Evo vidjela sam-storm- wrote:Pioniri sa cicama i dužom kosomZejnep wrote:E šta je ladyboy? Ja ne smijem to googlati
Odoh se umiti
Moderator: anex
Evo vidjela sam-storm- wrote:Pioniri sa cicama i dužom kosomZejnep wrote:E šta je ladyboy? Ja ne smijem to googlati
Zejnep wrote:Evo vidjela sam-storm- wrote:Pioniri sa cicama i dužom kosomZejnep wrote:E šta je ladyboy? Ja ne smijem to googlatigooglala, budala
![]()
Odoh se umiti
meni jestZejnep wrote:Nije smješno
Moze li ime apartmana ako nije problem, ne mogu da se odlucim izmedju zuljane, draca i lovista.spreca wrote:Bio davno u Lovistima........predivno......apartaman za 2+1 bio oko 50eurana samoj obali samo ulica djelila od plazeNaslovnica wrote:Neka preporuka za Pelješac...?
Paa Zuljana ti je garant najskuplja od ova tri sto si naveo. Bio sam pa znam. U Drace imas za 40 eura i na vrhuncu sezone a i Loviste je pretpostavljam malkice skuplje.mirzakaric2016 wrote:Moze li ime apartmana ako nije problem, ne mogu da se odlucim izmedju zuljane, draca i lovista.spreca wrote:Bio davno u Lovistima........predivno......apartaman za 2+1 bio oko 50eurana samoj obali samo ulica djelila od plazeNaslovnica wrote:Neka preporuka za Pelješac...?
Jarane davno je bilo...nemogu se sjetiti .....jedino znam da je ispod bio restoran koji tada nije radio jer je zena gazde bila jako bolesna pa su svi bili uglavnom oko nje zauzeti.......100m dalje prema plazi je kucu imao i Miro Cerar.....imaju dvije plaze betonsku koja je odmah ispred apartmana samo prijedjes preko ulice koja je zatvorena za promet ili prosetas 100m do pjescane koja je idealna za djecu jer od obale pedesetak metara dubina vode je malo vise od koljena....ja da biram izabrao bi Lovista.....pogledaj na netu neki apartman pa izaberimirzakaric2016 wrote:Moze li ime apartmana ako nije problem, ne mogu da se odlucim izmedju zuljane, draca i lovista.spreca wrote:Bio davno u Lovistima........predivno......apartaman za 2+1 bio oko 50eurana samoj obali samo ulica djelila od plazeNaslovnica wrote:Neka preporuka za Pelješac...?
To ti misliš, ja tako ne mislim.....bleicher wrote:Sta fali Albaniji. Hotel sa privatnom plazom i doruckom umjesto sobice sa pogledom na susjednu kucu u hrvatskoj. Jest dalje ali isplati se.
Kakav ti je to post? Sta hoces ti da kazes uopste? Replika na moj post cuj molim te "To ti misliš, ja tako ne mislim". Ne znam sta si se uopste zamarao da napises ovu recenicu kad mi nisi nista rekao jbt led.konektovan wrote:To ti misliš, ja tako ne mislim.....bleicher wrote:Sta fali Albaniji. Hotel sa privatnom plazom i doruckom umjesto sobice sa pogledom na susjednu kucu u hrvatskoj. Jest dalje ali isplati se.
Cehinje madjarice poljakinjepirmin wrote:Crikvenica-
red Ceha
red Hrvata
red Ceha
red Madjara
red Poljaka
red Svaba
red Ceha, mazu pastetu na kruh
red Madjara
...
na margini plaze negdje pola reda Bosanaca
Haha mozda jw trebalo ovako ici"pogled na susjedu u susjednoj kuci"bleicher wrote:Kakav ti je to post? Sta hoces ti da kazes uopste? Replika na moj post cuj molim te "To ti misliš, ja tako ne mislim". Ne znam sta si se uopste zamarao da napises ovu recenicu kad mi nisi nista rekao jbt led.konektovan wrote:To ti misliš, ja tako ne mislim.....bleicher wrote:Sta fali Albaniji. Hotel sa privatnom plazom i doruckom umjesto sobice sa pogledom na susjednu kucu u hrvatskoj. Jest dalje ali isplati se.
Izvini molim te, kakav je tvoj post???? Post u kojem pokušavas sebe i nas ubjediti da si ti dobro prošao, jesi druze, al' u qurtzu, eto....bleicher wrote:Kakav ti je to post? Sta hoces ti da kazes uopste? Replika na moj post cuj molim te "To ti misliš, ja tako ne mislim". Ne znam sta si se uopste zamarao da napises ovu recenicu kad mi nisi nista rekao jbt led.konektovan wrote:To ti misliš, ja tako ne mislim.....bleicher wrote:Sta fali Albaniji. Hotel sa privatnom plazom i doruckom umjesto sobice sa pogledom na susjednu kucu u hrvatskoj. Jest dalje ali isplati se.
Izmedju koga birati????mirzakaric2016 wrote:Pa evo kada biste birali izmedju njih 3 koje biste realno izabrali? Ne bih da ispadne da smaram, ali nisam nikad ljetovao dole, a volio bih mišljenje nekoga ko jeste.
Izmedju zuljane, draca i lovista.konektovan wrote:Izmedju koga birati????mirzakaric2016 wrote:Pa evo kada biste birali izmedju njih 3 koje biste realno izabrali? Ne bih da ispadne da smaram, ali nisam nikad ljetovao dole, a volio bih mišljenje nekoga ko jeste.

Lovište je meni najljepše u ovom izboru. Ako nisi bio ni u jednom mjestu, google i vidi sta tvom oku paše...mirzakaric2016 wrote:Izmedju zuljane, draca i lovista.konektovan wrote:Izmedju koga birati????mirzakaric2016 wrote:Pa evo kada biste birali izmedju njih 3 koje biste realno izabrali? Ne bih da ispadne da smaram, ali nisam nikad ljetovao dole, a volio bih mišljenje nekoga ko jeste.
[/quote]I to u japankamadječak sa šibicama wrote:Cesi sa sobom donesu pive, meso, pastete, sve vade iz auta, nisu troskali.
I stalno se gube po Velebitu i na pucini.