Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Toffee karamela

#3076 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Toffee karamela »

moonca wrote:

U... sta U ....aaa ...u Varosluku kod Turbeta...Image
:lol: :lol: :lol: Plakala sam al doslovce...

Odavno bolji fejs intervju nisam gledala...i kako sve svali na muža, ko biva mora se nekako izvući pa daj na ono "najobičnije", muž zabranio, ispade taj jadnik kolateralna šteta

Ili izgubila herc u zadnjoj minuti ili pala direktiva iz mjesne centrale da stopira nadolazeću bruku :mrgreen:

Al Senad je isto zlobnik, cijelo vrijeme ostavio njenu namontiranu glavu iza Vjekoslava, bulji ko Gorgona Meduza u gledateljstvo... :kiss:
¤ jelena ¤

#3077 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by ¤ jelena ¤ »

uglavnomja wrote:
¤ jelena ¤ wrote:Ne razumijem u čemu je problem s tim što se dijete zove Roko i što voli palačinke sa bananama?
ja ne razumijem u cemu nije problem sa ovim boldiranim :jbt:
:roll:

https://www.allrecipes.com/video/1179/b ... ancakes-i/

https://www.youtube.com/watch?v=3ndMcnkvg4g
Ramzess Veliki

#3078 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

dječak sa šibicama wrote:Primjecujem da je Tata broj 1 sav razbacan, a ovaj drugi sa jarecom bradicom jado, usuko se, tu je ocito ko nosi pantole u porodici.

Muki je sumnjiv takodje.

Onaj mali dole lijevo sto mu mama oblaci tene, sa izbecenim ocima, klasicni homofob.
Tata Darko je hercegovac, vide se bijele carapice, a tata Tomislav je jasno po stajlingu purger, zagrebcanin ... dakako intelektualac pasivni primac. Tata Darko je zrtvovao rodnu grudu da se doseli tati Tomislavu u Zagreb.

Romanticno srce mi se kida ... :sad:
¤ jelena ¤

#3079 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by ¤ jelena ¤ »

No, dobro, ime smo svarili nekako, iako nije.... naše, al ove palačinke sa bananama, šta je tu problem...to ne kontam nikako. :?
Ramzess Veliki

#3080 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

¤ jelena ¤ wrote:No, dobro, ime smo svarili nekako, iako nije.... naše, al ove palačinke sa bananama, šta je tu problem...to ne kontam nikako. :?
Pa gey hrana ... tako se od malih nogu buduci LGBT sljedbenici uce na felatio.
Prvo banana u frapeu, pa banana u palacincima, pa narezana i malo po malo dobijes slijepog LGBT fanatika koji mlatara kitom sa kamiona tokom parade i vristi da su mu ugrozena prava.
Sara03

#3081 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

:? :-) :roll:

Nije ni tebi lako.
Ramzess Veliki

#3082 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Sta cu ... u nedostatku dobrih tema ... :stidljiv:
uglavnomja

#3083 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by uglavnomja »

¤ jelena ¤ wrote:No, dobro, ime smo svarili nekako, iako nije.... naše, al ove palačinke sa bananama, šta je tu problem...to ne kontam nikako. :?

dva nespojiva ukusa
banane su nekako "hljebaste", sa tijestom bas ne idu :run:

palacinke se jedu sa nutelom ili nekom drugom cokoladnom varijnatom, orasima i sl, evt. marmeladom ... :D
arzuhal

#3084 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by arzuhal »

dječak sa šibicama wrote:Parada je samo pocetak, nakon toga slijedi indoktrinacija, slikovnice su vec prevedene na hrvatski dakle uskoro i u BiH dostupne.

Image

Image

Image
Ima da sataremo pamet budućim genaracijama! Oujeeeaaah, bejbe!

Image
arzuhal

#3085 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by arzuhal »

moonca wrote:
I zasto se klinac zove Roko -- :-) i jos voli palacinke, cuj sa bananama --- :-) perfidus
Ma prave rimske pefidalije... Bolje da navali na tvoje zvrkove k'o pravi muškić!
Kikibombona

#3086 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

Toffee karamela wrote:
moonca wrote:

U... sta U ....aaa ...u Varosluku kod Turbeta...Image
:lol: :lol: :lol: Plakala sam al doslovce...

Odavno bolji fejs intervju nisam gledala...i kako sve svali na muža, ko biva mora se nekako izvući pa daj na ono "najobičnije", muž zabranio, ispade taj jadnik kolateralna šteta

Ili izgubila herc u zadnjoj minuti ili pala direktiva iz mjesne centrale da stopira nadolazeću bruku :mrgreen:

Al Senad je isto zlobnik, cijelo vrijeme ostavio njenu namontiranu glavu iza Vjekoslava, bulji ko Gorgona Meduza u gledateljstvo... :kiss:
Sva sreca pa se seljancura nije pojavila, Vjeko bi je rasturio. :D

Moram priznati da uzivam kada pederi dizu pritisak radikalima, konzervstivcima i vjernicima. 8-)
Nivelacija

#3087 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Nivelacija »

Vrijedjas zenu zato sto ima drugacije misljenje i likujes pederom, aferim. Pravi momcina evropejac.
Nadzorna_ploca

#3088 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Nadzorna_ploca »

Toliko mi je podigao pritisak da nisam ga ni poslusao. Bas nako bitno sam se unervozio i na sami spomen tog ko god da je.:izet:
A sve sam od to gore pobrojanih. :bih:
elcaliente

#3089 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by elcaliente »

Znaci jos uvjek smo na tom stavu da nam zapad donosi propast i da nam zele donjeti nemoral koji kod njih vlada ali nam sva omladina sanja da punom plucima i uzdugnutim prstom ide u Njemacku kako bi prala njemacke supke.
Nikada necu razumjeti one koji pricaju protiv zapada i onda odu tamo da zive. Kakva je mentalna bolest u pitanju.
Kikibombona

#3090 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

Nivelacija wrote:Vrijedjas zenu zato sto ima drugacije misljenje i likujes pederom, aferim. Pravi momcina evropejac.
Smatras da je drugacije misljenje: 'homoseksualci su nakarade i bolesnici koje treba izolovati'.

To je fasizam a ona je seljancura i karikatura.

...

I meni je homoseksualni cin gadljiv. Cak mi nije privlacna varijanta sa dvije zene. Medjutim, nikada ih necu vrijedjati, verbalno ili fizicki napadati, pozivati na izolaciju i kamenovanje do smrti kao sto hoce primitivne spodobe poput ove seljancure Samre.
Kikibombona

#3091 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

elcaliente wrote:Znaci jos uvjek smo na tom stavu da nam zapad donosi propast i da nam zele donjeti nemoral koji kod njih vlada ali nam sva omladina sanja da punom plucima i uzdugnutim prstom ide u Njemacku kako bi prala njemacke supke.
Nikada necu razumjeti one koji pricaju protiv zapada i onda odu tamo da zive. Kakva je mentalna bolest u pitanju.
Mi trebamo dijeliti vrijednosti sa Somalijom, Ugandom i Zimbabveom. Zapadna Evropa je dekadentna, Balkan je posljednje utociste morala i pravih vrijednosti. Nama je mjesto u moralnoj i naprednoj azijsko-africkoj uniji.
uglavnomja

#3092 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by uglavnomja »

Kikibombona wrote:
Nivelacija wrote:Vrijedjas zenu zato sto ima drugacije misljenje i likujes pederom, aferim. Pravi momcina evropejac.
Smatras da je drugacije misljenje: 'homoseksualci su nakarade i bolesnici koje treba izolovati'.

To je fasizam a ona je seljancura i karikatura.

...

I meni je homoseksualni cin gadljiv. Cak mi nije privlacna varijanta sa dvije zene. Medjutim, nikada ih necu vrijedjati, verbalno ili fizicki napadati, pozivati na izolaciju i kamenovanje do smrti kao sto hoce primitivne spodobe poput ove seljancure Samre.
na strannu sto je vjeko orginalan i duhovit, spontan ...

a njoj muz odredjuje sta ce i ka'ce :-)
pa je skontao kako ce biti: ne bi ona bila sama protiv vjeke nego protiv dvojca senad i vjeko :D
Novak20

#3093 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Novak20 »

Dobar tekst S. Avdića. Šteta što je ovakav novinar dao guzove politici. :lol:

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/11 ... uzove.html
elcaliente

#3094 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by elcaliente »

Ne treba ovu Samru vrijedjati, privatno ima svoje misljenje i neka ga zastupa.
Ali je sokantno da ona kao narodna zastupnica moze izjavii da joj muz zabranio da disktuje na temu koju je ona potencirala u parlamentu.
Ovo je dno dna u zastupnistvu.
Za muza je uredu da ona u parlamentu baci koju glupost i uzme platu na kraju mjeseca a sve ostalo ce on odluciti.
I onda kaze kako zastupa narod, sto je najgore Saralije ce joj opet dati glas, sto dovoljno pokazuje intelekt prosjecnog stanovniks Sa- Kantona. Aferim.
Last edited by elcaliente on 22/04/2019 10:37, edited 1 time in total.
¤ jelena ¤

#3095 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by ¤ jelena ¤ »

Ramzess Veliki wrote:
Pa gey hrana ... tako se od malih nogu buduci LGBT sljedbenici uce na felatio.
Prvo banana u frapeu, pa banana u palacincima, pa narezana i malo po malo dobijes slijepog LGBT fanatika koji mlatara kitom sa kamiona tokom parade i vristi da su mu ugrozena prava.
Zahvaljujem se na iscrpnom objašnjenju.

Dakle, za sve vas neupućene:

Image

Ovo što vidite na fotografiji je gej hrana koja se perfidno nameće djeci kako bi jednog dana, kad odrastu, ''mlatarali kitom sa kamiona tokom parade i vrištali da su im ugrožena prava.''

Note to myself: plačem za prohujalim vremenima kad sam i ja bila jedna od neupućenih
Kikibombona

#3096 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

I tako nas Balkanac, konzervativac, radikal i vjerski fanatik, ode u Njemacku iz primitivne vukojebine da zaradi za pristojan zivot i osjeti cari uredjene drzave...

Ovdje ga jebe njegov, po naciji, vjeri i ideologiji, odnosi se prema njemu kao maloumnoj stoci i osobi manje vrijednosti. Radi za sitnis, trpi mobing, radnicka prava odredjuje gazda a ne drzava. Lideri ga potrkadaju, manipulisu strahovima, lazu...

I on se jadan, sa praznim dzepovima, bez ikakvog samopouzdanja i samopostovanja, zaputi u pedersku Njemacku ili Holandiju. Tamo je manji od makovog zrna. Suti i vuce kao konj. Nema veze sto su gazde Hans i Erik pederi. I njima ce se uvlaciti u pakas kao sto je naucio u domovini da se radi sa autoritetima.

Nekada zalim a nekad prezirem nas narod. Dobri smo ljudi ali zaostali i nepismeni. Nama su pored gomile sranja problem homoseksualci. Hocemo u Evropu a razmisljanje na nivou africkih i azijskih divljaka.
uglavnomja

#3097 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by uglavnomja »

elcaliente wrote:Ne treba ovu Samru vrijedjati, privatno ima svoje misljenje i neka ga zastupa.
Ali je sokantno da ona kao narodna zastupnica moze izjavii da joj muz zabranio da daskutuje na temu koju je ona potencirala u parlamentu.
Ovo je dno dna u zastupnistvu.
Za muza je uredu da ona u parlamentu baci koju glupost i uzme platu na kraju mjeseca a sve ostalo ce on odluciti.
I onda kaze kako zastupa narod, sto je najgore Saralije ce joj opet dati glas, sto dovoljno pokazuje intelekt prosjecnog stanovniks Sa- Kantona. Aferim.

a mozda ne bi bilo lose da se pojavila, da joj narod cuje glas i naglasak
i elokventnost

:D
arzuhal

#3098 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by arzuhal »

elcaliente wrote:Znaci jos uvjek smo na tom stavu da nam zapad donosi propast i da nam zele donjeti nemoral koji kod njih vlada ali nam sva omladina sanja da punom plucima i uzdugnutim prstom ide u Njemacku kako bi prala njemacke supke.
Čekaj malo... Zapad je nas priznao kao nezavisnu državu, jer mu je bilo džaba i išlo u korist, ali nas je prepustio najvećim anticivilizacijskim uništavanjima nakon tog priznanja bez da nam omogući da se branimo ili da sam skoči odmah i zaustavi ubijanja civila, uništavanje gradova, silovanja, zločine, genocid...

Danas taj zapad od nas zahtjeva isto ono što ga ništa ne košta (recimo povorku i slično), ali ne zahtjeva i ne želi da pritisne naše političare s kojima su u talu na više nivoa (od Dejtona kojem je Zapad kumovao a koji generira diskriminaciju i segregaciju, pa do svih ciničnih jalovih izjava od "dogovoru tri naroda"), da bi mi ovdje bolje živjeli, da ne bismo imali ekonomske i bilo koje druge razloge da idemo prati njemačke šupke.

To nije mentalna bolest.
Last edited by arzuhal on 22/04/2019 10:38, edited 1 time in total.
dadoka84

#3099 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by dadoka84 »

¤ jelena ¤ wrote:
Note to myself: plačem za prohujalim vremenima kad sam i ja bila jedna od neupućenih

Ja računam da ti ne kontaš šalu, al hajde :D
Nadzorna_ploca

#3100 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Nadzorna_ploca »

arzuhal wrote:
Čekaj malo... Zapad je nas priznao kao nezavisnu državu, jer mu je bilo džaba i išlo u korist, ali nas je prepustio najvećim anticivilizacijskim uništavanjima nakon tog priznanja bez da nam omogući da se branimo ili da sam skoči odmah i zaustavi ubijanja civila, uništavanje gradova, silovanja, zločine, genocid...

Danas taj zapad od nas zahtjeva isto ono što ga ništa ne košta (recimo povorku i slično), ali ne zahtjeva i ne želi da pritisne naše političare s kojima su u talu na više nivoa (od Dejtona kojem je Zapad kumovao a koji generira diskriminaciju i segregaciju, pa do svih ciničnih jalovih izjava od "dogovoru tri naroda"), da bi mi ovdje bolje živjeli, da ne bismo imali ekonomske i bilo koje druge razloge da idemo prati njemačke šupke.

To nije mentalna bolest.
Nemoj ga puno cika arzuhal. :skoljka:
Locked