Izgleda da sam ti dobar kompleks nabio...Hafis wrote:Gdje mi je Vuk? Mora da sad ubrzano gugla
Na tvoju žalost, u bosanskom jeziku "pak" je rječca.
Ili je u pitanju bošnjacki jezik? Haj' ga znaj više...
Izgleda da sam ti dobar kompleks nabio...Hafis wrote:Gdje mi je Vuk? Mora da sad ubrzano gugla
Šta veliš? Rječcaduh_sa_sjekirom wrote:Izgleda da sam ti dobar kompleks nabio...Hafis wrote:Gdje mi je Vuk? Mora da sad ubrzano gugla
Na tvoju žalost, u bosanskom jeziku "pak" je rječca.
Ili je u pitanju bošnjacki jezik? Haj' ga znaj više...
Pola-Pola skoro pa zato. Ako sam shvatio dobro. Navodno u Vitezu i Kiseljaku sve vise Boshnjaka, i skoro pola-pola. Pa zato ovo. Ko u Jajcu svojevremeno, pa i sada djelomicno, i u Stocu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Možemo se mi praviti da je sve OK ali očito u Kiseljaku, dominantno hrvatskoj sredini, nešto ne štima. Mislim da je u interesu svima da se poradi na relaksaciji odnosa, nikome ne treba dizanje tenzija.
Ono "ispaneš" te baš pogodilo... Izvini, nije namjerno, ne uzimaj k srcu, ništa lično... Mislim, svi mi griješimo, ljudi smo jwl', ali daj bar te osnove nauči.Hafis wrote: Šta veliš? Rječca![]()
Veliš, mala rijeka ali bez slova ''i''. Nešto k'o Radobolja ovdje u nas u Mostaru?
A jadan ne bio gdje večeras po belaju potegnu pravopis. Pa vidiš da si šupalj k'o rešeto.
Ajd' nema veze. Shvaćam ja, tanka škola a učo primao maslo i jaja za dobre ocjene.
Nisi nešto baš pismen vidiš i sam, ali si solidno nacionalistički nabrušen. Respect
Objasnio je gore Zagor: Isto kao i 'pak', znači ''rječca''Drvosjeca iz Dejcica wrote:A šta mu ga onda dođe ona "ampak tudi".
Eno uhapsilo komsiju, muslimanaBarbaDue wrote:...gdje su sad Hrvatine da osude ovaj sramni čin!!! Gdje ste sada pičke???SmokingMan wrote:Ma jok,kakvi promicatelji evropshion vrijednosti,oni da urade to?Ma to su uradile one bradonje iz pećine,valjda imam nije dizao u namazu ruke kako treba,a ono oko zajedničkog zikra mu nikako nisu mogli halaliti,čuj da drže tespihe u rukama...Etagfirullah.
hoćemo li tražiti isprikuHafis wrote:Izgleda da se ipak nije radilo o hrvatskom teroristi. A šteta, vijest je imala obećavajući prizvuk.
Code: Select all
Two people have died in a knife attack at Marseille's St Charles train station. An unnamed official told France's Le Monde newspaper that the assailant had cried "Allahu akbarThis weekend, that same man emerged as the suspect in a violent rampage that left a police officer and four other people injured in Edmonton, and which investigators believe was an act of terrorism. Police have identified the man as a 30-year-old Somali refugee but did not release his name on Sunday because he had not yet been formally charged.
https://beta.theglobeandmail.com/news/n ... dmail.com&
Canadian authorities say two incidents in Edmonton are being investigated as acts of terrorism after a man struck a police officer with a car before stabbing him and later plowed a truck into pedestrians on a busy street, injuring at least four people.
http://edition.cnn.com/2017/10/01/ameri ... index.html
Code: Select all
Policija ubila napadača koji je u Las Vegasu usmrtio dvoje i ranio 24 ljudiStephen Paddock, iskonsko svjeverno-koreansko ime...a ima i poveznica sa ISIL-om i muslimanima - Stephen što na isilskom znači Ibrahim.insaneinthebrain wrote:Terorista azijat, najvjerovatnije koreanac. Pucao iz osvete za sve sto je Trump natrabunjo o velesili i svetom vodji. Sada slijedi vojni udar i intervencija u Sj Koreji za zbacjvanje ludog Kima![]()
BarbaDue wrote:Kakav crni terorizam!? Pucnjava traje 5 min. rafala se k'o na sred fronta međ' hiljadama ljudi a ubijeno samo dvoje (za sada).Code: Select all
Policija ubila napadača koji je u Las Vegasu usmrtio dvoje i ranio 24 ljudi
Moraš biti dobro obuče da ubiješ tako malo ljudi.
Dodje ti sljedeci put. Vidis da ovi tvoji u Kiseljaku ne mirujuBlack swan wrote:piše 20 ubijeno
![]()
barba jel ti meni duguješ neku ispriku za moju besportebnu ispriku?