KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Moderator: anex
- apsidejzi
#3076 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Ja pratim ovog lika vec duze vrijeme i gledam njegovu borbu sa kancerom. Strasno pozitivna energija. Doktori su mu prije mjesec dana saopstili da je usao u terminalnu fazu sto znaci da ce uskoro umrijeti ali on je i dalje nevjerovatno pozitivan. Vjerujte mi da sam ja poceo drugacije posmatrati zivot od kada njega pratim. Prosto me bude stid kad vidim kako on ode gledati zalazak Sunca jer je svjestan da ih nece jos mnogo vidjeti....
Uglavnom, mnogima je pomogao sa svojim pozitivnim duhom a mene iznenadio i pokazao da iako imas terminalnu bolest, ne znaci da je kraj. Nije kraj dok sudija ne odsvira kraj...
Uglavnom, mnogima je pomogao sa svojim pozitivnim duhom a mene iznenadio i pokazao da iako imas terminalnu bolest, ne znaci da je kraj. Nije kraj dok sudija ne odsvira kraj...
- Dozer
#3077 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Update, za zainteresovane.
Najnoviji brzinski slucaj.
Punac od jarana, 62 godine, dijagnoza na debelom crijevu i jetri. Operisali, ali nisu uspjeli sve ocistiti. Isao na HT i zracenje, i mjesec nakon toga na kontroli mu vide i 1x1cm na plucima, a i ono u stomaku sto je ostalo - stoji i dalje.
Ispricam mu ja svoj slucaj, on naruci isto kao i ja iz Rijeke, covjek sopao 2 mjeseca (jos uzima ono sto mu je preostalo), i otisao na kontrolu (u Gorazdu je).
Ljudi mu nakon 2 snimanja rekli da im je vjerovatno crkao aparat i poslali ga u Sarajevo na PET scan.
On nije kontao ni o cemu se radi, i skontao tek kad su mu ovdje rekli da je scan uredan.
Nema nista. Ni na plucima, ni u stomaku. Oni tamo nisu mogli vjerovati kad im je odnijeo scan
Eno ga hoda, radi, super se osjeca
Punac od jarana, 62 godine, dijagnoza na debelom crijevu i jetri. Operisali, ali nisu uspjeli sve ocistiti. Isao na HT i zracenje, i mjesec nakon toga na kontroli mu vide i 1x1cm na plucima, a i ono u stomaku sto je ostalo - stoji i dalje.
Ispricam mu ja svoj slucaj, on naruci isto kao i ja iz Rijeke, covjek sopao 2 mjeseca (jos uzima ono sto mu je preostalo), i otisao na kontrolu (u Gorazdu je).
Ljudi mu nakon 2 snimanja rekli da im je vjerovatno crkao aparat i poslali ga u Sarajevo na PET scan.
On nije kontao ni o cemu se radi, i skontao tek kad su mu ovdje rekli da je scan uredan.
Nema nista. Ni na plucima, ni u stomaku. Oni tamo nisu mogli vjerovati kad im je odnijeo scan
- azurna_obala
#3078 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Mama je prije 4 dana preselila na bolji svijet. Mnogo se patila, bolovi su bili strašni. Kupili smo mnogo toga od alternativinih lijekova, ali nažalost već je bilo kasno.
Za više informacija u pp.
- Deleter
- irac300
#3080 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Iskreno saučešće.azurna_obala wrote:Mama je prije 4 dana preselila na bolji svijet. Mnogo se patila, bolovi su bili strašni. Kupili smo mnogo toga od alternativinih lijekova, ali nažalost već je bilo kasno.
- azurna_obala
#3081 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
irac300 wrote:Iskreno saučešće.azurna_obala wrote:Mama je prije 4 dana preselila na bolji svijet. Mnogo se patila, bolovi su bili strašni. Kupili smo mnogo toga od alternativinih lijekova, ali nažalost već je bilo kasno.
Hvala vam
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3082 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
žao nam je
ponavljam nažalost
tek nakon 5 godina možete proglasiti pobjedu
pogledajte samo donu ares koliko je puta proglašavala pobjedu
čim su ga operirali znači da je bilo dobro stanje jer te niko neće otvarati ako zna da ćeš umrijeti za mjesecDozer wrote:Update, za zainteresovane.
ponavljam nažalost
tek nakon 5 godina možete proglasiti pobjedu
pogledajte samo donu ares koliko je puta proglašavala pobjedu
- Dozer
#3083 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Zapravo, nisu ni znali kompletno stanje. Tek su vidjeli sta je i kako je kada su ga otvorili. I nisu ocisti sve. Bar mu je tako doktor rekao.
Kad je zavrsio s HT i zracenjem, mjesec kasnije dobio metastazu na plucima.
I odustao onda od daljih HT i zracenja i poceo samo s uljem.
A slazem se da se tek nakon 5 godina moze reci da je gad pobijedjen. Medjutim, i ovo je vise nego uspjeh. Mislim... mjesecima su covjeka kljukali hemijom, zracili, smrsao, oslabio i fizicki i psihicki, i onda povrh svega toga - nema rezultata. Cak bude i gore jer se bolest pocela siriti.
2 mjeseca kasnije poceo dobijati na kilazi, osjeca se odlicno, a na snimcima nema vise raka nigdje. Da li ce se vratiti za mjesec, godinu, 3 ili 10 - to niko ne moze znati. Zna se samo trenutno stanje, a ono je odlicno.
Ja licno znam da mi sutra dijagnosticiraju ovo, ne bih uopste isao na HT i zracenja. Samo i jedino THC ulje, pa sta bude - bice. U svakom slucaju, i znajuci desetine ljudi koji su prosli medicinske tretmane, a danas ih vise nema, i poredeci to s ovima koje poznajem i koji su se uspjeli popraviti s uljem naprosto ne bih imao sta izgubiti.
Nazalost, ali ne poznajem nikoga ko je imao karcinom negdje u stomaku, mozgu ili plucima, a ko je prezivio ili bar znacajnije produzio zivot na medicinskim terapijama.
Kad je zavrsio s HT i zracenjem, mjesec kasnije dobio metastazu na plucima.
I odustao onda od daljih HT i zracenja i poceo samo s uljem.
A slazem se da se tek nakon 5 godina moze reci da je gad pobijedjen. Medjutim, i ovo je vise nego uspjeh. Mislim... mjesecima su covjeka kljukali hemijom, zracili, smrsao, oslabio i fizicki i psihicki, i onda povrh svega toga - nema rezultata. Cak bude i gore jer se bolest pocela siriti.
2 mjeseca kasnije poceo dobijati na kilazi, osjeca se odlicno, a na snimcima nema vise raka nigdje. Da li ce se vratiti za mjesec, godinu, 3 ili 10 - to niko ne moze znati. Zna se samo trenutno stanje, a ono je odlicno.
Ja licno znam da mi sutra dijagnosticiraju ovo, ne bih uopste isao na HT i zracenja. Samo i jedino THC ulje, pa sta bude - bice. U svakom slucaju, i znajuci desetine ljudi koji su prosli medicinske tretmane, a danas ih vise nema, i poredeci to s ovima koje poznajem i koji su se uspjeli popraviti s uljem naprosto ne bih imao sta izgubiti.
Nazalost, ali ne poznajem nikoga ko je imao karcinom negdje u stomaku, mozgu ili plucima, a ko je prezivio ili bar znacajnije produzio zivot na medicinskim terapijama.
- Qler
#3084 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Gdje da ovo nabavim?
https://mediately.co/hr/drugs/PvJzgFOX4 ... ne-tablete
Bas ove tablete mi trebaju.
https://mediately.co/hr/drugs/PvJzgFOX4 ... ne-tablete
Bas ove tablete mi trebaju.
-
smartdnk2
#3086 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Ima li neko aktivan? Treba mi savjeta.
- Dozer
#3087 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Pa ti pitas, a neko ce vec odgovoriti ako ima odgovor/savjet 
- SmokingMan
#3088 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Nadam se da će biti korisno onima kojima je potrebna regulacija prehrane!
Prehrana protiv raka (priručnici iz Jutarnjeg lista)

https://mega.nz/#!3AxWFagA!YpjpK546QrYf ... palrSBgyVc
https://mega.nz/#!HAoyXCaC!98EQA1aHN_FN ... v0Q0i4lnsc
https://mega.nz/#!LM42HKrS!JvO7VGVyzviJ ... VwzZkjWj6c
(linkovi su nekomercijalne prirode i nemam nikave prihode od dijeljenja istih!!!!!)
Prehrana protiv raka (priručnici iz Jutarnjeg lista)

https://mega.nz/#!3AxWFagA!YpjpK546QrYf ... palrSBgyVc
https://mega.nz/#!HAoyXCaC!98EQA1aHN_FN ... v0Q0i4lnsc
https://mega.nz/#!LM42HKrS!JvO7VGVyzviJ ... VwzZkjWj6c
(linkovi su nekomercijalne prirode i nemam nikave prihode od dijeljenja istih!!!!!)
- Dozer
#3089 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Zapravo, ovo ima i te kakve logike.
Medjutim, realno - mi danas vise i nemamo zdrave hrane na raspolaganju. Ni mesa, ni voca, ni povrca, a razlog je jednostavan - vec duze od tri decenije svjetska prehrambena industrija, stocarstvo i poljoprivreda su u potpunosti podredjene profitu.
A to znaci, uz poznato stalno i rapidno povecanje svjetske populacije, da je GMO osnova danasnje proizvodnje svega, tj. sve hrane koju jedemo.
Stoka se kljuka hemijskim dodacima, preparatima i "lijekovima" kako bi "bila zdrava i bezbjedna za ljudsku ishranu", a zapravo da bi brze rasla i sto prije stigla u prodajne lance. Skontajte to nekako ovako - na planeti je sada preko 7 milijardi ljudi. Neka pola populacije dnevno pojede samo 100 g. nekog mesa, bilo stocnog, bilo ribljeg, bilo zivinskog, to znaci da je svaki dan potrebno obezbijediti minimalno 35.000.000 (miliona) tona raznog mesa.
Ako znamo da je kravi potrebno oko 10 mjeseci da se oteli, a zatim jos minimalno 2 mjeseca, najcesce 4-5 mjeseci, da bi tele bilo spremno za klanje, to znaci da je za uzgoj jednog teleta regularnim putem potrebno bar 13-14 mjeseci...
Kod svinja je situacija jos "gora" u ovom smislu, i njima od momenta oplodnje pa do klanja svinjceta od 80-100kg. treba i 2 godine...
Zivina/perad (piletina, puretina) je najlaksa i najbrza za uzgoj, i njima treba 1 do 2 mjeseca da postignu velicinu za klanje.
Ribama treba oko 3-4 mjeseca da narastu do prodajne velicine od 200-250 g. ,a prije toga oko 2 mjeseca za mrijescenje.
Zamislite sad koliko zivotinja mora biti uzgojeno i poklano na dnevnoj bazi da bi se obezbijedila kolicina mesa od 35 miliona tona? Neko zaista misli da se sve ovo odvija potpuno prirodno, uz prirodnu ishranu i bez bilo kakvih hemijskih dodataka namijenjenih ubrzavanju ovih procesa uzgoja?
Poljoprivreda je takodjer pretrpana hemijskim preparatima kojima se ubrzava rast i "zrelost", a opet s istim ciljem - kako bi se sto prije sve prodalo. I tu se onda koriste razne hemikalije koje "daju boju", "pospjesuju sazrijevanje", "poboljsavaju ukus", "povecavau plod", kao i pesticidi "radi zastite uroda", itd..
Pored toga, danas je vrlo tesko, ako ne i nemoguce pronaci zaista prirodno sjeme. GMO sjeme je odavno zamijenilo prirodno, a nastalo je opet u laboratorijama i s istim ciljem - da se ubrza rast. Zato na pijacama vise ni ne mozemo kupiti povrce, a sve rjedje i voce, koje ima zaista izvorni ukus. Zapravo, sve je cak i vizuelno postalo kao plasticno, bezukusno i skoro bez ikakvog mirisa (ovo se najbolje moze primijetiti na paradajzu i krastavcima, ko se sjeca kakvi su ukusi ovoga bili nekada).
Kada se na sve ovo doda enormno povecanje zagadjenja svih svjetskih slatkih i morskih voda, zemlje i zraka, sto su sve elementi koji su nam neophodni za zivot, a koje takodjer koristi i nasa hrana svake vrste, onda nije pretesko zakljuciti da smo svi zapravo - najebali.
A nejabali smo jer nas imunosni sistem naprosto nije vise dovoljno jak da se bori sa svim tim otrovima, a evolucijski procesi prilagodjavanja ipak traju znatno duze od razvoja i primjene novih otrova kojima smo svakodnevno izlozeni.
Na kraju, nije vise uopste pitanje da li cemo dobiti rak, nego je samo pitanje vremena kada cemo ga dobiti, i na cemu ce se prvo pojaviti.
Iz nabrojanoga je jasno da nam hrana, zapravo, ni ne moze pomoci jer sta god da uzmemo - to je vec zatrovano.
Nejedenje onda moze imati samo kratkorocni efekat, koji je direktno vezan za onemogucavanje hranjenja raka koji eventualno imamo (jer, ako ne unosimo masnoce i secere, time uskracujemo i hranjenje celija raka), ali ubrzo nakon eventualnog izljecenja opet cemo, htjeli-ne htjeli, doci na isto jer se kad-tad moramo nastaviti hraniti. I time opet sami sebe zatrovati, i oboliti.
Ovo je samo jedan kratki pregled realnog stanja, a u sta se svako moze uvjeriti ako ovo vec ne zna. Dakle - predati se nikad ne treba, jasno, ali istovremeno - besmisleno je.
Ljudska vrsta je sama sebi vec sada potpisala istrebljenje, a to nece uciniti niko drugi nego - mi sami sebi. Trenutno smo na ivici ponora, ljuljamo se, i samo je pitanje da li cemo se uspjeti zadrzati na toj ivici i prezivjeti, a sto mozemo jedino drasticnim zaokretom u odnosu prema planeti, a time i sebi samima, ili cemo se samo prepustiti slobodnom padu i umrijeti na dnu, odnosno - prepustiti sve profitu.
Medjutim, realno - mi danas vise i nemamo zdrave hrane na raspolaganju. Ni mesa, ni voca, ni povrca, a razlog je jednostavan - vec duze od tri decenije svjetska prehrambena industrija, stocarstvo i poljoprivreda su u potpunosti podredjene profitu.
A to znaci, uz poznato stalno i rapidno povecanje svjetske populacije, da je GMO osnova danasnje proizvodnje svega, tj. sve hrane koju jedemo.
Stoka se kljuka hemijskim dodacima, preparatima i "lijekovima" kako bi "bila zdrava i bezbjedna za ljudsku ishranu", a zapravo da bi brze rasla i sto prije stigla u prodajne lance. Skontajte to nekako ovako - na planeti je sada preko 7 milijardi ljudi. Neka pola populacije dnevno pojede samo 100 g. nekog mesa, bilo stocnog, bilo ribljeg, bilo zivinskog, to znaci da je svaki dan potrebno obezbijediti minimalno 35.000.000 (miliona) tona raznog mesa.
Ako znamo da je kravi potrebno oko 10 mjeseci da se oteli, a zatim jos minimalno 2 mjeseca, najcesce 4-5 mjeseci, da bi tele bilo spremno za klanje, to znaci da je za uzgoj jednog teleta regularnim putem potrebno bar 13-14 mjeseci...
Kod svinja je situacija jos "gora" u ovom smislu, i njima od momenta oplodnje pa do klanja svinjceta od 80-100kg. treba i 2 godine...
Zivina/perad (piletina, puretina) je najlaksa i najbrza za uzgoj, i njima treba 1 do 2 mjeseca da postignu velicinu za klanje.
Ribama treba oko 3-4 mjeseca da narastu do prodajne velicine od 200-250 g. ,a prije toga oko 2 mjeseca za mrijescenje.
Zamislite sad koliko zivotinja mora biti uzgojeno i poklano na dnevnoj bazi da bi se obezbijedila kolicina mesa od 35 miliona tona? Neko zaista misli da se sve ovo odvija potpuno prirodno, uz prirodnu ishranu i bez bilo kakvih hemijskih dodataka namijenjenih ubrzavanju ovih procesa uzgoja?
Poljoprivreda je takodjer pretrpana hemijskim preparatima kojima se ubrzava rast i "zrelost", a opet s istim ciljem - kako bi se sto prije sve prodalo. I tu se onda koriste razne hemikalije koje "daju boju", "pospjesuju sazrijevanje", "poboljsavaju ukus", "povecavau plod", kao i pesticidi "radi zastite uroda", itd..
Pored toga, danas je vrlo tesko, ako ne i nemoguce pronaci zaista prirodno sjeme. GMO sjeme je odavno zamijenilo prirodno, a nastalo je opet u laboratorijama i s istim ciljem - da se ubrza rast. Zato na pijacama vise ni ne mozemo kupiti povrce, a sve rjedje i voce, koje ima zaista izvorni ukus. Zapravo, sve je cak i vizuelno postalo kao plasticno, bezukusno i skoro bez ikakvog mirisa (ovo se najbolje moze primijetiti na paradajzu i krastavcima, ko se sjeca kakvi su ukusi ovoga bili nekada).
Kada se na sve ovo doda enormno povecanje zagadjenja svih svjetskih slatkih i morskih voda, zemlje i zraka, sto su sve elementi koji su nam neophodni za zivot, a koje takodjer koristi i nasa hrana svake vrste, onda nije pretesko zakljuciti da smo svi zapravo - najebali.
A nejabali smo jer nas imunosni sistem naprosto nije vise dovoljno jak da se bori sa svim tim otrovima, a evolucijski procesi prilagodjavanja ipak traju znatno duze od razvoja i primjene novih otrova kojima smo svakodnevno izlozeni.
Na kraju, nije vise uopste pitanje da li cemo dobiti rak, nego je samo pitanje vremena kada cemo ga dobiti, i na cemu ce se prvo pojaviti.
Iz nabrojanoga je jasno da nam hrana, zapravo, ni ne moze pomoci jer sta god da uzmemo - to je vec zatrovano.
Nejedenje onda moze imati samo kratkorocni efekat, koji je direktno vezan za onemogucavanje hranjenja raka koji eventualno imamo (jer, ako ne unosimo masnoce i secere, time uskracujemo i hranjenje celija raka), ali ubrzo nakon eventualnog izljecenja opet cemo, htjeli-ne htjeli, doci na isto jer se kad-tad moramo nastaviti hraniti. I time opet sami sebe zatrovati, i oboliti.
Ovo je samo jedan kratki pregled realnog stanja, a u sta se svako moze uvjeriti ako ovo vec ne zna. Dakle - predati se nikad ne treba, jasno, ali istovremeno - besmisleno je.
Ljudska vrsta je sama sebi vec sada potpisala istrebljenje, a to nece uciniti niko drugi nego - mi sami sebi. Trenutno smo na ivici ponora, ljuljamo se, i samo je pitanje da li cemo se uspjeti zadrzati na toj ivici i prezivjeti, a sto mozemo jedino drasticnim zaokretom u odnosu prema planeti, a time i sebi samima, ili cemo se samo prepustiti slobodnom padu i umrijeti na dnu, odnosno - prepustiti sve profitu.
- Dosadno mii
#3090 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Imal se kupiti gdje u Sarajevu ulje konoplje da valja
- fortaleza
#3091 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Na koje ulje mislis? "Obicno" mozes naci za 40-tak KM po ljekarnama, ali to ulje nema uopce ista svojstva kao i ovo ulje o kojem se prica ovdje. Ima visok postotak CBD-a, a nizak THC.Dosadno mii wrote:Imal se kupiti gdje u Sarajevu ulje konoplje da valja
Ono pravo ulje o kojem se ovdje prica kao lijeku za rak je ulje s visokim postotkom THC-a i nabavlja se putem crnog trziste, nije legalno.
- Dosadno mii
#3092 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
E hvala za infofortaleza wrote:Na koje ulje mislis? "Obicno" mozes naci za 40-tak KM po ljekarnama, ali to ulje nema uopce ista svojstva kao i ovo ulje o kojem se prica ovdje. Ima visok postotak CBD-a, a nizak THC.Dosadno mii wrote:Imal se kupiti gdje u Sarajevu ulje konoplje da valja
Ono pravo ulje o kojem se ovdje prica kao lijeku za rak je ulje s visokim postotkom THC-a i nabavlja se putem crnog trziste, nije legalno.
- Dozer
#3093 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Ali postoji provjeren kanal iz Ceske, a preko HR. Direkt od Simpsona. Ulje sa 90%+ THC.
-
neves
#3094 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Pozdrav svima. Eh ovako imao sam smrtni slucaj u porodici, tako mi je ostalo 3 bočice čistog 100% R.S oila. Ovo je islo preko nekih kanala iz inostranstva, po vrlo velikim cjenama. Spreman sam to prodati to po dupljo manjim cjenama, jer ovo je stvarno dobra stvar za ljude koji imaju zdrastvene probleme, a bolest dijagnosticiraju na vrijeme.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#3095 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Pazi kome će otići. OBAVEZNO traži nalaz. Osim toga, ne piši više ovakvu "pomoć" na forumu, jer možeš biti pogrešno shvaćenneves wrote:Pozdrav svima. Eh ovako imao sam smrtni slucaj u porodici, tako mi je ostalo 3 bočice čistog 100% R.S oila. Ovo je islo preko nekih kanala iz inostranstva, po vrlo velikim cjenama. Spreman sam to prodati to po dupljo manjim cjenama, jer ovo je stvarno dobra stvar za ljude koji imaju zdrastvene probleme, a bolest dijagnosticiraju na vrijeme.
@Dozeru, de mu pojasni na pp, ja sam u struci pa bih kršio Kodex.
- CartmanSA
#3096 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
molim te javi mi se na PP... iz nekog razloga ne mogu da ti posaljem poruku...neves wrote:Pozdrav svima. Eh ovako imao sam smrtni slucaj u porodici, tako mi je ostalo 3 bočice čistog 100% R.S oila. Ovo je islo preko nekih kanala iz inostranstva, po vrlo velikim cjenama. Spreman sam to prodati to po dupljo manjim cjenama, jer ovo je stvarno dobra stvar za ljude koji imaju zdrastvene probleme, a bolest dijagnosticiraju na vrijeme.
- Deleter
#3097 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?
Dozer vam je banovan 7 dana na drugoj temi pa ne moze pisati. A hvala mu za sve sto je ispisao na ovoj temi koju ja pokrenuh. Cujem da je pomogao nekima i mnoge uputio sta i kako. svaka cast.
- tuzlak1212
#3098 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
znam 2 slucaja sa tumorom i hemoterapijama (nazalost jedan je smrtan od neki dan)kiki-miki wrote:Ima li ista efikasno kolikl toliko za mucnine i povracanje nakon kemoterapije?
u oba slucaja doktor je prepisivao neke stvari nakon hemoterapije da pacijent osjeca sto manju tegobu, ali ti ovdje niko ne moze reci sta, to mora doktor kad sve uzme u obzir kod konkretnog pacijenta pa da nesto prepise
ako nije nista rekao po tom pitanju mozda je tako bolje u tom slucaju, nit je svaki rak isti niti je svaki pacijent isti
- Dozer
#3099 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Neka proba s obicnim tabletama protiv mucnine u voznji.
A ako ima i bolove, onda jedino THC.
A ako ima i bolove, onda jedino THC.
-
Mentha_Piperita
#3100 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Jeste li probali tablete Reglan 10 mg, Alkaloid Skopje? Sretno.kiki-miki wrote:Ima li ista efikasno kolikl toliko za mucnine i povracanje nakon kemoterapije?