Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
scarface32 wrote:
Nisam nista puno. Ali da ne bi nju krivili za razvod, zbog specificne situacije, ja sam preuzeo na sebe krivicu. A jesam malkice ipak bio.
--eh..mahala jel. morate se pravdati -- nista joj nisi pomogao s preuzimanjem krivice - niste skupa - ona je razvedena u takvoj sredini - nimalo obecavajuce --
scarface32 wrote:jesam, ja nju nikad nisam pitao ni gdje ce ni s kim ce, valjda treba imati povjerenje u partnera? Ako ne vjerujes onda pitanja i pod pitanja.
hm ... to su rijetke veze sa takvim odnosom slobode-ako je uopste sloboda.
.ako nista drugo- lijepo je znati gdje je ko od partnera zbog 'nesretnih slucajeva' desavaju se....
..sto se tice povjerenja- pa, zasto je problem reci gdje ides i s kim si u drustvu--- onda...
Ma smjesno mi. Nije prvi koji ovo kaze. Razveo se i izvubio i drustvo. Pa valjda si se s nekim druzio i prije braka majku mu. Il je mlada sve rascerala
Nije smijesno.
Ne mali broj zena izgubi svoje drustvo ulaskom u brak . Nove obaveze, prioriteti ..jos ako dodje ubrzo dijete, pogotovo .
. zatim ako ima prijateljice koje nemaju djece - prorijedi se druzenje ...
Ima supeug prijatelja koje ona ne voli -iz bilo kod razloga , ili on ne voli neke njene .... urijede druzenje ... i udalje se...
scarface32 wrote:jesam, ja nju nikad nisam pitao ni gdje ce ni s kim ce, valjda treba imati povjerenje u partnera? Ako ne vjerujes onda pitanja i pod pitanja.
hm ... to su rijetke veze sa takvim odnosom slobode-ako je uopste sloboda.
.ako nista drugo- lijepo je znati gdje je ko od partnera zbog 'nesretnih slucajeva' desavaju se....
..sto se tice povjerenja- pa, zasto je problem reci gdje ides i s kim si u drustvu--- onda...
I ja sam vjerovao. I eto ga, platih danak. Moram konstatovati da povjerenja vise nemam, da ga nikad necu steci, i da cu shodno tome nakon ovog braka ostati sam do kraja. Nisam sam u sustini, imam masu obaveza, ali neka veza ili nesto, ne hvala.