog aludiranja na sadašnju situaciju, nego eto onako kad to već spominjemo...
ultima_palabra

#3094 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

aerosa wrote:A sjećaš li se možda Žerića kad o tome razgovaramo ?
Bez ikakvog aludiranja na sadašnju situaciju, nego eto onako kad to već spominjemo...
Ne razgovaram, previše mi je smiješno da bi ozbiljno shvatio...
Za Žeru se govorilo da se volio napušit prije tekme, ne znam ni za šta drugo :-D
internazionale

#3095 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

ultima_palabra wrote:
Za Žeru se govorilo da se volio napušit prije tekme, ne znam ni za šta drugo :-D
...Od osamostaljenja BiH, jedini naš sportista koji je „pao“ na dopingu bio je Sead Seferović, bivši fudbaler Željezničara. Bilo je to 2003. godine u trećem pretkolu Lige evropskih prvaka, kada je klub sa Grbavice igrao protiv engleskog Newcastlea.
aerosa

#3096 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
Pa recimo da je volio i "nostalgičan" biti ,a kao takav je i najbolje igrao :)
aerosa

#3097 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

internazionale wrote:
ultima_palabra wrote:
...Od osamostaljenja BiH, jedini naš sportista koji je „pao“ na dopingu bio je Sead Seferović, bivši fudbaler Željezničara. Bilo je to 2003. godine u trećem pretkolu Lige evropskih prvaka, kada je klub sa Grbavice igrao protiv engleskog Newcastlea.
Jest kad niko i ne radi doping kontrole na utakmicama premijer lige , mada kako ih se većina kreće kao da su uzeli kontra-doping, pa ih malo primirilo :)
Utic

#3098 Re: FK Sarajevo

Post by Utic »

Zera je pusio, drogirao se i bio jedan od vecih trgovaca svih vrsta narkotika... Lance maloprodaje imao po cijeloj BiH, a promet u veleprodaji mu se mjerio u bilionima... i sta bi kada si se probudio??? :?
BTW. kod nas su svi ovisnici, pa zar ne vidis kako Culum ima bolestan pogled, pravi narkomanski... a ne kao kod vas, sve fina djeca, idu u dzamiju (ili crkvu nedjeljom) i piju caj od nane ili ti ga mente kada izadju da prosetaju od gume sto gori, pa do gore dje golubovi budu... :lol:
aerosa

#3099 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Utic wrote:Zera je pusio, drogirao se i bio jedan od vecih trgovaca svih vrsta narkotika... Lance maloprodaje imao po cijeloj BiH, a promet u veleprodaji mu se mjerio u bilionima... i sta bi kada si se probudio??? :?
BTW. kod nas su svi ovisnici, pa zar ne vidis kako Culum ima bolestan pogled, pravi narkomanski... a ne kao kod vas, sve fina djeca, idu u dzamiju (ili crkvu nedjeljom) i piju caj od nane ili ti ga mente kada izadju da prosetaju od gume sto gori, pa do gore dje golubovi budu... :lol:
I ti si nečim udaraš ili je to neka bolest možda ?
Pogledaj malo cijelu priču , pa nastavi gluposti valjati odnedavni manijače...
ultima_palabra

#3100 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

aerosa wrote:mada kako ih se većina kreće kao da su uzeli kontra-doping, pa ih malo primirilo
Upravo to, end of discussion ;-)
Locked