pitaj carlosa,freda,spahica..sto vjeruju lopovu i uhljupu..kako mozes to govoriti za lika kojeg ne znas?ultima_palabra wrote:Topla voda wrote:dino pasalicPa ako bi ovakvog uhljupa i lopova u svoj klub dovodio, šta li onda nama želiš? Čuj Dino Pašalić
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Topla voda
#3076 Re: FK Sarajevo
- ultima_palabra
#3077 Re: FK Sarajevo
Znam dovoljno toga. Nekad bilo, čiji je sad menadžer? Došla bi vam hrpa isluženih igrača sa ugovorima od 3 mjesecaTopla voda wrote:pitaj carlosa,freda,spahica..sto vjeruju lopovu i uhljupu..kako mozes to govoriti za lika kojeg ne znas?ultima_palabra wrote:Topla voda wrote:dino pasalicPa ako bi ovakvog uhljupa i lopova u svoj klub dovodio, šta li onda nama želiš? Čuj Dino Pašalić
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#3078 Re: FK Sarajevo
Zar on nije već nešto u Čeliku?Topla voda wrote:pitaj carlosa,freda,spahica..sto vjeruju lopovu i uhljupu..kako mozes to govoriti za lika kojeg ne znas?
- aerosa
#3079 Re: FK Sarajevo
Ama kanite se priče o kojekakvim haharima, dosta nam je i ovih sadašnjih lopova još nam sad i uvozne dovedite.
U novu upravu mogu samo oni kojima je FCS prvenstveno u srcu a ne da im FCS bude samo stanica za klepanje para...
U novu upravu mogu samo oni kojima je FCS prvenstveno u srcu a ne da im FCS bude samo stanica za klepanje para...
- Topla voda
#3080 Re: FK Sarajevo
nije,bio nesto malo i reko da je katastrofa uprava.1946 wrote:Zar on nije već nešto u Čeliku?Topla voda wrote:pitaj carlosa,freda,spahica..sto vjeruju lopovu i uhljupu..kako mozes to govoriti za lika kojeg ne znas?
kaze jedino za sta su sposobni je da im ja svima kupim po sat,i da ih pitam svakih deset minuta ,kolko je sati...
e to bi kaze,mozda bili sposobni odraditi
ultima,ima nekih igraca,evo dolazi za par dana ovaj gazda fenera,ustvari njegov buraz,koji je isto u upravi fenera..
..nekog opet izgleda njima prodaje
mislim da je onaj tomas,sto je igro za fener,galatu i rubin,pa jos neki.da ne lupam,uglavnom ima veze i ima puno brazilaca iz njegovog kampa dole.
meni da vrati marciana,ne mora vise nikog....i opet bi vise uradio od merdanovica koji je u dvije godine doveo rizvanovica iz zepca
uglavnom,samo pomenuh...da se ne izrodi sad kao neko lobiranje,samo govorim kako ja to vidim.
-
Fordas
#3081 Re: FK Sarajevo
a sta bi da nam opet uvale piriju? Zasto da ne? Pa nije odavno bio

-
internazionale
#3082 Re: FK Sarajevo
bez promjena u upravi nema nafake
u našoj ligi je najbolji željin recept:
1. sudije
2. na sadašnju ekipi dovesti 4-5 fizikanera, dopingovati ih samo za ovih papanskih ekipa sloboda, travnik, željo... da se ne boje marisati a kad dobiju crveni nije neka šteta
za evropske utakmice ipak tražiti kvalitetnije igrače
u našoj ligi je najbolji željin recept:
1. sudije
2. na sadašnju ekipi dovesti 4-5 fizikanera, dopingovati ih samo za ovih papanskih ekipa sloboda, travnik, željo... da se ne boje marisati a kad dobiju crveni nije neka šteta
-
plava institucija
#3083 Re: FK Sarajevo
Sta ima,nisam te prepoznao..idi ti bodri intera,to ti jedino ostaje.u zadnjem kolu,nadam se da cete otresti borca,nama za titulu...ili mozda necete?
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#3084 Re: FK Sarajevo
Otrešćemo mi njih sebi za titulu. Ne možete vi 5-6 godina se borit za opstanak i onda odmah neke titule početi sanjatiplava institucija wrote:u zadnjem kolu,nadam se da cete otresti borca,nama za titulu...ili mozda necete?
- ultima_palabra
#3085 Re: FK Sarajevo
@internazionale,
Vidio sam par tvojih postova gdje aludiraš na neko dopingovanje, jel to neka interna zajebancija ili...?
Ako nastavimo pobjeđivati još par kola, doći će se vjerovatno i do vanzemaljaca
Vidio sam par tvojih postova gdje aludiraš na neko dopingovanje, jel to neka interna zajebancija ili...?
-
Utic
#3086 Re: FK Sarajevo
Hvala komsija, uvijek ste takvi bili i zato ste mali klub...internazionale wrote:2. na sadašnju ekipi dovesti 4-5 fizikanera, dopingovati ih samo za ovih papanskih ekipa sloboda, travnik, željo... da se ne boje marisati a kad dobiju crveni nije neka šteta
Uvrede tipa "papanski klub" izgovorene od navijaca jedne umjetne komunisticke tvorevine su odraz tvojih ljudskih kvaliteta i ne zelim da mislim da su svi navijaci Sarajeva takvi...
-
internazionale
#3087 Re: FK Sarajevo
valjda se sjećaš seada seferovićaultima_palabra wrote:@internazionale,
Vidio sam par tvojih postova gdje aludiraš na neko dopingovanje, jel to neka interna zajebancija ili...?![]()
-
internazionale
#3088 Re: FK Sarajevo
vidiš kako izmišljašUtic wrote:Hvala komsija, uvijek ste takvi bili i zato ste mali klub...internazionale wrote:2. na sadašnju ekipi dovesti 4-5 fizikanera, dopingovati ih samo za ovih papanskih ekipa sloboda, travnik, željo... da se ne boje marisati a kad dobiju crveni nije neka šteta
Uvrede tipa "papanski klub" izgovorene od navijaca jedne umjetne komunisticke tvorevine su odraz tvojih ljudskih kvaliteta i ne zelim da mislim da su svi navijaci Sarajeva takvi...
-
Utic
#3089 Re: FK Sarajevo
Ne vidim sta sam izmislio... Izgovoris uvredu na koju sam morao da odreagujem. Citirao sam te i sve sto sam rekao stoji.
Ne zelim raspravu, prijatno i sretno!
- ultima_palabra
#3090 Re: FK Sarajevo
Sjećam, popio nešto u neznanju, koliko se sjećam...internazionale wrote:valjda se sjećaš seada seferovićaultima_palabra wrote:@internazionale,
Vidio sam par tvojih postova gdje aludiraš na neko dopingovanje, jel to neka interna zajebancija ili...?![]()
Ništa, samo sam htio vidjeti jesi li ozbiljan
-
internazionale
#3091 Re: FK Sarajevo
ima razlike između "klub" i "ekipa" da pojednostavimUtic wrote:Ne vidim sta sam izmislio... Izgovoris uvredu na koju sam morao da odreagujem. Citirao sam te i sve sto sam rekao stoji.
živ i zdrav bio
-
internazionale
#3092 Re: FK Sarajevo
ultima_palabra wrote:Sjećam, popio nešto u neznanju, koliko se sjećam...internazionale wrote:valjda se sjećaš seada seferovićaultima_palabra wrote:@internazionale,
- aerosa
#3093 Re: FK Sarajevo
A sjećaš li se možda Žerića kad o tome razgovaramo ?ultima_palabra wrote:Sjećam, popio nešto u neznanju, koliko se sjećam...internazionale wrote:valjda se sjećaš seada seferovićaultima_palabra wrote:@internazionale,
Bez ikakvog aludiranja na sadašnju situaciju, nego eto onako kad to već spominjemo...
- ultima_palabra
#3094 Re: FK Sarajevo
Ne razgovaram, previše mi je smiješno da bi ozbiljno shvatio...aerosa wrote:A sjećaš li se možda Žerića kad o tome razgovaramo ?
Bez ikakvog aludiranja na sadašnju situaciju, nego eto onako kad to već spominjemo...
Za Žeru se govorilo da se volio napušit prije tekme, ne znam ni za šta drugo
-
internazionale
#3095 Re: FK Sarajevo
...Od osamostaljenja BiH, jedini naš sportista koji je „pao“ na dopingu bio je Sead Seferović, bivši fudbaler Željezničara. Bilo je to 2003. godine u trećem pretkolu Lige evropskih prvaka, kada je klub sa Grbavice igrao protiv engleskog Newcastlea.ultima_palabra wrote:Ne razgovaram, previše mi je smiješno da bi ozbiljno shvatio...aerosa wrote:A sjećaš li se možda Žerića kad o tome razgovaramo ?
- aerosa
#3096 Re: FK Sarajevo
Pa recimo da je volio i "nostalgičan" biti ,a kao takav je i najbolje igraoultima_palabra wrote:Ne razgovaram, previše mi je smiješno da bi ozbiljno shvatio...aerosa wrote:A sjećaš li se možda Žerića kad o tome razgovaramo ?
- aerosa
#3097 Re: FK Sarajevo
Jest kad niko i ne radi doping kontrole na utakmicama premijer lige , mada kako ih se većina kreće kao da su uzeli kontra-doping, pa ih malo primirilointernazionale wrote:...Od osamostaljenja BiH, jedini naš sportista koji je „pao“ na dopingu bio je Sead Seferović, bivši fudbaler Željezničara. Bilo je to 2003. godine u trećem pretkolu Lige evropskih prvaka, kada je klub sa Grbavice igrao protiv engleskog Newcastlea.ultima_palabra wrote:Ne razgovaram, previše mi je smiješno da bi ozbiljno shvatio...aerosa wrote:A sjećaš li se možda Žerića kad o tome razgovaramo ?
-
Utic
#3098 Re: FK Sarajevo
Zera je pusio, drogirao se i bio jedan od vecih trgovaca svih vrsta narkotika... Lance maloprodaje imao po cijeloj BiH, a promet u veleprodaji mu se mjerio u bilionima... i sta bi kada si se probudio???
BTW. kod nas su svi ovisnici, pa zar ne vidis kako Culum ima bolestan pogled, pravi narkomanski... a ne kao kod vas, sve fina djeca, idu u dzamiju (ili crkvu nedjeljom) i piju caj od nane ili ti ga mente kada izadju da prosetaju od gume sto gori, pa do gore dje golubovi budu...
BTW. kod nas su svi ovisnici, pa zar ne vidis kako Culum ima bolestan pogled, pravi narkomanski... a ne kao kod vas, sve fina djeca, idu u dzamiju (ili crkvu nedjeljom) i piju caj od nane ili ti ga mente kada izadju da prosetaju od gume sto gori, pa do gore dje golubovi budu...
- aerosa
#3099 Re: FK Sarajevo
I ti si nečim udaraš ili je to neka bolest možda ?Utic wrote:Zera je pusio, drogirao se i bio jedan od vecih trgovaca svih vrsta narkotika... Lance maloprodaje imao po cijeloj BiH, a promet u veleprodaji mu se mjerio u bilionima... i sta bi kada si se probudio???![]()
Pogledaj malo cijelu priču , pa nastavi gluposti valjati odnedavni manijače...
- ultima_palabra
#3100 Re: FK Sarajevo
Upravo to, end of discussionaerosa wrote:mada kako ih se većina kreće kao da su uzeli kontra-doping, pa ih malo primirilo