Tebi brate izgleda bitno samo da je zensko. Nikakve kriterije nemas.Cookie85 wrote:Ne vidim nista lose u ovome, osim drogiranjaXavier1 wrote:Hajde dajte dobre savjete. Nije lako nama danasnjim momcicima pronaci pristojnu i moralnu djevojku.
To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha. Sramota kakve su postale.![]()
Kao da se ima vremena da kuha, jedino ako nisi bas "zanimljiv" pa mozda ti i skuha nesto
Ne razumijem ...
Pusi ? pa sta, ako ti smeta, nek uvijek ima zvake uz sebe.
Pije? dokle god je u granicama normale, ne vidim problem
Mjenjanje partnera? pa sta ako mjenja dok ne nadje sto joj odgovara i mi smo isti takvi. Ne kontam , ti volis da spavas sa djevojkom ? zasto ona ne bi volila da spava sa momkom ? sto si ti bolji od nje?
Kuhanje? dokle god nema djece, nema ni potrebe za stalnim kuhanjem.
Ako ti je stalo ne neke osobe, onda prihvati osobu kakva jest i trazis u onome sto ti smeta kod te osobe da vrline prevladavaju, a ne obrnuto, dokle god samo trazis mane, nikad neces naci sto trazis
Takav sam ti sam, samo sto su meni mane, previse vezanje za osobu, pa to izbjegavam na svoj nacin.
P.S
Ako trazis da ne pije, ne pusi, da je nevina i da kuha, onda pazi na neko "dijete" i uci je da kuha, pa kad bude punoljetna, ozeni je!Mislim da ti je to jedini nacin
![]()
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#3076 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
-
Cookie85
#3077 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Imam ja kriterije, da je zensko, punoljetna i dobro izgledaXavier1 wrote:Tebi brate izgleda bitno samo da je zensko. Nikakve kriterije nemas.Cookie85 wrote:Ne vidim nista lose u ovome, osim drogiranjaXavier1 wrote:Hajde dajte dobre savjete. Nije lako nama danasnjim momcicima pronaci pristojnu i moralnu djevojku.
To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha. Sramota kakve su postale.![]()
Kao da se ima vremena da kuha, jedino ako nisi bas "zanimljiv" pa mozda ti i skuha nesto
Ne razumijem ...
Mjenjanje partnera? pa sta ako mjenja dok ne nadje sto joj odgovara i mi smo isti takvi. Ne kontam , ti volis da spavas sa djevojkom ? zasto ona ne bi volila da spava sa momkom ? sto si ti bolji od nje?
Ako ti je stalo ne neke osobe, onda prihvati osobu kakva jest i trazis u onome sto ti smeta kod te osobe da vrline prevladavaju, a ne obrnuto, dokle god samo trazis mane, nikad neces naci sto trazis
Takav sam ti sam, samo sto su meni mane, previse vezanje za osobu, pa to izbjegavam na svoj nacin.
P.S
Ako trazis da ne pije, ne pusi, da je nevina i da kuha, onda pazi na neko "dijete" i uci je da kuha, pa kad bude punoljetna, ozeni je!Mislim da ti je to jedini nacin
![]()
Takodjer znam da smo MI ljudi smo sebicni po prirodi.
Idemo ovako.
Djevojka dobro izgleda fizicki i psihicki (pod psihicki podrazumjevam da je inteligentna, zanimljiva, duhovita...) , te dvije stvari spojiti zajedno je skoro pa nemoguce (fizicki izgled i psihicki)
Eh sad, ja nasao takvu djevojku bas kakvu sam zelio, cak se i ja njoj svidjam, sve super, ali problem ona pusi, ponekad popije itd.
Sad ti meni reci da je to stvarno razlog da ti vidis da ta djevojka koja izgleda super i jos pametna da kazes da je bez veze zbog nekih poroka?
jbga gledamo ti i ja drugacije, Ja kazem iskreno sta ocekujem od nekoga, ali ne izmisljam razloge zasto ne zelim tu osobu, jer ti razlozi kao pusi i ponekad poopije, nisu bas neki razlozi, zato mislim na slijedece mogucnosti:
1. Bojis se vezivanja
2. Zelis da imas roba pored sebe -> pod ovim mislim da ti imas 110% kontrolu nad njom ---> da nisi vehabija?
3. Bojis se sta ce neko drugi misliti o tebi
4. jednostavno nisi siguran u sebe ni u ono sta TI stvarno zelis, jer ono sto ti zelis je skoro pa savrsena osoba, bez ikakvih poroka, da je iskusna u krevetu, a ipak nevina, pametna, lijepa , zgodna itd. ( da ne nabrajam, skontao si poentu)
Ne bi ti vjerovao kakve ja kriterije postavljam, bas zbog toga sam sam, jer postavljam skoro nemoguce kriterije bas iz razloga sto ne zelim da se vezem, zato i vidim sta ti radis
Last edited by Cookie85 on 23/08/2019 03:22, edited 1 time in total.
-
Cookie85
#3078 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nisu sve 10 , ali sigurno nisu sve 0p206 wrote:ma nema, sve su za 10Cookie85 wrote:Ne vidim nista lose u ovome, osim drogiranjaXavier1 wrote:Hajde dajte dobre savjete. Nije lako nama danasnjim momcicima pronaci pristojnu i moralnu djevojku.
Ne razumijem ...
P.S
![]()
-
moonca
#3079 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Koja vrlina moze da ' preovlada' -od napusenje i pijane..Xavier1 wrote:Tebi brate izgleda bitno samo da je zensko. Nikakve kriterije nemas.Cookie85 wrote:
Ne vidim nista lose u ovome, osim drogiranja![]()
Ne razumijem ...
P.S
![]()
Xavier- jedini problem je, ako se ozenis -zaljubljen... ii neka je blizu 30 --im...
- animals
#3080 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Probirac-otirac..
sto bi nasi stari rekli..
- Euphoria
#3081 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa di si Cookie85 kolacicu 
Lajk za moderne i razumne stavove
Xavi, on ti je kakav ces ti biti za 10g vjeruj mi. Poslusaj ga, iskustvo je na njegovoj strani
Xavi, on ti je kakav ces ti biti za 10g vjeruj mi. Poslusaj ga, iskustvo je na njegovoj strani
Last edited by Euphoria on 23/08/2019 08:34, edited 1 time in total.
- anchor85
#3082 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Džaba @Cookie pišeš, pokušavali smo svi na razne načine da mu objasnimo sve to na 100+ stranica. Ali ne ide. Jedino što još možemo reći za njega je da je mlad, nadoći će mu (da ne kažem doći će iz gujice u glavu).
- annoy
#3083 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pustite covjeka da trazi ono sto zeli, mlad je
Svi imamo neke kriterije i stvari koje su nam bitne...vecina shvati da se ne moze bas 100% drzati zamisljene slike idealnog partnera jer takvo nesto ne postoji...nekakve kompromise svi napravimo, a napravit ce i on sigurno kad mu neka ukrade srce, al to ne znaci da treba potpuno odustati od onog sto smatra bitnim
Svatko ima pravo na svoje kriterije i tko smo mi da kazemo drugome da njegovi nisu validni, a nasi jesu
Svi imamo neke kriterije i stvari koje su nam bitne...vecina shvati da se ne moze bas 100% drzati zamisljene slike idealnog partnera jer takvo nesto ne postoji...nekakve kompromise svi napravimo, a napravit ce i on sigurno kad mu neka ukrade srce, al to ne znaci da treba potpuno odustati od onog sto smatra bitnim
Svatko ima pravo na svoje kriterije i tko smo mi da kazemo drugome da njegovi nisu validni, a nasi jesu
- biggrin
#3084 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
čuj ko smo mi...? pa mi smo verifikatori i ne samo da imamo pravo na to, već čak i obavezu da to činimo!
- Euphoria
#3085 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Mlad, zgodan, zafrkan... Neka uziva kad moze
I nadam se da se nece ozeniti prije 30te
I nadam se da se nece ozeniti prije 30te
-
Guadalajara
#3086 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Fin post...slazem se !annoy wrote:Pustite covjeka da trazi ono sto zeli, mlad je
- Euridika
- Globalna šefica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3088 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
To je prava žena

- MarlboroGold
#3089 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa zar i to postoji
-
allem_77
#3090 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Naši stari, su svašta nešto rekli. Evo nekih poslovica.animals wrote:Probirac-otirac..
“Ko se ženi na brzinu, taj se kaje na tenane.”
Ćoravoj mački nikada ne možeš nadavat'.
Ko umije njemu dvije.
Mlad delija, star prosjak.
Muško je za ženidbe sve dok okom može namigivat’.
-
Cookie85
#3091 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa gdje si ti MoonlightMiss Moonlight wrote:Pa di si Cookie85 kolacicu
Mogu i ja nekad biti razuman
- Euphoria
#3092 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nemoj ti meni "Gdje si ti Munlajt..."

-
Cookie85
#3093 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Naravno da svako ima kriterije, ali bas zato sto je mlad mu govorimo da mora praviti sporazume. Proci ce vrijeme, on ce biti sam, kad shvati zbog cega je sam, krivit ce sebe sto se nije vise opustio u zivotu i uzivao.annoy wrote:Pustite covjeka da trazi ono sto zeli, mlad je
-
Cookie85
#3094 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Eno, nesto ljuta, a ne znam ni stoMiss Moonlight wrote:Nemoj ti meni "Gdje si ti Munlajt..."
-
chombe trajla be
#3095 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, nego da ja iskoristim priliku i pitam: Ima li kakva forumašica do 30 god, fina, kulturna, koja bi voljela da pronosa vjerenički prsten?
I vi muški slobodno proširite ovu vijest, Čombe je riješio!
- spreca
#3096 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
sta ti bi...uvjek si bio normalanchombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, nego da ja iskoristim priliku i pitam: Ima li kakva forumašica do 30 god, fina, kulturna, koja bi voljela da pronosa vjerenički prsten?![]()
- Euphoria
#3097 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
MangupeCookie85 wrote:Eno, nesto ljuta, a ne znam ni stoMiss Moonlight wrote:Nemoj ti meni "Gdje si ti Munlajt..."
-
Cookie85
#3098 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Miss Moonlight wrote: Mangupe
-
chombe trajla be
#3099 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hvala, tražit ću ja i dugo, samo da ne promašimspreca wrote:sta ti bi...uvjek si bio normalanchombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, nego da ja iskoristim priliku i pitam: Ima li kakva forumašica do 30 god, fina, kulturna, koja bi voljela da pronosa vjerenički prsten?![]()
I vi muški slobodno proširite ovu vijest, Čombe je riješio!....salim se neka ti je sa srecom Combe i da dugo ne trazis
-
Cookie85
#3100 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zar ti je toliko dosadno u zivotu ?chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, nego da ja iskoristim priliku i pitam: Ima li kakva forumašica do 30 god, fina, kulturna, koja bi voljela da pronosa vjerenički prsten?![]()