Arapi u BiH, dobro ili lose?

Locked
Fudo387

#3076 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo387 »

Ma :lol: :lol: :lol:
efendija je super lik za Mucke, bolji je od Alberta.
BHCluster

#3077 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by BHCluster »

Rugafet wrote:Tako je.
Strah od obrijanog covjeka koji se jucer vratio sa jadrana i upravo treba u otici u banku da podigne kredit, a nakon toga ce ici na kafu sa zenom koja gore ima majicu na bretele a dole je u kratkim hlacicama i vide joj se koljena.
De procitaj sta je napisano pa onda, jer ovko ispadas...
BHCluster

#3078 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by BHCluster »

animals wrote:
insomnia78 wrote:Ili kako bi to rekao ef Pezic: "ko misli da je nastao od majmuna neka ide traziti rodjake po africi" :lol:
Ali cudno je da on pak ima najvise slicnosti sa majmunom :D
Ma svi mi:
In 1871 Charles Darwin surmised that humans were evolutionarily closer to the African apes than to any other species alive. The recent sequencing of the gorilla, chimpanzee and bonobo genomes confirms that supposition and provides a clearer view of how we are connected: chimps and bonobos in particular take pride of place as our nearest living relatives, sharing approximately 99 percent of our DNA, with gorillas trailing at 98 percent.
Samo sto on svojim izgledom prednjaci. :mrgreen:
drndalo

#3079 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by drndalo »

animals wrote:
insomnia78 wrote:Ili kako bi to rekao ef Pezic: "ko misli da je nastao od majmuna neka ide traziti rodjake po africi" :lol:
Ali cudno je da on pak ima najvise slicnosti sa majmunom :D
Znas kako je, svoj svoga prepoznaje... :thumbup:
Rugafet

#3080 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Rugafet »

BHCluster wrote:
Rugafet wrote:Tako je.
Strah od obrijanog covjeka koji se jucer vratio sa jadrana i upravo treba u otici u banku da podigne kredit, a nakon toga ce ici na kafu sa zenom koja gore ima majicu na bretele a dole je u kratkim hlacicama i vide joj se koljena.
De procitaj sta je napisano pa onda, jer ovko ispadas...
Nista se ti ne sekiraj sta ja ispadam ili ne ispadam
BHCluster

#3081 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by BHCluster »

Image
saibaba

#3082 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by saibaba »

Gojeni H wrote:
agent_zero wrote:Dokle će se ovom šljamu dopuštati da se ponašaju kao da im je ovo vlastita prćija?

Jučer na vrelu bosne, među mnogo posjetitelja i turista oni nasred livade klanjaju.

Gdje je policija, gdje je komunalna policija? Svi portali objave kad neko nekog za sisu uhvati u parku, a kad ovaj šljam radi nešto što priliči vjerskom objektu i zbog čega i postoje ti isti vjerski objekti, niko ništa?

Svala čast onima iz Kravice što su ih nalupali, nadam se da će se i normalni bošnjaci otrijezniti i osuditi ovakve pojave, a država, tj. policija i komunalni redari kažnjavati ovakve idiotizme na javnim, turističkim mjestima!
Nije ni tebi lako.
klanjaju u parku !? Pa to je strasno .. :run:
MuaDib

#3083 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by MuaDib »

Naš čovjek ovako razmišlja, bolan nebio prodaj arapima jebo zemlju, prodaj dok je na visokoj cijeni, provesli se, rnoviraj banju, kupi stan, opremi 3 sprat. Samo daj mu lovu, koju obično spisaka na potrošnju, a ne ulaganje i nakon 5 godina švorc bez djedovine. A Arap ovako razmišlja, kupio sam zemlju, imam kuću na grunt firme, potplatiti cu da se izmjeni zakon, onda cu naklepati 2-3 djece, roditi ce se u BIH, dobiti državljanstvo evropske države i onda za 18-20 godina djeca će mu doći u posjed kuće i imovine. Arap ne dolazi zbog sebe, već zbog djece jer zna da za 20 godina će biti dole nemoguće živjeti. A Bosanac gleda samo sebe i svoj trenutni čar, a što će 10 puta pare skrkati dok mu djete/unuče odraste nema veze.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3084 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by japin_mutapi »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kakav lik, nemam rijeci, kakav lik
hahahaha :lol: hahahaha :lol: hahihhojojohihihhi :lol: :lol: :lol: :lol: sto me nasmija kralj :lol:

ne mogu da vjerujem da ovakvi ljudi uopste postoje, ne vjerujem, odbijam da to prihvatim, nije moguce
ovo su neki roboti iz dimenzije X izgubljeni u vremenu i prostoru, nema drugog objasnjenja
Matzan

#3085 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Matzan »

Ako se kome posreći pa uda kćerku za Arapa, eto zemlje ponovo nazad kad unuci naslijede.
HAVANA

#3086 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by HAVANA »

A sta ako im zguzis cerku,dobiju li one sta?
mO k3

#3087 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by mO k3 »

MuaDib wrote:Naš čovjek ovako razmišlja, bolan nebio prodaj arapima jebo zemlju, prodaj dok je na visokoj cijeni, provesli se, rnoviraj banju, kupi stan, opremi 3 sprat. Samo daj mu lovu, koju obično spisaka na potrošnju, a ne ulaganje i nakon 5 godina švorc bez djedovine. A Arap ovako razmišlja, kupio sam zemlju, imam kuću na grunt firme, potplatiti cu da se izmjeni zakon, onda cu naklepati 2-3 djece, roditi ce se u BIH, dobiti državljanstvo evropske države i onda za 18-20 godina djeca će mu doći u posjed kuće i imovine. Arap ne dolazi zbog sebe, već zbog djece jer zna da za 20 godina će biti dole nemoguće živjeti. A Bosanac gleda samo sebe i svoj trenutni čar, a što će 10 puta pare skrkati dok mu djete/unuče odraste nema veze.
ti ko ne bi prodao po najvisoj cijeni ??
Fudo Bosna

#3088 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo Bosna »

MuaDib wrote:Naš čovjek ovako razmišlja, bolan nebio prodaj arapima jebo zemlju, prodaj dok je na visokoj cijeni, provesli se, rnoviraj banju, kupi stan, opremi 3 sprat. Samo daj mu lovu, koju obično spisaka na potrošnju, a ne ulaganje i nakon 5 godina švorc bez djedovine. A Arap ovako razmišlja, kupio sam zemlju, imam kuću na grunt firme, potplatiti cu da se izmjeni zakon, onda cu naklepati 2-3 djece, roditi ce se u BIH, dobiti državljanstvo evropske države i onda za 18-20 godina djeca će mu doći u posjed kuće i imovine. Arap ne dolazi zbog sebe, već zbog djece jer zna da za 20 godina će biti dole nemoguće živjeti. A Bosanac gleda samo sebe i svoj trenutni čar, a što će 10 puta pare skrkati dok mu djete/unuče odraste nema veze.

:thumbup: !

Potpisujem ! Svaki Bosanac koji misli dobro sebi , pogotovu svojoj djeci bi morao tako da razmislja!

Veceras na TV Hayat bio dokumentarac o odbrani grada Sarajeva, "Cuvari Kapije grada" , gdje je opisana odbrana pojasa id Aerodroma, Butmir, Sokolovic Kolonija, Hrasnica.
Krvavo se ovaj grad i ova drzava odbranila...
Znam, i o tome , ( ponosan sam sto imam i licno iskustvo)!

A da ljudi ne bi dolazili u iskusenje da prodaju vlastito tlo pod nogama, strancu Arapu , koji ce za desetak godina biti vecinski vlasnik zemlje u ovom dijelu BIH pa poslije i stanovnik, a nasa unucad nas budu proklinjala sto smo od njih napravili, "evropske Palestince", pored krvavo odbranjene Domovine, treba pritisnuti ovu izdajnicku vlast da ovaj apsurd koji je jedinstven na tlu Evrope sprijeci i najstroze zakonski sankcionise, da se pod krinkom laznog turizma, dolazi u BIH, u kratkom periodu osniva 700 firmi za promet nekretnina, od kojih cak 500 i nema na adresi a prometovale stotinehiljada km najbolje bosanske zemlje?

Zasto ni jedan drugi turista u svijetu ne ode na ljetovanje u : Tursku, Dubau, UAE, mi u Hrvatsku, u Egipat ili bilo gdje i onako " pride" kupimo koji hektar zemlje dimacina.
To je apsurd i kriminal koji moze braniti samo, naivan, ili zlonamjeran ili onaj koji ne zeli dobro svojoj djeci !
Last edited by Fudo Bosna on 05/08/2017 12:28, edited 1 time in total.
japin_mutapi

#3089 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by japin_mutapi »

HAVANA wrote:A sta ako im zguzis cerku,dobiju li one sta?
dobiju kurac
Fudo Bosna

#3090 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo Bosna »

E sada , hajmo na svaki argument da kupovina zemlje samo radi gradnje sopstvenih naselja, nema nikakve veze ni sa investiranjem, a ni blage veze sa turizmom: praviti se "mutavi", segaciti se i govoriti kako se "ksenofobicno" i nema se slifa za "turizam" i "investiranje", kako nije nista
"neobicno" da je 80% tih " firmi" fiktivno, da je najblaze receno cudno, da jednog "turistu" umjesto turistickog vodica na aerodromu docekuje domaci "muljator" i da umjesto da se stranac/Arap, ponasa kao i svaki drugi turista , isti osniva kobajagi "firmu" i kupuje zemlju u koju je dosao kao turista. :-) ...

Ljudi godinama/decenijama ljetuju u : Hrvatskoj, Crnoj Gori, Turskoj, Grckoj,Spaniji , Egiptu, posjecuju Francusku, Svicarsku ... pa nikome od nas ili iz drzava okruzenja ili turistima iz ostalih dijelova Evrope, ne naumpada da onako "uzgred", osnujemo kao turisti firmu a dosli na " odmor" i potom kupimo koji hektarcic?
Last edited by Fudo Bosna on 05/08/2017 23:54, edited 4 times in total.
orinoco

#3091 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by orinoco »

Fudo Bosna wrote:---
:thumbup:
japin_mutapi

#3092 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by japin_mutapi »

zaista je to najpametnije sto je napisao na ovoj temi
agent_zero

#3093 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by agent_zero »

Prošetah vikendom malo po gradu i pokajah se kao nikad.

Ono je užas od ninđi na svakom koraku, isto kao da sam zakoračio u neku selendru usred Saudije.

Džabalabad u srcu evrope, strašno...

Prokleti da su oni koji su ih doveli.
Point.

#3094 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Point. »

Bosnjo je dokazao da ne umije misliti dugorocno, nego od danas do sutra. Prodace imanje nazadnim Arapima danas, boli ga cuna sto mu djeca nece imati za 20 godina gdje, nego ce zivjeti ko podstanar nekom ibn AbuvPizdi Materini iz Kuvajta, koji ce ga handriti u vlastitoj zemlji. Al neka turista jelda.
RatRodRob

#3095 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by RatRodRob »

agent_zero wrote:Prošetah vikendom malo po gradu i pokajah se kao nikad.

Ono je užas od ninđi na svakom koraku, isto kao da sam zakoračio u neku selendru usred Saudije.

Hercegovina vrvi od njih.
Gojeni H

#3096 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Gojeni H »

Point. wrote:Bosnjo je dokazao da ne umije misliti dugorocno, nego od danas do sutra. Prodace imanje nazadnim Arapima danas, boli ga cuna sto mu djeca nece imati za 20 godina gdje, nego ce zivjeti ko podstanar nekom ibn AbuvPizdi Materini iz Kuvajta, koji ce ga handriti u vlastitoj zemlji. Al neka turista jelda.
Nece ba. Ljudi prodaju zemlju u koju ni guja nece. Koliko znam niko jos stana nije prodao. Srbadija oko Tuzle prodaje zemlju na Majevici, koju ionako niko ne obradjuje. Uzmu nesto para i nazad u kucu u Bijeljini. Za Sarajevo ne znam kakva je situacija.

S notarima je navodno neka sema, gdje vlasnik ostaje vlasnik, ali ne moze prodati bez saglasnosti novog vlasnika, tj. Arapa.
Nece to Arap ponijeti sa sobom. Neka kupuju, sve neke zalbe da nam ode omladina u Njemacku. Nek' kupuju ljudi.
Gojeni H

#3097 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Gojeni H »

RatRodRob wrote:
agent_zero wrote:Prošetah vikendom malo po gradu i pokajah se kao nikad.

Hercegovina vrvi od njih.
Stace vam srce kad vidite pingvine.
animals

#3098 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by animals »

Mislim da bi trebalo da HDZ, pocne naseljavati Zidove..
pa za koju godinu cemo da procvatemo..
toliko je pametno to sto radi SDA..
cine medvjedzu uslugu Bosnjacima..
sve manji ugled u svijetu, zbog par budala..
forum_selektor

#3099 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by forum_selektor »

Vidi se iz prilozenog tj anketa TV Kiss najbolje pokazuje koliko su majorizirani napunili gace zbog prisustva brace na podruciju lijepe nase BiH.
Novak20

#3100 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Novak20 »

Gojeni H wrote:
Point. wrote:Bosnjo je dokazao da ne umije misliti dugorocno, nego od danas do sutra. Prodace imanje nazadnim Arapima danas, boli ga cuna sto mu djeca nece imati za 20 godina gdje, nego ce zivjeti ko podstanar nekom ibn AbuvPizdi Materini iz Kuvajta, koji ce ga handriti u vlastitoj zemlji. Al neka turista jelda.
Nece ba. Ljudi prodaju zemlju u koju ni guja nece. Koliko znam niko jos stana nije prodao. Srbadija oko Tuzle prodaje zemlju na Majevici, koju ionako niko ne obradjuje. Uzmu nesto para i nazad u kucu u Bijeljini. Za Sarajevo ne znam kakva je situacija.

S notarima je navodno neka sema, gdje vlasnik ostaje vlasnik, ali ne moze prodati bez saglasnosti novog vlasnika, tj. Arapa.
Nece to Arap ponijeti sa sobom. Neka kupuju, sve neke zalbe da nam ode omladina u Njemacku. Nek' kupuju ljudi.
Mrve dostojanstva nemamo. Reciprocitet ili nista. Ako ja ne mogu kupiti po zakonu nekretninu u Kuvajtu, ne moze ni on ovdje. Mala je od njih korist a steta ce biti golema. Osim ljudima koji bi za pare dali mater i poturali vlastitu djecu.
Locked