Znaci strasno.CPT wrote:
Ne kupujes i ne mozes kupiti Windows, mozes kupiti samo LICENCU za Windows. Licenca za Windows se dokazuje racunom. Jos nesto? Da, YT pregledi se mogu kupiti i kupuju se redovno. Za Genocida znaju puno vece face od balkanskih lola. Izmedju ostalog radio tj. nastupao je sa Vinnie Pazom i JMD. Sigurno si cuo za njih? Sumnjam. Za Frenkia si valjda cuo?
https://www.youtube.com/watch?v=15OIDzoJpaw
Jedna od najpoznatijih hiphop trackova iz 2018 je Kamikaze. Onda se dvojac iz BH slucajno sjetio te rijeci koje se inace ne koristi bas cesto. Ma nemoj?Ako ti se vec svidja ta vrsta muzika onda prati ne ono sto vrijedi i ne sprdanciju te muzike.
Za Frenkie znam ko je. Dobio je i MTV Best Adria Act. Ove ostale bgt gdje ih iskopate. Koje je to mjerilo da su oni kvalitetni, samo zato sto se to vama svidja?!
Evo ti me prosvijetli sta da slusam jer sam eto po vama skrenuo sa puta
Vau jesi sretan sada, uspio si u zivotu sa ovim postom sve si ih nadjacao. Nema jaceg od tebe...Point. wrote:Ha lika pita se ko je Genocide.
U jebote rasturaju. Insekt ima impresivnu pederušu za jednog opakog kriminalca i utokaša a Jala pravi bizMisman sa SDA liste, na najnovijem ajfonu ugovara posao sa 500 kila trave i 200 kila koke i one tablete od onog dilera Zoke. Ovaj u crvenoj kapi je reprezent Bloods, straight outta Vogošća.MTV wrote:Izgleda da oni fakat citaju ovaj forum
Bebo
Pa da ko je on?!. Koje je mjerilo da je on kvalitetan?! Samo zato sto ga ti slusas, vrhunski muzicki strucnjace.
Jel ima ijednu pjesmu da mu je hit?! Jel usao ikad u top 50 u trendingu?!. Gdje se njegova muzika pusta?!
Stalno vrtite plocu da ono sto je popularno ne znaci da je kvalitetno pa mi molim te vrhunski muzicki strucnjace objasnite koje je onda mjerilo da je nesto kvalitetno i dobro.
Jbt moj youtube kanal ima duplo vise pregleda od svih njegovih pjesama zajedno a nekupujem preglede, kad su vam puna usta kupovine pregleda. (Ova zadnja recenica je vise vezana za CPT-a.)
Sve imam osjecaj da kada dokazem nesto hejterima odma se pocne vrt ona vid mu glave i bradonja. (Primjer Poit.-ov zadnji post).