young boys 3+
austria 3+
francuzi su zakon, treba samo mecat under.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Hebi ga, jarane... Sam je sebe pobjedioGlobus wrote:Ovaj Rodick je katastrofa .. prvi set odigro odlicno .. a kasnije ... koliko gresaka jebote .. koji pad u igri ..
Nemam feningaDanss wrote:Hebi ga, jarane... Sam je sebe pobjedioGlobus wrote:Ovaj Rodick je katastrofa .. prvi set odigro odlicno .. a kasnije ... koliko gresaka jebote .. koji pad u igri ..![]()
Evo jedan za sutra: T. Berdych - P. Kohlschreiber 1 1.70

Globus wrote:1 4063 TN/Kohlschreiber-Berdych T.. 11.08. 18:20 2 1.75
2 264 Belgija-Portugal 11.08. 20:00 1 1.15
3 1409 Hewitt L.-Ferrero J. 11.08. 17:00 1 1.40
4 1413 Robredo T.-Bogomolov A. 11.08. 17:00 1 1.30
5 160 Troicki V.-Ferrer D. 11.08. 20:30 2 1.25
6 599 Polansky P.-Djokovic N. 11.08. 20:20 2 1.05
7 155 Lopez F.-Verdasco F. 11.08. 19:00 2 1.30
8 265 Češka-Ukrajina 11.08. 20:00 1 1.25
Ukupna kvota: 7.81 Dobitak na tiketu: 39,05 KM
Ovo ako ne prodje kokuz sam![]()
Ako ce ti biti lakse, nisi jediniGlobus wrote:ma zavalio me hewit![]()
![]()
20:45 BiH-Iran 1 @ 2,00 7/10Golmani: Julio Cesar (Inter Milan), Gomes (Tottenham Hotspur)
Odbrana: Andre Santos (Fenerbahce), Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Inter Milan), Marcelo (Real Madrid), Lucio (Inter Milan), Luisao (Benfica), Miranda (Sao Paulo), Juan (AS Roma)
Vezni red: Elano (Galatasaray), Felipe Melo (Juventus), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (VfL Wolfsburg), Ramires (Benfica), Julio Baptista (AS Roma), Kaka (Real Madrid), Kleberson (Flamengo)
Napad: Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (set to join Villarreal from Internacional), Robinho (Manchester City), Diego Tardelli (Atletico Mineiro)
20:15 Bjelorusija-Hrvatska 2 @ 1,75 8/10Mexico has never lost to the United States at home, owning a 22-0-1 (W-L-T) record on their native soil. (Wikipedia)
Golmani: Stipe Pletikosa (Spartak Moscow), Vedran Runje (RC Lens).
Odbrana: Vedran Ćorluka (Tottenham Hotspur), Ivica Križanac (Zenit St. Petersburg), Josip Šimunić (Hoffenheim), Hrvoje Čale (Trabzonspor), Dejan Lovren (Dinamo Zagreb).
Vezni red: Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Ivan Jurić (Genoa), Ognjen Vukojević (Dynamo Kiev), Nikola Pokrivač (Monaco), Jerko Leko (Monaco), Danijel Pranjić (Bayern Munich), Luka Modrić (Tottenham), Niko Kranjčar (Portsmouth), Ivan Rakitić (Schalke 04).
Napad: Ivica Olić (Bayern Munich), Mladen Petrić (Hamburg), Mario Mandžukić (Dinamo Zagreb), Eduardo Da Silva (Arsenal).
a nije los tip na Hrvatsku...Del.Boy wrote:Bravo Ćiro! Bravo Nurkoviću, Radeljiću... Bravo majstori, svaka vam čast!
Čim je ušao Nurković znao sam da ovo neće izaći na dobro. I Supić je rupetina, ali ovaj je posebna priča. 2 kola ove naše jadne lige, 8 komada je primio.ARmAn1i wrote:a nije los tip na Hrvatsku...Del.Boy wrote:Bravo Ćiro! Bravo Nurkoviću, Radeljiću... Bravo majstori, svaka vam čast!
nasi izradili, ono jbg ko nije znao nije se ni kadlio
a Brazil ko Brazil... udji u statistiku njihovih utakmica kad je kvota 1,10 do 1,30 (odnosi se na prijateljske tekme)
tu igraj hendikep X uvijek, kvota ti je oko 4-5, a razlog sam skontaj
hehe jbg.. na pm moguDel.Boy wrote:Čim je ušao Nurković znao sam da ovo neće izaći na dobro. I Supić je rupetina, ali ovaj je posebna priča. 2 kola ove naše jadne lige, 8 komada je primio.ARmAn1i wrote:a nije los tip na Hrvatsku...Del.Boy wrote:Bravo Ćiro! Bravo Nurkoviću, Radeljiću... Bravo majstori, svaka vam čast!
nasi izradili, ono jbg ko nije znao nije se ni kadlio
a Brazil ko Brazil... udji u statistiku njihovih utakmica kad je kvota 1,10 do 1,30 (odnosi se na prijateljske tekme)
tu igraj hendikep X uvijek, kvota ti je oko 4-5, a razlog sam skontaj
Estonija-Brazil sam gledao... Mog'o im je Brazil zabiti 10 komada da je htio. Ljudi se igraju sa Estonijom, kruže oko gola, zayebancija... Ali eto izgleda neće da ih kantaju na ovu godišnjicu.
Pa eto, kad si znao mogao si ranije da nam to kažeš... a ne poslije tekme.![]()
- 0,05Del.Boy wrote:
19:15 Estonija-Brazil više od 3 gola @ 2,10 5/10-5
20:45 BiH-Iran 1 @ 2,00 7/10-7
22:00 Meksiko-SAD 1 @ 1,85 7/10+5,95
20:15 Bjelorusija-Hrvatska 2 @ 1,75 8/10+6
Kojeg?! Roddicka ili Murraya?!cikular wrote:Ja sam danas zarez'o na Andya pa nek ide sve u ....................
Pošaljite e-mail sa svojim brojem bet-at-home računa na [email protected]. Ukoliko nemate otvoren račun na bet-at-home kladionici, to možete učiniti tako da posjetite web stranicu kladionice http://www.bet-at-home.com i besplatno se registrirate. Nakon što pošaljete e-mail, bonus code ćete primiti kao odgovor u roku od 24 sata (zbog velikog interesa bonusi mogu kasniti par dana).
Kada primite vaš bonus code posjetite stranicu http://www.bet-at-home.com i logirajte se sa svojim ulaznim podacima. U izborniku: “Moj kladiteljki račun”: “Uplata-Isplata”: “Upišite kladiteljski bonus”. Jednostavno upišete vaš bonus code unutra i iznos se odmah pridodaje vašem računu. Bonus vrijedi isključivo za sportsko klađenje.
Bonus mogu koristiti samo jednom pojedinac, obitelj, kućanstvo. Ako korisnik otvori nekoliko kladiteljskih računa kako bi se okoristio većim brojem bonusa, tada bet-at-home zadržava pravo da zamrzne račune i da zadrži uplate. Isplata je moguća onda ako je bonus uložen tri puta s minimalnim tečajem od 1,50. Korisnici koji su iskoristili ovaj bonus za vrijeme SP u rukometu (dijelio se uz novine) neće ga sada moći iskoristiti.