Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Michunko napisi fino koje nam je najbolje uzeti ovo za sjene da imam fin set? :*
a ovo:e.l.f. Essentials Eyelash & Brow Wand mozel za to ricinusovo ulje se koristiti-nikako da ga kupim
Nadinka wrote:haha, jel' ti radis za elf
nego hajd fino napisi koje onda da kupim jer evo gledam, treba mi ta blending i gledam jos ovu koju po dolar
po funtu sestro ipak je kurs poprilicno razlicit, nemoj da se zaneses ja imam ovu sto razmazuje olovku.... sad sam uzela 4 koje je preporucila Michun (a ko bi drugi? )
Ma.Le.Na wrote:kad ste sve tu
hocu da narucim sjene i cetkice za sjene
ja puder nanosim prsticima pa mi za to ne treba
mozete li mi reci koje sve cetkice da narucim i da li su mineralne sjene toliko bolje od ovih obicnih?
i jesam li nesto zaboravila...za narucit a da vrijedi narucivanja
hvala
Za mineralne sjene ne znam, predpostavljam da su "zdravije" za oko
Ne znam sta imas od cetkica al evo ove od 1.5 funtu:
Eye Shadow Brush
Blending Eye Brush
Eye Crease Brush
Blushing, Bronzing And Blending Brush
Evo, ovo je dovoljno da se fino nanesu sjene + ova zadnja je malo veca moze za rumenilo, puder.
nego hajd fino napisi koje onda da kupim jer evo gledam, treba mi ta blending i gledam jos ovu koju po dolar
po funtu sestro ipak je kurs poprilicno razlicit, nemoj da se zaneses ja imam ovu sto razmazuje olovku.... sad sam uzela 4 koje je preporucila Michun (a ko bi drugi? )
ja otisla na US elf, eto ti, neiskusna
ev sad cem ja tebi reci
nego kako vi placate kad narucujete, kreditna, paypal??
ja otisla na US elf, eto ti, neiskusna
ev sad cem ja tebi reci
nego kako vi placate kad narucujete, kreditna, paypal??
Jeste li narucivale ove njihove mineralne sjene u prahu, inace volim sjene u prahu a nemam sad nikakve, super ove izgledaju, jel neko probao?
hej Michun, sinoc sam u stanu prebirala kutiju starije sminke i nasla maslinasto zelenu i boje suhog zlata (sjene) i evo metnula tebi za ljubav valjda mi nece oko otpast ne znam jel im istekao rok, nista ne pise na kutijama
Nadinka wrote:Jeste li narucivale ove njihove mineralne sjene u prahu, inace volim sjene u prahu a nemam sad nikakve, super ove izgledaju, jel neko probao?
hej Michun, sinoc sam u stanu prebirala kutiju starije sminke i nasla maslinasto zelenu i boje suhog zlata (sjene) i evo metnula tebi za ljubav valjda mi nece oko otpast ne znam jel im istekao rok, nista ne pise na kutijama
Nadinka wrote:Jeste li narucivale ove njihove mineralne sjene u prahu, inace volim sjene u prahu a nemam sad nikakve, super ove izgledaju, jel neko probao?
Ako smrde, odlicne su
samo se ti zezaj, ima njima godina i godina isgurno, jos kad sam se bavila oriflame-om ali su super boje, nasla neke ljubicaste, neke maslinaste, zlatne, svega hajd oko jos na mjestu
semlaca wrote:Što se mene tiče moremo platiti carinu, a morem izbaciti i neku četkicu nije nikakav problem. Što te funte zezaju sve po 1.5 a za čas 50KM.