i sad mi je top 1 ,nikad gorih cevapa u zivotu ne probahbeni-bu-man wrote:
Mislis bio
u veneri nisam nikad jeo
i sad mi je top 1 ,nikad gorih cevapa u zivotu ne probahbeni-bu-man wrote:
Mislis bio
i nemoj, jaranski ti pisembitanga_sa_otesa wrote: u veneri nisam nikad jeo
i ne pada mi na pamet ,vjerujbeni-bu-man wrote: i nemoj, jaranski ti pisem
Ned071 wrote:Jadni oni studenti, blizu im, cisto, misle to je ćevap... Ubiju im braća culo okusa za sva vremena...
ista ponuda k'o u moscanici.memo je za petaka tata ponude na kasikuNed071 wrote:doduse...vidis, kad smo vec kod dolme morao bih do nove memine radnje svratit, da vidim kakva je ponuda...
gdje je nova radnja?duga puska wrote:ista ponuda k'o u moscanici.memo je za petaka tata ponude na kasikuNed071 wrote:doduse...vidis, kad smo vec kod dolme morao bih do nove memine radnje svratit, da vidim kakva je ponuda...
ima dvije,tri godine memo je otvorio drugu radnju u velikim drvetima.ides dzemala bijedica pa na semaforu kod remize desno, pored onog block marketa.mislim da je izasao iz moscanice, tj da se rastalio sa sestrom...holowey wrote:gdje je nova radnja?duga puska wrote:ista ponuda k'o u moscanici.memo je za petaka tata ponude na kasikuNed071 wrote:doduse...vidis, kad smo vec kod dolme morao bih do nove memine radnje svratit, da vidim kakva je ponuda...
bera uvijek zavrtala na porcijamaNed071 wrote:Ljetos su se podijelili. Kako nema Meme, i ja sam ofalio na pacetu...
Titoduga puska wrote:ista ponuda k'o u moscanici.memo je za petaka tata ponude na kasikuNed071 wrote:doduse...vidis, kad smo vec kod dolme morao bih do nove memine radnje svratit, da vidim kakva je ponuda...
Uhhh,mijesano pace kod Meme je atomska bomba iz sahana. Bera je zato dok su dijelili posao mjesec-mjesec uvijek losije radila, bas sto je provaljena da zavrce na kolicini.bitanga_sa_otesa wrote:bera uvijek zavrtala na porcijamaNed071 wrote:Ljetos su se podijelili. Kako nema Meme, i ja sam ofalio na pacetu...
duga puska wrote:Uhhh,mijesano pace kod Meme je atomska bomba iz sahana. Bera je zato dok su dijelili posao mjesec-mjesec uvijek losije radila, bas sto je provaljena da zavrce na kolicini.bitanga_sa_otesa wrote:bera uvijek zavrtala na porcijamaNed071 wrote:Ljetos su se podijelili. Kako nema Meme, i ja sam ofalio na pacetu...
bitanga_sa_otesa wrote:bera uvijek zavrtala na porcijamaNed071 wrote:Ljetos su se podijelili. Kako nema Meme, i ja sam ofalio na pacetu...
zato zimi njihovi mjerači (dakle na američkoj ambasadi) pokazuju ogromno zagadjenej zraka, znate da su "gradski oci" tako zimus govorilii agree wrote:Jasta ce,starija cevapara od ambasade![]()
Njima unutra sve pod klimom ni ne osjete taj dim
toga sam se i sjetio, ne pokazivalimayab wrote:zato zimi njihovi mjerači (dakle na američkoj ambasadi) pokazuju ogromno zagadjenej zraka, znate da su "gradski oci" tako zimus govorilii agree wrote:Jasta ce,starija cevapara od ambasade![]()
Njima unutra sve pod klimom ni ne osjete taj dim
konektovan wrote:Jucer za promjenu svratim u zeljo 2, pazanjoh je Besko prvo ime za cevap.
nije bolan dim, nego misri cevapaduga puska wrote:Prolazim pored Zmaja stanica sad i ne bi me čudilo da americka ambasada zatraži ukidanje ovog objekta. Pritisak valjda vani,oborio dim u autu ne mozes disati,sve u dimu
isto pileciproblemnatravunu wrote:U nedelju nakon duuuuugooo vremena mlatnem ćevape u tom Zmaju na ŽS ,
meni solidni, nisu preslani, kasnije nula problema sa nekim "pritiskom u stomaku, prekomjernom žeđi ili žgaravicom"....luka bilo u solidnim količinama, e samo me zanima koje i kakvo to meso koriste, jer su im ćevapi prilično svjetle boje
Vjerovatno tu najmanje ima mesa. Soja?madesa wrote:isto pileciproblemnatravunu wrote:U nedelju nakon duuuuugooo vremena mlatnem ćevape u tom Zmaju na ŽS ,
meni solidni, nisu preslani, kasnije nula problema sa nekim "pritiskom u stomaku, prekomjernom žeđi ili žgaravicom"....luka bilo u solidnim količinama, e samo me zanima koje i kakvo to meso koriste, jer su im ćevapi prilično svjetle boje