Jimmy McNulty wrote:Više sam plako kad je Henry otišao iz Arsenala nego kad mi je tetak umro.MarlboroGold wrote: Mi plačemo kad arsenal gubi. To su najiskrenije suze
meni kad željo je popio od Hapoela petaka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jimmy McNulty wrote:Više sam plako kad je Henry otišao iz Arsenala nego kad mi je tetak umro.MarlboroGold wrote: Mi plačemo kad arsenal gubi. To su najiskrenije suze
Sjećam se da sam još jednom ko derle plako zbog fudbala, ali tad sam bio dijete...ne znam koliko tačno godina ali mislim da sam imao 7 ili 8 kad je BiH igrala protiv Španije na Koševu...haman da su oni poveli, ali ne sjećam se ko je dao gol...onda na scenu stupa Elvir BaljićBloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni kad željo je popio od Hapoela petaka
Svakako ...Zejnep wrote:Je li to vi stvarno vjerujete da zene mogu plakati na komandu?
Zavisi. Isto kao i kod zena. Neki puste suzu tek tako i zbog gluposti. Znam jednog koji pusti suzu kad mu zena kaze da je dosadan. Dok ih znam koji su bas u mukama a nikad im suzu nisam vidio. Sto SE Mene tice, zadnji put sam SE isplako prije 3 mjeseca, mozda 4. Naravno, Sam, da Niko ne vidifrosty wrote:Koliko su teske prave muske suze?
Jel to fakat i vi plačete? Ja ne mogu to da zamislimduminjo wrote:Zavisi. Isto kao i kod zena. Neki puste suzu tek tako i zbog gluposti. Znam jednog koji pusti suzu kad mu zena kaze da je dosadan. Dok ih znam koji su bas u mukama a nikad im suzu nisam vidio. Sto SE Mene tice, zadnji put sam SE isplako prije 3 mjeseca, mozda 4. Naravno, Sam, da Niko ne vidifrosty wrote:Koliko su teske prave muske suze?
Onda vristis,ne places,sujes titu,boga,drzavu...Bloo wrote:Lakše sam sebe štocem u jajaMarlboroGold wrote: Tako sam ja danas htio glavom u zid zbog šmrčka. Možda bi i ruljao suze kasnijejust sayin
veće suze
iskrenije
Ma kakvi. U fazi odrastanja ako kreneš cmizdriti puknu ti šamarčinu ili najblaže opale jaku čvoku da ti zvoni u glavi, pa očvrsnešZejnep wrote:Jel to fakat i vi plačete? Ja ne mogu to da zamislimduminjo wrote:Zavisi. Isto kao i kod zena. Neki puste suzu tek tako i zbog gluposti. Znam jednog koji pusti suzu kad mu zena kaze da je dosadan. Dok ih znam koji su bas u mukama a nikad im suzu nisam vidio. Sto SE Mene tice, zadnji put sam SE isplako prije 3 mjeseca, mozda 4. Naravno, Sam, da Niko ne vidifrosty wrote:Koliko su teske prave muske suze?
auuu i ja sam tu. Zajedno sa bivšom. Ne znam ko je više
Nisam,i super da nisam.Zadnji put u ratu.Zejnep wrote:Jel to fakat i vi plačete? Ja ne mogu to da zamislimduminjo wrote:Zavisi. Isto kao i kod zena. Neki puste suzu tek tako i zbog gluposti. Znam jednog koji pusti suzu kad mu zena kaze da je dosadan. Dok ih znam koji su bas u mukama a nikad im suzu nisam vidio. Sto SE Mene tice, zadnji put sam SE isplako prije 3 mjeseca, mozda 4. Naravno, Sam, da Niko ne vidifrosty wrote:Koliko su teske prave muske suze?
Kad treba i ne trebaRamzess Veliki wrote:Svakako ...Zejnep wrote:Je li to vi stvarno vjerujete da zene mogu plakati na komandu?
Pogresno citirahMarlboroGold wrote:Dosta, jer su u preko 95% slučajeva iskrene za razliku od vaših.frosty wrote:Koliko su teske prave muske suze?
Onoliko koliko su i teske prave zenske suzefrosty wrote:Koliko su teske prave muske suze?

Ne znaju ni oni izgleda, a reko bi čovjek da su stručnjaci u ovim oblastima, čuj mene, u svim oblastimacendlerbing wrote:ne znam ti nista oTome al sretno bilo
DeNiro wrote:https://www.jula.se/catalog/el-och-bely ... gJJMPD_BwE
.. a da potrazis nesto ovako .. ne zahtijeva nikakvu instalaciju, plus imas nekoliko razlicitih zvukova
jel nemas opciju na svom zvonu da mijenjas zvukove? mi imamo neke muz u fisu kupio i sad mi cvrkucu ptice okolo...zamjena je jednostavno samo tu novu kutiju stavis na mjesto stare i to je to.Zejnep wrote:gdje ću kupiti ovo zvono?
Hoću da zamjenim zvono na vratima jer mi zvoni ko školsko![]()
Kako se to radi uopšte?
Ja sa strujom nemam ništaZejnep wrote:Ne znaju ni oni izgleda, a reko bi čovjek da su stručnjaci u ovim oblastima, čuj mene, u svim oblastimacendlerbing wrote:ne znam ti nista oTome al sretno bilo
i ja samTomahawk11 wrote:Ja sa strujom nemam ništaZejnep wrote:Ne znaju ni oni izgleda, a reko bi čovjek da su stručnjaci u ovim oblastima, čuj mene, u svim oblastimacendlerbing wrote:ne znam ti nista oTome al sretno bilo![]()
Doduše, zamijenio sam jednom ono grlo od sijalice
Pa ili sam ja baš ćorava ili stvarno nema opcije mijenjanja zvuka...pogledaću opet danas kad dođem, a super je ako se može lako zamjeniti.male_okice wrote: jel nemas opciju na svom zvonu da mijenjas zvukove? mi imamo neke muz u fisu kupio i sad mi cvrkucu ptice okolo...zamjena je jednostavno samo tu novu kutiju stavis na mjesto stare i to je to.